vatraxos έγραψε: 19 Αύγ 2019, 09:18
Την ώρα που ο Αρκάς σατίριζε την κυβέρνηση, οι εταίροι σας (κι αυτούς απέναντι τους έχεις;) της έδιναν συγχαρητήρια. Αυτοί μάλλον είναι στο απυρόβλητο της πένας του.
Υ.Γ. Είμαι εχθρός της αστικής δημοκρατίας, αλλά μη σε μπερδεύω τώρα με πολιτικούς όρους.
Οι εταιροι ιδιως μετα το δημοψηφισμα και το ΟΧΙ δεχτηκαν αιτημα βοηθειας.Η δρακογενια τους ζητουσε λεφτα αν σου διαφευγει.
Υγ : εισαι κομμουνιστης αρα εχθρος της δημοκρατιας και της ελευθεριας.Το δειχνει η ιστορια σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Την ώρα που ο Αρκάς σατίριζε την κυβέρνηση, οι εταίροι σας (κι αυτούς απέναντι τους έχεις;) της έδιναν συγχαρητήρια. Αυτοί μάλλον είναι στο απυρόβλητο της πένας του.
Υ.Γ. Είμαι εχθρός της αστικής δημοκρατίας, αλλά μη σε μπερδεύω τώρα με πολιτικούς όρους.
Οι εταιροι ιδιως μετα το δημοψηφισμα και το ΟΧΙ δεχτηκαν αιτημα βοηθειας.Η δρακογενια τους ζητουσε λεφτα αν σου διαφευγει.
Νωρίς ξύπνησες σερβιτόρε.Εχεις πρωινή βάρδια στην λάντζα;
Υγ : εισαι κομμουνιστης αρα εχθρος της δημοκρατιας και της ελευθεριας.Το δειχνει η ιστορια σου.
Τόσα συγχαρητήρια σε κυβέρνηση γελοίων (ισχύει) δεν έχουν δοθεί ποτέ. Είναι ένα κοντράστ από τη μία να έχεις μία γελοία κυβέρνηση κι από την άλλη να τους συγχαίρουν τα αφεντικά σου αλλά η ζωή είναι μία σειρά αντιθέσεων
Υ.Γ. Από πού ξέρεις την ιστορία μου; Εδώ δεν ξέρεις τα γνωστά, τι εστί μαρξισμός, ξέρεις το τι κάνω εγώ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
vatraxos έγραψε: 19 Αύγ 2019, 10:36
Τόσα συγχαρητήρια σε κυβέρνηση γελοίων (ισχύει) δεν έχουν δοθεί ποτέ. Είναι ένα κοντράστ από τη μία να έχεις μία γελοία κυβέρνηση κι από την άλλη να τους συγχαίρουν τα αφεντικά σου αλλά η ζωή είναι μία σειρά αντιθέσεων
Υ.Γ. Από πού ξέρεις την ιστορία μου; Εδώ δεν ξέρεις τα γνωστά, τι εστί μαρξισμός, ξέρεις το τι κάνω εγώ;
Ο Αρκας παντως με τα σκιτσα του εξηγει γιατι το προβλημα του δεν ειναι οι ευρωπαιοι ή οι προηγουμενοι.Πχ :
Υγ : δεν μιλαω για εσενα προσωπικα,μιλαω για την ιδεολογια σου.Η ιστορια του κομμουνισμου παντου στον κοσμο ειναι γνωστη.
πατησιωτης έγραψε: 18 Αύγ 2019, 18:07
Ο ίδιος άνθρωπος είναι.Το πότε ένας άνθρωπος θα ασχοληθεί με την πολιτική το καθορίζει ο ίδιος.Και φυσικά το πότε ένας σκιτσογράφος ή συγγραφέας ή γενικά καλλιτέχνης θα αφήσει τα γενικού περιεχομένου θέματα και θα ασχολείται με πολιτικά το ίδιο.
Το ότι δεν ααχολήθηκε πριν το 2015 σημαίνει απλά ότι δεν έβρισκε ενδιαφέρον να ασχοληθεί με την διαμάχη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που κυριαρχούσε.Οι άνθρωποι που εκπλήσσονται επειδή μπήκε στον στίβο μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήσσονταν άραγε εάν κάποιος παρόμοιος αδιάφορος για χρόνια άρχιζε τις πολιτικές γελοιογραφίες σε περίπτωση κυβέρνησης της άκρας δεξιάς;Όχι βέβαια.Θα έλεγαν ότι ναι ως τώρα αυτός ήταν απολίτικος αλλά είδε τον κίνδυνο του φασισμού και πολιτικοποιήθηκε.Δεν θα το θεωρούσαν παράδοξο.Λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι - ίσως δεν το ξέρετε αλλά υπάρχουν - που παρομοίως θεωρούν κίνδυνο την αριστερά.Και αυτοί οι άνθρωποι θεώρησαν κίνδυνο ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν τους πολυενδιέφερε προηγουμένως εάν κυβερνά η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ.
Δικαίωμά τους αφού δεν παραβαίνουν κάποιο νόμο.Βέβαια πολλοί εξεπλάγησαν γιατί δεν περίμεναν ότι ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να ήταν ο Αρκάς. Αλλά τα φαινόμενα απατούν.
Οι αριστεροί τον θεωρούσαν δικό τους γιατί έχει ανατρεπτική πένα.
Οι αριστεροί του σύριζα ανακάλυψαν ότι είναι ανατρεπτικός χωρίς να είναι δικός τους και δεν μπορούν να το διαχειριστούν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Αύγ 2019, 18:46
...,,.....
Οι ζαίοι, υπό την επήρεια της ομαδοσκέψης που τους χαρακτηρίζει, έπαθαν μια μαζική ψυχολογία με τα σκίτσα του "πρώην αγαπημένου τους Αρκά" απλώς επειδή αδυνατούν να αποδεχθούν ότι ως κωμικοί χαρακτήρες είναι πηγή έμπνευσης για κάποιον κομίστα.
Κι επειδή ο πυρήνας τους είναι κομουνιστές και όλη η πολιτική συμπεριφορά τους από το 12 που βγήκαν στην επιφάνεια ήταν και είναι εμφυλιοπολεμική.
Ή εμείς ή αυτοί.
Πρέπει να τους τελειώσουμε.
Κι επειδή ακριβώς λόγω αυτής της πολιτικής νοοτροπίας δεν μπορούν να ανεχτούν την άποψη οτι δεν είναι καλοι σε οτι κανουν αλλά μαλλον άσχετοι και ανίκανοι, ουτε καν το δικαίωμα να εχεις άποψη που δεν συμπλέει με την δική τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 19 Αύγ 2019, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Αύγ 2019, 20:12
Αυτό εδώ δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ
Γιατί δεν γίνεται να το ξεπεράσουν
Και υστερα σου λενε γιατι ο Αρκας δεν σατιριζε και τους αλλους...
Αυτό πρέπει να ήταν διαχρονικά η μεγαλύτερη ξεφτίλα του πουληταριού του Αρκά.
Και θα τον στοιχειώνει για πάντα, ειδικά αφότου πουλήθηκε στο Πρωκτοφλέμα.
Ξεφτίλα για τους ζαιους και τους συνοδοιπόρους τους τους υπενθυμίζει τι ξεφτιλισμενα ανθρωπακια ειναι
vatraxos έγραψε: 19 Αύγ 2019, 10:36
Ο Αρκας παντως με τα σκιτσα του εξηγει γιατι το προβλημα του δεν ειναι οι ευρωπαιοι ή οι προηγουμενοι.Πχ :
Υγ : δεν μιλαω για εσενα προσωπικα,μιλαω για την ιδεολογια σου.Η ιστορια του κομμουνισμου παντου στον κοσμο ειναι γνωστη.
Ασφαλώς και δεν είναι, το αποδεικνύει η απουσία σχολιασμού τους άλλωστε. Βέβαια στο συγκεκριμένο σκίτσο ομολογεί ότι οι προηγούμενοι έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, δεν ξέρω αν το κάνει ως συνειδητή κριτική στους προηγούμενους ή αν απλά θέλει να σατιρίσει τους ζαίους.
Την ιδεολογία μου την αγνοείς, απόδειξη ότι θεωρείς μαρξιστές τους υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου μόνο και μόνο επειδή αυτοπροσδιορίζονται μαρξιστές. Με την ίδια λογική, τι διαφορά έχει οποιοσδήποτε πατριώτης από ένα χρυσαυγίτη;
Αναρωτιέμαι κάτι χρήστες-σκουπίδια τι προσφέρουν σε οποιαδήποτε κουβεντα;
Και δεν αναφέρομαι σε παλιους γνωστούς καμμενους, που τέλος πάντων έχουν μια άποψη (έστω και ακυρη) ή ένα επιχείρημα (έστω και αστειο).
Αναφέρομαι σε κάτι σκουπίδια που το μόνο που κάνουν είναι να μετατρέπουν τον όμορφο αυτό χώρο του πχορουμ της καρδιας μας σε σκετο αποπατο.
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 19 Αύγ 2019, 11:33
Αναρωτιέμαι κάτι χρήστες-σκουπίδια τι προσφέρουν σε οποιαδήποτε κουβεντα;
Και δεν αναφέρομαι σε παλιους γνωστούς καμμενους, που τέλος πάντων έχουν μια άποψη (έστω και ακυρη) ή ένα επιχείρημα (έστω και αστειο).
Αναφέρομαι σε κάτι σκουπίδια που το μόνο που κάνουν είναι να μετατρέπουν τον όμορφο αυτό χώρο του πχορουμ της καρδιας μας σε σκετο αποπατο.
vatraxos έγραψε: 19 Αύγ 2019, 11:31
Ασφαλώς και δεν είναι, το αποδεικνύει η απουσία σχολιασμού τους άλλωστε. Βέβαια στο συγκεκριμένο σκίτσο ομολογεί ότι οι προηγούμενοι έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, δεν ξέρω αν το κάνει ως συνειδητή κριτική στους προηγούμενους ή αν απλά θέλει να σατιρίσει τους ζαίους.
Την ιδεολογία μου την αγνοείς, απόδειξη ότι θεωρείς μαρξιστές τους υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου μόνο και μόνο επειδή αυτοπροσδιορίζονται μαρξιστές. Με την ίδια λογική, τι διαφορά έχει οποιοσδήποτε πατριώτης από ένα χρυσαυγίτη;
Ολοι ομολογουμε οτι πασοκ-νδ εφεραν τη χωρα στην ακρη του γκρεμου.
Ισως και γι αυτο το λογο ο Αρκας να μην χρειαστηκε να επιμεινει στους προηγουμενους αλλα στους επομενους που σε εριχναν απο τον γκρεμο και σου ελεγαν οτι τα κανουν ολα τελεια.
Βασικα θεωρω τους μαρξιστες απατεωνες.Αν εχουν αναγκη το κεφαλαιο θα γλειψουν τα @@ του κεφαλαιου.Αν νιωθουν οτι ειναι σε θεση ευκαιριας θα τσακισουν τον καθε φουκαρα που εχει μια μικρη περιουσια.
Lord Brum έγραψε: 19 Αύγ 2019, 11:24
Ξεφτίλα για τους ζαιους και τους συνοδοιπόρους τους τους υπενθυμίζει τι ξεφτιλισμενα ανθρωπακια ειναι
Ξεφτίλα για τους ζαίους που οικειοποιούνται τις θυσίες και τους αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος και μάλιστα την κορυφαία του στιγμή, αυτή της δράσης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ξεφτίλα και για τον Αρκά που προσπαθεί να εμφανίσει το ΣΥΡΙΖΑ ως ιστορικό συνεχιστή αυτής της ιστορικής περιόδου.
Με αφήνει παγερά αδιάφορο το γεγονός ότι ο εικονογραφημένος του σανός έχει πέραση στους δαίους. Αυτά να τα βρείτε μεταξύ σας.
Lord Brum έγραψε: 19 Αύγ 2019, 11:24
Ξεφτίλα για τους ζαίους που οικειοποιούνται τις θυσίες και τους αγώνες του εργατικού-λαϊκού κινήματος και μάλιστα την κορυφαία του στιγμή, αυτή της δράσης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ξεφτίλα και για τον Αρκά που προσπαθεί να εμφανίσει το ΣΥΡΙΖΑ ως ιστορικό συνεχιστή αυτής της ιστορικής περιόδου.
Με αφήνει παγερά αδιάφορο το γεγονός ότι ο εικονογραφημένος του σανός έχει πέραση στους δαίους. Αυτά να τα βρείτε μεταξύ σας.
Ο Αρκας εν προκειμενω δεν κανει τιποτα παραπανω απο το να δειχνει πως παρουσιαζονται οι ζαιοι στα λογια και τι κανουν στην πραγματικοτητα.
Δεν ειναι προβλημα του Αρκα αν οι ζαιοι δηλωνουν βελουχιωτηδες.