!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Ποια;;;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λατρευω μπερμπερυ! Παρε τα 5μλ 
Δεν υπάρχουν 5μλ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
50 ηθελα να πω. Παρτην μωρε,μια ζωη την εχομε.
Όχι,όχι είναι ιερό άρωμα. Πρέπει να παρθεί με ευλάβεια, καθαρό μυαλό και χωρίς ενοχές. Να περάσουν τα σχολικά και μετά τον Σεπτέμβριο θα την πάρω. Πριν ξεκινησει το πετρέλαιο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε απο την στιγμη που θα την παρεις και θα μυριζεις σαν λουλουδακι.. και θα σου λενε ολοι : Α! Τι ωραια μυριζεις! Τι ωραιο αρωμα κλπ θα ξεχασεις και τις ενοχες και το ονομα σου.
Παρτο λεμε.
Παρτο λεμε.
-
xameno kormi
μη το παρεις, ο ποντιος ειναι κοκκινος με τριαιανα, εγω ασπρος με φτερακια
Και τώρα έτσι μου λένε μ' αυτή που έχω. Αλλά τον Οκτώβριο θα την πάρω.Pedro έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:26 Ρε απο την στιγμη που θα την παρεις και θα μυριζεις σαν λουλουδακι.. και θα σου λενε ολοι : Α! Τι ωραια μυριζεις! Τι ωραιο αρωμα κλπ θα ξεχασεις και τις ενοχες και το ονομα σου.
Παρτο λεμε.
Μαζί σου τώρα. Αλλά τον Οκτώβριο θα υποκύψω.xameno kormi έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:28 μη το παρεις, ο ποντιος ειναι κοκκινος με τριαιανα, εγω ασπρος με φτερακια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
xameno kormi
γενικα κολωνια καλοκαιρι να την αποφευγετε, μυριζουν πολυ εντονα, το αφρολουτρο απο το μπανιο φτανει
Αν δεν βαλω τουλαχιστον τρεις φορες την η μερα παθαινω κατι..ειναι ψυχολικο,επειδη με λενε απλυτοxameno kormi έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:36 γενικα κολωνια καλοκαιρι να την αποφευγετε, μυριζουν πολυ εντονα, το αφρολουτρο απο το μπανιο φτανει
Ναδαϊ! Παρτο λεμε! Τι να το καμεις τον οκτωβρη; Τωρα ειναι που τριγυρνας οξω και παιζουν φλερτ κλπ κλπ.
-
xameno kormi
τι εγραωα πιο πανω; η μυρωδια απο το αφρολουτρο φτανει, αν φορας αρωμα καλοκαιριατικο ο αλλος νομιζει οτι καλυπεις την μποχαPedro έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:42Αν δεν βαλω τουλαχιστον τρεις φορες την η μερα παθαινω κατι..ειναι ψυχολικο,επειδη με λενε απλυτοxameno kormi έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:36 γενικα κολωνια καλοκαιρι να την αποφευγετε, μυριζουν πολυ εντονα, το αφρολουτρο απο το μπανιο φτανει![]()
Ναδαϊ! Παρτο λεμε! Τι να το καμεις τον οκτωβρη; Τωρα ειναι που τριγυρνας οξω και παιζουν φλερτ κλπ κλπ.
Διαφωνω. Οσο και να πλυθεις,το αρωματακι σε κανει να μυριζεις ομορφα..
Αυτο με την απλυσια ειναι ψυχολογικο,οχι επειδη με μυριζει καποιος και με αποκαλει απλυτο,αλλα για τις θεσεις ,αποψεις μου.
Επισης,δεν ζω ελλαδα για να ισχυει,γιατι εδω δεν εχουμε ουσιαστικα καλοκαιρι. Χειμωνας και μακρυς φθινωπορος ειναι...
Αυτο με την απλυσια ειναι ψυχολογικο,οχι επειδη με μυριζει καποιος και με αποκαλει απλυτο,αλλα για τις θεσεις ,αποψεις μου.
Επισης,δεν ζω ελλαδα για να ισχυει,γιατι εδω δεν εχουμε ουσιαστικα καλοκαιρι. Χειμωνας και μακρυς φθινωπορος ειναι...
-
- Casper -
Χθες ήταν τέλεια. Ένιωσα πάλι σαν τουρίστας αλλά σήμερα έχω το προαίσθημα πως θα είναι όλα πιο ωραία. Τι περίεργο όμως. Τόσα χρόνια με έδενε το συγκεκριμένο άτομο με εκείνη την πόλη και τώρα....
Ανυπομονώ να έρθει η ώρα της αναχώρησης.
Ανυπομονώ να έρθει η ώρα της αναχώρησης.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Κορίτσια προσοχη μην συγχρονιστουν οι περίοδοι σαςPedro έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:49 Διαφωνω. Οσο και να πλυθεις,το αρωματακι σε κανει να μυριζεις ομορφα..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις