!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγαπημένη αλυσίδα junk food

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Αγαπημένη αλυσίδα junk food

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:49
Spoiler
shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:42
wooded glade έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:36

Αααα, εσύ ήσουν δηλητηριάστρια των goodies.
Άλλο καπέλο.
Εγώ για εμάς τους πελάτες που πρέπει να έχουμε στομάχι εκ χυτοσιδήρου λέω.
Διαφωνώ, μαέστρο. Έχω φίλο που δούλευε μια ζωή στα Goody's (ξεκίνησε από σφουγγαρίστρα και είχε φτάσει μέχρι διευθυντής καταστήματος).
Επίσης, έτυχε να γνωρίσω μια κυρία που δούλευε σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων, η οποία σε κάποια στιγμή συνεργάστηκε με τα Goody's. Και από τους δυο άκουσα τα ίδια πράγματα: στην επιλογή υλικών (κυρίως στο κρέας, αλλά όχι μόνο) ήταν απλά οι κορυφαίοι στον χώρο. Και στο πόσο υψηλά στάνταρτνς έβαζαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους για τις αγορές τους, αλλά και στο πόσο εύκολα πετούσαν τη σαβούρα, αν κάτι τύχαινε να πάει στραβά και δεν το παίρνανε είδηση νωρίς.
Ναι ημουν κι εγω εκει :)

Ολοι ξεκινούσαμε με σφουγγαριστρα, δεν υπηρχε θεση κατευθείαν να πας ψητας ή νταιρεκτορ αναλογα με προυπηρεσια κτλ
Ολοι.
Αυτή η περιοδος ηταν αρκετα μεγαλη και μαλιστα η πιο χαλαρη
Επειτα σε βαζανε σε επομενο ποστο, δεν υπηρχαν τυπου πτυχια δεν ειχε σεφ, όλα μεσω πρακτικης πως επρεπε να λειτουργει το κατάστημα
Τα προιοντα ξερω από μαναβική τα καλύτερα μας ερχοτανε, τα αλλα δε διαβασα τα ψιλα γραμματα, ξερω την εταιρια αλλα δε τη λεω που παιρνανε τα αλλαντικα

Καθαριοτητα ΦΟΥΛ, όλα τα παντα, ένα 70 τα εκατο κερδισαν λογω καθαριοτητας, από στραγγισμα κι αλλαγες λιπων και λαδιών εως αναποδα κατω από το καγκελο να μην εχει σκονη, περναγε βετεξ. Τα βετεξ όλα πεντακάθαρα, επαιρνες άλλο
Η μηχανή κλειδωνε ακριβώς στις 11.30 και δεν είχαμε υπερωριες, υπηρχε ωράριο
Ο φίλος που σου λέω, ήταν στα Goody's Μαρτίου με Δελφών (RIP).

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:00
wooded glade έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:54
bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:51 Θεσσαλονικη είμαι, αλλα τοτε αμα ηθελες επαιρνες μεταθεση για Αθηνα σε..γκουντις.

Γαζωτρια επρεπε. Τεσπα περασαμε καλα
Καλά μας το παίζεις ΚΚΕ τώρα.
Βρε συ για τους πελάτες-πειραματόζωα μιλάμε, όχι για την εργατιά-αγροτιά.
Πελάτης πάνω από τρίλεπτο δεν έπρεπε να περιμένει, αντε πεντάλεπτο
Ακουγες ή έπρεπε να πεις τον εξάψαλμο. Ήταν νόμος αυτό

Δεν υπήρχε τραπεζί με δισκους, στο λεπτό μαζευοταν, δεν τους ζοριζαμε, δεν υπηρχε αναμονη
Στρατιωτάκια είμασταν

Το κλαμπ ήταν τα αγαπημενο μου εντωμεταξύ, τοτε είχε και κανελόνια με κιμα φρεσκότατο
Μιλαμε ειχε και κρυα σάντουιτς τοτε, προ πολεμικα ήμουν, μετα δε ξερω τι κανανε
Αλλα πήγαινα ως πελατης ηξερα ότι δε θα περιμενω μιση ώρα
Ανατριχίλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
shrike

bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:00 Το κλαμπ ήταν τα αγαπημενο μου εντωμεταξύ, τοτε είχε και κανελόνια με κιμα φρεσκότατο
Εμένα παλιά, η στάνταρ παραγγελία μου ήταν "ένα Star και ένα Golden". Δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο συνέχισε να υπάρχει για χρόνια, το ένα πάντως (νομίζω το Star) το καταργήσανε σχετικά γρήγορα.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Καλα δε θα κανουμε ταυτοποίηση:P

Ημουν δυτικα, σε ένα
Κεντρο
Και πήγα μετα από 10 χρονια ξανα τοτε ακριβως που ανοιγαν τα ικεα, σε εκεινο εκει κοντα. Για 1 έτος.
Κουβαλαγα και καφεδες στους σουηδους. Λεω οκ...θα το κανω:P

Και εφυγα και εκανα κάτι. Δεν είμαι στο επαγ. ακομη ζω στο άλλο. Προχθες επρεπε να βαλω στο γεμη, δηλωσεις εφοριας από το 2015. 10 ευρω εκαστη. Αν δε το εκανες ψαξτο
bluerose

shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:04
bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:00 Το κλαμπ ήταν τα αγαπημενο μου εντωμεταξύ, τοτε είχε και κανελόνια με κιμα φρεσκότατο
Εμένα παλιά, η στάνταρ παραγγελία μου ήταν "ένα Star και ένα Golden". Δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο συνέχισε να υπάρχει για χρόνια, το ένα πάντως (νομίζω το Star) το καταργήσανε σχετικά γρήγορα.
Δεν εισαι τόσο παλίος ώστε να θυμασε τη ναπολιτάνα;;

Ναι εμεινε το γκολντεν
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:43
stergiosbik έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:42
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 24 Μάιος 2018, 11:03

απο το ΙΚΕΑ με αρέσουν πολύ τα σουηδικά κεφτεδάκια που κάνουν ! :romance-hearteyes:

Εικόνα
:wall:
Λάθος εμότικο.

Το σωστό είναι: ;12218
:smt005:
παντως ειχαν πιο νοστιμα χοντ ντογκ πριν το γεγονος απο οτι μετα :oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Goodies = Σύριζα
Mc Donalds = ΚΙΝΑΛ
Everest = ΝΔΣΟΚ
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
bluerose

Εδώ τα εβερεστ τοτε που ηταν τα γκουντις δεν δουλευαν. Βασικα ουτε τα μακ ντοναλτ δουλευαν
Κι ηταν στο κεντρο όλα αυτά μαζεμένα Αγιας Σοφιας, οσοι θυμούνται. Απεναντι το ένα, παραδίπλα το άλλο και στο μεσον γκουντις
Άβαταρ μέλους
shrike

bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:06

Ναι εμεινε το γκολντεν
Δεν την θυμάμαι, όχι. Και είμαι αρκετά παλιός (έχω γεννηθεί πριν τα Goody's :lol: ).
Καλά, μη νομίζεις ότι ήμουν και κανένας από τους μόνιμους θαμώνες που ξημεροβραδιάζονταν εκεί.
Σαν έφηβος πήγαινα από καμιά, γιατί ήταν το must της εποχής. Αργότερα αραίωσα πολύ.
Μετά, όταν τα παιδιά ζητούσαν junk food (όπως τα περισσότερα, έβλεπε το ένα από το άλλο), καθιερώσαμε με τη σύζυγο να τρώμε μια φορά στις 15 (στην αρχή) και μια φορά τη βδομάδα (αργότερα). Και παίρναμε σχεδόν αποκλειστικά από Goody's, κυρίως επειδή τα παιδιά δεν μπορούσαν να φάνε κανένα άλλο...

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

τα γκουντις ειναι μπεργκερ σαν να στα χει φτιαξει η (ελληνιδα) μαμα σου, καμια σχεση με το ριαλ θινγκ δηλαδη.
bluerose

shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:30
bluerose έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:06

Ναι εμεινε το γκολντεν
Δεν την θυμάμαι, όχι. Και είμαι αρκετά παλιός (έχω γεννηθεί πριν τα Goody's :lol: ).
Καλά, μη νομίζεις ότι ήμουν και κανένας από τους μόνιμους θαμώνες που ξημεροβραδιάζονταν εκεί.
Σαν έφηβος πήγαινα από καμιά, γιατί ήταν το must της εποχής. Αργότερα αραίωσα πολύ.
Μετά, όταν τα παιδιά ζητούσαν junk food (όπως τα περισσότερα, έβλεπε το ένα από το άλλο), καθιερώσαμε με τη σύζυγο να τρώμε μια φορά στις 15 (στην αρχή) και μια φορά τη βδομάδα (αργότερα). Και παίρναμε σχεδόν αποκλειστικά από Goody's, κυρίως επειδή τα παιδιά δεν μπορούσαν να φάνε κανένα άλλο...
Κι εγω σαν εφηβη ξεκίνησα να πηγαίνω και ήθελα να δουλέψω εκει όταν τελείωνα το λύκειο
Με βάλανε σε έναν όροφο με μηχανες και πρέσες και μου λένε κάτσε πρεσα και συσκευασία και μετά θα σε βαλουμε να γαζώνεις. Έφυγα πριν τελειώσει το οκταορο, μου ηρθε μια ζαλάδα

Η ξαδερφη μου ακομη γαζώνει και προκοβει

Επειτα εκ θαύματος μια μερα μου λεει ο πατερας μου θες να πας γκουντις; Και δεν ηξερε ότι το ηθελα. Λεω σημαδιακο είναι, θα παω. Κυριλε λεω όλα καλα και τα μυαλα στα καγκελα.
Παω εκει μου λένε οριστε η σφουγγαριστρα, λεω παρντον; Εγω θελω να πουλάω γκουντις.
Με εμπιστεύεστε εμενα για σφουγγαριστρα; Καλα να πάθετε, θα βρωμισετε με μενα δε το κατέχω
Με πιανει ο διευθυντης, μετα ο ιδιοκτητης το και το. Θα πιασεις να καθαριζεις και μετα θα σε ανεβάσουμε. Σ ολους το ελεγαν μαλλον.
Κυριλομυαλα εγω λεω οκ. Εκανα ότι μου λεγανε δλ καθαριζα τα καθαρα. Ηταν όλα αστραφτερα δε δυσκολευτηκα. Εκανα και λούφα ανετα. Κι αν επελεγα μετέπειτα σφουγγαριστρα θα καθόμουν,δεν ειχε ευθύνες κι ηταν όλα καθαρότατα δεν εκανες τιποτα

Μετα αρχισε η εκπαιδευση...όλα οκ εκτος από μια σαλατα υπερβαρη που πεταχτηκε σε τοιχο. Από τοτε ουτε γραμμαριο δεν ξεφευγε.

Επρεπε να τα παρατουσα και να πηγαινα στο γαζωτηριο. Αλλα ειχα βλέψεις βλέπεις

Καλα ήταν, σχολειο κανονικο εκει μεσα και για αυτό και πετυχαν, τωρα ξέρω ας πουμε τι πρεπει για να πετυχει κατι τετοιο τα βήματα, νομιζω δλ
Άβαταρ μέλους
shrike

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:08
Spoiler
stergiosbik έγραψε: 24 Μάιος 2018, 12:42

:wall:
Λάθος εμότικο.

Τι να σου πω, δεν ξέρω, δεν έχω φάει ποτέ τίποτα εκεί. Ιπποθέτω ότι θα φταίει η αλλαγή πρώτης ύλης, γι' αυτό που λες.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

shrike έγραψε: 24 Μάιος 2018, 14:02
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 24 Μάιος 2018, 13:08
Spoiler
Λάθος εμότικο.

Τι να σου πω, δεν ξέρω, δεν έχω φάει ποτέ τίποτα εκεί. Ιπποθέτω ότι θα φταίει η αλλαγή πρώτης ύλης, γι' αυτό που λες.
Μαλλον ναι! και πραρατηρησα την αλλαγη και σε εταιρεια αλλαντικων
με την ιδια φημη.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

TA FRIDAYS
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Οργισμένος έγραψε: 24 Μάιος 2018, 14:31 TA FRIDAYS
Χαλασαν κι αυτα. Εριξαν ποιοτητα τα τελευταια χρονια.
Το fajitas τους ειναι απαραδεκτο πλεον...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”