Το ακούσαμε και ότι ο foscilis είναι μυρωδιάς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:33Έτσι φαίνεται στους μυρωδιάδεςfoscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:30 Το χρειάζεσαι με την ίδια έννοια που χρειάζεσαι βίλα με πισίνα.
Σίγουρα κάποιος κάνει τη δουλειά του στρατηγικού σχεδιασμού όπως καταλαβαίνουμε την έννοια από το λεξικό.
Απλώς όχι το ομώνυμο τμήμα.
Το ομώνυμο τμήμα είναι glorified γραμματεία/σφωγγοκωλάριοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
- hellegennes
Re: Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πόντικα, για τσέκαρε το νήμα αυτό εδώ που πόσταρε ο υποφαινόμενος σε ανύποπτο χρόνο, και μετά μίλα:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:27Δλδ αν είσαι φερ' ειπείν αφεντικό σε μια μικρομεσαία πολυεθνική, ας πούμε σαράντα θυγατρικές σε ισάριθμες χώρες, γύρω στα δύο με τρία δις ετήσιο τζίρο, δε μιλάμε για τη τζόνσον και τζόνσον, και κονσολιντάρεις καμιά πενηνταριά π+λ με ισάριθμους προϋπολογισμούς δεν χρειάζεσαι τμήμα στρατηγικού σχεδιασμού επειδή ρούσβελτ; Ρε μαλάκες, υφίστασθε; (έχω ρωτήσει και παλαιότερα)hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 18:56Ναι, χρειάζεται συμβούλιο σοφών να του πουν τι να κάνει. Ο Ρούζβελτ δεν είχε καν αντιπρόεδρο στην πρώτη του θητεία (γιατί ανήλθε από αυτήν την θέση στην προεδρεία) και δεν διόρισε κανέναν να του κρατάει τους ντοσιέδες.
viewtopic.php?f=29&t=1080&hilit=%CE%BA% ... E%B4%CE%AF
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σοβαρευτείτε με τους χαρακτηρισμούς διότι θα πέσει λεπίδι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γκράντε νούμερο φαίνεται. Ευτυχώς περιορισμένος στο νέο του ρόλο δεν θα μπορεί να προξενήσει ζημιάKauldron έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:31
Πόντικα, για τσέκαρε το νήμα αυτό εδώ που πόσταρε ο υποφαινόμενος σε ανύποπτο χρόνο, και μετά μίλα:
viewtopic.php?f=29&t=1080&hilit=%CE%BA% ... E%B4%CE%AF
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σύγκριση του Τσίμα με τον ...Θεοδωράτο;!!!!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:26Μπροστά στον Θεοδωράτο μοιάζει Τιτάνας των τυπικών προσόντων!!!Spoiler
Beria έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:19Ο Κώστας Τσίμας γεννήθηκε στο Θεολόγο της Θάσου. Ο πατέρας του ήταν καπνεργάτης και δραστήριο μέλος του ΚΚΕ. Η οικογένειά του μετανάστευσε αρχικά στο Βέλγιο και στη συνέχεια στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York City University) και ανέπτυξε πολυσχιδή επιχειρηματική και πολιτική δραστηριότητα. Γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου και έγινε στενός συνεργάτης του στα τέλη της δεκαετίας του '60, επί χούντας, και αρχικά ανέλαβε υπεύθυνος του ΠΑΚ Βορείου Αμερικής. Στη συνέχεια ήταν υπεύθυνος για τον ένοπλο κλάδο του ΠΑΚ. Ο ίδιος ο Τσίμας εκπαιδεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Γερμανίας σε στρατόπεδα στη Συρία και το Λίβανο σε θέματα κατασκοπίας και ανορθόδοξου πολέμου.
Γατιά!
Σαν να λέμε κάνε μια σύγκριση του Μαραντόνα με τον Τάσο Παντο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:38Σύγκριση του Τσίμα με τον ...Θεοδωράτο;!!!!ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:26Μπροστά στον Θεοδωράτο μοιάζει Τιτάνας των τυπικών προσόντων!!!Spoiler
Beria έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:19
Ο Κώστας Τσίμας γεννήθηκε στο Θεολόγο της Θάσου. Ο πατέρας του ήταν καπνεργάτης και δραστήριο μέλος του ΚΚΕ. Η οικογένειά του μετανάστευσε αρχικά στο Βέλγιο και στη συνέχεια στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York City University) και ανέπτυξε πολυσχιδή επιχειρηματική και πολιτική δραστηριότητα. Γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου και έγινε στενός συνεργάτης του στα τέλη της δεκαετίας του '60, επί χούντας, και αρχικά ανέλαβε υπεύθυνος του ΠΑΚ Βορείου Αμερικής. Στη συνέχεια ήταν υπεύθυνος για τον ένοπλο κλάδο του ΠΑΚ. Ο ίδιος ο Τσίμας εκπαιδεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Γερμανίας σε στρατόπεδα στη Συρία και το Λίβανο σε θέματα κατασκοπίας και ανορθόδοξου πολέμου.
Γατιά!
Σαν να λέμε κάνε μια σύγκριση του Μαραντόνα με τον Τάσο Παντο![]()
Χασαμε 2 ώρες απ τη ζωή μας
Είμαστε οι Άριστοι τι χρείαν έχομεν πτυχίων;
- Otto Weininger
Τα βάζει με ανήλικα,λέει ο άλλος. Σιχαματα αριστεροί, ψεύτες ακόμα και στα οφθαλμοφανήZapata έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:44 Τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο.
https://twitter.com/PorscheX16/status/1 ... 07424?s=20
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είναι οφθαλμοφανές ότι ο Θεοδωράτος είναι ο Νταινικεν της ΝΔ που βολεύτηκε σε μια θεσούλα και ότι ο Ζούλας δεν είναι δημοσιογράφος αλλά χυδαιογράφος!
- hellegennes
Αυτό είναι το πρόβλημα; Το ότι είναι ένας αγράμματος ναζί υπεύθυνος ενός από τα μέσα με τα οποία καλλιεργεί παιδεία το κράτος το βρίσκεις άνευ ουσίας;Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 20:49 Τα βάζει με ανήλικα,λέει ο άλλος. Σιχαματα αριστεροί, ψεύτες ακόμα και στα οφθαλμοφανή
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 19:30 Το χρειάζεσαι με την ίδια έννοια που χρειάζεσαι βίλα με πισίνα.
Σίγουρα κάποιος κάνει τη δουλειά του στρατηγικού σχεδιασμού όπως καταλαβαίνουμε την έννοια από το λεξικό.
Απλώς όχι το ομώνυμο τμήμα.
Το ομώνυμο τμήμα είναι glorified γραμματεία/σφωγγοκωλάριοι.
Χωρίς πείρα από πολυεθνική αλλα από μεγαλουτσικη εταιρεία/πανεπιστήμιο με μερικές χιλιάδες προσωπικο και 800 κατοσταρικα μύρια έσοδα έχω αποκισει.την.ιδια άποψη για την παρασιτική δομή μανταζαραιων που μανατζαρουν άλλους μανατζαραιους και προσλαμβάνουν ειδικούς συμβούλους για ότι απίθανη μαλάκια σκεφτούν, από το θέματα σοβαρά όπως το να ανοίξεις κάμπους σε μια ασιατική χώρα μέχρι το.αν πρέπει να καταργηθούν οι ξεχωριστές τουαλέτες για να προμοταεουμε την ισότητα. Πιο παρασιτική δομή επάλληλων αχρήστων πυραμίδων διοίκησης από βρετανικό.πανεπιστημιο δεν έχω ξαναδει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-