Ε εντάξει άμα δε γουστάρετε να μην τα γράφω. Εγώ ήθελα να τα μοιραστώ.Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:21 Τύπε, διακοπές είναι όταν δεν κάνεις τα ίδια με την καθημερινή σου ζωή. Αν είναι να μας γράφεις για δυνατούς ήχους, για κινεζικές μαφίες, για τι κρυφάκουσες να λένε οι δίπλα και για μπάτσους που σου ζητάν τα χαρτιά σου, είναι απλά εσύ με λιγότερα χρήματα σε ένα άλλο μέρος.
Καλή διασκέδαση και κράτησε τις εμπειρίες για να μας τις γράψεις μια και καλή. Φροντίσε να είναι αξέχαστες και όχι τύπου είδα ένα μπλε αυτοκίνητο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
-
Ορέστης 35
Re: Check in και χρεωση
Καλύτερα να έγραφες κάτι του τύπουΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:24Ε εντάξει άμα δε γουστάρετε να μην τα γράφω. Εγώ ήθελα να τα μοιραστώ.Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:21 Τύπε, διακοπές είναι όταν δεν κάνεις τα ίδια με την καθημερινή σου ζωή. Αν είναι να μας γράφεις για δυνατούς ήχους, για κινεζικές μαφίες, για τι κρυφάκουσες να λένε οι δίπλα και για μπάτσους που σου ζητάν τα χαρτιά σου, είναι απλά εσύ με λιγότερα χρήματα σε ένα άλλο μέρος.
Καλή διασκέδαση και κράτησε τις εμπειρίες για να μας τις γράψεις μια και καλή. Φροντίσε να είναι αξέχαστες και όχι τύπου είδα ένα μπλε αυτοκίνητο.
Άντε γαμήσου ρε τύπε, ότι θέλω θα κάνω.
Θα σήμαινε ότι άρχισε να σ' αλλάζει κιόλας το ταξίδι.
Καλή διασκέδαση
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εσένα σου χρωστάω ένα βρωμόξυλο γι' αυτό που μας κόλλησες .Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:21 Τύπε, διακοπές είναι όταν δεν κάνεις τα ίδια με την καθημερινή σου ζωή. Αν είναι να μας γράφεις για δυνατούς ήχους, για κινεζικές μαφίες, για τι κρυφάκουσες να λένε οι δίπλα και για μπάτσους που σου ζητάν τα χαρτιά σου, είναι απλά εσύ με λιγότερα χρήματα σε ένα άλλο μέρος.
- Otto Weininger
Σας κόλλησε. Όχι μας.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:27Εσένα σου χρωστάω ένα βρωμόξυλο γι' αυτό που μας κόλλησες .Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:21 Τύπε, διακοπές είναι όταν δεν κάνεις τα ίδια με την καθημερινή σου ζωή. Αν είναι να μας γράφεις για δυνατούς ήχους, για κινεζικές μαφίες, για τι κρυφάκουσες να λένε οι δίπλα και για μπάτσους που σου ζητάν τα χαρτιά σου, είναι απλά εσύ με λιγότερα χρήματα σε ένα άλλο μέρος.
Καλή διασκέδαση και κράτησε τις εμπειρίες για να μας τις γράψεις μια και καλή. Φροντίσε να είναι αξέχαστες και όχι τύπου είδα ένα μπλε αυτοκίνητο.![]()
Είστε κομμάτι της μάστιγας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ε ρε φίλε δεν βάρυναν τα σώβρακα τις αποσκευές σου.Το ντεσιμπελόμετρο τις βάρυνε.
Γω το διέγραψα μέχρι κι απ' το υποσυνείδητο ,δεν το χρησιμοποίησα . Πολύ φοβάμαι όμως ότι η συνολική βλάβη είναι ανήκεστος.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:28Σας κόλλησε. Όχι μας.Στύγιος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:27Εσένα σου χρωστάω ένα βρωμόξυλο γι' αυτό που μας κόλλησες .Feindflug έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:21 Τύπε, διακοπές είναι όταν δεν κάνεις τα ίδια με την καθημερινή σου ζωή. Αν είναι να μας γράφεις για δυνατούς ήχους, για κινεζικές μαφίες, για τι κρυφάκουσες να λένε οι δίπλα και για μπάτσους που σου ζητάν τα χαρτιά σου, είναι απλά εσύ με λιγότερα χρήματα σε ένα άλλο μέρος.
Καλή διασκέδαση και κράτησε τις εμπειρίες για να μας τις γράψεις μια και καλή. Φροντίσε να είναι αξέχαστες και όχι τύπου είδα ένα μπλε αυτοκίνητο.![]()
Είστε κομμάτι της μάστιγας.
- Otto Weininger
Aυτό είναι δεδομένο. Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα επηρεάζεται κάποιος και ακολουθεί μοτίβα.
But not us.
Not us.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μάϊντ κοντρόλ έκανε ο μπούστης 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ διακοπές είμαι τύποι. Ένας έλληνας δίπλα μου καπνίζει και ρίχνει τις στάχτες του κάτω.
-
Ορέστης 35
Έχει πολλά μποφόρ...
Αναρωτιέμαι πόσες από τις μουναρες θα κατέβουν στο ίδιο νησί και πόσες στο επόμενο.Αν δε μου αρέσει εκεί που παω θα κάτσω δύο μέρες και θα φύγω.
Αναρωτιέμαι πόσες από τις μουναρες θα κατέβουν στο ίδιο νησί και πόσες στο επόμενο.Αν δε μου αρέσει εκεί που παω θα κάτσω δύο μέρες και θα φύγω.
Αν είσαι στη γραμμή Σύρος-Τήνος-Μύκονος και κατεβαίνεις Τήνο δεν θα κατέβουν πολλές μαζί σου,θα πάνε στο επόμενο.Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 17:57 Έχει πολλά μποφόρ...
-
Ορέστης 35
Η μουναρα αριστερά μου διαβάζει jared diamond upheaval και η δεξιά λύνει μαθηματικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άλλαξε θέση αμέσωςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:09 Η μουναρα αριστερά μου διαβάζει jared diamond upheaval και η δεξιά λύνει μαθηματικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση