Nαι γιατι θα σε γνωρισουμε αμα σε δουμε. - Αυτη πρεπει να γραφει στο ιντερνετ σαν ΝαιδαNaida έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:41Δε λέω. Μόλις τελειώσω με την θάλασσα θα πωΟρέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 22:56Που πας;Naida έγραψε: 18 Αύγ 2019, 20:51
![]()
Είναι ο ένας από τους άντρες από την παρέα μου που είμαστε πιο κοντά σαν φίλοι.
Σιγά μην πάρω στολή για εκεί που πάω εγώμασκα και αναπνευστήρα από τα τζάμπο και πολύ μου είναι.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Ζω για την στιγμη που θα συναντηθυν τυχαια αυτες οι ψυχες και καθως εξιστορει ο ορεστης τι ακουγε απο μια τυπισσα και τον «αλλο» να πεταγεται η ναδαϊ λεγοντας,πως επειδη δεν ακουσε ολη την συζητηση σχηματισε λαθος εντυπωση για αυτα που ελεγε .. 
Δεν είναι γνωστή παραλία και θα φροντίσω να παραμείνει έτσι. Με μύησαν, καταλαβαίνεις.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:44Nαι γιατι θα σε γνωρισουμε αμα σε δουμε. - Αυτη πρεπει να γραφει στο ιντερνετ σαν Ναιδα![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
ΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααNaida έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:50Δεν είναι γνωστή παραλία και θα φροντίσω να παραμείνει έτσι. Με μύησαν, καταλαβαίνεις.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:44Nαι γιατι θα σε γνωρισουμε αμα σε δουμε. - Αυτη πρεπει να γραφει στο ιντερνετ σαν Ναιδα![]()
![]()
Σε παραλια γυμνιστων ησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πονηρουλη... φλωρους στον αερα πιανεις.
Ούτε καν καλέ. Πάω σε διάφορες αλλά μια που πηγαίνω είναι λίγο μακριά αλλά λέει. Την άλλη φορά είχαμε παει 7.30-8μμ και είμασταν εμείς και άλλα δύο άτομα.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:52ΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααNaida έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:50Δεν είναι γνωστή παραλία και θα φροντίσω να παραμείνει έτσι. Με μύησαν, καταλαβαίνεις.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:44
Nαι γιατι θα σε γνωρισουμε αμα σε δουμε. - Αυτη πρεπει να γραφει στο ιντερνετ σαν Ναιδα![]()
![]()
Κοίτα εδώ νερά

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Aχ τι ωραια. Και δε μας λες που ειναι οι ανεμωνες, οι μπομπ σφουγγαρακηδες και ολα τα πλασματα της θαλασσας. 
-
Ορέστης 35
Εν τω μεταξυ φιλε στις παραλιες γυμνιστων στην Αθηνα γυμνοι ειναι μονο οι αντρες. Για να καταλαβεις που ζουμε.
Στο ελλαδιστνα η πλειονοτητα ζει πισω φιλτατε. Εαν ζησεις μερικα χρονακια οξω θα το καταλαβεις.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:42Εν τω μεταξυ φιλε στις παραλιες γυμνιστων στην Αθηνα γυμνοι ειναι μονο οι αντρες. Για να καταλαβεις που ζουμε.
Θυμαμαι την σειρα μου που ελεγε : εσεις εδω στην θεσσαλονικη μονο καλο γυρο εχετε,ειστε πισω σειρα..πολυυυ πισω.
Μετα μου ελεγε για την αθηνα και ελεγα κουνια που σε κουναγε σειρα. Γιατι εμενα οι αθηναιοι μου φαινονται οπως αυτον οι θεσσαλονικεις. Καπιτο 35;
Α! Ξεβρω που ειναι!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:34Ούτε καν καλέ. Πάω σε διάφορες αλλά μια που πηγαίνω είναι λίγο μακριά αλλά λέει. Την άλλη φορά είχαμε παει 7.30-8μμ και είμασταν εμείς και άλλα δύο άτομα.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:52ΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααNaida έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:50
Δεν είναι γνωστή παραλία και θα φροντίσω να παραμείνει έτσι. Με μύησαν, καταλαβαίνεις.
Κοίτα εδώ νερά
![]()
-
Ορέστης 35
Μωραινει κυριος ον βουλεται απωλεσει. Παει για τους Ελληνες.Pedro έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:47Στο ελλαδιστνα η πλειονοτητα ζει πισω φιλτατε. Εαν ζησεις μερικα χρονακια οξω θα το καταλαβεις.Ορέστης 35 έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:42Εν τω μεταξυ φιλε στις παραλιες γυμνιστων στην Αθηνα γυμνοι ειναι μονο οι αντρες. Για να καταλαβεις που ζουμε.
Θυμαμαι την σειρα μου που ελεγε : εσεις εδω στην θεσσαλονικη μονο καλο γυρο εχετε,ειστε πισω σειρα..πολυυυ πισω.
Μετα μου ελεγε για την αθηνα και ελεγα κουνια που σε κουναγε σειρα. Γιατι εμενα οι αθηναιοι μου φαινονται οπως αυτον οι θεσσαλονικεις. Καπιτο 35;
Κολυμπάς μέσα,μέσα και είναι διάφανα τα νερά. Με τη μασκα δηλαδή. Είναι κι άλλα έξτρα αλλά θα τα αποκαλύψω στο τέλος της σεζόν μετά από διαφημίσειςΟρέστης 35 έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:40 Aχ τι ωραια. Και δε μας λες που ειναι οι ανεμωνες, οι μπομπ σφουγγαρακηδες και ολα τα πλασματα της θαλασσας.![]()
Είναι και άλλη μία που αυτή είναι ακόμα πιο μακριά αλλά ακόμα πιο ωραία. Απόλυτη ησυχία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Που;Pedro έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:48Α! Ξεβρω που ειναι!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:34Ούτε καν καλέ. Πάω σε διάφορες αλλά μια που πηγαίνω είναι λίγο μακριά αλλά λέει. Την άλλη φορά είχαμε παει 7.30-8μμ και είμασταν εμείς και άλλα δύο άτομα.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Αύγ 2019, 23:52
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Κοίτα εδώ νερά
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ελλαδα.
Πλακα κανεις; Ουτε η νασα,εν ες εϊ,σι αϊ εϊ δεν παιζει να βρουν ..εγω θα ξερω ;
Δεν αναγνώρισες τα πετραδάκια δηλαδή; τς τςPedro έγραψε: 19 Αύγ 2019, 00:59 Ελλαδα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-