Η αρχαιοελληνορωμαϊκή παιδεραστία δεν είναι ομοφυλοφιλία με τη μοντέρνα έννοια. Δεν σου κάνει αίσθηση ότι η σχέση έληγε μόλις ο παις άρχιζε να εκδηλώνει έντονα τα χαρακτηριστικά του φύλου του, όπως τριχοφυΐα;Maspoli έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:47 To ανέφερα για να σου δείξω ότι το περιβάλλον μπορεί κάλλιστα να επηρεάζει το αν σου σηκώνεται ακόμα κι αν δεν είσαι/χαρακτηρίζεσαι ομοφυλόφιλος (αυτό που γράφεις άλλωστε, το ότι συνηθίζονταν στους κύκλους της αριστοκρατίας, αυτό ακριβώς υποδηλώνει πετώντας στα σκουπίδια τα περί καθοριστικής επίδρασης του γονιδιώματος εκτός βέβαια κι αν δεχτούμε ότι το ότι κάποιοι ήταν στη θέση αριστοκράτη/θήτη/δούλου ήταν θέμα DNA).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Περί μιμητικής συμπεριφοράς και μετάδοσης συμπεριφορών
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Και από που προκύπτει ότι όσοι είμαστε κατά της υιοθεσίας από ζευγάρι γκέι, δεν έχουμε φιλικές σχέσεις με γκέι;- Casper - έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:41Δεν κρίνω επιφανειακά τους ανθρώπους και ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους αρκετά καλά (ο ένας είναι συγγενικό πρόσωπο, άλλοι οικογενειακοί φίλοί και έχω και 2 φίλους) που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιγράφετε ή που κάποιοι φαντάζονται πως θα συμβαίνει στην οικογένειά τους και στην ίδια τους την ψυχοσύνθεση.O I έγραψε: 23 Αύγ 2019, 08:56Προφανώς δεν έχεις κυκλοφορήσει και πολύ το βράδυ στα μεγάλα κέντρα τής Ελλάδας καλή μου Casper και φαντάζομαι ούτε θα έχεις κάνει παρέα με τα άτομα τής νύχτας σε παρέες που έχουν ομοφυλόφιλους και τραβεστί, ούτε, φαντάζομαι, θα έχεις ακούσει την ιστορία τους- Casper - έγραψε: 22 Αύγ 2019, 16:37 Οι ομοφυλόφιλοι ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Να έλεγες για παιδόφιλους να το χώνευα καλύτερα, που εκεί παίζει η πρόθεση.
Πάω για μπάνιο μπας και συνέλθω λίγο από αυτά που διαβάζω.
Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι σε πληροφορώ είναι και παιδόφιλοι που ζητούν τη συγκατάθεσή τους για να μη μπλέξουν νομικά από καταγγελίες καλή μου Casper
Καλές βουτιές!
![]()
Ο.Ι.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
![]()
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι έχουμε και βλέπουμε την τεράστια διαφορά μεταξύ των σοβαρών ανθρώπων και του κάθε ακτιβιστή της κωλοπετεινίτσας, είμαστε αντίθετοι με την επιθετική κλάψα των κατατρεγμένων.
Επ' ευκαιρία, από τους γκέι που ξέρω εγώ ούτε ένας ή μία δεν ασχολείται με μπαλονάκια, σημαιούλες, αρματοκαρνάβαλους περφάνιας κλπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
alexandroso
Σαφέστατα το ότι δεν ήταν ταμπού μία τέτοια σχέση βοηθούσε στην εκδήλωσή της. Αυτό όμως απλά σημαίνει ότι δεν φοβόντουσαν να πάνε και με το ίδιο φύλλο αυτοί που σήμερα θα ονομάζαμε γκέι και μπάι, όχι ότι τους έκανε γκέι ή μπάι η επικρατούσα ηθική. Απ τη στιγμή που είχες επιλογή, άλλωστε οι κραγμένοι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν γελοίοι και πολλές φορές διώκονταν ποινικά, έπραττες αναλόγως των βιολογικών σου ορμών. Στις κοινωνίες που αναφέρεσαι εσύ που το κάναν όλοι δεν βλέπω καμία επιλογή, περισσότερο θεσμικό βιασμό βλέπω, όπως με τα κορίτσια που πρέπει να παντρεύονται μόλις κλείσουν τα 12 σε κάποιες κοινωνίες.Maspoli έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:54Bλέπω κατανόησες που πήγαινε αυτό που έγραψες.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:45Με αυτό θέλω να πω ότι δεν υπήρχε κάποιος ηθικός περιορισμός στο να συνάψεις μία ομοφυλοφιλική και παιδεραστική σχέση. Βιολογικό ήταν το κόλλημα για όποιον δεν ήθελε.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:39 Και πάλι όμως δεν συμμετείχε όλη η κοινωνία σε αυτό. Απλά ήταν επιτρεπτό και συνηθιζόταν στους κύκλους της αριστοκρατείας. Υπήρχε και ένα μεγάλο μέρος που δεν την έβρισκε με νεαρά αγόρια και δεν συμμετείχε σε αυτό.![]()
Γιατί όπως είπες συνηθίζονταν στους κύκλους της αριστοκρατίας και δεν ήταν ίση η συχνότητά του μεταξύ των διαφόρων τάξεων; Αν γονιδιακό ήταν το θέμα τότε η κατανομή εντός της κοινωνίας θα ήταν ισομερής. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε. Που λοιπόν οφείλονταν η ανισοκατανομή; Στο π-ε-ρ-ι-β-ά-λ-λ-ο-ν.Σου έφερα παράδειγμα κοινωνίας όπου τέτοιες "σχέσεις τσιμπουκώματος " ήταν γενικές. Πώς τους σηκώνονταν; Ήταν όλοι "ομο" γονιδιακά;
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Το θέμα είναι αν σου σηκώνεται με άτομο του ίδιου φύλου αν είσαι γονιδιακά θωρακισμένος όπως πιστεύετε, αν το να έχεις ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα είναι θέμα αποκλειστικά γονιδιώματος. Guess what. Δεν είναιStalker έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:55Η αρχαιοελληνορωμαϊκή παιδεραστία δεν είναι ομοφυλοφιλία με τη μοντέρνα έννοια. Δεν σου κάνει αίσθηση ότι η σχέση έληγε μόλις ο παις άρχιζε να εκδηλώνει έντονα τα χαρακτηριστικά του φύλου του, όπως τριχοφυΐα;Maspoli έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:47 To ανέφερα για να σου δείξω ότι το περιβάλλον μπορεί κάλλιστα να επηρεάζει το αν σου σηκώνεται ακόμα κι αν δεν είσαι/χαρακτηρίζεσαι ομοφυλόφιλος (αυτό που γράφεις άλλωστε, το ότι συνηθίζονταν στους κύκλους της αριστοκρατίας, αυτό ακριβώς υποδηλώνει πετώντας στα σκουπίδια τα περί καθοριστικής επίδρασης του γονιδιώματος εκτός βέβαια κι αν δεχτούμε ότι το ότι κάποιοι ήταν στη θέση αριστοκράτη/θήτη/δούλου ήταν θέμα DNA).
-
- Casper -
Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Βρε Γαλή στον Ο.Ι απάντησα που μου ανέφερε για την παιδοφιλία. Ούτε οι δικοί μου φίλοι είναι παιδόφιλοι, ούτε ασχολούνται με μπαλονάκια και σημαιούλες. Από πού προκύπτει λοιπόν ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι είναι παιδόφιλοι; Όλοι οι νορμάλ άνθρωποι είναι εναντίον των γελοιοτήτων, όπως και οι δικοί μου φίλοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:57Και από που προκύπτει ότι όσοι είμαστε κατά της υιοθεσίας από ζευγάρι γκέι, δεν έχουμε φιλικές σχέσεις με γκέι;- Casper - έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:41Δεν κρίνω επιφανειακά τους ανθρώπους και ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους αρκετά καλά (ο ένας είναι συγγενικό πρόσωπο, άλλοι οικογενειακοί φίλοί και έχω και 2 φίλους) που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιγράφετε ή που κάποιοι φαντάζονται πως θα συμβαίνει στην οικογένειά τους και στην ίδια τους την ψυχοσύνθεση.O I έγραψε: 23 Αύγ 2019, 08:56
Προφανώς δεν έχεις κυκλοφορήσει και πολύ το βράδυ στα μεγάλα κέντρα τής Ελλάδας καλή μου Casper και φαντάζομαι ούτε θα έχεις κάνει παρέα με τα άτομα τής νύχτας σε παρέες που έχουν ομοφυλόφιλους και τραβεστί, ούτε, φαντάζομαι, θα έχεις ακούσει την ιστορία τους
Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι σε πληροφορώ είναι και παιδόφιλοι που ζητούν τη συγκατάθεσή τους για να μη μπλέξουν νομικά από καταγγελίες καλή μου Casper
Καλές βουτιές!
![]()
Ο.Ι.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
![]()
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι έχουμε και βλέπουμε την τεράστια διαφορά μεταξύ των σοβαρών ανθρώπων και του κάθε ακτιβιστή της κωλοπετεινίτσας, είμαστε αντίθετοι με την επιθετική κλάψα των κατατρεγμένων.
Επ' ευκαιρία, από τους γκέι που ξέρω εγώ ούτε ένας ή μία δεν ασχολείται με μπαλονάκια, σημαιούλες, αρματοκαρνάβαλους περφάνιας κλπ.
Γι' αυτό ξεχωρίζουμε την περιστασιακή ομοφυλοφιλία από τον σεξουαλικό προσανατολισμό, είτε μιλάμε για εφηβική υπερσεξουαλικότητα είτε για βαρυποινίτη με γκάβλες.Maspoli έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:58Το θέμα είναι αν σου σηκώνεται με άτομο του ίδιου φύλου αν είσαι γονιδιακά θωρακισμένος όπως πιστεύετε, αν το να έχεις ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα είναι θέμα αποκλειστικά γονιδιώματος. Guess what. Δεν είναιStalker έγραψε: Η αρχαιοελληνορωμαϊκή παιδεραστία δεν είναι ομοφυλοφιλία με τη μοντέρνα έννοια. Δεν σου κάνει αίσθηση ότι η σχέση έληγε μόλις ο παις άρχιζε να εκδηλώνει έντονα τα χαρακτηριστικά του φύλου του, όπως τριχοφυΐα;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα γονιδίου ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να είναι θέμα συγκυριών, όπως περιπτώσεις ανδρών και γυναικών που ξεκίνησαν από ατυχείς ετερόφυλες ερωτικές σχέσεις και έπεσαν σε ομοφυλόφιλους εκπαιδευτές (το μοντέλο Πυγμαλίων-Γαλάτεια λειτουργεί πολύ δυναμικά σε αυτές τις περιπτώσεις) ή έχουν κάποιες χ επιρροές από την παιδική ηλικία χωρίς να έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας αυτών των πληροφοριών. Πολλοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ο χαρακτήρας των ανθρώπων, διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό μέχρι τα 5 έτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχα φίλο που μετά από ερωτική απογοήτευση το γύρισε στο μπλακ μέταλ, αλλά να γίνει γκέι ποτέ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:09 Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα γονιδίου ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να είναι θέμα συγκυριών, όπως περιπτώσεις ανδρών και γυναικών που ξεκίνησαν από ατυχείς ετερόφυλες ερωτικές σχέσεις και έπεσαν σε ομοφυλόφιλους εκπαιδευτές (το μοντέλο Πυγμαλίων-Γαλάτεια λειτουργεί πολύ δυναμικά σε αυτές τις περιπτώσεις) ή έχουν κάποιες χ επιρροές από την παιδική ηλικία χωρίς να έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας αυτών των πληροφοριών. Πολλοί ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ο χαρακτήρας των ανθρώπων, διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό μέχρι τα 5 έτη.
Πώς του σηκώνονταν του κοινωνικού βιαστή άμα βιολογικά ήταν θωρακισμένος κι αφού δεν το έκανε για την ηδονή;alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:58
Σαφέστατα το ότι δεν ήταν ταμπού μία τέτοια σχέση βοηθούσε στην εκδήλωσή της. Αυτό όμως απλά σημαίνει ότι δεν φοβόντουσαν να πάνε και με το ίδιο φύλλο αυτοί που σήμερα θα ονομάζαμε γκέι και μπάι, όχι ότι τους έκανε γκέι ή μπάι η επικρατούσα ηθική. Απ τη στιγμή που είχες επιλογή, άλλωστε οι κραγμένοι ομοφυλόφιλοι θεωρούνταν γελοίοι και πολλές φορές διώκονταν ποινικά, έπραττες αναλόγως των βιολογικών σου ορμών. Στις κοινωνίες που αναφέρεσαι εσύ που το κάναν όλοι δεν βλέπω καμία επιλογή, περισσότερο θεσμικό βιασμό βλέπω, όπως με τα κορίτσια που πρέπει να παντρεύονται μόλις κλείσουν τα 12 σε κάποιες κοινωνίες.
Συνεπώς, το επειχείρημά σου αναλύεται στο ότι η αναζήτηση ηδονής μπορεί υπό κάποιες συνθήκες να σε κάνει να σου σηκώνεται και με άτομα του ίδιου φύλου παρότι αυτό δεν είναι γραμμένο στο DNA σου.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:52
H αριστοκρατεία ήταν πάντα πρωτοπόρος σε θέματα ηδονής γιατί δεν είχε και πολλά άλλα καλύτερα πράγματα να κάνει, να ναι καλά οι σκλάβοι που μας φέρνουν να φάμε.
αντιλαμβάνεσαι τί ξεστομίζεις;vagabondo έγραψε: 22 Αύγ 2019, 16:12Τι έχουν οι παιδεραστές;
Έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις από την πλειοψηφία όπως και οι ομοφυλόφιλοι. Απλά, τυγχάνει το 2019 και στην Ελλάδα να είναι παράνομη, όπως κάποτε ήταν παράνομη και η ομοφυλοφιλία.
Γιατί του παιδεραστή είναι ελεύθερη επιλογή, ενώ του ομοφυλόφιλου καταγεγραμμένη στα γονίδια που δεν μπορεί να αλλάξει;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ζητώ συγγνώμη για την παρεξήγηση.- Casper - έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:02Βρε Γαλή στον Ο.Ι απάντησα που μου ανέφερε για την παιδοφιλία. Ούτε οι δικοί μου φίλοι είναι παιδόφιλοι, ούτε ασχολούνται με μπαλονάκια και σημαιούλες. Από πού προκύπτει λοιπόν ότι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι είναι παιδόφιλοι; Όλοι οι νορμάλ άνθρωποι είναι εναντίον των γελοιοτήτων, όπως και οι δικοί μου φίλοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:57Και από που προκύπτει ότι όσοι είμαστε κατά της υιοθεσίας από ζευγάρι γκέι, δεν έχουμε φιλικές σχέσεις με γκέι;- Casper - έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:41
Δεν κρίνω επιφανειακά τους ανθρώπους και ξέρω πολλούς ομοφυλόφιλους αρκετά καλά (ο ένας είναι συγγενικό πρόσωπο, άλλοι οικογενειακοί φίλοί και έχω και 2 φίλους) που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιγράφετε ή που κάποιοι φαντάζονται πως θα συμβαίνει στην οικογένειά τους και στην ίδια τους την ψυχοσύνθεση.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
![]()
Αναφορικά με την παιδοφιλία σαφώς και δεν έχει άμεση συνάρτηση με την ομοφυλοφιλία.
Παίζει σ' όλα τα γήπεδα αλλά η πλειοψηφία των παιδόφιλων είναι ετεροφυλόφιλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα θέματα γονιδίων δεν είναι ζήτημα πίστης, αλλά επιστημονικής συσχέτισης.
Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί, από όσα ξέρω, γενετική ομοσεξουαλικότητα.
-
alexandroso
Μμμμμ όχι... Και γω μια ζωή σε αναζήτηση της ηδονής ήμουν αλλά αυτή η αναζήτηση περιοριζόταν αποκλειστικά στο αντίθετο φύλλο. Και να μου περνούσε απ το μυαλό η αναζήτηση ανδρικής σεξουαλικής παρέας έφευγε άμεσα καθώς συνοδευόταν από ελαφρά τάση προς εμετό.Maspoli έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:24Συνεπώς, το επειχείρημά σου αναλύεται στο ότι η αναζήτηση ηδονής μπορεί υπό κάποιες συνθήκες να σε κάνει να σου σηκώνεται και με άτομα του ίδιου φύλου παρότι αυτό δεν είναι γραμμένο στο DNA σου.alexandroso έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:52
H αριστοκρατεία ήταν πάντα πρωτοπόρος σε θέματα ηδονής γιατί δεν είχε και πολλά άλλα καλύτερα πράγματα να κάνει, να ναι καλά οι σκλάβοι που μας φέρνουν να φάμε.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μα σοβαρά τωρα δεν είναι αρρωστος ο ανδρας που θα με δει εμενα και θα του σηκωθει?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 39124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 315 Απαντήσεις