!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ - Άγιαξ 06-08-2019
Re: ΠΑΟΚ - Άγιαξ 06-08-2019
Ρε σκλήκι ντεθ,στσ ίσια τώρα,η ομάδα μου αντιμετωπίζει στα ίσια τον Άγιαξ με εχθρική διαιτησία και κοντεύει να τον βγάλει εκτός ομίλων,ενώ η δική σου τρώει τρία από τη Μόλντε.Τι νομίζεις ότι προσπαθείς να κάνεις,καζούρα απ'το πηγάδι;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Χτες (μετά το ματς) ήρθε ο παλιόφιλος μου ο Μητσάρας από τον Πειραιά από την δουλειά, δεν το είδα το ματς, με είπε μόνος του ότι η διαιτησία αυτό κι αυτό, το μπέναλντι κτλ, θέλω να πω, δεν είναι όλοι το ίδιο και ο συγκεκριμένος είναι γαύρος γαύρος, όχι σαν κάτι φλωράκια που έχουμε εδώ.akirav έγραψε: 14 Αύγ 2019, 14:42Albrecht έγραψε: 14 Αύγ 2019, 13:45 Όταν περάσεις σε πρωταθλήματα τον Ντομι και τον Ζεβλάκοφ και κάνεις κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη (ή έστω να είσαι αξιοπρεπής και να μη σε ξεβρακώνουν καποιες Εστερσουντ και ντιβιντι) θα το κόψω το παοκακι.![]()
φανταζομαι θεωρεις οτι δεν σταθηκαμε αξιοπρεπως απεναντι στον Αγιαξ.
Γνωμη αρρωστου γαυρου.
Τιμη το παοκακος
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
arisordeath
εδώ εσύ χαίρεσαι νταμπλ με τις μισές ομαδες πιασμένες βρε φουκαρα,σκουπίσου τωρα..
Άσε αυτοί έχουν λαλήσει κανονικά, τους ακούω τι παραμιλάνε από τα μπαλκόνια, χρειάζονται φροντίδα και προδέρμ τα παλικαράκια, μη τα στεναχωράς περισσότερο κ συ.Γκιώνης έγραψε: 14 Αύγ 2019, 14:54 Ρε σκλήκι ντεθ,στσ ίσια τώρα,η ομάδα μου αντιμετωπίζει στα ίσια τον Άγιαξ με εχθρική διαιτησία και κοντεύει να τον βγάλει εκτός ομίλων,ενώ η δική σου τρώει τρία από τη Μόλντε.Τι νομίζεις ότι προσπαθείς να κάνεις,καζούρα απ'το πηγάδι;
.
.
-
arisordeath
πριν έλεγες ότι είσαι στον πειραια,μας ακούς μέχρι εκεί;sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2019, 15:01Άσε αυτοί έχουν λαλήσει κανονικά, τους ακούω τι παραμιλάνε από τα μπαλκόνια, χρειάζονται φροντίδα και προδέρμ τα παλικαράκια, μη τα στεναχωράς περισσότερο κ συ.Γκιώνης έγραψε: 14 Αύγ 2019, 14:54 Ρε σκλήκι ντεθ,στσ ίσια τώρα,η ομάδα μου αντιμετωπίζει στα ίσια τον Άγιαξ με εχθρική διαιτησία και κοντεύει να τον βγάλει εκτός ομίλων,ενώ η δική σου τρώει τρία από τη Μόλντε.Τι νομίζεις ότι προσπαθείς να κάνεις,καζούρα απ'το πηγάδι;
Τα αρντάν έχουν καταργηθεί μανμου, σε κοροιδεψάνε.arisordeath έγραψε: 14 Αύγ 2019, 15:39πριν έλεγες ότι είσαι στον πειραια,μας ακούς μέχρι εκεί;sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2019, 15:01Άσε αυτοί έχουν λαλήσει κανονικά, τους ακούω τι παραμιλάνε από τα μπαλκόνια, χρειάζονται φροντίδα και προδέρμ τα παλικαράκια, μη τα στεναχωράς περισσότερο κ συ.Γκιώνης έγραψε: 14 Αύγ 2019, 14:54 Ρε σκλήκι ντεθ,στσ ίσια τώρα,η ομάδα μου αντιμετωπίζει στα ίσια τον Άγιαξ με εχθρική διαιτησία και κοντεύει να τον βγάλει εκτός ομίλων,ενώ η δική σου τρώει τρία από τη Μόλντε.Τι νομίζεις ότι προσπαθείς να κάνεις,καζούρα απ'το πηγάδι;![]()
.
.
- Otto Weininger
.
.
Δεν το περιμενα οι ΝοτιοΜακεδονες να κοντραρουν στα ισα τον Αγιαξ.
Συγχαρητηρια στα μπαοκια. Θα γινει ωραια κοντρα φετος με τους απογονους του 6ου στολου, τους καλως ηρθε το δολλαριο.
Συγχαρητηρια στα μπαοκια. Θα γινει ωραια κοντρα φετος με τους απογονους του 6ου στολου, τους καλως ηρθε το δολλαριο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Xanax λέγονται πλέον, συνταγογραφούνται για τη θεία
- Otto Weininger
Καμία σχέση το Artane με το Xanax. Κυκλοφορούν και τα δύο.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:13
Xanax λέγονται πλέον, συνταγογραφούνται για τη θεία![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξέρω ,ούτε θέλω να μάθωOtto Weininger έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:14Καμία σχέση το Artane με το Xanax. Κυκλοφορούν και τα δύο.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο φετεινος ΠΑΟΚ θα ειναι αρκετα χειροτερος του περυσινουsys3x έγραψε: 14 Αύγ 2019, 14:18 [
Εντωμεταξύ αυτοί που χαίρονται θα έπρεπε να λυπούνται κανονικά γιατί τώρα πλέον με γιουρόπα ο μπαουκ μπορεί άνετα να πει το περσινό παραμύθι, ρίχνουμε βάρος στο πρωτάθλημα-κύπελο στα παπάργια μας η Ευρώπη, και να τους γαμήσει όλους πάλι όπως πέρσι.
τζαστ μάη 21 σεντς.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ο πετεινός πάντως σας γάμησε, δατς φορ σουρ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Αύγ 2019, 17:18Ο φετεινος ΠΑΟΚ θα ειναι αρκετα χειροτερος του περυσινουsys3x έγραψε: 14 Αύγ 2019, 14:18 [
Εντωμεταξύ αυτοί που χαίρονται θα έπρεπε να λυπούνται κανονικά γιατί τώρα πλέον με γιουρόπα ο μπαουκ μπορεί άνετα να πει το περσινό παραμύθι, ρίχνουμε βάρος στο πρωτάθλημα-κύπελο στα παπάργια μας η Ευρώπη, και να τους γαμήσει όλους πάλι όπως πέρσι.
τζαστ μάη 21 σεντς.
Τι γράφω πάλι ρε πούστη μου, τι.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις