Η σιωπή συνήθως σημαίνει αδιαφορία.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:50Να λετε καθαρα τι θελετε και οχι να μας βαζετε να σπαμε τα κεφαλια μας και να μσδαμε μαργαριτες για το τι εννοει η σιωπη σαςNaida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:48 Τα μηνύματα δε τα παίρνεις μόνο με λόγια. Στα περνάνε εξίσου και με τις σιωπές. Και μάλλον είναι και τα πιο κατανοητά. Τα λόγια μπορεί και να σε μπερδέψουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
όπως το είπες συνήθως.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:57Η σιωπή συνήθως σημαίνει αδιαφορία.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:50Να λετε καθαρα τι θελετε και οχι να μας βαζετε να σπαμε τα κεφαλια μας και να μσδαμε μαργαριτες για το τι εννοει η σιωπη σαςNaida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:48 Τα μηνύματα δε τα παίρνεις μόνο με λόγια. Στα περνάνε εξίσου και με τις σιωπές. Και μάλλον είναι και τα πιο κατανοητά. Τα λόγια μπορεί και να σε μπερδέψουν.
για άλλους μπορεί να είναι αδυναμία λέξεων!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Υδράργυρος
Τς τς κε ντεκαντανς. Τι πεζα πραματα. Πιστευα οτι θα ειχε βαυθυτερα νοηματαNaida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:57Η σιωπή συνήθως σημαίνει αδιαφορία.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:50Να λετε καθαρα τι θελετε και οχι να μας βαζετε να σπαμε τα κεφαλια μας και να μσδαμε μαργαριτες για το τι εννοει η σιωπη σαςNaida έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:48 Τα μηνύματα δε τα παίρνεις μόνο με λόγια. Στα περνάνε εξίσου και με τις σιωπές. Και μάλλον είναι και τα πιο κατανοητά. Τα λόγια μπορεί και να σε μπερδέψουν.
- Υδράργυρος
Υπαρχει αδιαφορια και "αδιαφορια"
Ναι μπορεί να σημαίνει κι άλλα πράγματα. Αλλά το σύνηθες είναι όταν κάποιος "σιωπά" είσαι εκτός.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:58
όπως το είπες συνήθως.
για άλλους μπορεί να είναι αδυναμία λέξεων!!
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πεζά ή κεφαλαία η αλήθεια αυτή είναιΥδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:59
Τς τς κε ντεκαντανς. Τι πεζα πραματα. Πιστευα οτι θα ειχε βαυθυτερα νοηματα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Και τι το ρομαντικο εχει να σπαει ο αλλος το κεφαλι του "τι επαθε αυτη παλι και δε μιλαει;";Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 00:06Πεζά ή κεφαλαία η αλήθεια αυτή είναιΥδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:59
Τς τς κε ντεκαντανς. Τι πεζα πραματα. Πιστευα οτι θα ειχε βαυθυτερα νοηματαόλα τ' άλλα είναι στη φαντασία για ρομαντικιές ψυχές σα και μένα
![]()
Τώρα μιλάς σωστά.Υδράργυρος έγραψε: 24 Μάιος 2018, 00:09Και τι το ρομαντικο εχει να σπαει ο αλλος το κεφαλι του "τι επαθε αυτη αυτός παλι και δε μιλαει;";Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 00:06Πεζά ή κεφαλαία η αλήθεια αυτή είναιΥδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 23:59
Τς τς κε ντεκαντανς. Τι πεζα πραματα. Πιστευα οτι θα ειχε βαυθυτερα νοηματαόλα τ' άλλα είναι στη φαντασία για ρομαντικιές ψυχές σα και μένα
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να βαλω η να μην βαλω μαλλια?
Εχει αναγκη αυτο το υπεροχο και ασυλληπτα εξυπνο μυαλο να συνοδευεται απο περισσοτερα μαλλια η οχι?
Εχει αναγκη αυτο το υπεροχο και ασυλληπτα εξυπνο μυαλο να συνοδευεται απο περισσοτερα μαλλια η οχι?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τι να πιω να μου δώσει σοβαρή ενέργεια ως τις 11 το βράδυ αλλά χωρίς να μου δημιουργήσει αυπνία. Εκτός από καφέ και ενεργειακά ποτά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Κοκαϊνη.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:48 Τι να πιω να μου δώσει σοβαρή ενέργεια ως τις 11 το βράδυ αλλά χωρίς να μου δημιουργήσει αυπνία. Εκτός από καφέ και ενεργειακά ποτά
-
mec
Για ρόφημα σοκολάτα. Για μη ρόφημα πλάκα σοκολάτα ή δημητριακών (είναι όπως τα παστέλια παλιά).Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:48 Τι να πιω να μου δώσει σοβαρή ενέργεια ως τις 11 το βράδυ αλλά χωρίς να μου δημιουργήσει αυπνία. Εκτός από καφέ και ενεργειακά ποτά
Στο μίξερ
Γιαούρτι - μπανάνα - μέλι - 2 ασπράδια - καρύδια - αμύγδαλα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχει στο περίπερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:58Κοκαϊνη.Naida έγραψε: 24 Μάιος 2018, 15:48 Τι να πιω να μου δώσει σοβαρή ενέργεια ως τις 11 το βράδυ αλλά χωρίς να μου δημιουργήσει αυπνία. Εκτός από καφέ και ενεργειακά ποτά
Μάλλον προς τη μαύρη σοκολάτα θα πάω.
Εχμ...Αγις έγραψε: 24 Μάιος 2018, 16:08 Στο μίξερ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...