under έγραψε: 21 Αύγ 2019, 19:55
Εχω γυρισει ολες τις περιφερειες της Ελλαδος.
Σε ολη μου τη ζωη δεν θυμαμαι να εχω γνωρισει πανω απο 4 παοκτσηδες.Ο ενας εξ αυτων ειναι και αρης και ηρακλης και καλαμαρια.Ειναι δηλαδη με ολες τις ομαδες της θεσσαλονικης.
Ο αδερφος μου ισχυριζεται οτι ο αντρας μια σαλονικιας τριτης ξαδερφης ειναι οντως παοκτσης αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Ε καλά και στο άλλο τοπικ δεν έχεις πληρώσει ποτέ λογαριασμό δεη
Παρακολουθα τις συζητήσεις μας αφού σου έβαλαν ιντερνετ, καλό θα σου κάνει
jason έγραψε: 21 Αύγ 2019, 19:56
Η αεκ είναι πολύ στα κάτω της, β εθνική κακή μπάλα εδώ και πολλά χρόνια δεν γεννά οπαδούς
Ο παοκ πάνω δεν έχει τπτ να τον ανταγωνιστεί, μονοπώλιο είναι
η αεκ εκεινη την περιοδο που εγινε η δημοσκοπηση ητανε στα κατω της
απο τοτε πηρε πρωταθλημα κανει γηπεδο
και οσο φευγεις απο Θεσ/νικη δεν ανταγωνιζεσαι μονο τον αρη και τον ηρακλη ολοι εχουν οπαδους Μακεδονια
ειπαμε 1 πρωταθλημα πηρατε δεν γινανε ολοι μαζικα παοκ
jason έγραψε: 21 Αύγ 2019, 19:56
Η αεκ είναι πολύ στα κάτω της, β εθνική κακή μπάλα εδώ και πολλά χρόνια δεν γεννά οπαδούς
Ο παοκ πάνω δεν έχει τπτ να τον ανταγωνιστεί, μονοπώλιο είναι
η αεκ εκεινη την περιοδο που εγινε η δημοσκοπηση ητανε στα κατω της
απο τοτε πηρε πρωταθλημα κανει γηπεδο
και οσο φευγεις απο Θεσ/νικη δεν ανταγωνιζεσαι μονο τον αρη και τον ηρακλη ολοι εχουν οπαδους Μακεδονια
ειπαμε 1 πρωταθλημα πηρατε δεν γινανε ολοι μαζικα παοκ
όσες φορές είδα παιχνίδι στο παοκ tv, τη συνδρομή την πλήρωσα 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς. Αυτά τα 7.000 είναι πληρωμένα ήδη για το ματς της κυριακής; Αν ναι, το τελικό νούμερο δεν θα έχει καμία σχέση. 50-60 χιλιαδες μίνιμουμ.
Παρταλι έγραψε: 21 Αύγ 2019, 20:13
η Νοβα ας υπολογισει και μια περιποιημενη χασουρα....
Αφου πηρε τον ΠΑΟ που σημειωνει μεγαλυτερες τηλεθεασεις
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εγω ως Αρειανος διατιθεμαι να πληρωσω και 10 και 20 και 30 ευρω να δω στο PAOK TV την 2η αγωνιστικη το ΒΟΛΟΣ-ΑΡΗΣ
Επισης δηλωνω πως θα σταθω διπλα στην ομαδα του ΠΑΟΚ γιατι αν το ΒΟΛΟΣ-ΑΡΗΣ το δειξει η nova θα προκειται περι κλοπης
Μια ομαδα οπως ο Βολος που μπορει να κατεβασει ενδεκαδα με τους περισσοτερους παικτες να ανΗκουν στον ΠΑΟΚ αντι στον ΒΟΛΟ πρεπει δικαιωματικα να προβαλεται απο το PAOK TV
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες