Έρχονται με συνταγή. Το τι κάνουν μετά και αν τα μοιράζονται ή τα σπρώχνουν χάπι χάπι δεν το ξέρω. Εγώ δεν δίνω.
Βασικά δεν έχω καν στο στοκ. Αν χρειαστεί και ξέρω ότι αυτός που το ζητάει όντως το θέλει για επιληψία, θα συνεννοηθούμε και θα το παραγγείλω.
Mάλιστα ,ευχαριστώ. Η θεία έπαιρνε συμπληρωματικά το Λεβίτρα; ή κάτι παρόμοιο ,αλλά το έκοψε, μήπως έχεις κατά νου κάτι σχετικό;
Το Λεβίτρα ; Είσαι σίγουρος ;
Έχεις δει τι είναι το Λεβίτρα ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πάω μπάσο ρε φίλε, οκ, έτσι νόμιζα, δεν ήξερα ότι τα παίρνεις νόμιμα, το θέμα βέβαια είναι να κάμουν και καμμιά δλειά, όχι μόνο να τα κονομάει ο όττος.
εσύ αναρωτιεσαι τι γράφεις,εμένα λες ότι τάχα παίρνω χαπια
Έρχονται με συνταγή. Το τι κάνουν μετά και αν τα μοιράζονται ή τα σπρώχνουν χάπι χάπι δεν το ξέρω. Εγώ δεν δίνω.
Βασικά δεν έχω καν στο στοκ. Αν χρειαστεί και ξέρω ότι αυτός που το ζητάει όντως το θέλει για επιληψία, θα συνεννοηθούμε και θα το παραγγείλω.
Mάλιστα ,ευχαριστώ. Η θεία έπαιρνε συμπληρωματικά το Λεβίτρα; ή κάτι παρόμοιο ,αλλά το έκοψε, μήπως έχεις κατά νου κάτι σχετικό;
Το Λεβίτρα ; Είσαι σίγουρος ;
Έχεις δει τι είναι το Λεβίτρα ;
Δεν ξέρω ρε μαλάκα ,ρωτάω ,μάλλον έχω κάνει λάθος στο όνομα
Αναποφευκτα η κουβεντα εφτασε στα λεβιτρα μετα το χτεσινο γαμησακι στην παοκαρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
under έγραψε: 14 Αύγ 2019, 20:09
Παντως απο κοσμο ο παοκακος ειχε λιγο λιγοτερους απο την αεκ περυσι και πολυ λιγοτερους απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο προπερυσι.
Ομαδουλα γειτονιας.
Ποσα λες να αρπαξεις απο την ομαδουλα φετος συνολο; 6; 8; 10;;;
Ε;
Ε;
Ποκεμονακια και σκουλικογιουσουφακια του πρεζεμπορα, ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ εναν καλο φαρμακοποιο διοτι θα τον χρειαστειτε παρα παρα πολυ και εφετος...
Αγκαζε τον οτο αγαπουλες...