Ποιος έχει 150 το βράδυ;seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:55Η Ίος έχει τις ποιο πολλές πισίνες στις Κυκλάδες και τα ποιο όμορφα ξενοδοχεία.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:46Ένα μηχανισμό ναγκρεμιζει τα αχουρια που ενοικιάζουν μπορείς να φτιάξεις;seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:04 Εγώ θα φτιάξω ένα κάμπινγκ για σεισμοπαθείς..
Τα καταλύματα θα χτυπιούνται στον ρυθμό των Ρίχτερ
και τα κολαράκια θα φαίνονται πιο σέξι
Όταν η επιστήμη συναντά το τοπίο στην Ίο![]()
![]()
Ότι πληρώνεις παίρνεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
-
Ορέστης 35
Re: Check in και χρεωση
Ορέστη είσαι τώρα στην Ίο?Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:59Ποιος έχει 150 το βράδυ;seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:55Η Ίος έχει τις ποιο πολλές πισίνες στις Κυκλάδες και τα ποιο όμορφα ξενοδοχεία.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:46
Ένα μηχανισμό ναγκρεμιζει τα αχουρια που ενοικιάζουν μπορείς να φτιάξεις;
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
Ορέστης 35
Ναι κάθομαι στην πισίνα του faroutseismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:02Ορέστη είσαι τώρα στην Ίο?Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:59Ποιος έχει 150 το βράδυ;seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:55 Η Ίος έχει τις ποιο πολλές πισίνες στις Κυκλάδες και τα ποιο όμορφα ξενοδοχεία.
Αν περιμένεις μέχρι της 5 η ώρα θα ήθελα να έρθω να σε δω.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:03Ναι κάθομαι στην πισίνα του farout
Ρώτα που δουλεύει ο Ανδρέας ο Λυμπέρης ο μπάρμαν είναι ο αδελφός μου. Πες του να σε κεράσει από εμένα μέχρι να έρθω.
Είναι μπάρμαν στο μπαρ δίπλα στην πισίνα του κάμπινγκ
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
Ορέστης 35
Άντε ρε! Ήθελα να ανέβω στη χωρα για να κλεισω δωμάτιο αλλά με τη ζέστη που κάνει λέω να πάω πιο αργά. Θα σου στείλω πμ το τηλέφωνό μου.seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:08Αν περιμένεις μέχρι της 5 η ώρα θα ήθελα να έρθω να σε δω.
Ρώτα που δουλεύει ο Ανδρέας ο Λυμπέρης ο μπάρμαν είναι ο αδελφός μου. Πες του να σε κεράσει από εμένα μέχρι να έρθω.
Είναι μπάρμαν στην πισίνα του κάμπινγκ![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:13Άντε ρε! Ήθελα να ανέβω στη χωρα για να κλεισω δωμάτιο αλλά με τη ζέστη που κάνει λέω να πάω πιο αργά. Θα σου στείλω πμ το τηλέφωνό μου.seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:08Αν περιμένεις μέχρι της 5 η ώρα θα ήθελα να έρθω να σε δω.
Είναι μπάρμαν στην πισίνα του κάμπινγκ![]()
Συγκινουμαι οταν συναντιουνται μελη του φορουμ.
Συγκινουμαι και ερεθιζομαι παραλληλα.
Συγκινουμαι και ερεθιζομαι παραλληλα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Εντάξει παιδιά, πρώτη φορά διακοπές στη ζωή μου, και μου τις απαγόρευσε ο Θεός. Ένα κολαστήριο αδιάκοπο. Θα σας τα πει ο Γιάννης που θα του τα πω όταν πάμε για καφέ. Τώρα δε θα με πιστέψετε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα ίδια και για εμένα. Νόμιζα ότι μια εβδομάδα μακριά από τη γυναίκα μου θα βοηθούσε αλλά τελικά τίποτα. Τρώω σάντουιτς και κάθομαι στο μπαλκόνι. Είδα κι έναν γνωστό, πήγα να αλλάξω δρόμο αλλά με είδε κι αυτός. Τι κάνεις μόνος σου εδώ; Μου λέει και με κοιτάει σα να ΄χω πρόβλημα.
-
xameno kormi
Re: Check in και χρεως
το χωνακι μισο σοκολατα μισο καιμακι 2 ευρωκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Αύγ 2019, 23:59xameno kormi έγραψε: 25 Αύγ 2019, 21:23σαν νεραιδα στην χωρα των θαυματωνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Αύγ 2019, 20:51 Βγήκα. Βρόμα από τους κάδους. Κουνούπια παντού. Φόρεσα μακρύ άσπρο παντελόνι με σαγιονάρα. Νομίζω φαίνεται το εσώρουχό μου. Έπρεπε να φορέσω λευκό εσώρουχο. Δυο Αγγλίδες περπατούν και μιλούν. Τα πόδια τους χρυσαφένια. Απλησίαστες. Πως θα μπορούσα να τις μιλήσω εγώ; Με τίποτα. Τα κάτω μέλη μου τα αισθάνομαι λεπτά πολύ λεπτά. Σαν πόδια εντόμου.
η σαγιοναρα ελπιζω 4-1 ... οχι οτι κι οτι ε;
εγω εχω και σακακι λινο στο χρωμα του παγου![]()
![]()
![]()
μ'αρέσει!
Ορέστη δεν είχαμε νέα σου μέχρι και πριν 45 λεπτά και αναρωτιόμουν αν ο σεισμικ σε σκότωσε για να σε χώσει μέσα σε ένα από τα σπιτάκια από μπετό, για να μελετήσει το πως θα επηρεαζόταν ο άνθρωπος εν ώρα σεισμού.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger
Λεγεών έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:14 Ορέστη δεν είχαμε νέα σου μέχρι και πριν 45 λεπτά και αναρωτιόμουν αν ο σεισμικ σε σκότωσε για να σε χώσει μέσα σε ένα από τα σπιτάκια από μπετό, για να μελετήσει το πως θα επηρεαζόταν ο άνθρωπος εν ώρα σεισμού.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λεγεών έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:14 Ορέστη δεν είχαμε νέα σου μέχρι και πριν 45 λεπτά και αναρωτιόμουν αν ο σεισμικ σε σκότωσε για να σε χώσει μέσα σε ένα από τα σπιτάκια από μπετό, για να μελετήσει το πως θα επηρεαζόταν ο άνθρωπος εν ώρα σεισμού.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Έγραψα ποστ να σας τρολαρω αλλά το έφαγε η κακή σύνδεση. Έβγαλα φωτογραφίες τον θρυλικό μηχανισμό πακτωσης και τη σκουριασμένη πλέον σεισμική τράπεζα.Λεγεών έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:14 Ορέστη δεν είχαμε νέα σου μέχρι και πριν 45 λεπτά και αναρωτιόμουν αν ο σεισμικ σε σκότωσε για να σε χώσει μέσα σε ένα από τα σπιτάκια από μπετό, για να μελετήσει το πως θα επηρεαζόταν ο άνθρωπος εν ώρα σεισμού.
Εγώ έφυγα καθυστερημένα από την πανσιόν της κόλασης και έκοψα το δάχτυλο μου μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά δεν ήθελε ο Θεός να κάνω διακοπές ποτέ. Αγνόησα κάποιους οιωνούς ομως. Δεν ξέρω αν πρέπει να το παλέψω, να δω και έναν άλλο γιατρό, ή αν δεν έχει νόημα τώρα που μειώνονται οι επισκέπτες και τελειώνει το καλοκαίρι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση