Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Φαίνεται πως το ρητό «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» είναι άγνωστο για σχεδόν τους μισούς Αμερικανούς.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι (καπιταληστες*.... ) φίλοι μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν βγάζουν το εσώρουχό τους προτού η μπρος από την πίσω πλευρά ξεχωρίζει από το χρώμα.
*σχολιασμος Μπουμπυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 18 Αύγ 2019, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Φαίνεται πως το ρητό «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» είναι άγνωστο για σχεδόν τους μισούς Αμερικανούς.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι (καπιταληστες*.... ) φίλοι μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν βγάζουν το εσώρουχό τους προτού η μπρος από την πίσω πλευρά ξεχωρίζει από το χρώμα.
*σχολιασμος Μπουμπυ
Το πρώτο βήμα για τον κομμουνισμό. Να σταματήσουν να πλένονται...
*σχολιασμος Μπουμπυ
μος Μπουμπυ
Οχι μονο....
Και οι Βρετανοι
Απλυσια οι Αμεριακνοι ,Φτωχεια οι Βρετανοι...
Χαρακτηριστικα αριστεριλας.
Έχεις σύνδρομο καταδίωξης; Γιατί βλέπεις παντού αριστερούς.
Έτσι φαίνεται. Στους αριστερούς...
Να προσέχεις γιατί δεν είναι μακρυά το ψυχιατρείο...
Νομίζω πως το πραγματικό μου πρόβλημα είναι πως δεν είμαι θρησκευόμενος. Αν ήμουν, τότε θα ήμουν η Χριστιανός η κομμουνιστής. Και οι δύο περιμένουν κάποιο είδος "ανάστασης". Οι Χριστιανοί την Δευτέρα Παρουσία και την ανάσταση των νεκρών, οι κομμουνιστές την ανάσταση του Στάλιν.