!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξ αντί για νοίκι: Το (παράνομο) φαινόμενο που εξαπλώνεται στη Μ. Βρετανία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Σεξ αντί για νοίκι: Το (παράνομο) φαινόμενο που εξαπλώνεται στη Μ. Βρετανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:49
Kauldron έγραψε: 13 Αύγ 2019, 13:12
Μπίστης έγραψε: 13 Αύγ 2019, 11:52

Είχα ζηλέψει έναν ασήμαντο μπάρμπα που είχε πάρει όλες τις συνομήλικές μου, ανήλικες. Κυρίως του την έπεφταν μετά τα μπουζούκια, πανέμορφες όλες !
Εγώ έχω ακούσει τόσες ιστορίες που αρχίζω να νομίζω οτι πρόκειται για μούφες.
Έχω μπει σε ταξί που ο ταξιτζής μου διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του ο οποίος ήταν τελικά στο περίπου Τζέημς Μποντ που αποσύρθηκε και ασχοληθηκε με το ταξί :lol:
Είναι γνωστό πως όλοι οι ταριφοντόγκζ ήταν πρώην άνδρες της CIA, Μοσάντ, Στάζι, κλπ. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

OANNHSEA έγραψε: 12 Αύγ 2019, 07:13 Ρε πούστη και δεν έχω σπίτι να νοικιάσω σε φοιτήτριες!!!
Φτου σου ρε ριμάδα τύχη!!!

.
Στην Αγγλία αν ζεις τότε είσαι άτυχος.Πάντως στην Ελλάδα οι φοιτήτριες είναι ζόρικες(γενικά στην Ελλάδα οι γυναίκες είναι πολύ πιο ζορικες από τη δυτική Ευρώπη).
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Που καταντησε η αυτοκρατορια των καπιταληστων !
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ευλογημενε καπιταλισμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εγώ αν ήμουνα διαχειριστής μπορεί να μην προλάβαινα να βγάλω το νημα, αλλά σίγουρα θα προλάβαινα να βγάλω τον καταγγελοντα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Naida έγραψε: 13 Αύγ 2019, 11:15 Εκτός κι αν το έχει βίτσιο :romance-hearteyes:
:smt047
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:40
Να ένας :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:44
Εγω΄πληρώνω τα μάτια που αγαπώ. :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:46
Naida έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:44

Εγω΄πληρώνω τα μάτια που αγαπώ. :003:
Έτσι έτσι :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vantono έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:57
Το φαινόμενο σπιτονοικοκύρηδες να δέχονται ως αντάλλαγμα σεξ αντί για νοίκι από τις ενοικιάστριές τους παρατηρείται εδώ και καιρό στη Μ. Βρετανία, αν και κάτι τέτοιο είναι παράνομο – και μάλιστα δείχνει να εξαπλώνεται, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του BBC.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, και μόνο το να βάλει κάποιος αγγελία για κάτι τέτοιο («διπλό δωμάτιο για άτακτο κορίτσι, με αντάλλαγμα χάρες», «το νοίκι θα είναι σούπερ φτηνό, καθώς θέλω απλά πληρωμή με άλλους τρόπους, όπως μαγείρεμα, καθάρισμα και ίσως σεξ») είναι παράνομο, και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ποινή επταετούς φυλάκισης, ωστόσο οι σχετικές διαφημίσεις online είναι πολλές, και διώξεις δεν υπάρχουν.

Στο πλαίσιο της έρευνας παρουσιάζεται σειρά τέτοιων αγγελιών (οι περισσότερες εκ των οποίων είναι σαφέστατες ως προς το τι ζητούν αυτοί που τις ανέβασαν- «έχω υψηλή επιθυμία για σεξ, είμαι πολύ περιπετειώδης και δεν έχω όρια. Οπότε – και αυτό δούλεψε πέρυσι- σκέφτομαι καναδυο βράδια την εβδομάδα να μου παραδίνεσαι. Κάποιες φορές θα θέλω σεξ. Κάποιες φορές μόνο στοματικό. Κάποιες φορές δεν θα θέλω τίποτα, αλλά απλά να παίξω μαζί σου. Κάποιες φορές θα παίζουμε online μαζί. Κάποιες φορές θα κάνουμε παιχνίδια ρόλων. Ένα πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα είσαι ικανοποιημένη και δεν θα είναι βαρετό. Πρέπει να σου αρέσει το σεξ, και να είσαι περιπετειώδης επίσης. Τις άλλες βραδιές της εβδομάδας, θα είμαστε όπως οποιοιδήποτε άλλοι συγκάτοικοι»), ενώ δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου μίλησε, υποδυόμενη την πιθανή ενοικιάστρια, μίλησε με κάποιους σπιτονοικοκύρηδες που βρίσκονταν πίσω από τέτοιες αγγελίες.

«Κάνε ό,τι θες. Αν θες να κάνεις έρωτα, κάνε έρωτα» είπε ένας, ενώ ένας άλλος, ερωτηθείς για τους όρους του «διακανονισμού», για το αν θα είναι «friends with benefits», απάντησε πως «το benefit είναι ότι θα κοιμάσαι μαζί μου μια φορά την εβδομάδα».

https://www.huffingtonpost.gr/entry/sex ... _wPE6BUfuA
Τραγικό φαινόμενο, πραγματικά!
Αυτό το φαινόμενο είναι η πραγματική ποινικά κολάσιμη κατάχρηση σε ασέλγεια στην οποία κάποιος που βρίσκεται σε αδύναμη θέση εξαναγκάζεται σε ασελγείς πράξεις.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

stavmanr έγραψε: 09 Φεβ 2021, 18:49
vantono έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:57
Το φαινόμενο σπιτονοικοκύρηδες να δέχονται ως αντάλλαγμα σεξ αντί για νοίκι από τις ενοικιάστριές τους παρατηρείται εδώ και καιρό στη Μ. Βρετανία, αν και κάτι τέτοιο είναι παράνομο – και μάλιστα δείχνει να εξαπλώνεται, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του BBC.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, και μόνο το να βάλει κάποιος αγγελία για κάτι τέτοιο («διπλό δωμάτιο για άτακτο κορίτσι, με αντάλλαγμα χάρες», «το νοίκι θα είναι σούπερ φτηνό, καθώς θέλω απλά πληρωμή με άλλους τρόπους, όπως μαγείρεμα, καθάρισμα και ίσως σεξ») είναι παράνομο, και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ποινή επταετούς φυλάκισης, ωστόσο οι σχετικές διαφημίσεις online είναι πολλές, και διώξεις δεν υπάρχουν.

Στο πλαίσιο της έρευνας παρουσιάζεται σειρά τέτοιων αγγελιών (οι περισσότερες εκ των οποίων είναι σαφέστατες ως προς το τι ζητούν αυτοί που τις ανέβασαν- «έχω υψηλή επιθυμία για σεξ, είμαι πολύ περιπετειώδης και δεν έχω όρια. Οπότε – και αυτό δούλεψε πέρυσι- σκέφτομαι καναδυο βράδια την εβδομάδα να μου παραδίνεσαι. Κάποιες φορές θα θέλω σεξ. Κάποιες φορές μόνο στοματικό. Κάποιες φορές δεν θα θέλω τίποτα, αλλά απλά να παίξω μαζί σου. Κάποιες φορές θα παίζουμε online μαζί. Κάποιες φορές θα κάνουμε παιχνίδια ρόλων. Ένα πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα είσαι ικανοποιημένη και δεν θα είναι βαρετό. Πρέπει να σου αρέσει το σεξ, και να είσαι περιπετειώδης επίσης. Τις άλλες βραδιές της εβδομάδας, θα είμαστε όπως οποιοιδήποτε άλλοι συγκάτοικοι»), ενώ δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου μίλησε, υποδυόμενη την πιθανή ενοικιάστρια, μίλησε με κάποιους σπιτονοικοκύρηδες που βρίσκονταν πίσω από τέτοιες αγγελίες.

«Κάνε ό,τι θες. Αν θες να κάνεις έρωτα, κάνε έρωτα» είπε ένας, ενώ ένας άλλος, ερωτηθείς για τους όρους του «διακανονισμού», για το αν θα είναι «friends with benefits», απάντησε πως «το benefit είναι ότι θα κοιμάσαι μαζί μου μια φορά την εβδομάδα».

https://www.huffingtonpost.gr/entry/sex ... _wPE6BUfuA
Τραγικό φαινόμενο, πραγματικά!
Αυτό το φαινόμενο είναι η πραγματική ποινικά κολάσιμη κατάχρηση σε ασέλγεια στην οποία κάποιος που βρίσκεται σε αδύναμη θέση εξαναγκάζεται σε ασελγείς πράξεις.
Δεν εισπράττει και το κράτος εφορία. Ας τα να πάνε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”