!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άγριο έγκλημα στην Καβάλα (δι' ασήμαντον αφορμήν)
Ελπίζω πως τα περισσότερα που ειπώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες είναι αστεία στα πλαίσια του φόρουμ. Εμπεδοκλή δεν μπορεί ο καθένας να γίνεται τιμωρός. Τι θα γίνει αν κάποια φορά κάνεις λάθος ας πούμε; Θα πας και θα τον βρεις να του πληρώσεις τη ζημιά; Θα δεχόσουν επίσης αντίστοιχη ζημιά στο δικό σου αμάξι επειδή κάποιος νόμιζε ότι έκανες κάτι παράνομο;
Κι εγώ είμαι 1.92 και 96 κιλά ,αν ο άλλος όμως είναι ψυχάκιας και καρατέκα ή βγάλει όπλο και με πυροβολήσει;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 15:56Αν θεωρείς ότι οι τύποι σαν εμένα που τιμωρούν παράνομα παρκαρισμένα οχήματα δεν ξέρουν να κάνουν παρκούρ και να δέρνουν, είσαι γελασμένος.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 15:41 Αν θα θεωρείς ότι κάποιος πρέπει να είναι σούπερμαν για να σε δείρει, τότε έχεις ξεφύγει εντελώς.
….
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πρόσεχε μην ψιχαλίσει καμιά φάπα καμιά μέραΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 16:04Μπα. Είναι πολύ αμερικανιά και βαριέμαι το γδύσου, ντύσου. Άσε που όταν γίνεσαι Νέμεσις/δικαστής Ντρεντ δεν γίνεσαι για την αυτοπροβολή σου αλλά για την τιμωρία των άλλων...Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 15:58 Κλινική περίπτωση, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποια στιγμή φτιάξεις και στολή να φοράς τα βράδια.![]()
-
Εμπεδοκλής
Τότε υποθέτω ότι έτσι και προσεγγίσει ανάπηρος ή γυναίκα με καροτσάκι δεν θα εγκλωβιστεί εκεί διότι θα το μετακινήσει.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 16:21Αν δεν απομακρυνθεί;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 16:14Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 16:11
Και μέσα στη σιγή της νυκτός ακούγεται ξαφνικά με στεντόρεια φωνή : " Ι ΑΜ ΤHE LAW"![]()
![]()
Τσου. Αμερικανιά. Σταματήστε τις αμερικανιές. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Δες τον παραβάτη, περίμενε λίγο να απομακρυνθεί, σπάσε γρήγορα και εξαφανίσου.
Γενικά δεν μου έχει τύχει να χαρακώσω όχημα που ο οδηγός δεν έχει κατέβει από αυτό. Οπότε δεν ξέρω. Μήπως, next time;
-
Εμπεδοκλής
Άλλος ένας που πάρκαρε παράνομα και του χαράκωσαν το αυτοκίνητο.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:05Πρόσεχε μην ψιχαλίσει καμιά φάπα καμιά μέραΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 16:04Μπα. Είναι πολύ αμερικανιά και βαριέμαι το γδύσου, ντύσου. Άσε που όταν γίνεσαι Νέμεσις/δικαστής Ντρεντ δεν γίνεσαι για την αυτοπροβολή σου αλλά για την τιμωρία των άλλων...Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 15:58 Κλινική περίπτωση, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποια στιγμή φτιάξεις και στολή να φοράς τα βράδια.![]()
Γενικά, να πίνεις πολλά νερά και να κατουράς συχνά. Θα σου περάσει....
Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψει για να βγαλει τη γαμημενη την αναπηρικη ; Δεν το βλεπει η πολιτεια οτι ο τυπος εχει σοβαρο προβλημα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Εμπεδοκλής
under έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:55 Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψει για να βγαλει τη γαμημενη την αναπηρικη ; Δεν το βλεπει η πολιτεια οτι ο τυπος εχει σοβαρο προβλημα ;
Σε περιστατικό που ήμουνα παρόμοιο και μας φύλαξε ο Θεός, ο φίλος μου που το έπαιζε μάγκας και δεν έφευγε παρόλο που ο άλλος πυροβόλησε στον αέρα, ήθελε την επομενη να
να πάει πάλι μόνος του να αράξει απέξω να ξαναβγεί να του δώσει ένα μάθημα. Γιατί ήταν πεπεισμένος πως πούλαγε τζάμπα μαγκιά ο μπάρμπας. Τον εκλογικεύσαμε αλλά συνέχιζε να το σκέφτεται και να το προγραμματίζει.
Του έδειξα το περιστατικό και το βούλωσε πιστεύω μια για πάντα.
Λες άιντε ο ένας είναι τρελός και δεν τον έχει μαζέψει η αστυνομία. Ο άλλος που ξέρει ότι είναι τρελός και θα πήγαινε εκεί, τι είναι;
να πάει πάλι μόνος του να αράξει απέξω να ξαναβγεί να του δώσει ένα μάθημα. Γιατί ήταν πεπεισμένος πως πούλαγε τζάμπα μαγκιά ο μπάρμπας. Τον εκλογικεύσαμε αλλά συνέχιζε να το σκέφτεται και να το προγραμματίζει.
Λες άιντε ο ένας είναι τρελός και δεν τον έχει μαζέψει η αστυνομία. Ο άλλος που ξέρει ότι είναι τρελός και θα πήγαινε εκεί, τι είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Έχετε μουνουχίσει τους άντρες εντελώς.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:07 Σε περιστατικό που ήμουνα παρόμοιο και μας φύλαξε ο Θεός, ο φίλος μου που το έπαιζε μάγκας και δεν έφευγε παρόλο που ο άλλος πυροβόλησε στον αέρα, ήθελε την επομενη να
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θα θελες μειρακιο...hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2019, 14:33Μπα, γνώμη μου είναι ότι έχει φυράνει.Λεγεών έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:59 Λέει χοντρομαλακιες ο Περσέας να διασκέδασει στη δουλειά και εσείς τσιμπάτε.
Αη μπεγκ γιο πάρτον;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:23Έχετε μουνουχίσει τους άντρες εντελώς.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:07 Σε περιστατικό που ήμουνα παρόμοιο και μας φύλαξε ο Θεός, ο φίλος μου που το έπαιζε μάγκας και δεν έφευγε παρόλο που ο άλλος πυροβόλησε στον αέρα, ήθελε την επομενη να
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Δες την ταινία "Παραγγελιά".Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:46Αη μπεγκ γιο πάρτον;Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:23Έχετε μουνουχίσει τους άντρες εντελώς.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:07 Σε περιστατικό που ήμουνα παρόμοιο και μας φύλαξε ο Θεός, ο φίλος μου που το έπαιζε μάγκας και δεν έφευγε παρόλο που ο άλλος πυροβόλησε στον αέρα, ήθελε την επομενη να
Κάποτε υπήρχαν άντρες, όταν έβγαιναν τα μαχαίρια, τα μπιστόλια και τα κουμπούρια, οι κότες μόνο ουρλάζανε, σήμερα ισχυρίζονται ότι μας εκλογικεύουν μουνουχίζοντας...
Σωστά. Έπρεπε να του πω "τραβά μαλάκα να σκοτωθείς γιατί είσαι άντρας ουγκ"Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:08Δες την ταινία "Παραγγελιά".
Κάποτε υπήρχαν άντρες, όταν έβγαιναν τα μαχαίρια, τα μπιστόλια και τα κουμπούρια, οι κότες μόνο ουρλάζανε, σήμερα ισχυρίζονται ότι μας εκλογικεύουν μουνουχίζοντας...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 24 Αύγ 2019, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποτέ δεν τα βάζεις με τους ψυχάκηδες.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:07 Σε περιστατικό που ήμουνα παρόμοιο και μας φύλαξε ο Θεός, ο φίλος μου που το έπαιζε μάγκας και δεν έφευγε παρόλο που ο άλλος πυροβόλησε στον αέρα, ήθελε την επομενη να
Εμένα το λες; Στους Εμπεδοκλήδες να το πεις.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:20Ποτέ δεν τα βάζεις με τους ψυχάκηδες.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:07 Σε περιστατικό που ήμουνα παρόμοιο και μας φύλαξε ο Θεός, ο φίλος μου που το έπαιζε μάγκας και δεν έφευγε παρόλο που ο άλλος πυροβόλησε στον αέρα, ήθελε την επομενη να
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-