Δε γράφω με κανένα άλλο όνομα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απετυχε η αποτρεπτικη πολιτικη εναντι της τουρκιας
- Philip Mortimer
Re: απετυχε η αποτρεπτικη πολιτικη εναντι της τουρκιας
Το στυλ γραφής σου πάντως ταυτοποιείται εύκολα.
- Philip Mortimer
Πώς ταυτοποιείται δηλαδή; Από δακτυλικά αποτυπώματα;
Αυτό εσύ λες ότι εγώ αρνούμαι να καταλάβω (μιλάς εκ μέρους μου βασιζόμενος σε αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα), αυτό που κάμω εγώ είναι να επισημαίνω ότι το ότι η αοζ του Καστελλόριζου είναι θέμα άποψης είναι απλά και μόνο δική σου άποψη, άντε και των τούρκοι, επειδή εσύ τώρα μιλάς παίρνοντας το μέρος της Ελλάδας (είδες που το καταλαβαίνω ρε μπαγάσα) και κατά την άποψή σου αυτό θα μας συμφέρει περισσότερο (που σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ απόλυτα) και επειδή δεν είσαι η Ελλάδα αλλά απλά λες τι θα μας συνέφερε χωρίς να έχεις εσύ προσωπικά κάποιο κόστος λέω "πούστης με ξένο κώλο", όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, και πούστης γιατί είσαι έτοιμος να δώσεις κώλο χωρίς να στον ζητήσουν και με ξένο κώλο γιατί πας να δώσεις αλλουνού κώλο, όχι το δικό σου.Leporello έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:47Акрιβώς. Αυτό λέω κι'εγώ.Δεν είναι μόνο μεταξύ Ιταλίας και Τυνησίας. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Και βέβαια, ναι, οι δικαστικές αποφάσεις δημιουργούν προηγούμενο. Αυτό εσύ αρνείσαι να το καταλάβεις.sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:41Επειδή δλδ Ιταλοί κ Τυνήσιοι κάνανε μια συγκεκριμένη συμφωνία και τα δικαστήρια βγάλανε μιά συγκεκριμένη απόφαση το Καστελλόριζο και η αοζ που δυνητικά δικαιούται είναι άποψη, άποψη, δίκασες, έβγαλες την απόφαση μόνος σου και τελικά είναι άποψη, επειδή το λες εσύ.
Θα με πεις τώρα, και τι να τον κάνουμε τον δικό σου κώλο, ε τι να σε πω, δίκιο έχεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σημασία δεν έχει το αν θα ταυτοποιηθείς, αλλά το ότι ανησύχησες.
Είσαι διπλοπροφίλ, Μορτ.
- Philip Mortimer
Είσαι τρομερά κουραστικος. Άμα θες να κάνουμε ουσιαστική συζητηση, πες το αλλά όταν στο ξεκαρφωτο τη μία μου λες για το ποιους συζητητές θα έχω στα αεροπλάνα και την άλλη ότι έχω άλλο λογαριασμό και εισαι λαγωνικό που ταυτοποιει στυλ γραφής, δε γίνεται δουλειά.Χουργιατς έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:00
Σημασία δεν έχει το αν θα ταυτοποιηθείς, αλλά το ότι ανησύχησες.
Είσαι διπλοπροφίλ, Μορτ.
Δεν είμαι εγώ λαγωνικό, εσύ είσαι τόσο χάλια στη δουλειά σου, που θα έπρεπε να τους δίνεις ρέστα από το εξηντάλεπτο
- Philip Mortimer
Συγγνώμη, έχεις σωας τας φρένας;Χουργιατς έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:13
Δεν είμαι εγώ λαγωνικό, εσύ είσαι τόσο χάλια στη δουλειά σου, που θα έπρεπε να τους δίνεις ρέστα από το εξηντάλεπτο![]()
- Dwarven Blacksmith
Το χαζουλι με τα χεντάι είναι.Philip Mortimer έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:22Συγγνώμη, έχεις σωας τας φρένας;Χουργιατς έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:13
Δεν είμαι εγώ λαγωνικό, εσύ είσαι τόσο χάλια στη δουλειά σου, που θα έπρεπε να τους δίνεις ρέστα από το εξηντάλεπτο![]()
- Dwarven Blacksmith
Ενώ εσύ πιστεύεις ότι είσαι η Ελλάδα και θα δεις προσωπικό όφελος ή απώλεια από το οτιδήποτε συς;sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:57Αυτό εσύ λες ότι εγώ αρνούμαι να καταλάβω (μιλάς εκ μέρους μου βασιζόμενος σε αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα), αυτό που κάμω εγώ είναι να επισημαίνω ότι το ότι η αοζ του Καστελλόριζου είναι θέμα άποψης είναι απλά και μόνο δική σου άποψη, άντε και των τούρκοι, επειδή εσύ τώρα μιλάς παίρνοντας το μέρος της Ελλάδας (είδες που το καταλαβαίνω ρε μπαγάσα) και κατά την άποψή σου αυτό θα μας συμφέρει περισσότερο (που σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ απόλυτα) και επειδή δεν είσαι η Ελλάδα αλλά απλά λες τι θα μας συνέφερε χωρίς να έχεις εσύ προσωπικά κάποιο κόστος λέω "πούστης με ξένο κώλο", όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, και πούστης γιατί είσαι έτοιμος να δώσεις κώλο χωρίς να στον ζητήσουν και με ξένο κώλο γιατί πας να δώσεις αλλουνού κώλο, όχι το δικό σου.Leporello έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:47Акрιβώς. Αυτό λέω κι'εγώ.Δεν είναι μόνο μεταξύ Ιταλίας και Τυνησίας. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Και βέβαια, ναι, οι δικαστικές αποφάσεις δημιουργούν προηγούμενο. Αυτό εσύ αρνείσαι να το καταλάβεις.sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:41Επειδή δλδ Ιταλοί κ Τυνήσιοι κάνανε μια συγκεκριμένη συμφωνία και τα δικαστήρια βγάλανε μιά συγκεκριμένη απόφαση το Καστελλόριζο και η αοζ που δυνητικά δικαιούται είναι άποψη, άποψη, δίκασες, έβγαλες την απόφαση μόνος σου και τελικά είναι άποψη, επειδή το λες εσύ.
Θα με πεις τώρα, και τι να τον κάνουμε τον δικό σου κώλο, ε τι να σε πω, δίκιο έχεις.
![]()
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πράγματι σε ότι αφορά τα περί της ΑΟΖ του Καστελόριζου η Τουρκία έχει πολλά πατήματα. Ωστόσο αν όλα τα δικαστήρια θα τη δικαιώσουν όπως λες τότε γιατί δε καταφεύγει εκεί; Απλά γιατί και η Ελλάδα έχει πατήματα.Leporello έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:55 Δεν έχει δίκιο η Ελλάδα σε όλα. Στο θέμα του Καστελόριζου κανένα δικαστήριο δεν θα την δικαιώσει. Εκείνο που έπρεπε να κάνει η Ελλάδα πριν αρχίσουν οι Τουρκικές γεωτρήσεις ήταν να υποχωρήσει από την θέση ότι το Καστελόριζο δικαιούται ΑΟΖ, με αντάλλαγμα την οριοθέτηση με την Τουρκία.
Η Ελλάδα είναι πρόθυμη να υποχωρήσει. Το να υποχωρήσει όμως στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς τη ταυτόχρονη τουρκική υποχώρηση στις εντελώς αβάσιμες απαιτήσεις επί του Αιγαίου θα ήταν τουλάχιστον αφέλεια.
Έχει διαφανεί ότι στις μυστικές διαπραγματεύσεις η Ελλάδα, ως εντελώς ανίσχυρη, είναι πρόθυμη να δεχτεί παραχωρήσεις πέραν κάθε δικαίου (π.χ. κλιμακωτά χωρικά ύδατα). Δεν είναι σοβαρό να πιστεύουμε ότι η λύση κολλάει στον ελληνικό μαξιμαλισμό.
Αν βγει ελληνική κυβέρνηση και παραιτηθεί από τα δικαιώματα ΑΟΖ του Καστελόριζου (που δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι δεν έχει) τότε απλά θα έχει διατελέσει πολιτικο-διπλωματική αυτοκτονία δίνοντας τα πάντα στη Τουρκία και αφήνοντας τους γείτονες να διεκδικούν στο Αιγαίο.
Όχι και όχι με τα δεδομένα που έχομε στα χέρια μας επί του παρόντος το δεύτερο όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:33Ενώ εσύ πιστεύεις ότι είσαι η Ελλάδα και θα δεις προσωπικό όφελος ή απώλεια από το οτιδήποτε συς;sys3x έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:57Αυτό εσύ λες ότι εγώ αρνούμαι να καταλάβω (μιλάς εκ μέρους μου βασιζόμενος σε αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα), αυτό που κάμω εγώ είναι να επισημαίνω ότι το ότι η αοζ του Καστελλόριζου είναι θέμα άποψης είναι απλά και μόνο δική σου άποψη, άντε και των τούρκοι, επειδή εσύ τώρα μιλάς παίρνοντας το μέρος της Ελλάδας (είδες που το καταλαβαίνω ρε μπαγάσα) και κατά την άποψή σου αυτό θα μας συμφέρει περισσότερο (που σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ απόλυτα) και επειδή δεν είσαι η Ελλάδα αλλά απλά λες τι θα μας συνέφερε χωρίς να έχεις εσύ προσωπικά κάποιο κόστος λέω "πούστης με ξένο κώλο", όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, και πούστης γιατί είσαι έτοιμος να δώσεις κώλο χωρίς να στον ζητήσουν και με ξένο κώλο γιατί πας να δώσεις αλλουνού κώλο, όχι το δικό σου.Leporello έγραψε: 17 Αύγ 2019, 14:47 Акрιβώς. Αυτό λέω κι'εγώ.
Δεν είναι μόνο μεταξύ Ιταλίας και Τυνησίας. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Και βέβαια, ναι, οι δικαστικές αποφάσεις δημιουργούν προηγούμενο. Αυτό εσύ αρνείσαι να το καταλάβεις.
![]()
Οι αναλύσεις του λέπο σε γενικά πλαίσια είναι αρκετά ενδιαφέρουσες θέλω να πω επίσης, απλά εκφράζω κάποιες λογικές κατ εμέ ενστάσεις. Το όλο ζήτημα είναι αρκετά περίπλοκο, δεν έχω τις λύσεις σε καμμία περίπτωση, επίσης γνωρίζω ότι η τακτική υποχώρησης δεν αποτελεί μέρος κάποιας λύσης, όχι για εμάς που κατοικούμε από αυτήν την πλευρά του Αιγαίου τουλάχιστον.
.
.
Παρακαλώ πολύ να γράφετε το Καστελλόριζο σωστά, δεν μπορεί από την μία να σκίζετε τα καλσόν σας για την Μακεδονία και το δικαίωμα αυτο-προσδιορισμού και από την άλλη να γράφετε όπως γουστάρετε το Καστελλόριζο κύριοι, ειδικά τώρα που μάθατε πως γράφεται δεν έχετε καμμιά δικαιολογία.
Στω.
Στω.
.
.
Το ίδιο επιχείρημα μπορεί να πάει και ανάποδα.Αφού η Ελλάδα είναι σίγουρη ότι έχει δίκιο 100% τότε γιατί δεν πάει στα δικαστήρια;Το ίδιο ισχύει για κάθε διαφορά που υπάρχει για τα 2 κράτη.Belisarius έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:34 Πράγματι σε ότι αφορά τα περί της ΑΟΖ του Καστελόριζου η Τουρκία έχει πολλά πατήματα. Ωστόσο αν όλα τα δικαστήρια θα τη δικαιώσουν όπως λες τότε γιατί δε καταφεύγει εκεί; Απλά γιατί και η Ελλάδα έχει πατήματα.
То έχω ξαναγράψει: γιατί στην περιοχή του Καστελλορίζου δεν υπάρχει φυσικό αέριο. Η Τουρκία δεν επιθυμεί οριοθέτηση, γιατί με οποιαδήποτε οριοθέτηση (εκτός ακραίων περιπτώσεων, π.χ. να γίνει δεκτή η θέση της ότι η Κύπρος είναι νησί και δεν δικαιούται καθόλου ΑΟΖ) θα τής επιδικασθούν περιοχές που μπορεί ίσως να είναι μεγάλες, αλλά ελάχιστα πετρελαιοπιθανές. Αυτές μπορεί να είναι η περιοχή περί το Καστελλόριζο, ή βόρεια τής Κύπρου (αν υποτεθεί ότι γίνεται διχοτόμηση) κ.λ.π. Αρα, εκείνο που θέλει είναι να συντηρείται μία θολούρα στην διάρκεια τής οποίας να μη γίνεται καθόλου παρααγωγή αερίου, οπότε κάποια στιγμή να τής ζητηθεί να σταματήσει να αντιδρά και σαν αντάλλαγμα να πάρει κάτι κι'αυτή. Με αυτή την στρατηγική της όμως ερχεται σε αντίθεση με τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους, οι οποίοι επιθυμούν την απεξάρτηση τής Ευρώπης από την Ρωσία.Belisarius έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:34Πράγματι σε ότι αφορά τα περί της ΑΟΖ του Καστελόριζου η Τουρκία έχει πολλά πατήματα. Ωστόσο αν όλα τα δικαστήρια θα τη δικαιώσουν όπως λες τότε γιατί δε καταφεύγει εκεί; Απλά γιατί και η Ελλάδα έχει πατήματα.Leporello έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:55Δεν έχει δίκιο η Ελλάδα σε όλα. Στο θέμα του Καστελόριζου κανένα δικαστήριο δεν θα την δικαιώσει. Εκείνο που έπρεπε να κάνει η Ελλάδα πριν αρχίσουν οι Τουρκικές γεωτρήσεις ήταν να υποχωρήσει από την θέση ότι το Καστελόριζο δικαιούται ΑΟΖ, με αντάλλαγμα την οριοθέτηση με την Τουρκία.
Η Ελλάδα θα μπορούσε να διαμηνύσει διπλωματικά τόσο στην Τουρκία όσο και σε εμπλεκόμενες χώρες (ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία) ότι είναι πρόθυμη να υποχωρήσει στην περίπτωση του Καστελλορίζου, με αντάλλαγμα την όσο το δυνατόν ταχύτερη οριοθέτηση τής ΑΟΖ με την Τουρκία. Αυτό θα έθετε σε τεράστια διπλωματική πίεση την Τουρκία. και μπορεί τελικά μέσω αυτής να οδηγούσε σε λύση του θέματος.Belisarius έγραψε: 17 Αύγ 2019, 15:34Η Ελλάδα είναι πρόθυμη να υποχωρήσει. Το να υποχωρήσει όμως στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς τη ταυτόχρονη τουρκική υποχώρηση στις εντελώς αβάσιμες απαιτήσεις επί του Αιγαίου θα ήταν τουλάχιστον αφέλεια.
Έχει διαφανεί ότι στις μυστικές διαπραγματεύσεις η Ελλάδα, ως εντελώς ανίσχυρη, είναι πρόθυμη να δεχτεί παραχωρήσεις πέραν κάθε δικαίου (π.χ. κλιμακωτά χωρικά ύδατα). Δεν είναι σοβαρό να πιστεύουμε ότι η λύση κολλάει στον ελληνικό μαξιμαλισμό.
Αν βγει ελληνική κυβέρνηση και παραιτηθεί από τα δικαιώματα ΑΟΖ του Καστελόριζου (που δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι δεν έχει) τότε απλά θα έχει διατελέσει πολιτικο-διπλωματική αυτοκτονία δίνοντας τα πάντα στη Τουρκία και αφήνοντας τους γείτονες να διεκδικούν στο Αιγαίο.
Γιά τα χωρικά ύδατα, υποστηρίζω την επέκταση στα 12 ν.μ. με ταυτόχρονη παραχώρηση διεθνούς διαδρόμου δυτικά των νησιών του Α.Αιγαίου, ικανού πλάτους.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 39 Απαντήσεις