Ονειρα γλυκαNatasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 02:04Καλα τους λεει τους θεολογους θολολόγους ο Δημοσθένης!...
Κωστα, σε φιλώ και σε καληνυχτώ!
τα λεμε
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Το ξέρεις ότι ο Δημοσθένης ήταν αποτυχημένος μαθηματικός που τον διώξανε με τις κλωτσιές από φροντιστήριο;
Στυγιε, ΣΥΝΕΛΘΕ. Και επειδη βλέπω ότι δεν θες να χωρίσουμε τσακωμένοι, θα σου πω ενα πραγμα και προσεξε το:
ΟΥΤΕ η υπαρξη των νεφελίμ προσβαλει την σωτηρία μας,
ΟΥΤΕ η Αιώνια Επιστροφή,
ΟΥΤΕ και τα Παραλληλα Συμπαντα για τα οποια μιλώ και γω.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τίποτα με αυτα ως γεγονοτα. Ο δρόμος για την σωτηρία είναι ενας και μας τον εδειξε ο Χριστός και τελος.
Το μόνο που θα εχουμε να αντιμετωπισουμε είναι τα τερατα αυτα επειδή τυχαίνει να ζουμε στις εσχατες μέρες.
Καταλαβαίνεις;
"Άχρι καιρού..."
Σας πουλάει παραμύθια για να βγάλει κέρδος κι εσείς τα χάπατα τα καταπίνετε αμάσητα.Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 02:13Στυγιε, ΣΥΝΕΛΘΕ. Και επειδη βλέπω ότι δεν θες να χωρίσουμε τσακωμένοι, θα σου πω ενα πραγμα και προσεξε το:
ΟΥΤΕ η Αιώνια Επιστροφή,
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τίποτα με αυτα ως γεγονοτα. Ο δρόμος για την σωτηρία είναι ενας και μας τον εδειξε ο Χριστός και τελος.
Το μόνο που θα εχουμε να αντιμετωπισουμε είναι τα τερατα αυτα επειδή τυχαίνει να ζουμε στις εσχατες μέρες.
Καταλαβαίνεις;
Δε σας λυπάμαι ,έχετε επιλέξει την πορεία σας.
ΌΧΙ με αιρετικούς και κακόδοξους ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ,ΟΥΚ ΟΙΔΑ ΥΜΑΣ.
- hellegennes
Ο οποίος τα ξέρει από επιφοίτηση του αγίου πνεύματος ή του τα ψιθύρισε ο πανάγαθος το βράδυ στον ύπνο του;bluerose έγραψε: 03 Αύγ 2019, 12:00 Θα πηγαίνει ο καθένας στη θέση του από μόνος του
Δεν θα έχουμε πεπτικό σύστημα,δεν θα χρειάζεται να τρώμε δλ
Θα είμαστε όπως τώρα με τα πρόσωπα και σώματα μας
Αυτά από ιερέα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το κάνουμε κάθε βράδυ, θαρρώ, για πάνω από 1 ώρα.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:47 Δοκιμάστε να μείνετε σ' ένα δωμάτιο για 1 ώρα με κλειστά μάτια και βουλωμένα αυτιά, φανταστείτε αυτό για πάντα...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Antares έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:24 Και το ζω. Μόνο που όταν κινδύνευσα πραγματικά με απώλεια της ζωής μου άρχισε να με ενημερώνει κάποιος που θα τον χαρακτήριζα ως Ολύμπιο, τα όντα που περιέγραψα.
Μετά άρχισα να ψάχνω στοχευμένα στην ιστορία και βρήκα πολλούς ομοιοπαθείς.
Βέβαια αν τα πεις αυτά θα σε χαρακτηρίσουν τρελό. Πάντως ο Ολύμπιος δεν με έχει εγκαταλείψει. Ίσως είμαι και εγώ Ολύμπια.![]()
Αν είναι έτσι επίκειται μεγάλη σκούπα.![]()
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Natasha έγραψε: 11 Αύγ 2019, 20:02 Ο Χριστός θα ερθει με δόξα μια και καλη για την Δευτερα Παρουσία.
Ουτε και γω, ουστ. Εχω μιλησει με πολλους θεολόγους, σχεδόν όλοι κολλημένα μυαλα και κυρίως φοβητσιαρηδες και κότες του κερατα, μην τυχόν και κανετε μία σκεψη παραπερα και χασετε την βασιλεία.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 02:23Σας πουλάει παραμύθια για να βγάλει κέρδος κι εσείς τα χάπατα τα καταπίνετε αμάσητα.Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 02:13Στυγιε, ΣΥΝΕΛΘΕ. Και επειδη βλέπω ότι δεν θες να χωρίσουμε τσακωμένοι, θα σου πω ενα πραγμα και προσεξε το:Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 02:09
Το ξέρεις ότι ο Δημοσθένης ήταν αποτυχημένος μαθηματικός που τον διώξανε με τις κλωτσιές από φροντιστήριο;![]()
ΟΥΤΕ η Αιώνια Επιστροφή,
Καταλαβαίνεις;
Δε σας λυπάμαι ,έχετε επιλέξει την πορεία σας.
ΌΧΙ με αιρετικούς και κακόδοξους ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ,ΟΥΚ ΟΙΔΑ ΥΜΑΣ.
Μακρια μου τότε.
Και μην μου ξανααπευθυνεις τον λόγο, είσαι χαμένος.
"Άχρι καιρού..."
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Της έχω πει να κάνουμε καμμιά αίρεση και να είμαστε άρχοντες αλλά δεν με ακούει...Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:03Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:54Σου αντιγραφω απο απαντηση σε εναν αλλον συμφορουμίτη που με ρωτησε το ίδιο:Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:46
Για πες μου σε μένα που είμαι και Θεολόγος , πως θα είναι η Κόλαση.
Θυμήσου τις στιγμές που ένιωσες πολύ μεγάλο φόβο ή τρόμο μαζί με ταραχή και άγχος. Φαντάσου το αυτό να το νιωθεις σε μέγιστο βαθμό και διαρκώς.
Μαζί με τυψεις και ενοχές ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ χωρίς να μπορείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, παραλληλα με ΑΠΟΥΣΙΑ του εγώ, της προσωπικότητάς σου δηλ, δεν θα αισθάνεσαι τον εαυτό σου!
Μην το ζησεις. Ακόμα και αν η κόλαση είναι παροδική (σου θυμίζω ότι πιστευω στην αιώνια επιστροφή και ότι παροδική την πιστευουν ο Δημοσθένης και κάποιοι Πατέρες της εκκλησίας, ένας από αυτούς ο Ωριγένης νομίζω), είναι προτιμότερο να μην την βιώσεις. Θα είναι τόσο χαλια η όλη σου υπαρξιακή κατάσταση που δεν θα ξέρεις πώς να γλιτώσεις και να λυτρωθείς.
Έχω ακουσει και το άλλο. Η Παναγία κόβει βόλτες στην κόλαση μπας και σωσει καμιά ψυχή από την απιστευτη ευσπλαχνία που έχει, ΑΛΛΑ οι ψυχές ζορίζονται να αρπαξουν την ευκαιρία επειδή η κακία βαθυνε τόσο μεσα τους που αντί να την φωνάξουν να τους βοηθήσει ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ!
Κανόνισε λοιπόν. Δεν παίζουν μ αυτά.
Είναι και κατι ακόμα, οι δαίμονες όταν πλησιάσουν ψυχή αγίου ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Αν συμβαίνει αυτό και με τους κολασμένους, πρόσθεσέ το στο γενικό κολαστικό αίσθημα.
Είσαι εντελώς λάθος, κηρύσσεις δικό σου σωτηριολογικό δόγμα.. κανόνισε την πορεία σου γιατί ξεπέφτεις σε αίρεση.
Αυτό μου θυμίζει την ρήση και "τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους". Θα γίνει μια στάση που θα θυμίζει ανυπαρξία και μετά θα έρθουν οι πολιτισμένοι. Έτσι γίνεται σε κάθε περίπτωση.hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 04:35Το κάνουμε κάθε βράδυ, θαρρώ, για πάνω από 1 ώρα.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:47 Δοκιμάστε να μείνετε σ' ένα δωμάτιο για 1 ώρα με κλειστά μάτια και βουλωμένα αυτιά, φανταστείτε αυτό για πάντα...
Οι "βάρβαροι" πρέπει να κάνουν φασαρία για να υπάρξουν. Πρέπει να φιμώσουν τους καλούς, προκαλώντας τους αυτή την κόλαση επί γης, την ανυπαρξία. Η ελευθερία τους όμως για να τα κάνουν αυτά είναι χωροχρονικά περιορισμένη.
Ασε ρε συ...και να τους εχω να μου λενε "στο πυρ το εξωτερον" και τετοια....ασε...εξαλλου όλα αυτα τα τραβαει ηδη ο Δημος...που φαίνεται ότι αντεχει πιο πολυ απο εμας...
"Άχρι καιρού..."
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Για τι είδους βίτσια λέτε ρε τύποι, που τα κάνετε κάθε βράδυ και πάνω από μία ώρα;hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 04:35Το κάνουμε κάθε βράδυ, θαρρώ, για πάνω από 1 ώρα.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:47 Δοκιμάστε να μείνετε σ' ένα δωμάτιο για 1 ώρα με κλειστά μάτια και βουλωμένα αυτιά, φανταστείτε αυτό για πάντα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ την 12 Αύγ 2019, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω εννοεί τον υπνο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:19Για τι είδους βιτσιά λέτε ρε τύποι, που τα κάνετε κάθε βράδυ και πάνω από μια ώρα;hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 04:35Το κάνουμε κάθε βράδυ, θαρρώ, για πάνω από 1 ώρα.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:47 Δοκιμάστε να μείνετε σ' ένα δωμάτιο για 1 ώρα με κλειστά μάτια και βουλωμένα αυτιά, φανταστείτε αυτό για πάντα...
"Άχρι καιρού..."
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:20Νομίζω εννοεί τον υπνο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:19Για τι είδους βιτσιά λέτε ρε τύποι, που τα κάνετε κάθε βράδυ και πάνω από μια ώρα;
Αυτό κατάλαβε ο Χέλλης (κι εσύ).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-