κάποτε ήσουν ένας κομψός δήμαρχος Καθωσπρέπιους, έφερες μπόλικο χρυσάφι από τις επαρχείεςCavaliere έγραψε: 22 Αύγ 2019, 16:36 Ρε σεις, τώρα το είδα, τι ατάκες είναι αυτές; Κόμιξ ολόκληρο κάνεις. Κάτσε να δω σε ποιόν ταιριάζει, τι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταυτίστε τον πχορουμιτη με την επιγραφή
- Μαυροβασίλης
Re: Ταυτίστε τον πχορουμιτη με την επιγραφή
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Nero
Ελληνίδα εργαζόμενη στη λυκοφωλιά

αναρωτιέμαι τι σκοπό εξυπηρετούσε να κάνουν review στους πελάτες αντί για το αντίθετο

αναρωτιέμαι τι σκοπό εξυπηρετούσε να κάνουν review στους πελάτες αντί για το αντίθετο
Μαυροβασίλης έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:26κάποτε ήσουν ένας κομψός δήμαρχος Καθωσπρέπιους, έφερες μπόλικο χρυσάφι από τις επαρχείες

Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί είναι τόσες πολλές παραλλαγές του Ε; Ή είναι και μερικά Η; Τι σημαίνει ΒΕΙΝΕΙΣ;
-
Nero
γαμάς προφανώς. Και ο απο κάτω γράφει "εδώ πήδηξε ο Μουσαίος". Το σχέδιο νομίζω είναι το πουλί τουDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:45 Γιατί είναι τόσες πολλές παραλλαγές του Ε; Ή είναι και μερικά Η; Τι σημαίνει ΒΕΙΝΕΙΣ;
εντάξει, ξέρανε να γράφουνε σε ένα επίπεδο αλλά μιλάμε για πόρνες με πελάτες λογικά φτωχούς ως βολεμένους μεσοαστούς. Μη νομίζεις ότι ότι ήτανε και τίποτα σπουδαγμένοι, Τα περισσότερα είναι ορνιθοσκαλίσμτα με γραμματικά λάθη, κουτσουρεμένες λέξεις κλπ,δεν βγάζουν όλα νόημα. Έχει και μερικά που είναι γραμμένα σε λατινο-ελληνικά: ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν υπήρχε και κεντρική εκπαίδευση οργανωμένη που να παράγει κάπως σχετικά ομοιόμορφα αποτελέσματα
Μάλλον πρώιμη γραφή του "μπαίνει"Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:45 Γιατί είναι τόσες πολλές παραλλαγές του Ε; Ή είναι και μερικά Η; Τι σημαίνει ΒΕΙΝΕΙ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 22 Αύγ 2019, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nero
Α,ναι. Το είχα ξεχάσει ότι το το "Ι" προφερόταν "ε"(το πρόβατο κάνει "βι" "βι" έγραφε ο Οράτιος). Εδώ μάλων έχει ένα μικρό ορθογραφικό και είναι ΒίνειςΣτύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:55Μάλλον πρώιμη γραφή του "μπαίνει"Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:45 Γιατί είναι τόσες πολλές παραλλαγές του Ε; Ή είναι και μερικά Η; Τι σημαίνει ΒΕΙΝΕΙΣ;
- Dwarven Blacksmith
Ενδιαφέρον!
μαλάκα πλάκα έκανα ,δεν ξέρω,λογοπαίγνιο έκανα , αλλά φαντάζεσαι να είναι σωστό;Nero έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:58Α,ναι. Το είχα ξεχάσει ότι το το "Ι" προφερόταν "ε"(το πρόβατο κάνει "βι" "βι" έγραφε ο Οράτιος). Εδώ μάλων έχει ένα μικρό ορθογραφικό και είναι ΒίνειςΣτύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:55Μάλλον πρώιμη γραφή του "μπαίνει"Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Αύγ 2019, 19:45 Γιατί είναι τόσες πολλές παραλλαγές του Ε; Ή είναι και μερικά Η; Τι σημαίνει ΒΕΙΝΕΙ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 22 Αύγ 2019, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nero
Μαλάκες, το επόμενο nick μου σε ιντερνετικές κοινότητες θα είναι "Σκορδοπορδόνικος"

"Ο σκορδοπορδόνικος πήδηξε ωραία αυτή που ήθελε"
λογικά αν δεν είναι κάποιο παρατσούκλι ο τύπος ήταν σκλάβος. Επειδή ήταν αντικείμενα συνήθως δεν τους έδιναν ονόματα ανθρώπων αλλά τους ονόμαζαν περίπου όπως σήμερα τα κατοικίδια. Τα πιο κοινά ονόματα ήταν τα "Σκατούλης" και 'Σκατούλα"

"Ο σκορδοπορδόνικος πήδηξε ωραία αυτή που ήθελε"
λογικά αν δεν είναι κάποιο παρατσούκλι ο τύπος ήταν σκλάβος. Επειδή ήταν αντικείμενα συνήθως δεν τους έδιναν ονόματα ανθρώπων αλλά τους ονόμαζαν περίπου όπως σήμερα τα κατοικίδια. Τα πιο κοινά ονόματα ήταν τα "Σκατούλης" και 'Σκατούλα"
SCORDOPORDONICUS , από τώρα κλαίωNero έγραψε: 22 Αύγ 2019, 20:03 Μαλάκες, το επόμενο nick μου σε ιντερνετικές κοινότητες θα είναι "Σκορδοπορδόνικος"![]()
![]()
![]()
![]()
"Ο σκορδοπορδόνικος πήδηξε ωραία αυτή που ήθελε"![]()
λογικά αν δεν είναι κάποιο παρατσούκλι ο τύπος ήταν σκλάβος. Επειδή ήταν αντικείμενα συνήθως δεν τους έδιναν ονόματα ανθρώπων αλλά τους ονόμαζαν περίπου όπως σήμερα τα κατοικίδια. Τα πιο κοινά ονόματα ήταν τα "Σκατούλης" και 'Σκατούλα"![]()
-
Nero
http://www.edr-edr.it/edr_programmi/vie ... r=148433-2
hellegennes: επειδή στο άλλο νήμα μιλάγαμε για συγκεκριμένο τρόπο σκέψης
το συγκεκριμένο λέει "volo pedico" και όπως διαβάζω στο λατινικό λεξικό σεξουαλικών όρων, είναι το κλασικό αστείο που κάναμε μικροί, που γράφαμε στο θρανίο "είμαι μαλάκας" για να το πει δυνατά ο διπλανό. Το pedico είναι ρήμα και νομίζω είναι προφανές τι σημαίνει
hellegennes: επειδή στο άλλο νήμα μιλάγαμε για συγκεκριμένο τρόπο σκέψης
το συγκεκριμένο λέει "volo pedico" και όπως διαβάζω στο λατινικό λεξικό σεξουαλικών όρων, είναι το κλασικό αστείο που κάναμε μικροί, που γράφαμε στο θρανίο "είμαι μαλάκας" για να το πει δυνατά ο διπλανό. Το pedico είναι ρήμα και νομίζω είναι προφανές τι σημαίνει
Nero έγραψε: 22 Αύγ 2019, 22:02 Στύγιος: τελικά το ρήμα είναι άλλο
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B2%C ... E%AD%CF%89
Ντάξει ,αλλά και πάλι ανορθόγραφος ήταν ο γαμιάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση