!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιες είναι οι ιδιορρυθμίες σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ποιες είναι οι ιδιορρυθμίες σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 00:43 και δεν εχω καθόλου ή σχεδόν καθόλου οσφρηση εκ γενετής.
αυτό ειναι αλήθεια ή τρολάρεις;

Αν είναι αλήθεια και δεν σε πειράζει, μπορείς να μου πες για την γεύση; Είναι όπως το καταλαβαίνω, απουσιάζει μεγάλο ποσοστό;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 22:35 Έχω την εντύπωση ότι για να ανεχτεί κάποιος τις ιδιοτροπίες μου πρέπει να μ' αγαπάει πολύ. Πάρα πολύ.
Κι εσύ άστα αυτά και βάλε το προηγούμενο αβατάρι, πολύ πιο ωραίο το γκομενάκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:30
gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 00:43 και δεν εχω καθόλου ή σχεδόν καθόλου οσφρηση εκ γενετής.

Αν είναι αλήθεια και δεν σε πειράζει, μπορείς να μου πες για την γεύση; Είναι όπως το καταλαβαίνω, απουσιάζει μεγάλο ποσοστό;
Που να ξέρει ρε, μέτρο σύγκρισης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 01:30

Αλήθεια είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι που με ενοχλεί εφόσον δεν το είχα ποτέ. Για να καταλάβεις μέχρι τα 25 δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
Για την γεύση πιστεύω οτι έχω αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι η ίδια με αυτή που έχει κάποιος που μυρίζει. Δηλαδή καταλαβαίνω μάλλον κανονικά όλα τα φαγητά αλλά δεν θα καταλάβω τι μπαχαρικά έχει μέσα ή ξερω εγω την διαφορά του καφέ φουντούκι με τον καφέ σοκολάτα.
Άβαταρ μέλους
enaon

gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:35 Αλήθεια είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι που με ενοχλεί εφόσον δεν το είχα ποτέ. Για να καταλάβεις μέχρι τα 25 δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
Για την γεύση πιστεύω οτι έχω αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι η ίδια με αυτή που έχει κάποιος που μυρίζει. Δηλαδή καταλαβαίνω μάλλον κανονικά όλα τα φαγητά αλλά δεν θα καταλάβω τι μπαχαρικά έχει μέσα ή ξερω εγω την διαφορά του καφέ φουντούκι με τον καφέ σοκολάτα.
έχεις κάνει δοκιμές; Όποτε κρυώνω πολύ και κλείνει η μύτη μου, θυμάμαι οτι η γεύση είναι περίεργο πράγμα.
αυτά που λέει εδώ τα ξέρεις; έτσι είναι; Έχεις τις βασικές κατηγορίες πικρό,ξυνό,γλυκό κλπ;

https://www.quora.com/What-is-the-conne ... -and-smell
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

με εξοργιζουν οι βλακες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
gassim

enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:40
gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:35 Αλήθεια είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι που με ενοχλεί εφόσον δεν το είχα ποτέ. Για να καταλάβεις μέχρι τα 25 δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
έχεις κάνει δοκιμές; Όποτε κρυώνω πολύ και κλείνει η μύτη μου, θυμάμαι οτι η γεύση είναι περίεργο πράγμα.
αυτά που λέει εδώ τα ξέρεις; έτσι είναι; Έχεις τις βασικές κατηγορίες πικρό,ξυνό,γλυκό κλπ;

https://www.quora.com/What-is-the-conne ... -and-smell
τις βασικές κατηγορίες τις εχω σίγουρα, αλλα όταν κλείνει η μύτης μου (συμβαίνει συχνά ίσως έχω στραβό διάφραγμα) δεν βλέπω καμιά διαφορά στην γεύση. Αρα μάλλον η γεύση μου είναι μόνιμα αυτή που εχει κανείς με βουλωμένη μύτη.
Ολο λέω να πάω σε γιατρό αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μου γράψει ενα κάρο εξετάσεις απο την μύτη μέχρι τον εγκέφαλο και βαριέμαι. Ασε που μπορεί να μου πει οτι θέλω καμια εγχείρηση.....
Άβαταρ μέλους
enaon

gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:01
Spoiler
τις βασικές κατηγορίες τις εχω σίγουρα, αλλα όταν κλείνει η μύτης μου (συμβαίνει συχνά ίσως έχω στραβό διάφραγμα) δεν βλέπω καμιά διαφορά στην γεύση. Αρα μάλλον η γεύση μου είναι μόνιμα αυτή που εχει κανείς με βουλωμένη μύτη.
Ολο λέω να πάω σε γιατρό αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μου γράψει ενα κάρο εξετάσεις απο την μύτη μέχρι τον εγκέφαλο και βαριέμαι. Ασε που μπορεί να μου πει οτι θέλω καμια εγχείρηση.....
ρωτάω καθαρά από περιέργεια, καθόλου για πρόβλημα δεν το λέω. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, νομίζω και εγώ αν δεν είχα δεν θα με ένοιαζε να αποκτήσω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΦΩΤΟ HELLEGENES
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ, ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Η οσφρηση σε προειδοποιει και για ενδεχομενο κινδυνο. Δεν ειναι περιττη.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Χέλι είσαι και ο πρώτος.
''ζαργανοπρόστυχη''...

μου θύμισε ζαμπονοτυρόπιτα και πείνασα!
Άβαταρ μέλους
gassim

Custom_F έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:25 Η οσφρηση σε προειδοποιει και για ενδεχομενο κινδυνο. Δεν ειναι περιττη.

Ισχυει, κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται κάποιος και μου λέει μυρίζει καμμένο; και του λεω μπορεί.
Άβαταρ μέλους
enaon

Custom_F έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:25 Η οσφρηση σε προειδοποιει και για ενδεχομενο κινδυνο. Δεν ειναι περιττη.
ναι, για την εποχή μας λέω όμως, σπάνια κάποιος νομίζω πλέον γλυτώνει ένα κίνδυνο απο την όσφρηση σε μία ζωή μέσα, έτσι νομίζω δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
enaon

gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:27 Ισχυει, κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται κάποιος και μου λέει μυρίζει καμμένο; και του λεω μπορεί.
και εμένα μου το λένε αυτό, αλλά με το τσιγάρο. :lol:
Μην νομίζεις φίλε, οι μισοί καπνίζουμε, το έχουμε πάθει αυτό που λές αλλά δεν μας νοιάζει :003:

το πρώτο πράγμα που λέει όποιος το κόβει, είναι η όσφρηση και η γεύση, τι ωραία που ειναι που τα ξαναβρήκε. Αρα, τρίχες :)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:28
ναι, για την εποχή μας λέω όμως, σπάνια κάποιος νομίζω πλέον γλυτώνει ένα κίνδυνο απο την όσφρηση σε μία ζωή μέσα, έτσι νομίζω δηλαδή.
Μια φορα ειναι αρκετη. Αν την εχεις καλο ειναι. Αν δεν την εχεις και δε μπορεις να κανεις τπτ, οκ, αλλα οχι να λες οτι δε σε νοιαζει κιολας να μην ειχες.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”