http://www.newmoney.gr/diethni/331626-1 ... -finlandia
14 λόγοι που θα θέλατε το παιδί σας να πηγαίνει σε σχολείο στην Φινλανδία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα;
Re: Πόσα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα;
τα περισσοτερα γινοντουσαν και στην ΕΣΣΔ
- wooded glade
Εδώ που τα λέμε το σχολείο ξόφλησε.
Στα χρόνια μας αν ρώταγε ο δάσκαλος "πότε πήρε το πρωτάθλημα η Σέφφιλντ Γιουνάϊτεντ ;" εγώ έπρεπε να πάρω τη συγκοινωνία να κατέβω Σύνταγμα, να το κόψω με το πόδι στην πλατεία Κολωνακίου και να ψάξω τα "Rothmans football yearbooks" στη βιβλιοθήκη του Βρεταννικού Συμβουλίου και μετά τανάπαλιν να γυρίσω σπίτι για να γράψω αυτή τη λεπτομέρεια στην αναφορά μου.
Το ίδιο και για κάπως πιό πολύπλοκα θέματα. Μιά φορά είχα μπερδέψει τις ισοφασικές επιφάνειες με το μέτωπο κρούσεως στην κυματική και έψαχνα για μέρες.
Σήμερα ο γκούγκλης στα λέει όλα αυτά, αλλά ταυτόχρονα ισχύει και ότι σαν καλό μαθητή δεν θα με έπαιρνε ποτέ η NASA. Τότε θα με έπαιρνε με λίγη προσπάθεια, τώρα πρέπει να έχω IQ διπλάσιο από αυτό του Αϊνστάϊν.
Γι αυτό και τα εκπαιδευτικά συστήματα το έχουν ρίξει στο σορολόπ - "αφού δίπιτα θα τυλίγουν όλοι" λένε.
Το μόνο που αξίζει είναι να γίνεις μανεκέν - αν είσαι η Όλγα Φαρμάκη βέβαια.
Στα χρόνια μας αν ρώταγε ο δάσκαλος "πότε πήρε το πρωτάθλημα η Σέφφιλντ Γιουνάϊτεντ ;" εγώ έπρεπε να πάρω τη συγκοινωνία να κατέβω Σύνταγμα, να το κόψω με το πόδι στην πλατεία Κολωνακίου και να ψάξω τα "Rothmans football yearbooks" στη βιβλιοθήκη του Βρεταννικού Συμβουλίου και μετά τανάπαλιν να γυρίσω σπίτι για να γράψω αυτή τη λεπτομέρεια στην αναφορά μου.
Το ίδιο και για κάπως πιό πολύπλοκα θέματα. Μιά φορά είχα μπερδέψει τις ισοφασικές επιφάνειες με το μέτωπο κρούσεως στην κυματική και έψαχνα για μέρες.
Σήμερα ο γκούγκλης στα λέει όλα αυτά, αλλά ταυτόχρονα ισχύει και ότι σαν καλό μαθητή δεν θα με έπαιρνε ποτέ η NASA. Τότε θα με έπαιρνε με λίγη προσπάθεια, τώρα πρέπει να έχω IQ διπλάσιο από αυτό του Αϊνστάϊν.
Γι αυτό και τα εκπαιδευτικά συστήματα το έχουν ρίξει στο σορολόπ - "αφού δίπιτα θα τυλίγουν όλοι" λένε.
Το μόνο που αξίζει είναι να γίνεις μανεκέν - αν είσαι η Όλγα Φαρμάκη βέβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 23 Μάιος 2018, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Για να αποδείξω του λόγου το αληθές, γιός φίλου, τεντυμπόας του νόμου 4000, πήγε στο Leeds University και έλεγε ο πατέρας του "μπααα ο φλούφλης, αλλά άστονα να πάει για κάνα χρόνο δε βαριέσαι".
Στο ίδιο δε πανεπιστήμιο, στο ίδιο course, παλιός συμμαθητής μου, σοβαρός αλλά όχι κατάλληλα προετοιμασμένος την είχε πατήσει παλιά, γύρω στο 80 που είχε πάει.
Όμως ο τεντυμπόας την έβγαλε τη σχολή και πήρε πτυχίο.
Στο ίδιο δε πανεπιστήμιο, στο ίδιο course, παλιός συμμαθητής μου, σοβαρός αλλά όχι κατάλληλα προετοιμασμένος την είχε πατήσει παλιά, γύρω στο 80 που είχε πάει.
Όμως ο τεντυμπόας την έβγαλε τη σχολή και πήρε πτυχίο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αυτο δεν ειναι σχολειο αυτο ειναι παιδικη χαρα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εκεί σπούδασες;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τώρα εξηγούνται οι γνώσεις σου για την ΕΣΣΔ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-
- 4 Απαντήσεις