Γυναίκα γεννιέται , δεν γίνεται .Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:33Δλδ αν μια τρανς γυναίκα έχει υπερπλασία του προστάτη είναι γυναίκα κι όχι ευνουχισμένος άντρας;enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:31Μένει ο προστάτης για να προσφέρει ηδονή όταν το πέος γίνει νιμου , #nohomoGherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:27
Ερώτηση σε όσους είναι γνώστες. Αληθεύει πως οι τρανς γυναίκες παίρνουν περισσότερη ικανοποίηση από το πρωκτικό σεξ λόγω προστάτη; Το συγκεκριμένο όργανο αφαιρείται στην αλλαγή φύλου ή όχι; Κι αν δεν αφαιρείται πως χρησιμεύει σε μια τρανς γυναίκα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
98% των ανδρών δεν επιθυμούν σχέση/ραντεβού με τρανς γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: 98% των ανδρών δεν επιθυμούν σχέση/ραντεβού με τρανς γυναίκες
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα τα έμβρυα ξεκινάνε την ύπαρξη τους ως θηλυκά. Η αλλαγή γίνεται στα αρσενικά λίγο αργότερα. Οπότε, το να το αφήσεις να γίνει αγόρι και να το ξανακάνεις κορίτσι ίσως είναι η μεγαλύτερη βλακεία έβερ.Airman68 έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:34Σε αυτήν την περίπτωση θα λέγαμε ότι είναι τρανς ή αληθινή (γεννημένη) γυναίκα;Awesomatic έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:29
Και σε τελική ανάλυση όσες ορμονοθεραπείες και να κάνει κάποιος τα γονίδια ΧΥ θα είναι, δεν αλλάζουν. Ο μόνος τρόπος να γίνει πραγματικά γυναίκα ένας άνδρας είναι να γίνει εκτεταμένη γενετική τροποποίηση κατά την κυοφορία (και αυτό πριν προλάβουν να αρχίσουν να επηρεάζουν το βρέφος οι ορμόνες). Αυτό το τελευταίο φυσικά είναι ηθικά... μετέωρο και προς το παρόν ανέφικτο.
Μπερδεύτηκα...![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αφού το τρως και εν γνώσει σου!Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:36Όχι γιατί τι σχέση έχει;elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:26Σου έχουν βάλει ποτέ ρόπαλο του μπέιζμπολ στον κώλο;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:24
Όχι για να μας έλεγες αν υπάρχει διαφορά στην αίσθηση.
Γενικά υπάρχει κανείς που έχει πάει με τρανς γυναικα να μας διαφωτίσει ως προς το κομμάτι της αίσθησης;
(Ειλικρινής ερώτηση, δε ρωτάω για να σε προσβάλω)Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:27Το μυαλό μανάρι μου. Το μυαλό που ότι και να το κάνει δεν θα είναι ποτέ το καθαρά ανδρικό που εμένα προσωπικά με εξιτάρει όσο τίποτε άλλο.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:19
Δηλαδή; Ποια η διαφορα που θα έχουν αν σωματικά μοιάζει με άντρας και ορμονολογικά;
Ερώτηση σε όσους είναι γνώστες. Αληθεύει πως οι τρανς γυναίκες παίρνουν περισσότερη ικανοποίηση από το πρωκτικό σεξ λόγω προστάτη; Το συγκεκριμένο όργανο αφαιρείται στην αλλαγή φύλου ή όχι; Κι αν δεν αφαιρείται πως χρησιμεύει σε μια τρανς γυναίκα;
Το μυαλό. Μάλιστα. Το μυαλό των ανδρών που είναι θυληπρεπείς, που τους αρέσει να βάφονται,να ντύνονται, να πηγαίνουν με άνδρες τι διαφορά έχει από τους υπόλοιπους άνδρες τους στρεητ;
Γιατί δεν θα έτρωγα το ανθρώπινο κρέας αν δεν γνώριζα τι είναι;Awesomatic έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:29Η φύση ενός αντικειμένου δεν ορίζεται μόνο από το εμφανισιακό κομμάτι. Το παράδειγμα με το κρέας που έδωσε ο Πάνος είναι χαρακτηριστικό: Και το ανθρώπινο κρέας είναι ουσιαστικά πρωτεΐνη, λίπος κλπ. και μοιάζει με ζώων εξωτερικά αλλά δεν θα το έτρωγες άσχετα αν ο οργανισμός σου θα το μεταβόλιζε κανονικά.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:19 Δηλαδή; Ποια η διαφορα που θα έχουν αν σωματικά μοιάζει με άντρας και ορμονολογικά;
Και σε τελική ανάλυση όσες ορμονοθεραπείες και να κάνει κάποιος τα γονίδια ΧΥ θα είναι, δεν αλλάζουν. Ο μόνος τρόπος να γίνει πραγματικά γυναίκα ένας άνδρας είναι να γίνει εκτεταμένη γενετική τροποποίηση κατά την κυοφορία (και αυτό πριν προλάβουν να αρχίσουν να επηρεάζουν το βρέφος οι ορμόνες). Αυτό το τελευταίο φυσικά είναι ηθικά... μετέωρο και προς το παρόν ανέφικτο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι για να μας έλεγες αν υπάρχει διαφορά στην αίσθηση.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:36Όχι γιατί τι σχέση έχει;elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:26Σου έχουν βάλει ποτέ ρόπαλο του μπέιζμπολ στον κώλο;Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:24
Γενικά υπάρχει κανείς που έχει πάει με τρανς γυναικα να μας διαφωτίσει ως προς το κομμάτι της αίσθησης;
(Ειλικρινής ερώτηση, δε ρωτάω για να σε προσβάλω)
Γενικά υπάρχει κανείς που να του έχουν βάλει ρόπαλο στον κώλο να μας διαφωτίσει ως προς το κομμάτι της αίσθησης;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν είμαι γνώστης αλλά βρήκα αυτό:Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:27
"Ο οργασμός συνεπικουρείται από τον παλμό του στυτικού ιστού του προστάτη, ο οποίος διατηρείται, καθώς και μικρού τμήματος στυτικού ιστού, που επίσης χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νεοκλειτορίδας".
https://www.iatronet.gr/ygeia/xeiroyrgi ... fyloy.html
Yippie Kay Yay
Φανταστείτε, τύποι, να ήταν ο Αντετοκούμπο, τρανσέξουαλ.enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:37Γυναίκα γεννιέται , δεν γίνεται .Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:33Δλδ αν μια τρανς γυναίκα έχει υπερπλασία του προστάτη είναι γυναίκα κι όχι ευνουχισμένος άντρας;enterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:31
Μένει ο προστάτης για να προσφέρει ηδονή όταν το πέος γίνει νιμου , #nohomo
![]()
Θα ήταν άνδρας/γυναίκα/Έλληνας/Νιγηριανός;
Dein Herz, meine Gier
Σιγά μωρέ τσιμπάμε κανένα μεζεδάκι
Και τον κώλο μου βρήκες να το βάλεις ρε φίλε του μπέιζμπολ για να σου πω αν βρίσκω διάφορα ;elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:39Όχι για να μας έλεγες αν υπάρχει διαφορά στην αίσθηση.
Γενικά υπάρχει κανείς που να του έχουν βάλει ρόπαλο στον κώλο να μας διαφωτίσει ως προς το κομμάτι της αίσθησης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην το κάνεις αυτό έλεος.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:36 Το μυαλό. Μάλιστα. Το μυαλό των ανδρών που είναι θυληπρεπείς, που τους αρέσει να βάφονται,να ντύνονται, να πηγαίνουν με άνδρες τι διαφορά έχει από τους υπόλοιπους άνδρες τους στρεητ;
Καλά αφού ζητάς έλεος, θα σου δείξω. Αυτή τη φορά μόνο.Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:43Μην το κάνεις αυτό έλεος.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:36 Το μυαλό. Μάλιστα. Το μυαλό των ανδρών που είναι θυληπρεπείς, που τους αρέσει να βάφονται,να ντύνονται, να πηγαίνουν με άνδρες τι διαφορά έχει από τους υπόλοιπους άνδρες τους στρεητ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όσο δεν τη βρίσκεις με το μπέιζμπολ και τον εξοπλισμό του στον κώλο σου, άλλο τόσο οι στρέιτ άντρες δεν τη βρίσκουν με τρανς.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:43Και τον κώλο μου βρήκες να το βάλεις ρε φίλε του μπέιζμπολ για να σου πω αν βρίσκω διάφορα ;![]()
Δε χρειάζεται πρότερη εμπειρία, αυτό ήταν το πόιντ μου.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Προσωπικά δεν θα είχα στενές σχέσεις με τρανς. Ως άντρας, το ενδεχόμενο να κόψει κάποιος οικειοθελώς το π@π@ρι του και να βάλει βυζιά μου φαίνεται βερι φακντ απ και σίγουρα (λέω εγώ) θα παίζουν και άλλα προβλήματα μες το κεφάλι του για να φτάσει εκεί. Δεν έχω εμπιστοσύνη...
Άλλωστε υπάρχουν τόσες γυναίκες, ποιος ο λόγος;
Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει. Και εγώ έχω το δικαίωμα να διαφωνώ και να απέχω.
Άλλωστε υπάρχουν τόσες γυναίκες, ποιος ο λόγος;
Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει. Και εγώ έχω το δικαίωμα να διαφωνώ και να απέχω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάντως ο γκέι άντρας σκέφτεται πως θα κάνει παιχνίδι με άντρες, όχι πως να προσεγγίσει μια γυναίκα.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:44Καλά αφού ζητάς έλεος, θα σου δείξω. Αυτή τη φορά μόνο.Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:43Μην το κάνεις αυτό έλεος.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:36 Το μυαλό. Μάλιστα. Το μυαλό των ανδρών που είναι θυληπρεπείς, που τους αρέσει να βάφονται,να ντύνονται, να πηγαίνουν με άνδρες τι διαφορά έχει από τους υπόλοιπους άνδρες τους στρεητ;
Νομίζω αυτό το καταλαβαίνεις.
Είσαι άστοχος.elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:47Όσο δεν τη βρίσκεις με το μπέιζμπολ και τον εξοπλισμό του στον κώλο σου, άλλο τόσο οι στρέιτ άντρες δεν τη βρίσκουν με τρανς.Naida έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:43Και τον κώλο μου βρήκες να το βάλεις ρε φίλε του μπέιζμπολ για να σου πω αν βρίσκω διάφορα ;elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 16:39
Γενικά υπάρχει κανείς που να του έχουν βάλει ρόπαλο στον κώλο να μας διαφωτίσει ως προς το κομμάτι της αίσθησης;![]()
Δε χρειάζεται πρότερη εμπειρία, αυτό ήταν το πόιντ μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
καλύτερα να έκανες νιαου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση