!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

stergiosbik έγραψε: 22 Αύγ 2019, 21:50
Nandros έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:37
stergiosbik έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:32 Μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς τη δοξα τραβα!
Αν του κόψεις το ιντερνέτ θα καταλήξει στο Δαφνί! :smt077:
Ολοι οι μεγαλοι εφευρετες αναγνωριζονται μετα θανατον!
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Οι εφευρέτες δεν πεθαίνουν :g030:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

'
Τους βάζουν στην σαλαμούρα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
seismic

Nandros έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:03 '
.
Οι ιδέες μένουν τα χρήματα γίνονται ατμός.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

seismic έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:00
.
seismic

Philip Mortimer έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:04
seismic έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:00
.
:lol:
seismic

Με αγγλική επεξηγηματική ομιλία
seismic

Ο σεισμός βασικά εξαναγκάζει την κατασκευή σε πλάγιες παλινδρομικές μετατοπίσεις ( ας αφήσουμε προς το παρόν τις δευτερεύουσες κάθετες συνιστώσες ) οι οποίες ενεργοποιούν την αδράνεια της μάζας της κατασκευής. Η αδράνεια της μάζας και η φορά της μετατόπισης του εδάφους έχουν διαφορετική κατεύθυνση με αποτέλεσμα να περιστρέφουν τον κατακόρυφο κορμό του τοιχώματος γύρω από τις αρθρώσεις της βάσης πότε από την μια κατεύθυνση και πότε από την άλλη. Κατά την στροφή των τοιχωμάτων κάμπτουν τον κορμό τους οι δοκοί οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με τα τοιχώματα στους κόμβους και με αυτόν τον τρόπο αντιστέκονται στην ανατροπή του τοιχώματος. Φυσικά οι αντοχές των δοκών είναι περιορισμένης ισχύος ως προς την κάμψη, και αν η μετατόπιση είναι μεγάλη και αφού εξαντλήσουν την όποια ελαστικότητα τους απομένει σπάνε. Αν κάνουμε πιο ισχυρούς τους δοκούς αυξάνουμε την διατομή τους οπότε και την μάζα τους η οποία αυξάνει από την μια τις εντάσεις αδράνειας, και από την άλλη χάνεται η ελαστικότητά του η οποία χρησιμεύει σαν σεισμική απόσβεση, αποτρέποντας ταυτοχρόνως και την ανατροπή της κατασκευής.
Μία είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα και δεν είναι άλλη από το να εκτρέψουμε τις εντάσεις της αδράνειας μέσα στο έδαφος και όχι επάνω στις διατομές των δοκών. Αυτό κάνει η πατέντα. Αναλαμβάνει την ένταση της αδράνειας από το δώμα και την οδηγεί μέσα στα βάθη της γεώτρησης όπου εκεί ο μηχανισμός του κάτω άκρου την εκτρέπει ξανά προς τα πρανή του εδάφους, αποτρέποντας την μεταφορά αυτών των εντάσεων πάνω στις διατομές των δοκών.
Άβαταρ μέλους
skakos
Phorum.gr user: skakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skakos »

Πολλή συζήτηση για το τίποτα. Αν έχεις βρει λύση, είναι απλά τα πράγματα: Πήγαινε στην Ιαπωνία πάνω σε ένα ρήγμα, φτιάξε ένα σπίτι με βάση την πατέντα σου, επιβίωσε τον επόμενο σεισμό και γίνε ήρωας για όλη την ανθρωπότητα. Ή αν - χτύπα ξύλο - αποτύχουν οι πακτώσεις θα γίνεις σίγουρα ήρωας στο Phorum. Άσε το YouTube. Έργα όχι λόγια. Κανείς δεν πέτυχε τίποτα απλά μιλώντας, εκτός από την Καρντάσιαν.
seismic

skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 10:43 Πολλή συζήτηση για το τίποτα. Αν έχεις βρει λύση, είναι απλά τα πράγματα: Πήγαινε στην Ιαπωνία πάνω σε ένα ρήγμα, φτιάξε ένα σπίτι με βάση την πατέντα σου, επιβίωσε τον επόμενο σεισμό και γίνε ήρωας για όλη την ανθρωπότητα. Ή αν - χτύπα ξύλο - αποτύχουν οι πακτώσεις θα γίνεις σίγουρα ήρωας στο Phorum. Άσε το YouTube. Έργα όχι λόγια. Κανείς δεν πέτυχε τίποτα απλά μιλώντας, εκτός από την Καρντάσιαν.
Μιλάς σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι της πράξης εδώ και 50 χρόνια. Εγώ μπορώ να κατασκευάσω τον μηχανισμό, να τον τοποθετήσω, και να κατασκευάσω και το έργο, και να σου το παραδώσω με το κλειδί στο χέρι. Πραγματικά με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα αλλά ούτε με την λύση που μου έδωσες γίνεται κάτι. Πως γίνεται? Δώστε μου ένα έργο και θα βγάλω την άδεια και θα κάνω την κατασκευή. Αυτό χρειάζομαι ( Πίστη ) και χρήμα ..... γιατί το να κατασκευάσω άγκυρες και να τις βλέπω δεν γίνετε.
Άβαταρ μέλους
skakos
Phorum.gr user: skakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skakos »

Πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις και πήγαινε γραμμή για Κιότο χωρίς να κοιτάξεις πίσω δεύτερη φορά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν. Εκτός αν δεν έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν...
seismic

skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 17:32 Πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις και πήγαινε γραμμή για Κιότο χωρίς να κοιτάξεις πίσω δεύτερη φορά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν. Εκτός αν δεν έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν...
Έχω πίστη στον εαυτό μου και θα γίνει και στην Ελλάδα. Είμαι σε πειραματικό στάδιο ακόμα όσον αφορά τις εντάσεις που αντέχει ο μηχανισμός πάκτωσης εδάφους. Γίνετε μεγάλη έρευνα που απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτά δεν λέγονται προς το παρόν γιατί είναι νέα έρευνα και είμαι ακάλυπτος ως προς τα πνευματικά δικαιώματα.
seismic

Ο ΟΑΣΠ με επίσημο έγγραφο, μου είχε απαντήσει ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει την έρευνα της πατέντας μου γιατί έχω δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Οι <<επιστήμονες >> εξεταστές του ΚΕΠΑ έκοψαν μετά από 16 χρόνια το επίδομα της κόρης μου με σύνδρομο Down Την έβγαλαν λέει ότι είναι καλά!
Καλά μιλάμε για σαπίλα. :e040:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

seismic έγραψε: 29 Αύγ 2019, 13:50
Οι <<επιστήμονες >> εξεταστές του ΚΕΠΑ έκοψαν μετά από 16 χρόνια το επίδομα της κόρης μου με σύνδρομο Down Την έβγαλαν λέει ότι είναι καλά!
Κρεμασμα θελουν τα μουνοπανα που ειναι στα ΚΕΠΑ.
Ευχομαι ολοψυχα να βρεθει καποια λυση για την περιπτωση σου.
seismic

stergiosbik έγραψε: 29 Αύγ 2019, 14:07
seismic έγραψε: 29 Αύγ 2019, 13:50
Κρεμασμα θελουν τα μουνοπανα που ειναι στα ΚΕΠΑ.
Ευχομαι ολοψυχα να βρεθει καποια λυση για την περιπτωση σου.
Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

seismic έγραψε: 26 Αύγ 2019, 18:36
skakos έγραψε: 26 Αύγ 2019, 17:32 Πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις και πήγαινε γραμμή για Κιότο χωρίς να κοιτάξεις πίσω δεύτερη φορά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν. Εκτός αν δεν έχεις πίστη στον εαυτό σου και στο ότι θα πετύχεις και όλα θα γίνουν...
Έχω πίστη στον εαυτό μου και θα γίνει και στην Ελλάδα. Είμαι σε πειραματικό στάδιο ακόμα όσον αφορά τις εντάσεις που αντέχει ο μηχανισμός πάκτωσης εδάφους. Γίνετε μεγάλη έρευνα που απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτά δεν λέγονται προς το παρόν γιατί είναι νέα έρευνα και είμαι ακάλυπτος ως προς τα πνευματικά δικαιώματα.
Ό,τι και να κάνεις θα σου κλέψουμε τα πνευματικά δικαιώματα. Μετά θα βάλουμε τα σχέδια σε ένα συρτάρι και δεν θα το ανοίξουμε ποτέ. Το κλειδί του θα σπάσει σε τρία κομμάτια και θα το στείλουμε σε έναν αρχαίο ναό, στο Νεπάλ, σε μια κατακόμβη στην Αίγυπτο κι ένα υποβρύχιο σπήλαιο στην Βολιβία. Θα φυλάσσονται μέρα-νύχτα από παγίδες και «προσωπικό».

Η εφεύρεσή σου δεν θα δοθεί ποτέ στον λαό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”