!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:13 Εκατό φορές έχει εξηγηθεί αυτό εδώ μέσα, αλλά οι εθνολαϊκιστές δεν μπορούν να το κατανοήσουν για τους γνωστούς λόγους
Προσπάθησε να το εξηγήσεις και σε μένα χωρίς περιττούς χαρακτηρισμούς, γιατί με κουράζουν αυτοί οι μπεμπεκισμοί με «εθνολαϊκιστές» και «τον ήπιατε» και «πήξτε» και memes και μαλακίες. Πέραν του ότι είναι άκυρο, δηλαδή, γιατί εσύ ήσουν μέρος του εθνολαϊκιστικού κινήματος (ΠΑΣΟΚ) όταν εγώ ψήφιζα ΝΔ. Τώρα που ωρίμασες και ψηφίζουμε το ίδιο πράγμα (θεωρητικά), εξήγησέ μου ποια είναι η διαφορά ενός ακατάλληλου ατόμου στην Χ θέση από ένα ακατάλληλο άτομο στην Ψ θέση και μην αρχίσεις τις παπαριές με την σπουδαιότητα της υποτιθέμενης θέσης του Καρανίκα. Ο Καρανίκας ήταν ειδικός σύμβουλος στο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού, μια θέση κενή περιεχομένου. Το γραφείο αυτό δεν έχει ένα άτομο και ο Καρανίκας ήταν απλώς μια έξτρα πρόσληψη για να βολευτεί.

Και κόψε τις μαλακίες, ΝΔ ψήφισα κι εγώ σ' αυτές τις εκλογές, μετά από αποχή δυο εκλογικών αναμετρήσεων. Κι όσο εσύ παιδιαρίζεις στο νήμα για τον Τραμπ, είμαι από τους λίγους που έχουν αναφερθεί στα σημαντικά ζητήματα που έχει δημιουργήσει η προεδρία του και στο κύριο νήμα για τον μαλάκα και σε ένα σωρό άλλα. Οπότε όχι μαλακίες με εθνολαϊκισμούς σε εμένα, πρώην Πασόκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:24
hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:56 Άρα ποιο ήταν το πρόβλημά σου με τον Καρανίκα, φίλε μου καλέ; Ποια η διαφορά με τον Καρανίκα του Άδωνη;
Το προβλημα φιλε μου καλε ειναι οτι δεν ειστε ικανοι να αντιληφθειτε το ρολο του καθενος.
Εξ ου και ο Καρανικας συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου κυβερνησης ειναι το ιδιο με τον Θεοδωρατο διευθυντη πολιτικου γραφειου.
Θα ελεγα οτι εφοσον μεχρι εκει φτανουν οι αντιληπτικες σας δυνατοτητες το σωστο θα ηταν να συγκρινουμε εσας με τον Καρανικα.
Διάβασε την απάντησή μου στον ΣΕ, από πάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

aljawn έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:12
vatraxos έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:19 Εγώ λέω ότι στο πλαίσιο του damage control που επιχειρείτε, βρήκατε ως δικαιολογία ότι πρόκειται για νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Να μας πείτε λοιπόν αν συμφωνείτε με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα τον αλλάξετε.
Βασικά όχι αν θα αλλάξουν τον νόμο, αλλά απλά αν ο τύπος θα πάρει δρόμο αναδρομικά και πριν την αλλαγή του νόμου (όπως πχ. η Θάνου).

---

Μια διευκρίνηση: ο εν λόγω δεν είναι ο τύπος που συντονίζει το πολιτικό γραφείο του Μπουμπούκου. Δεν είναι δηλαδή ο τύπος που θα κανονίσει τις πίτες που θα κόβει μέχρι τον επόμενο Μάιο ή τις πίπες που θα κάνει στα ΜΜΕ ή που θα τον παίρνουν τηλέφωνο οι διάφοροι κομμωτές του πχόρουμ να ρωτάνε γραμμή. Αυτοί υπάρχουν ήδη από την εποχή που ο Μπουμπούκος ήταν βουλευτής και πληρώνονται από την Βουλή.

Ο εν λόγω αφορά το συντονισμό του γραφείου του υπουργού, δηλαδή είναι αυτός που θα διαχειρίζεται τα αιτήματα των ενδιαφερομένων επενδυτών, που θα παραλαμβάνει τα νομοσχέδια των διαφόρων νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του υπουργείου και θα συντονίζει την διαδικασία της Βουλής και την ψήφιση τους κτλ κτλ Απλά πραγματάκια δηλαδή, τι να τα κάνεις τα πτυχία.

Γι' αυτό η ΝΔούλα ξεκίνησε με αντισυνταγματικούς φωτογραφικούς νόμους.
Υπαρχει αρμοδιος υπουργος για το συντονισμο του νομοθετικου εργου κρετινε.
Οντως ομως ο διευθυντης του γραφειου του υπουργου διαχειριζεται αιτηματα.
Και ακριβως γι αυτο πρεπει να ειναι ατομο απολυτης εμπιστοσυνης.
Φυσικα δεν χρειαζεται να ειναι ο Μπιλ Γκειτς για να δωσει προτεραιοτητα σε μια επενδυση 1 δις εναντι μιας επενδυσης 100 χιλιαδων ευρω.

Ο ιδιος δε ηταν δεξι χερι του Αδωνι στο υπ. Ναυτιλιας και ειδαμε αν εγινε ή οχι εργο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
under

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:28
hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:56 Άρα ποιο ήταν το πρόβλημά σου με τον Καρανίκα, φίλε μου καλέ; Ποια η διαφορά με τον Καρανίκα του Άδωνη;
Το προβλημα φιλε μου καλε ειναι οτι δεν ειστε ικανοι να αντιληφθειτε το ρολο του καθενος.
Εξ ου και ο Καρανικας συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου κυβερνησης ειναι το ιδιο με τον Θεοδωρατο διευθυντη πολιτικου γραφειου.
Θα ελεγα οτι εφοσον μεχρι εκει φτανουν οι αντιληπτικες σας δυνατοτητες το σωστο θα ηταν να συγκρινουμε εσας με τον Καρανικα.
Οταν βαφτιζεις καποιον συμβουλο στρατηγικου σχεδιασμου προφανως εννοεις οτι θα σε συμβουλευει ως προς το σχεδιασμο της πολιτικης και της κυβερνητικης στρατηγικης.
Αυτο απαιτει ειδικα προσοντα και γνωσεις.
Το να τρεχεις ενα γραφειο δεν απαιτει ειδικες γνωσεις.
Απαιτει τιμιοτητα και οργανωτικοτητα.
Αλλο δινω συμβουλες για το μελλον μιας χωρας και αλλο να δινω προτεραιοτητα σε ενα αιτημα για το Ελληνικο και να αφησω να περιμενει 3 ημερες το αιτημα του Χελη για μια επενδυση στο μαγαζι του.
Γι αυτο αλλωστε και για τη θεση δεν προβλεπεται πτυχιο στα τυπικα προσοντα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:27 Ο Καρανίκας ήταν ειδικός σύμβουλος στο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού, μια θέση κενή περιεχομένου.
Με αυτά τα πενιχρά μέσα κατόρθωσε να αυξήσει το ΑΕΠ κατά πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Επαγγελματίας μαστουρης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:27
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:13 Εκατό φορές έχει εξηγηθεί αυτό εδώ μέσα, αλλά οι εθνολαϊκιστές δεν μπορούν να το κατανοήσουν για τους γνωστούς λόγους
Προσπάθησε να το εξηγήσεις και σε μένα χωρίς περιττούς χαρακτηρισμούς, γιατί με κουράζουν αυτοί οι μπεμπεκισμοί με «εθνολαϊκιστές» και «τον ήπιατε» και «πήξτε» και memes και μαλακίες. Πέραν του ότι είναι άκυρο, δηλαδή, γιατί εσύ ήσουν μέρος του εθνολαϊκιστικού κινήματος (ΠΑΣΟΚ) όταν εγώ ψήφιζα ΝΔ. Τώρα που ωρίμασες και ψηφίζουμε το ίδιο πράγμα (θεωρητικά), εξήγησέ μου ποια είναι η διαφορά ενός ακατάλληλου ατόμου στην Χ θέση από ένα ακατάλληλο άτομο στην Ψ θέση και μην αρχίσεις τις παπαριές με την σπουδαιότητα της υποτιθέμενης θέσης του Καρανίκα. Ο Καρανίκας ήταν ειδικός σύμβουλος στο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού, μια θέση κενή περιεχομένου. Το γραφείο αυτό δεν έχει ένα άτομο και ο Καρανίκας ήταν απλώς μια έξτρα πρόσληψη για να βολευτεί.

Και κόψε τις μαλακίες, ΝΔ ψήφισα κι εγώ σ' αυτές τις εκλογές, μετά από αποχή δυο εκλογικών αναμετρήσεων. Κι όσο εσύ παιδιαρίζεις στο νήμα για τον Τραμπ, είμαι από τους λίγους που έχουν αναφερθεί στα σημαντικά ζητήματα που έχει δημιουργήσει η προεδρία του και στο κύριο νήμα για τον μαλάκα και σε ένα σωρό άλλα. Οπότε όχι μαλακίες με εθνολαϊκισμούς σε εμένα, πρώην Πασόκε.
Στα εξήγησε μια χαρά ο άντερ. Κατά τα άλλα ο εγκέφαλος ψηφίζει πάντα εκσυγχρονιστικά. Εάν το έχεις ρίξει στο παρελθόν δον μπουχέ, εσύ μετακινήθηκες, όχι εγώ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
under

Ο Θεοδωρατος ηταν δεξι χερι του Αδωνι στο υπ.Ναυτιλιας.
Να ξαναβαλουμε τις επιστολες των διαφορων θεσμικων παραγοντων που ζητουσαν απο τον Παπαδημο να μην κανει δεκτη την παραιτηση του ;
Άβαταρ μέλους
under

Υπεγραψε ο Αδωνις τη διαπιστωτικη πραξη και η Θανου τελειωσε απο την επιτροπη ανταγωνισμου.Γρηγορος ο Θεοδωρατος ζαιοι,ε ;
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

πολύ σωστά και από φίλα προσκείμενη πηγή (χωρίς το μπουμπουκοπουλαίν, ακόμα)
Η κυβέρνηση που διεκδικεί το προοδευτικό Κέντρο διορίζει γενικό γραμματέα έναν φιλοχουντικό βιομήχανο.

Η κυβέρνηση που σχεδιάζει λιτό και επιτελικό το κράτος διατηρεί το περίπτερο της τσιπρικής γραφειοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και το αναθέτει σε αποτυχούσα πολιτευτή.

Η εξουσία που διαφημίζει την αξιοκρατική και τεχνοκρατική της στελέχωση βουτάει στον πάτο του κομματικού κουβά, για να διορίσει «μάνατζερ» στα Ελληνικά Πετρέλαια τον αυτουργό των greek statistics.

Το κόμμα που λέει ότι αυτοπεριορίζεται, θεσπίζοντας πρώτα κανόνες καλής διοίκησης και νομοθέτησης, αναπαράγει το αντικοινοβουλευτικό κόλπο των γονατογραφημένων τροπολογιών.

Ακόμη και το νέο της υπόδειγμα στον δημόσιο λόγο –το υπόδειγμα που ενσάρκωσε όχι μόνο η Κεραμέως, αλλά και ο Πικραμμένος στην, από πολλές απόψεις, σπάνια αντιπαράθεσή του με τον Τσίπρα– κηλιδώθηκε από την πρώιμη καθεστωτική πόζα υπουργών που φώναζαν προς την αντιπολίτευση «δεν δικαιούσθε να ομιλείτε».

Η δικαιολογία που ακούει κανείς γι’ αυτές τις αντιφάσεις είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να υπολογίσει τον αντίκτυπο κάθε λεπτομέρειας. Κυριαρχεί η ανάγκη της να τρέξει – να τρέψει σε φυγή τα γεγονότα. Κυριαρχεί η επίγνωση ότι, μετά την κρίση, το πολιτικό κεφάλαιο των κυβερνήσεων εξατμίζεται πολύ γρήγορα. Μέσα σε λίγους μήνες η κυβέρνηση να έχει αλλάξει την εικόνα – να έχει ολοκληρώσει τα πιο δύσκολα κεφάλαια του προγράμματός της. Πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα από τη φθορά της.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:49
hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:08

Κανένα. Επίσης δεν χρειάζεται και μισθό πτυχιούχου. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. 500 ευρώ είναι υπεραρκετά.
Και γιατί είπαμε οι πτυχιούχοι να παίρνουνε περισσότερα από 500 ευρώ ;
Ειδικά εάν με τις γνωσεις του πτυχίου τους ΔΕΝ συμβάλουν περισσότερο στην παραγωγή ;
Ας μην παίρνουν. Να αλλάξει ο νόμος και να παίρνουν κι αυτοί τα ίδια λεφτά για τις ίδιες θέσεις. Προς τα κάτω, όχι προς τα πάνω.
Οικονομική ισότητα , κομμουνισμός

Ο ευγενής του μασαιωνα είχε όντως καλύτερο μορφωτικό επίπεδο και ... πτυχία από τους κοληγους του άρα .με την αξία του είχε τα πλούτη του και την εξουσία του
Άβαταρ μέλους
hellegennes

under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:35

Οταν βαφτιζεις καποιον συμβουλο στρατηγικου σχεδιασμου προφανως εννοεις οτι θα σε συμβουλευει ως προς το σχεδιασμο της πολιτικης και της κυβερνητικης στρατηγικης.
Μόνο που υπάρχει ολόκληρο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού, δεν ήταν ο Καρανίκας το άτομο που συμβούλευε τον Τσίπρα σαν προσωπικός του σύμβουλος. Νιώστε λίγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
under

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:34

Μόνο που υπάρχει ολόκληρο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού, δεν ήταν ο Καρανίκας το άτομο που συμβούλευε τον Τσίπρα σαν προσωπικός του σύμβουλος. Νιώστε λίγο.
Και επειδη δεν ηταν μονος του ο Καρανικας σημαινει οτι δεν χρειαζοταν να εχει ειδικες γνωσεις ωστε να μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της θεσης ;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:34

Το θέμα με τον καρανίκα δεν ήταν το ότι ήταν βύσμα, αλλά το ότι έβγαινε και έβριζε και προκαλούσε αντί να βγάλει το σκασμό και να φάει τα λεφτά της αργομισθίας του. Ούτε η θέση του σταματόπουλου πως λέγεται ούτε του διοικητή της ΕΥΠ είναι αργομισθία, αν δεν κάνουν θα φανεί σύντομα. Το μόνο φαουλ στη θέση του διευθυντή του γραφείου του αδώνιδος είναι ο ΠΕ μισθός, ένας κακός νόμος που οφείλει να διορθωθεί άμεσα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 17:34Μόνο που υπάρχει ολόκληρο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού, δεν ήταν ο Καρανίκας το άτομο που συμβούλευε τον Τσίπρα σαν προσωπικός του σύμβουλος. Νιώστε λίγο.
Γιατί το κουράζουμε; Ήταν κολλητός και ήθελε μισθό και μια καλή θέση να πουλάει μούρη. Τα υπόλοιπα τι τα ψάχνουμε; Κανονικά για τη στρατηγική της χώρας θα έπρεπε να υπάρχει ένα ολόκληρο ινστιτούτο του οποίου η δομή να μην αλλάζει ούτε η ιεραρχία, και να παίζει διαχρονικό ρόλο στην παροχή συμπερασμάτων και συμβουλών στην εκάστοτε κυβέρνηση. Αλλά εδώ οι πρωθυπουργοί αλλάζουν μέχρι και τους τροχονόμους στο Σύνταγμα όταν βγαίνουν.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”