!!! DEVELOPMENT MODE !!!
98% των ανδρών δεν επιθυμούν σχέση/ραντεβού με τρανς γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 98% των ανδρών δεν επιθυμούν σχέση/ραντεβού με τρανς γυναίκες
Ξενερωσα ρε τυπε...ποσο αργοστροφος πια; Αναρχικος! Τι περιμενεις; Χοχοχ
Είσαι θεά μλκGherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:26Με τον άντρα μου εννοείται.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:22Αυτά θα τα έκανες με τον άντρα σου, σύντροφό κτλ ;Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:09
Όχι δεν είμαι και θα σου εξηγήσω γιατί. Και να κάνω τα απίστευτα με τη γυναίκα, για ικανοποίηση σ' εκείνον θα στραφώ δεν πα να μετρήσω και 20 οργασμούς μαζί της. Πάλι θα θέλω και κάτι ακόμη που μόνο εκείνος μπορεί να μου προσφέρει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μου την έσπασε, δικέ μου.Pedro έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:59 Ξενερωσα ρε τυπε...ποσο αργοστροφος πια; Αναρχικος! Τι περιμενεις; Χοχοχ
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τι εννοεις; Αφου γουσταρει το «κοριτσι»..
Εμενα τελευταια μου την δινει - ψηλε - τυπε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν απογοητεύθηκαGherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:46Λούτσο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:36 Σιγά, τί περισσότερο προσφέρει δλδ ο άνδρας από την γυναίκα με τους είκοσι οργασμούς;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
σε 2 βδομάδες αλλάζει το αβαταρτ και επανέρχονται οι κανονικές στροφέςPedro έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:59 Ξενερωσα ρε τυπε...ποσο αργοστροφος πια; Αναρχικος! Τι περιμενεις; Χοχοχ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μωρέ γουστάρει δεν γουστάρει αφού έχει το στομάχι να το κάνει για τον ανθρωπό της μαγκιά της και ρισπεκτ. Εγώ ας πούμε και να με έψηνε να κάνω κάτι τέτοιο αν τον έβλεπα να ακουμπάει άλλη γυναίκα λωρίδες θα της τον έδινα
Με κανέναν άσχετο που να μην έχω συναισθηματικους δεσμούς μπορεί να το σκεφτόμουν ως εμπειρία αλλά δε με ενθουσιάζει η ιδέα οπότε γιατί να το κάνω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Δεν είπα να τον φάω. Είπα να τον δώσω υπό συνθήκες.Lord Brum έγραψε: 23 Αύγ 2019, 23:40Έλκεται δεν έλκεται το αποτέλεσμα μετράει. Μια φορά να τον φας η να τον δώσεις έφυγες από το κλαμπ των στρέιτ. Η μόνη εξαίρεση που θα δεχομουν θα ήταν σε περίπτωση βιασμού δηλαδή έλλειψης συναίνεσης. Αν συνειδητά τον φας ε δεν είσαι ακριβώς άντρας πια.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2019, 22:07Ο bi έλκεται (και) από άντρες. Ο στρέιτ που πήρε τα φράγκα να σε μαρκαλεψει δεν έλκεται.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 21:43 Να δεχτώ bi.
Αλλά στρεητ όχι.
Όπως άμα φας κρέας για την εμπειρία δεν είσαι χορτοφάγος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτα τα διαβαζει ο περσεας; Αυτα τα διαβαζει; ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΚΟΥΔΑ;
Διατηρησε το ρε... εχει πλακα.
Αφου λεει το κοριτσι οτι θα ελκυει και αυτη ,οποτε θα γουσταρει και αυτη...λαθος το βλεπεις.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 00:21Μωρέ γουστάρει δεν γουστάρει αφού έχει το στομάχι να το κάνει για τον ανθρωπό της μαγκιά της και ρισπεκτ. Εγώ ας πούμε και να με έψηνε να κάνω κάτι τέτοιο αν τον έβλεπα να ακουμπάει άλλη γυναίκα λωρίδες θα της τον έδινα![]()
Με κανέναν άσχετο που να μην έχω συναισθηματικους δεσμούς μπορεί να το σκεφτόμουν ως εμπειρία αλλά δε με ενθουσιάζει η ιδέα οπότε γιατί να το κάνω;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν αναφέρω πουθενά πως εκείνος θα είχε οποιαδήποτε επαφή με την άλλη. Ίσα - ίσα που θα είχε επαφή μόνο όταν η ξένη θα αποχωρούσε. Με τη γυναίκα του. Τώρα αν μετά θα μου έμενε στον τόπο, γιατί αυτό που θα επακολουθούσε θα ήταν από τα άγραφα και τα ανείπωτα, είναι άλλο θέμα.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 00:21Μωρέ γουστάρει δεν γουστάρει αφού έχει το στομάχι να το κάνει για τον ανθρωπό της μαγκιά της και ρισπεκτ. Εγώ ας πούμε και να με έψηνε να κάνω κάτι τέτοιο αν τον έβλεπα να ακουμπάει άλλη γυναίκα λωρίδες θα της τον έδινα![]()
Προσωπικά, ο λόγος για τον οποίο δεν μοιράζομαι είναι γιατί δεν μου φτάνει μίσος άντρας, τον θέλω ολόκληρο, όχι γιατί έχω θέμα να πάει με άλλη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εντάξει εγώ σου είπα, ρισπεκτ απλά για το όλο κόνσεπτ.Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2019, 01:02Δεν αναφέρω πουθενά πως εκείνος θα είχε οποιαδήποτε επαφή με την άλλη. Ίσα - ίσα που θα είχε επαφή μόνο όταν η ξένη θα αποχωρούσε. Με τη γυναίκα του. Τώρα αν μετά θα μου έμενε στον τόπο, γιατί αυτό που θα επακολουθούσε θα ήταν από τα άγραφα και τα ανείπωτα, είναι άλλο θέμα.Naida έγραψε: 24 Αύγ 2019, 00:21Μωρέ γουστάρει δεν γουστάρει αφού έχει το στομάχι να το κάνει για τον ανθρωπό της μαγκιά της και ρισπεκτ. Εγώ ας πούμε και να με έψηνε να κάνω κάτι τέτοιο αν τον έβλεπα να ακουμπάει άλλη γυναίκα λωρίδες θα της τον έδινα![]()
Προσωπικά, ο λόγος για τον οποίο δεν μοιράζομαι είναι γιατί δεν μου φτάνει μίσος άντρας, τον θέλω ολόκληρο, όχι γιατί έχω θέμα να πάει με άλλη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έχω ξαναγράψει πως θεωρώ τις γυναίκες ωραίες και ενδιαφέρουσες αλλά σερνικά δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ.Pedro έγραψε: 24 Αύγ 2019, 00:39
Αφου λεει το κοριτσι οτι θα ελκυει και αυτη ,οποτε θα γουσταρει και αυτη...λαθος το βλεπεις.![]()
Για αυτό λέω υπό προϋποθέσεις και στο τέλος για μένα είναι κρατημένο αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει.
Ξέρω τι έχω πάρει απ' αυτόν τον άνθρωπο και τι συνεχίζω να παίρνω. Είναι απλά μαγικό.
Ναι, θα του το κάνω το χατίρι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση