Τόσο σου κόβει και εσένα που πιστεύεις ό,τι γράφουν εδώ μέσα. "Επιβεβαίωσε" ένα παθολογικό ψέμα ο vantono, άρα με ξέρει.
Κοίτα μην σε ξεγελάσουν και δώσεις τίποτα φωτογραφίες σου, ανησυχώ με αυτά που γράφεις.
Τόσο σου κόβει και εσένα που πιστεύεις ό,τι γράφουν εδώ μέσα. "Επιβεβαίωσε" ένα παθολογικό ψέμα ο vantono, άρα με ξέρει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ε, μη μας ανάβετε τα αίματα μεσημεριάτικο.Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
[user]Juno[/user]: μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι, υποβιβάζει και γελάει οποιοδήποτε θηλυκό έχει πέσει στην αντίληψή της. Έχουμε και τις πληροφορίες του [user]vantono[/user] ότι δε λέει ψέμματα. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μιλάμε για τέτοια επίπεδα πλέον![]()
Ρε Τζούνο, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο παθέτικ είναι να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο εμοτικον;;;
Ρε Τζούνο, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο παθέτικ είναι να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο εμοτικον;;;
Χιούμορ στον βαντονο έκανα ,μη με μαλώνετε σήμερα είμαι ευαίσθητηJuno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:24Τόσο σου κόβει και εσένα που πιστεύεις ό,τι γράφουν εδώ μέσα. "Επιβεβαίωσε" ένα παθολογικό ψέμα ο vantono, άρα με ξέρει.![]()
Κοίτα μην σε ξεγελάσουν και δώσεις τίποτα φωτογραφίες σου, ανησυχώ με αυτά που γράφεις.
άμα ξαναπείς γκομενάρα τη Μιράντα θα σκοτωθούμε αδερφέ. Είναι προβολή, είναι σαν να λες ότι η Θεά Αφροδίτη είναι "νοστιμούλα"Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:28 αυτο το κοριτσακι και δειγμα γυναικας θεωρειται γκομεναρα?![]()

Ελπίζω τουλάχιστον να με παρομοίασε με τον τύπο αριστερα, με τις φουσκωμένες τσέπες.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:22Εγώ κρατάω ότι σε παρομοιαζει με μαύρο. Αυτό μόνο.vantono έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:11Με τους νίγκροουζ και μυγαδαίους να την παραφυλάνε ξοπίσω, βρε παλιοαλήτη?Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
[user]Juno[/user]: μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι, υποβιβάζει και γελάει οποιοδήποτε θηλυκό έχει πέσει στην αντίληψή της. Έχουμε και τις πληροφορίες του [user]vantono[/user] ότι δε λέει ψέμματα. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μιλάμε για τέτοια επίπεδα πλέον![]()
Αη σι γουατ γιου ντιντ δέαρ.
ερντογανικός;
Γιατί τεκνο μου,δεν την έφτιαξα αρκετά καλή για γούστα σου;
Πολύ ευστοχο!Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:51 [user]Eθνικοκοινωνιστης[/user] και λοιπό πχόρουμ στον νήμα που ψάχνουν γυναίκα για τον Εθνι-τύπο
https://youtu.be/LRbLFM7-Na0