ενσυνείδητοι πατριώτες-μέλη του εξωραϊστικού συλλόγου "φίλοι του τσαγιού και του Μαρσέλ Προυστ" εκδηλώνουνπολιτισμένα την αγανάκτησή τους-2018,colorized

πολύ προσωπικά το έχεις πάρει σατανικ ;Εντάξει κάποτε ο μπουταρης στηρίχτηκε από τον ΓΑΠ (έδωσε κάτι μήνες ζωής αυτός και ο Καμίνης στην κυβέρνηση του πριν καταρρεύσει ) αλλά έχεις μπει σε beast mode χαλάρωσε .
Όντωςhades έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:18 πολύ προσωπικά το έχεις πάρει σατανικ ;Εντάξει κάποτε ο μπουταρης στηρίχτηκε από τον ΓΑΠ (έδωσε κάτι μήνες ζωής αυτός και ο Καμίνης στην κυβέρνηση του πριν καταρρεύσει ) αλλά έχεις μπει σε beast mode χαλάρωσε .
+1 Kι εμένα μου ήταν αδιάφορος εως αντιπαθής ο τύπος. Αλλά να βλέπεις έναν εβδομηνταπεντάχρονο να τονε κλωτσάνε δεκαπέντε τσογλάνια πάει πολύ. Εχουμε ξεφύγει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:42 ΌντωςΠάντως αυτό δεν οφείλεται τόσο στην όποια συμπάθεια για τον μπουτάραρο, αλλά στο σοκ που μου προκάλεσαν οι εικόνες των προπηλακισμών
Ο οποιος Γκαπ ανεβηκε στην εξουσια οταν παρακρατικες ομαδες καψαν την Αθηνα.hades έγραψε: 24 Μάιος 2018, 10:18 Εντάξει κάποτε ο μπουταρης στηρίχτηκε από τον ΓΑΠ (έδωσε κάτι μήνες ζωής αυτός και ο Καμίνης στην κυβέρνηση του πριν καταρρεύσει ) αλλά έχεις μπει σε beast mode χαλάρωσε .