under έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:43
Δεν παει και πολυς καιρος που ως συριζα εγλειφες τα @@ και των δυο.
Είσαι απλά τραγικός.
Του Μαρινάκη του τα σέρνω ακόμα από το ποδόσφαιρο που κατάφερε να διαλύσει το σπορ μέσα σε 20 χρόνια...
Όσο για τον Καμμένο, η δεξιά γραφικότητά του πάντοτε μου προκαλούσε ένα χαμόγελο.
Μη γράφεις ανακρίβειες και μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Δεν ξερω την προσωπικη σου αποψη γι αυτους.
Σου ειπα τι εκανε το κομμα σου.
Είσαι ακόμα πιο τραγικός από πριν.
Έχω δηλώσει πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως ότι συντάσσομαι με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα για λόγους πλουραλισμού και δημοκρατίας. Θέλω 300κομματική βουλή.
Παντού συριζαίους βλέπεις. Και κυρίως ανελίτες. Τους ανταγωνιστές σου στην προβατοποίηση του πληθυσμού.
Northern Spirit έγραψε: 17 Αύγ 2019, 16:47
εγω οιστευω σε στοιχεια οχι σε αοριστες θεωριες. ΚΑι τον Αλ Καπονε να εχω διπλα δεν προκειται να τον κατηγορησω αν δεν τον δω να εχει κανει κατι η δεν δω στοιχεια που να τον ενοχοποιουνε..
Αν έχεις τον Αλ Καπόνε δίπλα σου και δεν τον κτηγορήσεις ή πολύ χαζός είσαι ή πολύ αθώος ή και τα δύο.
εγω κατηγορω καποιον αν εχω στοιχεια οχι βαση φαντασιωσεων..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Northern Spirit έγραψε: 17 Αύγ 2019, 16:47
εγω οιστευω σε στοιχεια οχι σε αοριστες θεωριες. ΚΑι τον Αλ Καπονε να εχω διπλα δεν προκειται να τον κατηγορησω αν δεν τον δω να εχει κανει κατι η δεν δω στοιχεια που να τον ενοχοποιουνε..
Αν έχεις τον Αλ Καπόνε δίπλα σου και δεν τον κτηγορήσεις ή πολύ χαζός είσαι ή πολύ αθώος ή και τα δύο.
εγω κατηγορω καποιον αν εχω στοιχεια οχι βαση φαντασιωσεων..
Σν περιμέναμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τον Αλ Καπόνε με βάση στοιχεία θα μιλούσαμε για έναν μεροκαματιάρη επιπλοποιό που δεν έκοψε απόδειξη...
'
Το "Amore Mio" του Μαρινάκη αναχώρησε από Κέρκυρα στις 13/8 και τώρα είναι στο Σπλιτ
Η μακακία των ζαίων καλά κρατεί!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 17 Αύγ 2019, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
'
Δεν έχω καμία συμπάθεια για τον ένα χοντρό.
Όμως η προϊστορία του άλλου χοντρού και λοιπών σανελιτών μας δείχνει ότι το ψέμα και το παραμύθι για να τραβήξουν την προσοχή, είναι στο αίμα τους.
Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε.
.