αυτό ειναι αλήθεια ή τρολάρεις;
Αν είναι αλήθεια και δεν σε πειράζει, μπορείς να μου πες για την γεύση; Είναι όπως το καταλαβαίνω, απουσιάζει μεγάλο ποσοστό;
αυτό ειναι αλήθεια ή τρολάρεις;
Κι εσύ άστα αυτά και βάλε το προηγούμενο αβατάρι, πολύ πιο ωραίο το γκομενάκι.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 22:35 Έχω την εντύπωση ότι για να ανεχτεί κάποιος τις ιδιοτροπίες μου πρέπει να μ' αγαπάει πολύ. Πάρα πολύ.
Που να ξέρει ρε, μέτρο σύγκρισης.
Αλήθεια είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι που με ενοχλεί εφόσον δεν το είχα ποτέ. Για να καταλάβεις μέχρι τα 25 δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
έχεις κάνει δοκιμές; Όποτε κρυώνω πολύ και κλείνει η μύτη μου, θυμάμαι οτι η γεύση είναι περίεργο πράγμα.gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:35 Αλήθεια είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι που με ενοχλεί εφόσον δεν το είχα ποτέ. Για να καταλάβεις μέχρι τα 25 δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
Για την γεύση πιστεύω οτι έχω αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι η ίδια με αυτή που έχει κάποιος που μυρίζει. Δηλαδή καταλαβαίνω μάλλον κανονικά όλα τα φαγητά αλλά δεν θα καταλάβω τι μπαχαρικά έχει μέσα ή ξερω εγω την διαφορά του καφέ φουντούκι με τον καφέ σοκολάτα.
τις βασικές κατηγορίες τις εχω σίγουρα, αλλα όταν κλείνει η μύτης μου (συμβαίνει συχνά ίσως έχω στραβό διάφραγμα) δεν βλέπω καμιά διαφορά στην γεύση. Αρα μάλλον η γεύση μου είναι μόνιμα αυτή που εχει κανείς με βουλωμένη μύτη.enaon έγραψε: 24 Μάιος 2018, 17:40έχεις κάνει δοκιμές; Όποτε κρυώνω πολύ και κλείνει η μύτη μου, θυμάμαι οτι η γεύση είναι περίεργο πράγμα.gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:35 Αλήθεια είναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι που με ενοχλεί εφόσον δεν το είχα ποτέ. Για να καταλάβεις μέχρι τα 25 δεν το είχα συνειδητοποιήσει.
Για την γεύση πιστεύω οτι έχω αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι η ίδια με αυτή που έχει κάποιος που μυρίζει. Δηλαδή καταλαβαίνω μάλλον κανονικά όλα τα φαγητά αλλά δεν θα καταλάβω τι μπαχαρικά έχει μέσα ή ξερω εγω την διαφορά του καφέ φουντούκι με τον καφέ σοκολάτα.
αυτά που λέει εδώ τα ξέρεις; έτσι είναι; Έχεις τις βασικές κατηγορίες πικρό,ξυνό,γλυκό κλπ;
https://www.quora.com/What-is-the-conne ... -and-smell
ρωτάω καθαρά από περιέργεια, καθόλου για πρόβλημα δεν το λέω. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, νομίζω και εγώ αν δεν είχα δεν θα με ένοιαζε να αποκτήσω.gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:01Spoiler
τις βασικές κατηγορίες τις εχω σίγουρα, αλλα όταν κλείνει η μύτης μου (συμβαίνει συχνά ίσως έχω στραβό διάφραγμα) δεν βλέπω καμιά διαφορά στην γεύση. Αρα μάλλον η γεύση μου είναι μόνιμα αυτή που εχει κανείς με βουλωμένη μύτη.
Ολο λέω να πάω σε γιατρό αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μου γράψει ενα κάρο εξετάσεις απο την μύτη μέχρι τον εγκέφαλο και βαριέμαι. Ασε που μπορεί να μου πει οτι θέλω καμια εγχείρηση.....
Custom_F έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:25 Η οσφρηση σε προειδοποιει και για ενδεχομενο κινδυνο. Δεν ειναι περιττη.
ναι, για την εποχή μας λέω όμως, σπάνια κάποιος νομίζω πλέον γλυτώνει ένα κίνδυνο απο την όσφρηση σε μία ζωή μέσα, έτσι νομίζω δηλαδή.Custom_F έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:25 Η οσφρηση σε προειδοποιει και για ενδεχομενο κινδυνο. Δεν ειναι περιττη.
και εμένα μου το λένε αυτό, αλλά με το τσιγάρο.gassim έγραψε: 24 Μάιος 2018, 21:27 Ισχυει, κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται κάποιος και μου λέει μυρίζει καμμένο; και του λεω μπορεί.
Μια φορα ειναι αρκετη. Αν την εχεις καλο ειναι. Αν δεν την εχεις και δε μπορεις να κανεις τπτ, οκ, αλλα οχι να λες οτι δε σε νοιαζει κιολας να μην ειχες.