enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:35Την παρακαλάω 10 χρόνια, και δεν μαθαίνει Klingonhellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:15Στα ελληνικά;enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 16:12 Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως έχει παραγίνει με το Facebook;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μήπως έχει παραγίνει με το Facebook;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Βρε, μούσμουλο,enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:35Την παρακαλάω 10 χρόνια, και δεν μαθαίνει Klingonhellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:15Στα ελληνικά;enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 16:12 Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομίζω το έχω ξαναπει, μου έδωσαν ένα προϊόν για τα μαλλιά, λέγεται Silk Therapy, δεν το γνώριζα, δεν το είχα γκουγκλάρει, δεν υπήρχε στη ζωή μου.enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 16:12 Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....
Το φέρνω σπίτι, το δειχνω στη γυναίκα μου, αφού για αυτή προοριζόταν. Μετά από λίγο ανοίγω τον υπολογιστή, μπαίνω στο fb και πρώτη διαφήμιση...το silk therapy προϊόν που συζητούσα.
Σημείωση: Ούτε εγώ ούτε η σύζυγος το ψάξαμε στο νετ μέχρι να εμφανιστεί η διαφήμιση.
Από την ημέρα εκείνη μιλάμε διαρκώς για χρήματα αλλά μέχρι τώρα δε μπήκε κάτι στους λογαριασμούς μας στην τράπεζα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- hellegennes
Το να είναι νέο προϊόν και απλά να διαφημίζεται δεν παίζει σαν σενάριο, ε;vatraxos έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:00Νομίζω το έχω ξαναπει, μου έδωσαν ένα προϊόν για τα μαλλιά, λέγεται Silk Therapy, δεν το γνώριζα, δεν το είχα γκουγκλάρει, δεν υπήρχε στη ζωή μου.enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 16:12 Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....
Το φέρνω σπίτι, το δειχνω στη γυναίκα μου, αφού για αυτή προοριζόταν. Μετά από λίγο ανοίγω τον υπολογιστή, μπαίνω στο fb και πρώτη διαφήμιση...το silk therapy προϊόν που συζητούσα.
Σημείωση: Ούτε εγώ ούτε η σύζυγος το ψάξαμε στο νετ μέχρι να εμφανιστεί η διαφήμιση.
Από την ημέρα εκείνη μιλάμε διαρκώς για χρήματα αλλά μέχρι τώρα δε μπήκε κάτι στους λογαριασμούς μας στην τράπεζα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι γιατί είναι παλιό. Μου το έδωσε ο αδερφός μου από τα υλικά που του είχαν μείνει από το κομμωτήριό του, πριν το κλεισει.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:01Το να είναι νέο προϊόν και απλά να διαφημίζεται δεν παίζει σαν σενάριο, ε;vatraxos έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:00Νομίζω το έχω ξαναπει, μου έδωσαν ένα προϊόν για τα μαλλιά, λέγεται Silk Therapy, δεν το γνώριζα, δεν το είχα γκουγκλάρει, δεν υπήρχε στη ζωή μου.enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 16:12 Τώρα πρόσφατα μιλούσα στο Viber με την γυναίκα για να ψωνίσουμε ένα Χ προϊόν και να καπάκι οι διαφημίσεις του ίδιου προϊόντος σε Facebook, Instagram ....
Από την ημέρα εκείνη μιλάμε διαρκώς για χρήματα αλλά μέχρι τώρα δε μπήκε κάτι στους λογαριασμούς μας στην τράπεζα![]()
- Dwarven Blacksmith
Κάθε 6 μήνες πρέπει να μπαίνει ένα πρόστιμο 5 δις στο Facebook. Αν δεν ξέρεις εσύ γιατί, ξέρουν αυτοί.
- hellegennes
Και με ποιον τρόπο προτείνεις -αν προτείνεις- ότι μπορεί η Google να έλαβε γνώση ότι έπιασες αυτό το προϊόν στα χέρια σου;vatraxos έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:03 Όχι γιατί είναι παλιό. Μου το έδωσε ο αδερφός μου από τα υλικά που του είχαν μείνει από το κομμωτήριό του, πριν το κλεισει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι ρε μπρο για εσώρουχα μιλαγαμε , δικά μου , και χωρίς να πω μάρκα , είπα θέλω να είναι έτσι και έτσι.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:59
Βρε, μούσμουλο,εννοώ η επίμαχη λέξη ήταν γραμμένη στα ελληνικά; Ήταν ελληνική λέξη;
Και έσκασε διαφήμιση στα μέτρα μου, γι'αυτό το αναφέρω.
Φαντάσου δεν θεωρώ περίεργο να έχω βγει για καφέ με τους ζουρλους που πάμε βόλτες με τις μηχανές και όλο μιλάμε για κράνη στολές ιστορίες και μετά όλες οι διαφημίσεις να είναι από fc-moto.de , αυτό το βρίσκω λογικό. Δουλεύουν τα μικρόφωνα κάργα.
Το κουφό ήταν ο διάλογος στα ελληνικά και υποτίθεται κρυπτογραφημένος , στο Viber.
The business man whose master plan controls the world each day,
Με φωνητική αναγνώριση. Το προϊόν το ανέφερα προφορικά. Καμία άλλη δυνατότητα δεν είχε το fb να γνωρίζει ότι μπορεί να ενδιαφέρομαι για αυτό το προϊόν.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:06Και με ποιον τρόπο προτείνεις -αν προτείνεις- ότι μπορεί η Google να έλαβε γνώση ότι έπιασες αυτό το προϊόν στα χέρια σου;vatraxos έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:03 Όχι γιατί είναι παλιό. Μου το έδωσε ο αδερφός μου από τα υλικά που του είχαν μείνει από το κομμωτήριό του, πριν το κλεισει.
- Dwarven Blacksmith
Πάντως και πριν το data mining έβλεπαν οι άνθρωποι τέτοια φαινόμενα. Διαβάστε.
https://psmag.com/social-justice/theres ... enon-59670
https://psmag.com/social-justice/theres ... enon-59670
- hellegennes
Φωνητική αναγνώριση σε τι; Μιλούσατε στο τηλέφωνο; Στο FB; Στο Viber;vatraxos έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:15Με φωνητική αναγνώριση. Το προϊόν το ανέφερα προφορικά. Καμία άλλη δυνατότητα δεν είχε το fb να γνωρίζει ότι μπορεί να ενδιαφέρομαι για αυτό το προϊόν.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:06Και με ποιον τρόπο προτείνεις -αν προτείνεις- ότι μπορεί η Google να έλαβε γνώση ότι έπιασες αυτό το προϊόν στα χέρια σου;vatraxos έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:03 Όχι γιατί είναι παλιό. Μου το έδωσε ο αδερφός μου από τα υλικά που του είχαν μείνει από το κομμωτήριό του, πριν το κλεισει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μισό, ρε παίδες. Θέλετε να πείτε ότι μπορεί το FB ή η Google να διαχειρίζονται ταυτόχρονα απιθανοκομύρια bytes πληροφοριών για να σου πλασάρουν διαφημίσεις; Εκτός από το λίγο δύσκολο της υπόθεσης, μιας και μιλάμε για απίστευτο όγκο δεδομένων, δεν το βρίσκετε κομμάτι αντιοικονομικό;enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:12Ναι ρε μπρο για εσώρουχα μιλαγαμε , δικά μου , και χωρίς να πω μάρκα , είπα θέλω να είναι έτσι και έτσι.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:59
Βρε, μούσμουλο,εννοώ η επίμαχη λέξη ήταν γραμμένη στα ελληνικά; Ήταν ελληνική λέξη;
Φαντάσου δεν θεωρώ περίεργο να έχω βγει για καφέ με τους ζουρλους που πάμε βόλτες με τις μηχανές και όλο μιλάμε για κράνη στολές ιστορίες και μετά όλες οι διαφημίσεις να είναι από fc-moto.de , αυτό το βρίσκω λογικό. Δουλεύουν τα μικρόφωνα κάργα.
Το κουφό ήταν ο διάλογος στα ελληνικά και υποτίθεται κρυπτογραφημένος , στο Viber.
Εμένα πάντως η Google με αγνοεί επιδεικτικά. Όλες μα όλες οι διαφημίσεις που μου βγάζει είναι όχι μόνο για πράγματα για τα οποία δεν μίλησα ποτέ και με κανέναν αλλά ούτε καν με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο. Διαφημίσεις για αυτοκίνητα, ασφάλειες αυτοκινήτων και εξαρτήματα, αεροπορικά ταξίδια, εργαλεία κήπου...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υποτίθεται, εδώ και αρκετό καιρό είναι, κάπως πρέπει να σε προστατέψουν από τους υπόλοιπους διαφημιστές που κλέβουν τα στοιχεία σου.enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:12Ναι ρε μπρο για εσώρουχα μιλαγαμε , δικά μου , και χωρίς να πω μάρκα , είπα θέλω να είναι έτσι και έτσι.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:59
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπορούν, γίνεται και δεν είναι καθόλου αντικοικονομικό.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:43Μισό, ρε παίδες. Θέλετε να πείτε ότι μπορεί το FB ή η Google να διαχειρίζονται ταυτόχρονα απιθανοκομύρια bytes πληροφοριών για να σου πλασάρουν διαφημίσεις; Εκτός από το λίγο δύσκολο της υπόθεσης, μιας και μιλάμε για απίστευτο όγκο δεδομένων, δεν το βρίσκετε κομμάτι αντιοικονομικό;enterprise-psi έγραψε: 14 Αύγ 2019, 18:12Ναι ρε μπρο για εσώρουχα μιλαγαμε , δικά μου , και χωρίς να πω μάρκα , είπα θέλω να είναι έτσι και έτσι.hellegennes έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:59
Εμένα πάντως η Google με αγνοεί επιδεικτικά. Όλες μα όλες οι διαφημίσεις που μου βγάζει είναι όχι μόνο για πράγματα για τα οποία δεν μίλησα ποτέ και με κανέναν αλλά ούτε καν με ενδιαφέρουν στο ελάχιστο. Διαφημίσεις για αυτοκίνητα, ασφάλειες αυτοκινήτων και εξαρτήματα, αεροπορικά ταξίδια, εργαλεία κήπου...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση