γράψε ότι ξήλωσαν τα ολοκαίνουργιο καλώδιο που έστρωσε ατο βυθό προσωπικά ο αλέξης και πούλησαν το χαλκό να φαίνεται πιο σαλταρισμένοΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 17 Αύγ 2019, 21:33 Μπλακ άουτ στη Σκιάθο – Χωρίς ρεύμα το νησί γεμάτο τουρίστες
Αποκαταστάθηκε μετά από 20 ώρες.
Ρε σοβαρά τώρα, δεν ξερω αν ειναι απο αχρηστία ή από γκαντεμιά, αλλά μήπως να παραιτηθειτε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαμοθράκη-ΜΙΑ βδομαδα..ΧΩΡΙΣ πλοιο!!!!!!-Το αόρατο χέρι της αγοράς δείχνει τ μεσαίο του δάχτυλο σε κατοίκους & τουριστες
Re: Σαμοθράκη-ΜΙΑ βδομαδα..ΧΩΡΙΣ πλοιο!!!!!!-Το αόρατο χέρι της αγοράς δείχνει τ μεσαίο του δάχτυλο σε κατοίκους & τουρι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Σαμοθράκη-ΜΙΑ βδομαδα..ΧΩΡΙΣ πλοιο!!!!!!-Το αόρατο χέρι της αγοράς δείχνει τ μεσαίο του δάχτυλο σε κατοίκους & τουρι
αβιαστα κυλαει γλυστραει το πεος στα νδεοδημοκρατικα κωλαρακια και φαντασου με αυτοματο πιλοτο .
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Αύγ 2019, 18:54
https://twitter.comtchris_avramidis/status/1161311539959410689
Διεθνές το ρεζίλι.
Οι ξεφτίλες του σκαη θα το έπαιζαν στο ριπιτ αν ήταν επί Εθνοσωτηριου.
Τώρα ΜΟΥΓΓΑ τα νουδουλικά
Στέλιος - λέω μόνον αλήθειες - Πετσας: « Για τον αποκλεισμό της Σαμοθράκης φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχε κάνει εμβάθυνση του λιμανιου»!
-Ερώτηση: Και γιατί δεν αποκλείστηκε ποτέ το νησί τα 4 προηγούμενα καλοκαίρια;
- Απάντηση: «Άλλη ερώτηση ...»
Επειδή δεν είχε χαλάσει το σαοσ?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είναι πορωμενοι και ασυνείδητοι. Είναι ο συρφετος του ΚουληZapata έγραψε: 18 Αύγ 2019, 09:18 Στέλιος - λέω μόνον αλήθειες - Πετσας: « Για τον αποκλεισμό της Σαμοθράκης φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχε κάνει εμβάθυνση του λιμανιου»!
Το λιμάνι της Σαμοθρακης αλλωστε, είναι το μόνο λιμάνι στη χωρα-ισως κ στον κόσμο-που είναι φτιαγμένο για ένα κ μόνο πλοίο...
Και για να μην πέφτουν όλα πάνω στο Υπουργείο Ναυτιλίας,
Το Υπουργείο Τουρισμού τι δράσεις ανέλαβε για να περιορίσει την ταλαιπωρία των τουριστών και την καταστροφική εικόνα για τη "βαριά βιομηχανία" μας;
Χάρης Θεοχάρης, αυτός είναι ο "εκσυγχρονισμος"
Το Υπουργείο Τουρισμού τι δράσεις ανέλαβε για να περιορίσει την ταλαιπωρία των τουριστών και την καταστροφική εικόνα για τη "βαριά βιομηχανία" μας;
Χάρης Θεοχάρης, αυτός είναι ο "εκσυγχρονισμος"
Ε ναι.
Όλα τα λιμάνια πρέπει να είναι σχεδιασμένα, για να υποδέχονται Τιτανικούς. Από αυτό του Πειραια, μέχρι και του Καστελόριζου.
Occasio facit furem
Γαματη επιχειρηματολογια. Η χώρα-και η υφηλιος- είναι γεμάτη πλοία "Τιτανικούς", κανένα άλλο πλοίο δεν έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Σαοσ ένα καράβι τόσο μοναδικό που το λιμάνι της Σαμοθρακης είναι γι' αυτό και για κανένα αλλοvagabondo έγραψε: 18 Αύγ 2019, 10:00Ε ναι.
Όλα τα λιμάνια πρέπει να είναι σχεδιασμένα, για να υποδέχονται Τιτανικούς. Από αυτό του Πειραια, μέχρι και του Καστελόριζου.
Μου θυμίζει το γνωστό αντρικειο επιχείρημα "γκρινιάζετε για τη γέννα αλλά δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει να προσπαθεις να πετυχεις τη λεκάνη κατουρωντας με πρωινές γκαβλες".Japetus έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:52 Να θυμηθούμε μια παρόμοια περίπτωση αντίστοιχα στις αρχές κυβέρνησης Τσιπρα;
Μικρότερο νησάκι, ποιος ενδιαφέρεται...
https://www.kathimerini.gr/816828/artic ... -34-hmeres
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτό που έγινε στην Σαμοθράκη, πώς το σχολιάζετε;
*** Έμεινε, λέει, η εταιρεία από καράβια και εγκλωβίστηκε ο κόσμος στο νησί.
*** Και τώρα γιατί σκούζετε;
*** Τί παναπεί διαμαρτύρεστε επειδή δεν επεμβαίνει το κράτος;
*** Παιδιά, στην δημοκρατία η αγορά αυτορρυθμίζεται.
*** Σοβιετία είμαστε και ζητάτε να επέμβει το κράτος;
*** Έμεινε, λέει, η εταιρεία από καράβια και εγκλωβίστηκε ο κόσμος στο νησί.
*** Και τώρα γιατί σκούζετε;
*** Τί παναπεί διαμαρτύρεστε επειδή δεν επεμβαίνει το κράτος;
*** Παιδιά, στην δημοκρατία η αγορά αυτορρυθμίζεται.
*** Σοβιετία είμαστε και ζητάτε να επέμβει το κράτος;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Τώρα μας φταίει η κυβέρνηση και το λιμάνι και όχι η ζημιά στο κακοσυντηρημένο Σάος ΙΙ, ούτε και η παρομοιώδης απάθεια των Σαμοθρακιτών...
Το πρόβλημα του λιμανιού ήταν γνωστό... Όλοι όμως οι κάτοικοι έλεγαν, έλα μωρέ, γιατί να κλείσει το λιμάνι για να γίνουν έργα, αφού ο καπετάνιος του μπαρμπα Φώτη είναι γατόνι, το ξέρει απέξω και ανακατωτά και μπορεί να δέσει με κλειστά μάτια...
Οι μελέτες είχαν ήδη ανατεθεί και αποπερατωθεί από το 2016

Αυτό που δεν έγινε στα επόμενα τρία χρόνια είναι η έγκριση και η χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν τα έργα...
Φυσικά, το πρόβλημα του λιμανιού εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσε να δέσει και το Αζόρες δεν είναι η άμεση ανάγκη διαπλάτυνσής του που θα λυθεί με τα έργα βάσει της παραπάνω μελέτης, αλλά ένας απλός καθαρισμός των υπαρχουσών υποδομών που με το καιρό και την αναλγησία -αφού το θέλετε πολύ να το ακούσετε- της στον Σύριζα προσκείμενης απερχόμενης πλέον δημοτικής αρχής αλλά και όλων των δημοτών, γέμισε άμμο και μπάζα.. Και γιατί να μπαίνει τώρα βυθοκόρος να τα καθαρίσει και να πληρώνουμε τζάμπα σαν δημοτική αρχή αφού υπάρχει μελέτη για ανάπλαση και θα γίνει μια και καλή η δουλειά με κρατικά χρήματα..
Και δυστυχώς τα μπάζα στη Σαμοθράκη δεν είναι μόνο στο λιμάνι, αλλά παντού στα χωράφια, στα σπίτια στους δρόμους.. Οι κάτοικοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το χωράφι τους δεν μπορεί να είναι σκουπιδότοπος αν θέλουν να έρθει σωστός τουρισμός στο νησί τους.. Αλλά δεν θέλουν..
Ο ίδιος ο Μανούσης είχε δημόσια απευθύνει έκκληση από τον Μάρτιο -δεν μπορώ να λινκάρω το ποστ στο facebook γιατί είναι από κλειστή ομάδα- που έγραφε τα παρακάτω:

Ευχαριστώ τον Ειρηναίο από τη Σαμοθράκη για τη φωτογραφία από το μπλογκ του..
Το πρόβλημα του λιμανιού ήταν γνωστό... Όλοι όμως οι κάτοικοι έλεγαν, έλα μωρέ, γιατί να κλείσει το λιμάνι για να γίνουν έργα, αφού ο καπετάνιος του μπαρμπα Φώτη είναι γατόνι, το ξέρει απέξω και ανακατωτά και μπορεί να δέσει με κλειστά μάτια...
Οι μελέτες είχαν ήδη ανατεθεί και αποπερατωθεί από το 2016

Αυτό που δεν έγινε στα επόμενα τρία χρόνια είναι η έγκριση και η χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν τα έργα...
Φυσικά, το πρόβλημα του λιμανιού εξαιτίας του οποίου δεν μπόρεσε να δέσει και το Αζόρες δεν είναι η άμεση ανάγκη διαπλάτυνσής του που θα λυθεί με τα έργα βάσει της παραπάνω μελέτης, αλλά ένας απλός καθαρισμός των υπαρχουσών υποδομών που με το καιρό και την αναλγησία -αφού το θέλετε πολύ να το ακούσετε- της στον Σύριζα προσκείμενης απερχόμενης πλέον δημοτικής αρχής αλλά και όλων των δημοτών, γέμισε άμμο και μπάζα.. Και γιατί να μπαίνει τώρα βυθοκόρος να τα καθαρίσει και να πληρώνουμε τζάμπα σαν δημοτική αρχή αφού υπάρχει μελέτη για ανάπλαση και θα γίνει μια και καλή η δουλειά με κρατικά χρήματα..
Και δυστυχώς τα μπάζα στη Σαμοθράκη δεν είναι μόνο στο λιμάνι, αλλά παντού στα χωράφια, στα σπίτια στους δρόμους.. Οι κάτοικοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι το χωράφι τους δεν μπορεί να είναι σκουπιδότοπος αν θέλουν να έρθει σωστός τουρισμός στο νησί τους.. Αλλά δεν θέλουν..
Ο ίδιος ο Μανούσης είχε δημόσια απευθύνει έκκληση από τον Μάρτιο -δεν μπορώ να λινκάρω το ποστ στο facebook γιατί είναι από κλειστή ομάδα- που έγραφε τα παρακάτω:
Και τί έγινε, τίποτα... Και γιατί να γίνει άλλωστε αφού οι δημότες θεωρούν ότι 15αύγουστο που έχει τη μέγιστη επισκεψιμότητα το νησί, η παρακάτω εικόνα είναι φυσιολογική...Οι προσχώσεις με αμμοχάλικο δίπλα στην "σπίθα" εισόδου του λιμένος της Καμαριώτισσας, προς την εσωτερική πλευρά της λιμενολεκάνης, εκεί που υπήρχε φυσικό βάθος πυθμένα θαλάσσης πάνω από 12μ, προβληματίζει έντονα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος ανεξέλεγκτων φαινομένων πρόσχωσης της εισοδου του λιμανιού. με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας..
ΕΠΕΙΔΗ από την κατασκευή του λιμένα της Καμαριώτισσας έχουν σημειωθεί μεγάλες προσχώσεις και επειδή η όλη εικόνα και η εξέλιξη του φαινομένου μοιάζει με την αντίστοιχη εξέλιξη των προσχώσεων του αλιευτικού καταφυγίου των Θέρμων, (πρώτα επιχώθηκε η παραλία δεξιά του λιμανιού και μετα άρχισε η πρόσχωση της εισόδου του λιμανιού).
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ όπως οι αρμόδιες Αρχές και Φορείς, (Λιμεναρχείο, Ο.Λ.Α. ΑΕ, Δήμος Σαμοθράκης κλπ) που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με την ασφάλεια των λιμενικών υποδομών του λιμένα της Καμαριώτισσας να προνοήσουν, καθώς μετα θα είναι αργά και η επίλυση του προβλήματος θα είναι πολυέξοδη και δύσκολη, (όπως έγινε και στο Αλιευτικό καταφύγιο των Θέρμων).

Ευχαριστώ τον Ειρηναίο από τη Σαμοθράκη για τη φωτογραφία από το μπλογκ του..
Αν έχεις διαβάσει από την αρχή του νήματος τα ποστ μου θα δεις ότι προσπαθώ να παραθέσω γεγονότα αμερόληπτα χωρίς να δώσω κάποια πολιτική χροιά. Αυτά που βλέπω όμως με τα συριζομποτάκια που χωρίς να έχουν καμιά ιδέα από την πραγματικότητα της κατάστασης, αναμασούν κομματικά τουίτς και ποστς χωρίς εμφανή στόχο πέραν της εμπάθειας με κάνει και αγανακτώ..foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2019, 10:49Μου θυμίζει το γνωστό αντρικειο επιχείρημα "γκρινιάζετε για τη γέννα αλλά δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει να προσπαθεις να πετυχεις τη λεκάνη κατουρωντας με πρωινές γκαβλες".Japetus έγραψε: 17 Αύγ 2019, 11:52 Να θυμηθούμε μια παρόμοια περίπτωση αντίστοιχα στις αρχές κυβέρνησης Τσιπρα;
Μικρότερο νησάκι, ποιος ενδιαφέρεται...
https://www.kathimerini.gr/816828/artic ... -34-hmeres
Το ίδιο θα συνέβαινε αν ήταν άλλη η κυβέρνηση και καταφέρονταν αδίκως εναντίον της άτομα που δεν έχουν ιδέα της κατάστασης την οποία επιχειρούν να σχολιάσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 84 Απαντήσεις
- 1864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 1 Απαντήσεις