Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:34
Είναι αστεία αυτά που λες για οποιονδήποτε έχει μια ιδέα από Youtube. Κάθε χρονο κατεβαίνουν εκατομμύρια βίντεο, ακόμα και διάσημα βίντεο.
Τα περισσότερα γίνονται με αλγοριθμους χωρίς να περάσει καν από άθρωπο. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν κατέβηκε καν.
Ναι, βίντεο που σχετίζονται με αντιπαγκοσμιποποίηση τα κατεβάζουν. Λογοκρισία σε βιντεκλιπ καλλιτεχνικού συγκροτήματος που καταφέρεται κατα της ΕΕ και μόνο στις χώρες της ΕΕ (συν 2 άλλες δυτικές ή υποψήφιες προς ένταξη), δεν έχει ξαναγίνει.
Αυτά με τους αλγόριθομους αφορούν πνευματικά δικαιώματα και τα συνναφή. Εκτός και έχουνε μπει νέοι προγραμματισμοί που απαγορεύουν την αντίθεση στην ΕΕ και την υποστήριξη στο έθνος-κράτος.
Το συγκεκριμένο λογοκριμένο βίντεο, χθες ήθελε να πατήσεις κουμπί επιβεβαίωσης για να το παρακολουθήσεις. Σήμερα δεν αρκεί καν αυτό, πρέπει να συνδεθείς με λογαριασμό. Αύριο ποιος ξέρει.
Είναι αστεία αυτά που λες για οποιονδήποτε έχει μια ιδέα από Youtube. Κάθε χρονο κατεβαίνουν εκατομμύρια βίντεο, ακόμα και διάσημα βίντεο.
Τα περισσότερα γίνονται με αλγοριθμους χωρίς να περάσει καν από άθρωπο. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν κατέβηκε καν.
Ναι, βίντεο που σχετίζονται με αντιπαγκοσμιποποίηση τα κατεβάζουν. Λογοκρισία σε βιντεκλιπ καλλιτεχνικού συγκροτήματος που καταφέρεται κατα της ΕΕ και μόνο στις χώρες της ΕΕ (συν 2 άλλες δυτικές ή υποψήφιες προς ένταξη), δεν έχει ξαναγίνει.
Αυτά με τους αλγόριθομους αφορούν πνευματικά δικαιώματα και τα συνναφή. Εκτός και έχουνε μπει νέοι προγραμματισμοί που απαγορεύουν την αντίθεση στην ΕΕ και την υποστήριξη στο έθνος-κράτος.
Το συγκεκριμένο λογοκριμένο βίντεο, χθες ήθελε να πατήσεις κουμπί επιβεβαίωσης για να το παρακολουθήσεις. Σήμερα δεν αρκεί καν αυτό, πρέπει να συνδεθείς με λογαριασμό. Αύριο ποιος ξέρει.
Ναι γιατί απο το πολύ κλάμα, μπήκανε κι άλλοι να κάνουν report. Δε θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς τι έγινε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ναι γιατί απο το πολύ κλάμα, μπήκανε κι άλλοι να κάνουν report. Δε θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς τι έγινε.
Βρε όσοι και να κάνουν ρεπορτ το youtube είναι αυτό που αποφασίζει. Διάσημα απολίτικα και διαχρονικώς γνωστά τραγούδια δέχονται κάθε τόσο ρεπορτ απο οπαδούς του ανταγωνιστή καλλιτέχνη. Δεν τα κατεβάζουν ποτέ. Δεν είναι ο αριθμός των ρεπορτ, είναι τα κριτήρια της διαχείρησης ή οι προγραμματισμοί που έχει δώσει.
Πάνας έγραψε: 23 Μάιος 2018, 19:24
το youtube ειναι οι χρήστες
Όταν πάντως ανέβηκε το εορταστικό βιδεο της CEOυς και άρχισαν να πέφτουν οι αρνητικές ψήφοι, τις απενεργοποίησαν ώστε να μην κινδυνεύσει η δημοκρατία
Δεν αναφέρθηκε πάντως και η ιστορία με την απονομισματοποίηση των μη γνωστότερων μη-ντεμοκρατ γιουτουβερς, όπως εκείνος ο κλεμές, ο ηγέτης της αλτραητ, ο σαργκονοβακκαντ.
Ε εντάξει, αυτό το βίντεο θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί λόγω αντιαισθητικότητας και μόνο, σαν το άλλο του Φύσσα. Εγώ θυμάμαι πως είχα στενοχωρηθεί αρκετά με το κατέβασμα παλιότερα από το γιουτιουμπ ενός άλλους βίντεο κλιπ, το Desolation Euro, από το Desolation Row του Μπομπ. Το '12 πρέπει να ήταν. Τότε δεν είχε γίνει ακόμα το Brexit και οι ... συζητήσεις για αυτό ήταν πολύ έντονες. Η ΕΕ ούτε να ακούσει βέβαια ήθελε για έξοδο της Αγγλίας, αλλά οι Αγγλάρες είχαν λυσσάξει από τότε, ε τελικά τα κατάφεραν! Βασίστηκαν κυρίως στα λόγια του Φάραντζ, αρχηγό του UKIP, που ήταν και ευρωβουλευτής, και επικριτής της ΕΕ. Είχε ακουστεί και στα μέρη μας αυτός, αποσπώντας θετικά σχόλια η συμπεριφορά του, όταν την είπε στον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου νομίζω, πως-τον-λέγαν-δε-θυμάμαι, "ποιος σε εξέλεξε εσένα, ποιος θα μπορούσε άλλωστε να σε εκλέξει με τέτοια μούρη που έχεις, τα μαλλιά σου είναι σαν βρώμικη πατσαβούρα", κάτι τέτοιο. Και μετά είπε για τις γαλλικές φρεγάτες που μας της πούλησαν με το ζόρι οι γάλλοι ενώ είμασταν χρεωκοπημένοι και υποτίθεται αιώνιοι φίλοι και σύμμαχοι. Οπότε λέμε και μεις δικός μας είναι αυτός. Πού να ξέραμε και μεις, εδώ δεν ήξεραν οι Άγγλοι. Διότι αργότερα μίλαγε για καμιά οικονομική βοήθεια σε χρεωκοπημένα ευρωπαικά κράτη όπως η χώρα μας αλλά στους δικούς του επεφύλασσε μεγαλύτερο χουνέρι: όταν έγινε το brexit, οι άγγλοι στράφηκαν σε αυτόν για να το διεκπεραιώσει, αφού ο Κάμερον παραιτήθηκε κλαίγοντας ( he walked the walk, but then took a walk ) . Μα εκείνος είπε πως το έργο του εξετελέσθη, πως τα παρατάει, και πως δεν είναι άλλωστε επαγγελματίας πολιτικός όπως άλλοι, και πως δε χρωστάει τίποτα και σε κανέναν. Κι έτσι τους άφησε στα κρύα του λουτρού, αλλά μαθημένοι είναι αυτοί στα σκωτσέζικα ντους όπως και να 'χει, μεμας τι γίνεται. Τεσπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το Desolation Eu-ro, το είχαν κατεβάσει τότε άμεσα με τη δικαιολογία πως προσβάλλει την τιμή της Λαγκάρντ γιατί κάπου λέει στους στίχους πως είναι στο βρακί του Ολάντ, άκου τώρα. Αυτό γιατί, αφού και καλαίσθητο ήταν, και πλάκα είχε, και μάθαινες και πράγματα, και ακουγόταν ήρεμα η αντίθετη άποψη, όχι όπως των άλλων παραπάνω δηλαδή. Η απαγόρευση κράτησε 2-3 μέρες, μετά επανεμφανίστηκε για να μείνει, όπως κι εδώ. Οπότε επικρατεί ένας πανικός μάλλον στην ΕΕ, ή επικρατούσε τουλάχιστον, ότι κάτι μπορεί να γίνει και να τα γαμήσει όλα μονομιάς, με τις αγορές κλπ ξέρω και γω. Άμα δούνε πως δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, τότε τα αφήνουνε όλα για να είναι και συμπαθείς στον κόσμο που γουστάρει ελευθερία λόγου ακόμη κι αν διαφωνεί.
Χε, έχει και ελλάδα και κύπρο,
the government has just remembered
that they were heroes in the war
give us 160 billion euros
well isn't that what old friends are for?
το youtube ειναι οι χρήστες
Όταν πάντως ανέβηκε το εορταστικό βιδεο της CEOυς και άρχισαν να πέφτουν οι αρνητικές ψήφοι, τις απενεργοποίησαν ώστε να μην κινδυνεύσει η δημοκρατία
Δεν αναφέρθηκε πάντως και η ιστορία με την απονομισματοποίηση των μη γνωστότερων μη-ντεμοκρατ γιουτουβερς, όπως εκείνος ο κλεμές, ο ηγέτης της αλτραητ, ο σαργκονοβακκαντ.
Έχει μεγάλη διαφορά αυτό.
Άλλο το δακτυλάκι με τα λάικ που είχαμε στο παλιό φόρουμ και άλλο το κουμπάκι με το θαυμαστικό που αναφέρεις την δημοσίευση... αυτό το κουμπί δεν απενεργοποιείται.
Αν έγιναν αναφορές από πολλούς χρήστες για να κατέβει τότε αυτό είναι δημοκρατία.
Αν έκαναν αναφορές και δεν κατέβαινε θα ήταν φασισμός.
εεε οχι. το συστημα αναφορών του youtube δεν είναι κάποιος αναγνωρισμένος δημοκρατικός θεσμός. Δεν μετράει πλειοψηφίες και μειοψηφίες απλά ενημερώνει τους διαχειριστές για τυχόν βίντεο που παραβιάζουν τις αρχές λειτουργίας της σελίδας ή κάποιο νόμο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν ξέρουμε τους στίχους του τραγουδιού δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ο νηματοθέτης λέει οτι απλά έκανε κριτική στην ΕΕ αλλά εμένα κάτι μου λέει οτι είπανε και μια κουβέντα παραπάνω.
Αν έγιναν αναφορές από πολλούς χρήστες για να κατέβει τότε αυτό είναι δημοκρατία.
Αν έκαναν αναφορές και δεν κατέβαινε θα ήταν φασισμός.
εεε οχι. το συστημα αναφορών του youtube δεν είναι κάποιος αναγνωρισμένος δημοκρατικός θεσμός. Δεν μετράει πλειοψηφίες και μειοψηφίες απλά ενημερώνει τους διαχειριστές για τυχόν βίντεο που παραβιάζουν τις αρχές λειτουργίας της σελίδας ή κάποιο νόμο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν ξέρουμε τους στίχους του τραγουδιού δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ο νηματοθέτης λέει οτι απλά έκανε κριτική στην ΕΕ αλλά εμένα κάτι μου λέει οτι είπανε και μια κουβέντα παραπάνω.
Έτσι μπράβο, δεν υπάρχει άτι τεκμηριωμένο για συζήτηση εφόσον δεν έχουμε στοιχεία. Αλλά το κατέβασμα και μόνο δηλώνει ότι κάτι από τα παραπάνω παραβιάστηκε, το yt δεν είναι κάποιο φόρουμ σε κάποια μπανανία.
Παπαριές λέει ο νηματοθέτης. Εμένα δεν μου ζητάει απολύτως τίποτα. Τα βίντεο που έχουν κριθεί από το yt ως ακατάλληλα (που γίνεται αυτόματα, βάσει αναφορών που κάνουν χρήστες πατώντας το αναφορόκουμπο), απαιτούν επιβεβαίωση ηλικίας, που σημαίνει ότι πρέπει να συνδεθείς με τον γκουγκλολογαριασμό σου. Αν είσαι συνδεδεμένος, το βίντεο τρέχει χωρίς προειδοποιήσεις και χωρίς να ζητάει τίποτα. Το μόνο που βλέπεις εξτρά είναι μια λεζάντα, στις πληροφορίες βίντεο (πάνω από εκεί που λέει Εμφάνιση Περισσότερων), που λέει το εξής:
Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους (βάσει των Οδηγιών κοινότητας)
Γι' αυτό άλλωστε ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας.
Υπάρχουν ένα σωρό βίντεο με τίτλο Fuck the EU, πολλά απ' αυτά τραγούδια. Μεγάλη λογοκρισία το Youtube.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 25 Μάιος 2018, 00:42
Παπαριές λέει ο νηματοθέτης. Εμένα δεν μου ζητάει απολύτως τίποτα. Τα βίντεο που έχουν κριθεί από το yt ως ακατάλληλα (που γίνεται αυτόματα, βάσει αναφορών που κάνουν χρήστες πατώντας το αναφορόκουμπο), απαιτούν επιβεβαίωση ηλικίας, που σημαίνει ότι πρέπει να συνδεθείς με τον γκουγκλολογαριασμό σου. Αν είσαι συνδεδεμένος, το βίντεο τρέχει χωρίς προειδοποιήσεις και χωρίς να ζητάει τίποτα. Το μόνο που βλέπεις εξτρά είναι μια λεζάντα, στις πληροφορίες βίντεο (πάνω από εκεί που λέει Εμφάνιση Περισσότερων), που λέει το εξής:
Βίντεο ακατάλληλο για ανηλίκους (βάσει των Οδηγιών κοινότητας)
Γι' αυτό άλλωστε ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας.
Υπάρχουν ένα σωρό βίντεο με τίτλο Fuck the EU, πολλά απ' αυτά τραγούδια. Μεγάλη λογοκρισία το Youtube.
Χθές έπρεπε να μπεις στο youtube και να πατήσεις το κουμπί επιβεβαίωσης για να το δεις (και αυτό για όσους είναι σε χώρες της ΕΕ). Αυτό ήτανε μορφή λογοκρισίας. Εαν δεν υπήρχε λογοκρισία,απλά θα πατούσες το κουμπί απο εδώ και θα το έβλεπες (προφανώς έφαγαν κράξιμο και άλλαξαν την μορφή λογοκρισίας). Τώρα μπορείς να το δεις μεν, αλλά εαν μπεις απο youtube, πρέπει να συνδεθείς με λογαριασμό. Οπότε λογοκρισία υπάρχει και πάλι.
Τα ένα σορό βίντεο δεν έχουν την δημοφιλία αυτού του τραγουδιού.
Ναι, είναι πιο δημοφιλείς οι άγνωστοι από την Ιταλία -ή από που σκατά είναι- από τον Τζον Όλιβερ, με μερικά εκατομμύρια προβολές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 25 Μάιος 2018, 00:57
Ναι, είναι πιο δημοφιλείς οι άγνωστοι από την Ιταλία -ή από που σκατά είναι- από τον Τζον Όλιβερ, με μερικά εκατομμύρια προβολές.
Μιλάς για αυτόν που πολεμούσε το Brexit; Γιατί να λογοκρίνει το σύστημα ένα δικό του παιδί;
Εαν "επέκρινε" την ΕΕ, θα 'ταν με "επικρίσεις" της πλάκας και με "επικρίσεις" που το ίδιο το κατεστημένο της ΕΕ επιθυμεί (του τύπου γιατί δεν καταργούν τα σύνορα κλπ).
Καμμία σχέση με την αυθεντική κριτική στην ΕΕ και αντίθεση προς αυτήν. Κια το τραγούδι είναι δημοφιλέστατο απο την αρχή, καθότι η έναρξη της προβολης του είχε συμπέσει με τις ημέρες του δημοψηφίσματος εδώ.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:08
Ρε φίλε μπαίνει ο άλλος, προσβάλλεται και κάνει αναφορά για οφένσιβ κόντεντ. Κι εσύ μπορείς να το κάνεις σε οποιοδήποτε βίντεο.
Αν το κάνουν αρκετοί προφανώς είναι οφένσιβ και το youtube βάζει καποιους περιορισμούς.
Εγώ που είμαι logged in συνέχεια δε θα το καταλάβαινα καν ότι άλλαξε κάτι.
Ή τεχνολογικά αναλφάβητοι είστε ή απλά τη βρίσκετε να λέτε ότι σας μπολεμάνε.
Το πιθανότερο και τα δύο.
Ρε φίλε, μπαίνουν 500 άτομα και κάνουν αναφορά σε ένα βίντεο σατυρικής εκπομπής που δεν περιέχει κάτι μεμπτό, γιατί την βρίσκουν..."προβλητική". Θα το κατεβάσουν; Όχι!
Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες απο όλο τον κόσμο κάνουν αναφορές σε βίντεο που βρίσκουν προσλβητικά για τις θρησκείες τους. Δεν κατεβαίνει απολύτως τίποτα.
Ακόμη και βίντεο που προωθπύν την αναρχοαριστερή βία παραμένουν άθικτα. Μην μου λες ανοησίες λοιπόν για να δικαιολογήσεις τον ολοκληρωτισμό της "πολιτικής ορθότητας" της Παγκοσμιοποιήσεως.
Το βίντεο κατέβηκε καθαρά επειδή η διαχείρηση του youtube θίχτηκε για την "άνευ κριτικής" ΕΕ.
Είμαι σίγουρος ότι είναι από του ηλίθιους που κάνουν flag βίντεο του τύπου "trololol 10h" πιστεύοντας ότι ένας κακόμοιρος στάφερ είναι αναγκασμένος να το δει ολόκληρο για να δει αν δείχνει κανένα βυζί σε κάποιο σημείο.....
Πάνας έγραψε: 24 Μάιος 2018, 20:47
Άλλο το δακτυλάκι με τα λάικ που είχαμε στο παλιό φόρουμ και άλλο το κουμπάκι με το θαυμαστικό που αναφέρεις την δημοσίευση... αυτό το κουμπί δεν απενεργοποιείται.
Αυτό ειναι το ριπόρτ που λες. Δεν μίλησα για ριπόρτ.
Αν πχ εγώ ανεβάσω στιγμιότυπα από ένα δικό σου βίδεο μπορείς ως δικαιούσαι να με ριπορτ.
Αυτο που σ περιγράφω αφορά το φανταστικό σενάριο όπου δηλώνεις πως αρνείσαι να αποκαλέσεις ένα τρανς άτομο ως "νονμπάηναρυ τζεντερνονκορφορμιστ" και η γοογλ να σου πάρει το γμαιλ σου επειδή μπορεί.
Για φαντάσου τι θα κάνεις χωρίς μέηλ... Πως θα γράφεσαι σε ονλαην καταστήματα;