Ερμής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 14:34
ΓΑΛΗ σκεφτόμουν προς τσαγκαραδα. Είναι κ οι παραλίες δίπλα.
Τα δροσερά χωριά με πλατάνια και πλακόστρωτα είναι η καλύτερη φάση για το καλοκαίρι.
Και είναι πολύ καλός συνδυασμός με τις παραλίες. Καλά να περάσετε.
Naida έγραψε: 11 Αύγ 2019, 16:32
Δεν είναι ωραία στην Τσαγκαράδα. Θα έχει κρυο.
Κρύο έχει στον Κοσμά του Άγιου Νότου.
Στην Τσαγκαράδα θα έχει δροσιά.
Ναι μωρέ τον πειράζω. Τέλεια θα είναι στην Τσαγκαράδα αυτή την εποχή. Συνδυάζει τα πάντα.
Γω φέτος ήμουν πολύ πιο κάτω αλλά δεν το μετάνιωσα. Από παραλίες, Πάλτση Αιγαίο ανοργάνωτη ωραία, Λύρη Αιγαίο ανοργάνωτη ωραία, Καστρί Αιγαίο έχει κάμπινγκ αλλά δεν μας ενόχλησε κάνεις ναι, Μηλίνα Παγασητικός όχι, Μαραθιάς Παγασητικός όχι, Μικρό Αιγαίο ανοργάνωτη ναι, Αλογόπορος Παγασητικός μας είπε Τρικεριώτης πως τα νερά του είναι τα μόνα που ανανεώνονται γιατί εκβάλει πηγή αλλά και μόνο που τον βλέπεις θες απλά να φύγεις, Κατηγιώργης Αιγαίο δεν έκανα μπάνιο αλλά ήταν απίστευτα πολύς ο κόσμος δε μ' άρεσε, Παλιό Τρίκερι θέλω απλά να ξαναπάω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι μωρέ τον πειράζω. Τέλεια θα είναι στην Τσαγκαράδα αυτή την εποχή. Συνδυάζει τα πάντα.
Γω φέτος ήμουν πολύ πιο κάτω αλλά δεν το μετάνιωσα. Από παραλίες, Πάλτση Αιγαίο ανοργάνωτη ωραία, Λύρη Αιγαίο ανοργάνωτη ωραία, Καστρί Αιγαίο έχει κάμπινγκ αλλά δεν μας ενόχλησε κάνεις ναι, Μηλίνα Παγασητικός όχι, Μαραθιάς Παγασητικός όχι,
καυ Μικρό Αιγαίο ανοργάνωτη ναι, Αλογόπορος Παγασητικός μας είπε Τρικεριώτης πως τα νερά του είναι τα μόνα που ανανεώνονται γιατί εκβάλει πηγή αλλά και μόνο που τον βλέπεις θες απλά να φύγεις, Κατηγιώργης Αιγαίο δεν έκανα μπάνιο αλλά ήταν απίστευτα πολύς ο κόσμος δε μ' άρεσε, Παλιό Τρίκερι θέλω απλά να ξαναπάω.
Γω φέτος ήμουν πολύ πιο κάτω αλλά δεν το μετάνιωσα. Από παραλίες, Πάλτση Αιγαίο ανοργάνωτη ωραία, Λύρη Αιγαίο ανοργάνωτη ωραία, Καστρί Αιγαίο έχει κάμπινγκ αλλά δεν μας ενόχλησε κάνεις ναι, Μηλίνα Παγασητικός όχι, Μαραθιάς Παγασητικός όχι,
καυ Μικρό Αιγαίο ανοργάνωτη ναι, Αλογόπορος Παγασητικός μας είπε Τρικεριώτης πως τα νερά του είναι τα μόνα που ανανεώνονται γιατί εκβάλει πηγή αλλά και μόνο που τον βλέπεις θες απλά να φύγεις, Κατηγιώργης Αιγαίο δεν έκανα μπάνιο αλλά ήταν απίστευτα πολύς ο κόσμος δε μ' άρεσε, Παλιό Τρίκερι θέλω απλά να ξαναπάω.
Πήλιο κι εσύ;
Ναι αλλά νότια, προς Τισαίο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.