Είπαμε δεν είναι αυτό η αριστερά η αριστερά είναι αγγελικά πλασμενη και οι ιδέες της θα λύσουν τα προβλήματα του ανθρώπινου είδους. Στην άλλη ζωηOtto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2019, 00:30 Εν τω μεταξύ όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ πλην ΔΗΚΚΙ ήταν ακροαριστερες/κομμουνιστικές/τροτσκιστες κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεφτιλιζοντας τους ζαιους
Re: Ξεφτιλιζοντας τους ζαιους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όχι για τον Αρκά πάντως που συνδέει το αντάρτικο με τους γιαλαντζί επαναστάτες της φράσης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Αύγ 2019, 00:18
Η ιστορική σκοπιά είναι αδιάφορη για τη συζήτηση που κάνουμε. Πολιτικά ο σρζ είχε μαζέψει και στις πρώτες αλλά και στις δεύτερες εκλογές του 15 πολύ κόσμο (ψηφοφόρους εννοώ) με αναφορές σε ελας δσε κλπ. (και αρκετοί από αυτούς με λετζίτ αναφορές, όχι απλώς γραφικοί) Οπότε σε αυτό το πλαίσιο, και ειδικά το καλοκαίρι του 15, το περίφημο σκίτσο του Αρκά δεν είναι οφφ ούτε βέβαια χυδαίο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Philip Mortimer
Είναι από το 2015 στη λαε όμως.Otto Weininger έγραψε: 20 Αύγ 2019, 00:30 Εν τω μεταξύ όλες οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ πλην ΔΗΚΚΙ ήταν ακροαριστερες/κομμουνιστικές/τροτσκιστες κλπ.
Η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Συνασπισμός. Αυτός, ο ακροαριστερός/κομμουνιστικός/τροτσκιστικός μωρέ.
βατ, νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω ότι δεν προσπαθείς να υποστηρίξεις το κόμμα και ότι πραγματικά εκφράζεις κατά την γνώμη σου ότι αυτό το πράμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εννοώ, δεν είναι κανονικοί αριστεροί, αλήθεια το νομίζω, αλλά είναι, είσαι δηλαδή κι εσύ στο ακριβώς ολόιδιο πολιτικό φάσμα ενταγμένος, μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να μην είστε το ίδιο ακριβώς, δεν αλλάζει όμως το γεγονός.vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2019, 01:57 Η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Συνασπισμός. Αυτός, ο ακροαριστερός/κομμουνιστικός/τροτσκιστικός μωρέ.
Για μένα πλέον το αριστερός και δεξιός δεν λέει πολλά πράματα, ξέρω πίνκυ ότι θα διαφωνήσεις, αλλά δε λέει όντως. Οκ, σε σοβαρά πράματα όπως δουλειές πχ τυχαίνει πολύ πολύ συχνότερα κάποιος αριστερός να μην σε πληρώσει, να μην είναι γενικά σωστός στις υποχρεώσεις του και να το θεωρεί δικαίωμα του, να νομίζει για κάποιον λόγο ότι κάνει χάρη σε όποιον του μιλάει και γενικά ότι όλοι του χρωστάνε για κάποιο λόγο κάτι γιατί έτσι, αλλά μέχρι εκεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Sys δεν είναι όλα χυλός, μη μπαίνεις στο τρυπάκι των δεξιών bots. Το πρόβλημά τους δεν ήταν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν καν το τσίρκο που είχαμε για κυβέρνηση. Το διαχρονικό τους πρόβλημα είναι κάθε πηγή εκδήλωσης αντίστασης στις πολιτικές τους και ξέρεις πολύ καλά που έφτασαν για να το αντιμετωπίσουν όταν "χρειάστηκε".sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2019, 02:16βατ, νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω ότι δεν προσπαθείς να υποστηρίξεις το κόμμα και ότι πραγματικά εκφράζεις κατά την γνώμη σου ότι αυτό το πράμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εννοώ, δεν είναι κανονικοί αριστεροί, αλήθεια το νομίζω, αλλά είναι, είσαι δηλαδή κι εσύ στο ακριβώς ολόιδιο πολιτικό φάσμα ενταγμένος, μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να μην είστε το ίδιο ακριβώς, δεν αλλάζει όμως το γεγονός.vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2019, 01:57 Η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Συνασπισμός. Αυτός, ο ακροαριστερός/κομμουνιστικός/τροτσκιστικός μωρέ.
Για μένα πλέον το αριστερός και δεξιός δεν λέει πολλά πράματα, ξέρω πίνκυ ότι θα διαφωνήσεις, αλλά δε λέει όντως. Οκ, σε σοβαρά πράματα όπως δουλειές πχ τυχαίνει πολύ πολύ συχνότερα κάποιος αριστερός να μην σε πληρώσει, να μην είναι γενικά σωστός στις υποχρεώσεις του και να το θεωρεί δικαίωμα του, να νομίζει για κάποιον λόγο ότι κάνει χάρη σε όποιον του μιλάει και γενικά ότι όλοι του χρωστάνε για κάποιο λόγο κάτι γιατί έτσι, αλλά μέχρι εκεί.
![]()
Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι ως ένα συνολικό ζήτημα είναι η απίστευτη ποιοτική υποβάθμιση σε όλο το πολιτικό φάσμα. Η ξεφτίλα των συριζαίων κυβερνητικών δεν έχει στεγανά, δεν αρχίζει και τελειώνει στη σύνθεση της κυβέρνησης του Τσίπρα. Τα ίδια σούργελα είναι και οι δεξιοί της κυβέρνησης του Κούλη. Δώσε τους λίγο χρόνο και θα το διαπιστώσεις, είναι αδύνατον ένας πθ στο στενό κύκλο του οποίου συχνάζαν τύποι σαν το Μαντούβαλο και τους Γεωργιάδηδες να διαθέτει ποιότητα. Κι αυτό συμβαίνει παντού, από τη διπλανή Ιταλία του Σαλβίνι μέχρι τις ΗΠΑ του Τράμπ κι από το ΗΒ του Τζόνσον μέχρι τη Βραζιλία του Μπολσονάρο.
Το ΚΚΕ, για να επιστρέψω στα δικά μας, με όλη την προβληματική του στα ζητήματα τακτικής παραμένει φάρος σοβαρότητας απέναντι στα κυβερνητικά σχήματα της εποχής των μνημονίων. Και επειδή ο πήχης στην ηγεσία του έχει πιάσει ιστορικά χαμηλά, αντιλαμβάνεσαι πόσο χειρότερα είναι τα πράγματα στα άλλα κόμματα.
Δε ξέρω βατ, εγώ έχω χάσει κάθε συναισθηματικό δεσμό με οποιαδήποτε αριστερή ιδεολογική θεώρηση χρόνια πριν εμφανιστώ ανώνυμα στο ελληνικό διαδίχτυο, το ίδιο συμβαίνει και με όλο το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα της δεξιάς ιδεολογίας με το οποίο είχα έτσι κι αλλιώς λιγότερο ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, βλέπω πολύ περιπτωσιολογικά τα πράματα πλέον και κοιτάω πολύ και τα πρόσωπα πλέον, κόβω φάτσες, δεν λέω για πλάκα ότι είμαι φατσίστας ή φατσιστής, μα κυρίως με ενδιαφέρει αυτό που εκφράζει, λέει και κυρίως τι πράττει ο καθένας μας μπατ άη ντάιγκρές, για εσάς που βλέπετε τον εαυτό σας μέσα σε αυτά τα ιδεολογικά φάσματα και για μένα απ έξω, αριστεροί είστε.vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2019, 02:31Sys δεν είναι όλα χυλός, μη μπαίνεις στο τρυπάκι των δεξιών bots. Το πρόβλημά τους δεν ήταν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν καν το τσίρκο που είχαμε για κυβέρνηση. Το διαχρονικό τους πρόβλημα είναι κάθε πηγή εκδήλωσης αντίστασης στις πολιτικές τους και ξέρεις πολύ καλά που έφτασαν για να το αντιμετωπίσουν όταν "χρειάστηκε".sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2019, 02:16βατ, νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω ότι δεν προσπαθείς να υποστηρίξεις το κόμμα και ότι πραγματικά εκφράζεις κατά την γνώμη σου ότι αυτό το πράμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εννοώ, δεν είναι κανονικοί αριστεροί, αλήθεια το νομίζω, αλλά είναι, είσαι δηλαδή κι εσύ στο ακριβώς ολόιδιο πολιτικό φάσμα ενταγμένος, μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να μην είστε το ίδιο ακριβώς, δεν αλλάζει όμως το γεγονός.vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2019, 01:57 Η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Συνασπισμός. Αυτός, ο ακροαριστερός/κομμουνιστικός/τροτσκιστικός μωρέ.
![]()
Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι ως ένα συνολικό ζήτημα είναι η απίστευτη ποιοτική υποβάθμιση σε όλο το πολιτικό φάσμα. Η ξεφτίλα των συριζαίων κυβερνητικών δεν έχει στεγανά, δεν αρχίζει και τελειώνει στη σύνθεση της κυβέρνησης του Τσίπρα. Τα ίδια σούργελα είναι και οι δεξιοί της κυβέρνησης του Κούλη. Δώσε τους λίγο χρόνο και θα το διαπιστώσεις, είναι αδύνατον ένας πθ στο στενό κύκλο του οποίου συχνάζαν τύποι σαν το Μαντούβαλο και τους Γεωργιάδηδες να διαθέτει ποιότητα. Κι αυτό συμβαίνει παντού, από τη διπλανή Ιταλία του Σαλβίνι μέχρι τις ΗΠΑ του Τράμπ κι από το ΗΒ του Τζόνσον μέχρι τη Βραζιλία του Μπολσονάρο.
Το ΚΚΕ, για να επιστρέψω στα δικά μας, με όλη την προβληματική του στα ζητήματα τακτικής παραμένει φάρος σοβαρότητας απέναντι στα κυβερνητικά σχήματα της εποχής των μνημονίων. Και επειδή ο πήχης στην ηγεσία του έχει πιάσει ιστορικά χαμηλά, αντιλαμβάνεσαι πόσο χειρότερα είναι τα πράγματα στα άλλα κόμματα.
Για την πρώτη παράγραφο δεν μπορώ να σχολιάσω, αν και νομίζω καταλαβαίνω που το πας, γιατί δεν έχω στοιχεία, για την χα μάλλον μιλάς.
Δε ξέρω ρε μπορεί να τα κάνω και λίγο χυλό αλλά για να καταλάβεις πως τα κάνω εγώ χυλό παρατήρησε πως τα κάνεις εσύ στην δεύτερη σου παράγραφο, κάπως έτσι μάλλον, όλοι είμαστε μπάηαστ κάπως, καλό είναι να το καταλαβαίνουμε, σελφ τεστ / ντημπάγκινγκ, έτσι κι αλλιώς ούτε σε άλφα δεν είμαστε ακόμη, η αθρωπότητα εννοάω.
Για τα υπόλοιπα που λες στο τέλος απλά ελπίζω να κάνεις λάθος, στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
.
.
Εκ πρώτης όψεως μπορεί να εντοπίζεις αντίφαση (στη δεύτερη παράγραφο), αλλά εγώ μιλάω για τα πρόσωπα. Δε θα απαξιώσω πρόσωπα επειδή διαφωνώ με την ιδεολογική τους ταυτότητα (οκ, εξαιρώ φασίστες/νεοναζί). Αντίστροφα, η ιδεολογική τοποθέτηση του καθενός δεν αποτελεί εγγύηση για την ποιότητά του.sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2019, 02:57
Δε ξέρω βατ, εγώ έχω χάσει κάθε συναισθηματικό δεσμό με οποιαδήποτε αριστερή ιδεολογική θεώρηση χρόνια πριν εμφανιστώ ανώνυμα στο ελληνικό διαδίχτυο, το ίδιο συμβαίνει και με όλο το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα της δεξιάς ιδεολογίας με το οποίο είχα έτσι κι αλλιώς λιγότερο ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, βλέπω πολύ περιπτωσιολογικά τα πράματα πλέον και κοιτάω πολύ και τα πρόσωπα πλέον, κόβω φάτσες, δεν λέω για πλάκα ότι είμαι φατσίστας ή φατσιστής, μα κυρίως με ενδιαφέρει αυτό που εκφράζει, λέει και κυρίως τι πράττει ο καθένας μας μπατ άη ντάιγκρές, για εσάς που βλέπετε τον εαυτό σας μέσα σε αυτά τα ιδεολογικά φάσματα και για μένα απ έξω, αριστεροί είστε.
Για την πρώτη παράγραφο δεν μπορώ να σχολιάσω, αν και νομίζω καταλαβαίνω που το πας, γιατί δεν έχω στοιχεία, για την χα μάλλον μιλάς.
Δε ξέρω ρε μπορεί να τα κάνω και λίγο χυλό αλλά για να καταλάβεις πως τα κάνω εγώ χυλό παρατήρησε πως τα κάνεις εσύ στην δεύτερη σου παράγραφο, κάπως έτσι μάλλον, όλοι είμαστε μπάηαστ κάπως, καλό είναι να το καταλαβαίνουμε, σελφ τεστ / ντημπάγκινγκ, έτσι κι αλλιώς ούτε σε άλφα δεν είμαστε ακόμη, η αθρωπότητα εννοάω.
Για τα υπόλοιπα που λες στο τέλος απλά ελπίζω να κάνεις λάθος, στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Πού θέλω να καταλήξω; Το εγχείρημα των δεξιών στις μέρες μας είναι να εκμεταλλευτούν τη σήψη που εμφανίστηκε με τον πιό εμφατικό τρόπο στο πολιτικό μας σύστημα όταν μία κυβέρνηση της "αριστεράς" πήρε τα ηνία, για να χυλοποιήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και ταυτόχρονα να διαχύσουν αυτό το χυλό όσο πιό αριστερά μπορούν, όταν στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με το σοσιαλισμό σε φάση "απλή συνωνυμία" που θα έλεγε και ο μακαρίτης Χάρρυ Κλυνν. (αυτή ήταν υποδειγματική σάτιρα).
Ηθικό πλεονέκτημα η δεξιά και το κέντρο δεν είχαν ποτέ ή τέλος πάντων το έχουν χάσει πολλές δεκαετίες πριν γεννηθούμε εμείς. Όμως η αυτοαποκαλούμενη αριστερά* μόλις πρόσφατα δοκιμάστηκε σε κυβερνητικά πόστα και απέδειξε ότι δε διαφέρει σε τίποτα από τους προκατόχους της, πέρα από την φανερή της αδυναμία (από απειρία ενδεχομένως) να χειριστεί αποτελεσματικά τον επικοινωνιακό αντίκτυπο των πρακτικών της.
Δες τι σανό πλασάρουν τα bots, με το που άλλαξε η κυβέρνηση όλα έγιναν αποτελεσματικά, ρόδινα, ιδανικά. Προσπαθούν να τονίσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο ένα πλασματικό κοντράστ, να τονίσουν τον κορεσμό (saturation) σε μία κατ' ουσίαν ασπρόμαυρη εικόνα για να αναδείξουν όχι την ουσία αλλά το περιτύλιγμα. Μέχρι σκιτσογράφους επιστράτευσαν
Η σαπίλα λοιπόν δεν έχει στεγανά και δεν εξαντλείται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν ποτέ δυνατόν δηλαδή, μερικοί άπειροι γραφικοί νιούμπηδες να είναι πιό σάπιοι από τα στελέχη κυβερνήσεων των τελευταίων 45 ετών που έχουν την πείρα να κρύβουν τα σκατά τους, ή να τα κρύβουν τα ΜΜΕ τους.
*Θυμίζω ότι πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τους αποκαλούσαμε ροζουλί ΠΑΣΟΚ. Όχι ροζουλί ΚΚΕ. Ξαφνικά αντιμετωπίζονται ως γνήσιοι απόγονοι του Άρη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Αύγ 2019, 00:18
Η ιστορική σκοπιά είναι αδιάφορη για τη συζήτηση που κάνουμε. Πολιτικά ο σρζ είχε μαζέψει και στις πρώτες αλλά και στις δεύτερες εκλογές του 15 πολύ κόσμο (ψηφοφόρους εννοώ) με αναφορές σε ελας δσε κλπ. (και αρκετοί από αυτούς με λετζίτ αναφορές, όχι απλώς γραφικοί) Οπότε σε αυτό το πλαίσιο, και ειδικά το καλοκαίρι του 15, το περίφημο σκίτσο του Αρκά δεν είναι οφφ ούτε βέβαια χυδαίο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Από την μία κάποιοι λένε ότι ο Αρκάς δεν είναι ο Αρκάς από την άλλη εσύ μιλάς για επιστράτευση, απόδειξη για κάθε ισχυρισμό μέχρι στιγμής δεν βλέπω και θα με ενδιέφερε πολύ, η πιο απλή εξήγηση πάντως δεν βγάζει σωστό ούτε τον έναν ούτε τον άλλον ισχυρισμό, τον δικό σου δηλαδή.vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2019, 03:30Εκ πρώτης όψεως μπορεί να εντοπίζεις αντίφαση (στη δεύτερη παράγραφο), αλλά εγώ μιλάω για τα πρόσωπα. Δε θα απαξιώσω πρόσωπα επειδή διαφωνώ με την ιδεολογική τους ταυτότητα (οκ, εξαιρώ φασίστες/νεοναζί). Αντίστροφα, η ιδεολογική τοποθέτηση του καθενός δεν αποτελεί εγγύηση για την ποιότητά του.sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2019, 02:57
Δε ξέρω βατ, εγώ έχω χάσει κάθε συναισθηματικό δεσμό με οποιαδήποτε αριστερή ιδεολογική θεώρηση χρόνια πριν εμφανιστώ ανώνυμα στο ελληνικό διαδίχτυο, το ίδιο συμβαίνει και με όλο το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα της δεξιάς ιδεολογίας με το οποίο είχα έτσι κι αλλιώς λιγότερο ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, βλέπω πολύ περιπτωσιολογικά τα πράματα πλέον και κοιτάω πολύ και τα πρόσωπα πλέον, κόβω φάτσες, δεν λέω για πλάκα ότι είμαι φατσίστας ή φατσιστής, μα κυρίως με ενδιαφέρει αυτό που εκφράζει, λέει και κυρίως τι πράττει ο καθένας μας μπατ άη ντάιγκρές, για εσάς που βλέπετε τον εαυτό σας μέσα σε αυτά τα ιδεολογικά φάσματα και για μένα απ έξω, αριστεροί είστε.
Πού θέλω να καταλήξω; Το εγχείρημα των δεξιών στις μέρες μας είναι να εκμεταλλευτούν τη σήψη που εμφανίστηκε με τον πιό εμφατικό τρόπο στο πολιτικό μας σύστημα όταν μία κυβέρνηση της "αριστεράς" πήρε τα ηνία, για να χυλοποιήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και ταυτόχρονα να διαχύσουν αυτό το χυλό όσο πιό αριστερά μπορούν, όταν στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με το σοσιαλισμό σε φάση "απλή συνωνυμία" που θα έλεγε και ο μακαρίτης Χάρρυ Κλυνν. (αυτή ήταν υποδειγματική σάτιρα).
Ηθικό πλεονέκτημα η δεξιά και το κέντρο δεν είχαν ποτέ ή τέλος πάντων το έχουν χάσει πολλές δεκαετίες πριν γεννηθούμε εμείς. Όμως η αυτοαποκαλούμενη αριστερά* μόλις πρόσφατα δοκιμάστηκε σε κυβερνητικά πόστα και απέδειξε ότι δε διαφέρει σε τίποτα από τους προκατόχους της, πέρα από την φανερή της αδυναμία (από απειρία ενδεχομένως) να χειριστεί αποτελεσματικά τον επικοινωνιακό αντίκτυπο των πρακτικών της.
Δες τι σανό πλασάρουν τα bots, με το που άλλαξε η κυβέρνηση όλα έγιναν αποτελεσματικά, ρόδινα, ιδανικά. Προσπαθούν να τονίσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο ένα πλασματικό κοντράστ, να τονίσουν τον κορεσμό (saturation) σε μία κατ' ουσίαν ασπρόμαυρη εικόνα για να αναδείξουν όχι την ουσία αλλά το περιτύλιγμα. Μέχρι σκιτσογράφους επιστράτευσαν
Η σαπίλα λοιπόν δεν έχει στεγανά και δεν εξαντλείται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν ποτέ δυνατόν δηλαδή, μερικοί άπειροι γραφικοί νιούμπηδες να είναι πιό σάπιοι από τα στελέχη κυβερνήσεων των τελευταίων 45 ετών που έχουν την πείρα να κρύβουν τα σκατά τους, ή να τα κρύβουν τα ΜΜΕ τους.
*Θυμίζω ότι πολύ πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τους αποκαλούσαμε ροζουλί ΠΑΣΟΚ. Όχι ροζουλί ΚΚΕ. Ξαφνικά αντιμετωπίζονται ως γνήσιοι απόγονοι του Άρη.
Όσο για την διαφθορά σίγουρα ναι υπάρχουν και χειρότερα όσο για την ανικανότητα δε ξέρω ρε φίλε, νομίζω ότι το παραχέσανε οι πρώτη φορά, ξες τι πρώτη φορά.
Ασπρόμαυρα δεν είναι σίγουρα πάντως, δεν χωράει καν στη συζήτηση αυτό, επίσης εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάτι λογικό που θα πει από ακόμη κι ένας τελειωμένος φασίστας μέχρι και ένας που εσύ θεωρείς απολύτως φυσιολογικό άτομο ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα κουμούνι, δεν έχω πρόβλημα με τίποτα από τα δύο αρκεί να επαληθεύεται με κάποιο τρόπο και να είναι λογικό.
.
.
Δε μπαίνω στη λογική αν ο Αρκάς είναι όντως ο Αρκάς. Δεν έχει σημασία διότι ως Αρκάς υπογράφει τα σκίτσα κι επομένως ως Αρκάς θα πάρει τα credits ή την κριτική.
Ναι ρε, εσύ μίλησες για επιστράτευση, ξεκάθαρα.vatraxos έγραψε: 20 Αύγ 2019, 03:48 Δε μπαίνω στη λογική αν ο Αρκάς είναι όντως ο Αρκάς. Δεν έχει σημασία διότι ως Αρκάς υπογράφει τα σκίτσα κι επομένως ως Αρκάς θα πάρει τα credits ή την κριτική.
.
.
Ναι. Του Αρκά. Ή της Αρκάς & Co, τι σημασία έχει;
Άμα ισχύει έχει.
.
.
- hellegennes
Ψεύτες, ναι. Λαϊκιστές με την έννοια του ΣΥΡΙΖΑ, όχι. Και δεν είναι μόνο αυτό φυσικά. Είναι ότι η ελληνική κοινωνία και η οικονομία ήταν σε όλην την μεταπολίτευση σε φάση διαρκούς βελτίωσης. Εννοείται πως σε καιρό που τα πράγματα πάνε άσχημα, πολύ άσχημα, η πολιτική και οι αποφάσεις κυριαρχούν στο προσκήνιο. Σε καιρό ευημερίας είναι στο background, ακόμη κι όταν συμβαίνουν σκάνδαλα. Ασχολείσαι για λίγο και μετά το ξεχνάς.vatraxos έγραψε: 17 Αύγ 2019, 16:21 Το ερώτημα είναι, ψεύτες και λαϊκιστές δεν είχαμε στην πολιτική μέχρι το 2015;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.