ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 08:57
Μη θέμα είναι αυτό αλλά τσούζει η πατούρα των εθνολαϊκιστών και δε μπορούν να κάτσουν ήσυχοι
Η άλλη έφαγε 10 χρόνια φυλακή γιατί δεν είχε πτυχίο δημοτικού για να καθαρίζει, αλλά είναι μη θέμα που ο άλλος παίρνει μισθό ΠΕ χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα.
foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:10
έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο της ζωής. Είναι σαν 10 πτυχία.
Αυτές οι τρεις ποστιές από πάνω είναι όλη η ουσία του θέματος/νήματος κύριοι, καληνύχτα σας.
Α, και που σαι, Spiros252, τι θα γίνει με αυτό το μούλτηκουότ που λέγαμε ρε, είμαστε στο έτος δύο χιλιάδες δέκα εννέα, απλά λέω.
Κάπου κολλάει στα κινητά ρε , δεν παίζει. Θα δω για αναβάθμιση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
χμμ, στα άλλα τα φόρα που μπαίνω με τη συσκευή παίζει τσίκι μπρίκι το μούλτηκουότ.
Θα στείλω μερικά απειλητικά μηνύματα στον enaon να το ψάξει, αν δε το φτιάξει θα απειλησω να σφάξω τη γάτα μου σε ανοιχτή γραμμή λάηβ στρημ στο κουκλ ντούο.
Μην ανησυχείς, είναι γουήν γουήν, όλοι θα κερδίσουμε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Με βάση αυτά τα δεδομένα νιώθω σαν να έχω 120 πτυχία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2019, 02:56
το θέμα δεν είναι τι νιώθεις εσύ
αλλά να βρεις άλλους να το νιώθουν.
Και μάλιστα με πληρωμή.
Αυτό είναι και το ζήτημα που ουσιαστικά συζητάμε εδώ και τριανταφεύγα σελ. Για τις πολιτιστικά υποσιτισμένες και αποκομμένες από την παραγωγή και τον κόσμο της αγοράς μάζες των εθνολαϊκιστών τα τυπικά προσόντα αντιμετωπίζονται ως προϋποθέσεις εισόδου που α πριόρι εξασφαλίζουν δια βίου εισοδήματα, όχι το τί πράττει κανείς αφού μπει τρουπώσει σε καθεστώς μονιμότητος. Γιαυτό έχομε γεμίσει άχρηστα πτυχία δεκαετούς φοίτησης με βαθμό 5.01, αγγλικούλια και λοιπές άκυρες πιστοποιήσεις που εξασφαλίζουν "μορια" σε δυστοπικά όσο και δαιδαλώδη κανονιστικά πλαίσια, τα οποία θεσπίζονται ώστε να καταστρατηγούνται. Είναι αυτή η εξαχρείωση και εθελούσια υποβάθμιση της ανθρώπινης υπόστασης που οδηγεί στις θλιβερές καταστάσεις που γνωρίσαμε τα τελευταία έτη με την εξάπλωση του συριζαυγιτισμού
hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2019, 02:56
το θέμα δεν είναι τι νιώθεις εσύ
αλλά να βρεις άλλους να το νιώθουν.
Και μάλιστα με πληρωμή.
Αυτό είναι και το ζήτημα που ουσιαστικά συζητάμε εδώ και τριανταφεύγα σελ. Για τις πολιτιστικά υποσιτισμένες και αποκομμένες από την παραγωγή και τον κόσμο της αγοράς μάζες των εθνολαϊκιστών τα τυπικά προσόντα αντιμετωπίζονται ως προϋποθέσεις εισόδου που α πριόρι εξασφαλίζουν δια βίου εισοδήματα, όχι το τί πράττει κανείς αφού μπει τρουπώσει σε καθεστώς μονιμότητος. Γιαυτό έχομε γεμίσει άχρηστα πτυχία δεκαετούς φοίτησης με βαθμό 5.01, αγγλικούλια και λοιπές άκυρες πιστοποιήσεις που εξασφαλίζουν "μορια" σε δυστοπικά όσο και δαιδαλώδη κανονιστικά πλαίσια, τα οποία θεσπίζονται ώστε να καταστρατηγούνται. Είναι αυτή η εξαχρείωση και εθελούσια υποβάθμιση της ανθρώπινης υπόστασης που οδηγεί στις θλιβερές καταστάσεις που γνωρίσαμε τα τελευταία έτη με την εξάπλωση του συριζαυγιτισμού
Αυτά που περιγράφεις είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που αντιπροσωπεύει η ΝΔ. Θυμίζω αριστείες κτλ.