Η αλήθεια είναι πως αφού δεν μου απάντησες με κάποια εξήγηση στην προηγούμενη ερώτηση μου ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω σαν να μου απάντησες.Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:48Πάντως ο γκέι άντρας σκέφτεται πως θα κάνει παιχνίδι με άντρες, όχι πως να προσεγγίσει μια γυναίκα.
Νομίζω αυτό το καταλαβαίνεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
98% των ανδρών δεν επιθυμούν σχέση/ραντεβού με τρανς γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 98% των ανδρών δεν επιθυμούν σχέση/ραντεβού με τρανς γυναίκες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και το παραπάνω τι είναι μαρή; Δλδ δεν καταλαβαίνουμε τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο σκέψης ενός γκέι άντρα κι ενός στρέιτ; Δουλευόμαστε; Δλδ τα ίδια σκέφτομαι εγώ με μια λεσβία που θέλει, ίσως, να με βάλει κάτω;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:51Η αλήθεια είναι πως αφού δεν μου απάντησες με κάποια εξήγηση στην προηγούμενη ερώτηση μου ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω σαν να μου απάντησες.Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:48Πάντως ο γκέι άντρας σκέφτεται πως θα κάνει παιχνίδι με άντρες, όχι πως να προσεγγίσει μια γυναίκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άρα σκέφτεται σαν άντρας η λεσβία;Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:56Και το παραπάνω τι είναι μαρή; Δλδ δεν καταλαβαίνουμε τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο σκέψης ενός γκέι άντρα κι ενός στρέιτ; Δουλευόμαστε; Δλδ τα ίδια σκέφτομαι εγώ με μια λεσβία που θέλει, ίσως, να με βάλει κάτω;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:51Η αλήθεια είναι πως αφού δεν μου απάντησες με κάποια εξήγηση στην προηγούμενη ερώτηση μου ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω σαν να μου απάντησες.Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:48
Πάντως ο γκέι άντρας σκέφτεται πως θα κάνει παιχνίδι με άντρες, όχι πως να προσεγγίσει μια γυναίκα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάντως σίγουρα δεν σκέφτεται σαν γυναίκα που γουστάρει πούτσο.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:59Άρα σκέφτεται σαν άντρας η λεσβία;Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:56Και το παραπάνω τι είναι μαρή; Δλδ δεν καταλαβαίνουμε τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο σκέψης ενός γκέι άντρα κι ενός στρέιτ; Δουλευόμαστε; Δλδ τα ίδια σκέφτομαι εγώ με μια λεσβία που θέλει, ίσως, να με βάλει κάτω;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:51
Η αλήθεια είναι πως αφού δεν μου απάντησες με κάποια εξήγηση στην προηγούμενη ερώτηση μου ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω σαν να μου απάντησες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ΣυμφωνώGherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:00Πάντως σίγουρα δεν σκέφτεται σαν γυναίκα που γουστάρει πούτσο.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:59Άρα σκέφτεται σαν άντρας η λεσβία;Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:56
Και το παραπάνω τι είναι μαρή; Δλδ δεν καταλαβαίνουμε τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο σκέψης ενός γκέι άντρα κι ενός στρέιτ; Δουλευόμαστε; Δλδ τα ίδια σκέφτομαι εγώ με μια λεσβία που θέλει, ίσως, να με βάλει κάτω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε ωραία φτιάχτα με το υπόλοιπο 2%.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:08 Ή προπαγανδιστική παρακάτω εικόνα, έγινε αφορμή ώστε να βρω ένα σωρό έρευνες περί του θέματος.
Καταπώς φαίνεται το να προσποιουμαστε ότι οι τρανς είναι πραγματικές γυναίκες δεν αρκεί για να τους δούμε όντως ως πραγματικές γυναίκες όταν έρθει η ώρα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν δεν γνώριζες τι είναι, ακριβώς. Γιατί αν το ήξερες κάτι αλλάζει, έτσι δεν είναι; Άρα δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση
Νομίζω η ταύτιση της τρανσοφοβίας με την μη επιθυμία των ανδρών (και αντίστοιχα των γυναικών) να κάνουν σχέσεις με τρανς άτομα είναι πολύ κακή και εκ του πονηρού. Να υπάρχει συγκεκριμένη προσωπική προτίμηση από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν σημαίνει ότι μισούν τα τρανς άτομα, απλά δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν σαν άτομα του αντίθετου φύλου, γιατί απλά για τους περισσότερους και για τη βιολογία δεν είναι...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Otto Weininger
Καλά ρε, υπάρχει κάτι πάνω σου που να μην μισείς;foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:06ε ωραία φτιάχτα με το υπόλοιπο 2%.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:08 Ή προπαγανδιστική παρακάτω εικόνα, έγινε αφορμή ώστε να βρω ένα σωρό έρευνες περί του θέματος.
Καταπώς φαίνεται το να προσποιουμαστε ότι οι τρανς είναι πραγματικές γυναίκες δεν αρκεί για να τους δούμε όντως ως πραγματικές γυναίκες όταν έρθει η ώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
hoaxια του 4chan είναι.foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:06ε ωραία φτιάχτα με το υπόλοιπο 2%.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:08 Ή προπαγανδιστική παρακάτω εικόνα, έγινε αφορμή ώστε να βρω ένα σωρό έρευνες περί του θέματος.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 15:49Μα αφού είναι. Το μόνο που δεν έχει είναι αναπαραγωγική ικανότητα. Εντάξει δε λέω για καραμπίνατες περιπτώσεις που μπορεί να μοιάζει άντρας.
.
Καί Τρανσολόγους έχουμε.....περάστε....
Τά χεις ρωτήσει αυτά ρέ κοπελλιά η τά βγάζεις απ το βρακί σου ;;; ...
Οι Τράνς είναι η πιό επίφοβη ομάδα γιά αυτοκτονία.....
Γιατί εκτος από τήν αναπαραγωγική πού γράφεις.....
χάνουν καί τήν ΚΑΥΛΩΤΙΚΗ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΠΙΑ.....
Και θέλουν νά αυτοκτονήσουν μετά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δεν αντιλέγω ότι είναι θέμα προτίμησης. Και φυσικά υπάρχει ελευθερία. Σ' αυτό που διαφώνησα ήταν ότι ο άντρας που θα επιθυμήσει μια τρανσέξουαλ γυναίκα (εφόσον μοιάζει πλήρως με γυναίκα) δεν είναι στρεητ. Νομίζω είναι λάθος αυτό.Awesomatic έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:07Αν δεν γνώριζες τι είναι, ακριβώς. Γιατί αν το ήξερες κάτι αλλάζει, έτσι δεν είναι; Άρα δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση
Νομίζω η ταύτιση της τρανσοφοβίας με την μη επιθυμία των ανδρών (και αντίστοιχα των γυναικών) να κάνουν σχέσεις με τρανς άτομα είναι πολύ κακή και εκ του πονηρού. Να υπάρχει συγκεκριμένη προσωπική προτίμηση από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν σημαίνει ότι μισούν τα τρανς άτομα, απλά δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν σαν άτομα του αντίθετου φύλου, γιατί απλά για τους περισσότερους και για τη βιολογία δεν είναι...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αλλά δεν μιλάμε για τους τρανς ανθρωπους. Μιλάμε για αυτούς που μπορεί να γουστάρουν τρανς.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:09
.
Καί Τρανσολόγους έχουμε.....περάστε....
Τά χεις ρωτήσει αυτά ρέ κοπελλιά η τά βγάζεις απ το βρακί σου ;;; ...![]()
Οι Τράνς είναι η πιό επίφοβη ομάδα γιά αυτοκτονία.....
Γιατί εκτος από τήν αναπαραγωγική πού γράφεις.....
χάνουν καί τήν ΚΑΥΛΩΤΙΚΗ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΠΙΑ.....
Και θέλουν νά αυτοκτονήσουν μετά.....
.
Επίσης ξέρεις πόσες γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό; Πολλες, να φοβάστε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτοί οι Τρανς που τα κόβανε ήταν την προηγούμενη δεκαετία.
Τώρα βασικά τρανς σημαίνει κάτι πιο κοντά στο τραβεστί παρά στο τρανσέξουαλ. Συχνά δε σημαίνει ούτε καν αυτό, τα δεκαοχτάχρονα δηλώνουν τρανς λεσβίες γυναίκες επειδή σαν ετεροφυλόφιλος άντρας δεν έχεις κάτι να πουλήσεις στο τουίτερ.
That said δεν καταλαβαίνω προς τι η φασαρία. Οι λεσβίες (οι αληθινές) φαίνεται να αισθάνονται τεράστια πίεση να κάτσουν να τους τον χώσει ο μαντραχαλάς που δηλώνει τρανς λεσβία λες και κριτήριο για το με ποιον γαμιέσαι είναι τα score points ανεκτικότητας και όχι τι γουστάρεις. Οι gay άντρες σε γενικές γραμμές γελάνε όταν τους έρχεται τρανς μούτζα και ζητά "ομοφυλοφιλικό σεξ" με το αρσενικό μουνί της
Τώρα βασικά τρανς σημαίνει κάτι πιο κοντά στο τραβεστί παρά στο τρανσέξουαλ. Συχνά δε σημαίνει ούτε καν αυτό, τα δεκαοχτάχρονα δηλώνουν τρανς λεσβίες γυναίκες επειδή σαν ετεροφυλόφιλος άντρας δεν έχεις κάτι να πουλήσεις στο τουίτερ.
That said δεν καταλαβαίνω προς τι η φασαρία. Οι λεσβίες (οι αληθινές) φαίνεται να αισθάνονται τεράστια πίεση να κάτσουν να τους τον χώσει ο μαντραχαλάς που δηλώνει τρανς λεσβία λες και κριτήριο για το με ποιον γαμιέσαι είναι τα score points ανεκτικότητας και όχι τι γουστάρεις. Οι gay άντρες σε γενικές γραμμές γελάνε όταν τους έρχεται τρανς μούτζα και ζητά "ομοφυλοφιλικό σεξ" με το αρσενικό μουνί της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 23 Αύγ 2019, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 17:12
Επίσης ξέρεις πόσες γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό; Πολλες, να φοβάστε![]()

Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση