!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εύκολη καλλιέργεια στο σπίτι
Εύκολη καλλιέργεια στο σπίτι
Ο τρόπος είναι απλός.
Παίρνεις ένα λάχανο και τρως το μισό.Το υπόλοιπο το βάζεις στο ψυγείο και το ξεχνάς για λίγο ποιός ξέρει πόσο καιρό.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό:
https://imgur.com/a/j5mZfFk
To ερώτημα βέβαια είναι άλλο.
Μετά απ`αυτό ανοίγεις την κατάψυξη ή θα σε φάει ζωντανό ό,τι υπάρχει εκεί μέσα;
Παίρνεις ένα λάχανο και τρως το μισό.Το υπόλοιπο το βάζεις στο ψυγείο και το ξεχνάς για λίγο ποιός ξέρει πόσο καιρό.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό:
https://imgur.com/a/j5mZfFk
To ερώτημα βέβαια είναι άλλο.
Μετά απ`αυτό ανοίγεις την κατάψυξη ή θα σε φάει ζωντανό ό,τι υπάρχει εκεί μέσα;
- blackpaint
Re: Εύκολη καλλιέργεια στο σπίτι
αλλα περιμενα απο το νημα, απογοητευτηκα
Δίκιο έχεις,αλλά όσο να πεις κι αυτό εντυπωσιακό είναι.Αποφασίζεις δηλαδή να καθαρίσεις το ψυγείο απ`τα ξεχασμένα περιμένοντας να σιχαθείς τη ζωή σου και βλέπεις ότι αντί να`χει σαπίσει κάτι,απλά έχει αναπτυχθεί.
Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά ξέχνα κανά τρίφυλλο στο ψυγείο.Δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις
Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά ξέχνα κανά τρίφυλλο στο ψυγείο.Δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις
Αυτό είναι αδύνατο να συμβεί.... εκτός και αν είχε κολλήσει το φως του ψυγείου αναμένο!waldorf έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:01 Δίκιο έχεις,αλλά όσο να πεις κι αυτό εντυπωσιακό είναι.Αποφασίζεις δηλαδή να καθαρίσεις το ψυγείο απ`τα ξεχασμένα περιμένοντας να σιχαθείς τη ζωή σου και βλέπεις ότι αντί να`χει σαπίσει κάτι,απλά έχει αναπτυχθεί.
Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά ξέχνα κανά τρίφυλλο στο ψυγείο.Δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις![]()
the end
Συνέβη Πάνα.Αυτό το λάχανο το βρήκα όπως το βλέπεις στο ψυγείο μου.
Κάτι δεν μου κάθεται καλά... ή ήταν σβηστό ή έχεις πολύ λίγη ψύξη, δηλαδή κοντά στους 17-18°Cwaldorf έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:06 Συνέβη Πάνα.Αυτό το λάχανο το βρήκα όπως το βλέπεις στο ψυγείο μου.
the end
Μου θύμησε το ανέκδοτο με το μολύβι και τους σοβιετικούς κοσμοναύτες...Τα γιωτόμπαλλα της ΝΑΣΑ ξοδεύουνε εκατομμύρια μπας και βρούνε εξωγήινη ζωή στους δορυφόρους του Κρόνου. Να ειδοποιηθεί ο κ. Παππάς και η υπόλοιπη δρακογενια. Το Τμήμα Εξοβιολογίας χτύπησε φλέβα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Φυσικά και δεν σου κάθεται καλά γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συμβεί!
Το ψυγείο λειτουργεί μιά χαρά σε θερμοκρασία 6οc.
Το λάχανο ήταν στο συρτάρι των λαχανικών μέσα σε χάρτινη σακούλα.
Το ψυγείο λειτουργεί μιά χαρά σε θερμοκρασία 6οc.
Το λάχανο ήταν στο συρτάρι των λαχανικών μέσα σε χάρτινη σακούλα.
Πρέπει να είχε μείνει η πόρτα λίγο ανοικτή για πολύ διάστημα για να γίνει αυτό... δεν παίζει, θα τρελαθούμε;
the end
Επιμένω Πάνα ότι το ψυγείο λειτουργεί κανονικά και μένω εδώ.Δεν έλειψα,δεν υπάρχει περίπτωση η πόρτα να ήταν ανοιχτή και τέλος πάντων δεν υπάρχει καμιά λογική εξήγηση.
- blackpaint
Αυτο ειναι αστικος μυθος. Ενα μολυβι σε διαστημοπλοιο ειναι no no γιατι η σκονη απο γραφιτη που παραγεται απο το ξυσιμο, καταληγει στα εσωτερικα κυκλωματα των ηλεκτρονικων και προκαλει βραχυκυκλωματα και πυρκαγια, που ειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε διαστημοπλοιο. Η ΝΑΣΑ δεν δαπανησε καν τοσα λεφτα για στυλο που γραφει χωρις βαρυτητα, προκηρυξε διαγωνισμο που τον πηρε μια εταιρεια που κοστολογησε τα διαστημικα στυλο στο 1$ το ενα. Οι δε σοβιετικοι ανεπτυξαν κι αυτοι το δικο τους διαστημικο στυλο.Yochanan έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:11 Μου θύμησε το ανέκδοτο με το μολύβι και τους σοβιετικούς κοσμοναύτες...Τα γιωτόμπαλλα της ΝΑΣΑ ξοδεύουνε εκατομμύρια μπας και βρούνε εξωγήινη ζωή στους δορυφόρους του Κρόνου. Να ειδοποιηθεί ο κ. Παππάς και η υπόλοιπη δρακογενια. Το Τμήμα Εξοβιολογίας χτύπησε φλέβα.
Ενδιαφέρον δεν το γνώριζα. Θενκς!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- YouOnlyLiveOnce
- Υδράργυρος
Αυτή δεν έιναι εύκολη
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Το ενδεχόμενο κάποιος να σου 'κανε πλάκα, παίζει;waldorf έγραψε: 23 Μάιος 2018, 18:06 Συνέβη Πάνα.Αυτό το λάχανο το βρήκα όπως το βλέπεις στο ψυγείο μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση