!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;
Γι αυτο καλό είναι να εχουμε μια καποια επαφη με τον Θεό, να μην είμαστε ξεκομμενοι.
"Άχρι καιρού..."
Ο Χριστος φροντιζει και θα φροντισει να φθασουν οι πληροφοριες σωτηριας στα περατα της οικουμενης, ιδαλλως θα ηταν αδικος. Το θεμα ειναι οτι θα υπαρχει και τεραστια παραπληροφορηση εκεινες τις μερες οπως υπαρχει και σημερα. Οποτε θα πρεπει να εχουμε την φρονηση ωστε να ακουμε μονο την Αληθεια. Εγω παντως περιοριζομαι στο να σκεπτομαι μονο την φυγη στα βουνα και την αρνηση του Χαραγματος διοτι αυτο θα φερει την σωτηρια της ψυχης μου κατα την Αποκαλυψη. Δεν πιστευω οτι ειναι δουλεια των ανθρωπων να πολεμησουν τους νεφελιμ ή τους δαιμονες ή ο,τι αλλο ξερω γω. Αυτο ειναι δουλεια αλλων οντων ανωτερων απο εμας. Ο Χριστος επισης δεν ανεφερε τιποτα τετοιο.Natasha έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:52Να σου πω την αληθεια, πιστευω ότι θα φωτίσει ο Θεός και θα μαθουμε το πως να αντιδρασουμε. Δεν νομίζω να περιμένει ο Θεός να το ξερουμε απο τον Δημοσθένη μόνο. Ετσι εχει πει και εκείνος, ότι θα καταλαβουμε την τελευταία στιγμή πως να δρασουμε. Και μαλλον αυτό δεν ισχυει μόνο για τους νεφελίμ, ισχυει και για την πρωτη δοκιμασία, τον Γ ππ.Kωστας έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:49''Αυτό θα συμβεί στην γενια μας και είναι καλό να γνωρίζουμε καποια πραγματα, πχ όπως εγραψα και στο αλλο νημα, ότι ο βασικός τρόπος με τον οποιο σκοτωνονται είναι ο χαλκός (χαλκινα μαχαίρια και σπαθια).''
Aυτη.
Και στο λεω αυτο φιλικα διοτι ξερω πως ειναι πολυ ευκολο να γεμισει το μυαλο του ανθρωπου με υπερηφανεια οταν ακουει τετοια λογια και να χασει την ουσια του καθηκοντος του.
Όταν θα εμφανιστεί ο αντί τότε θα είναι αδυνατον νομίζω να παρουμε την οποια πληροφορία θελουμε απο τις "δικές μας" πηγες. Τότε, ο σωζων εαυτόν σωθητω και όποιος είναι φωτισμένος απο τον Θεό θα πραξει όπως πρεπει την καταλληλη ωρα.Kωστας έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:26Ο Χριστος φροντιζει και θα φροντισει να φθασουν οι πληροφοριες σωτηριας στα περατα της οικουμενης, ιδαλλως θα ηταν αδικος. Το θεμα ειναι οτι θα υπαρχει και τεραστια παραπληροφορηση εκεινες τις μερες οπως υπαρχει και σημερα. Οποτε θα πρεπει να εχουμε την φρονηση ωστε να ακουμε μονο την Αληθεια. Εγω παντως περιοριζομαι στο να σκεπτομαι μονο την φυγη στα βουνα και την αρνηση του Χαραγματος διοτι αυτο θα φερει την σωτηρια της ψυχης μου κατα την Αποκαλυψη. Δεν πιστευω οτι ειναι δουλεια των ανθρωπων να πολεμησουν τους νεφελιμ ή τους δαιμονες ή ο,τι αλλο ξερω γω. Αυτο ειναι δουλεια αλλων οντων ανωτερων απο εμας. Ο Χριστος επισης δεν ανεφερε τιποτα τετοιο.Natasha έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:52Να σου πω την αληθεια, πιστευω ότι θα φωτίσει ο Θεός και θα μαθουμε το πως να αντιδρασουμε. Δεν νομίζω να περιμένει ο Θεός να το ξερουμε απο τον Δημοσθένη μόνο. Ετσι εχει πει και εκείνος, ότι θα καταλαβουμε την τελευταία στιγμή πως να δρασουμε. Και μαλλον αυτό δεν ισχυει μόνο για τους νεφελίμ, ισχυει και για την πρωτη δοκιμασία, τον Γ ππ.Kωστας έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:49
''Αυτό θα συμβεί στην γενια μας και είναι καλό να γνωρίζουμε καποια πραγματα, πχ όπως εγραψα και στο αλλο νημα, ότι ο βασικός τρόπος με τον οποιο σκοτωνονται είναι ο χαλκός (χαλκινα μαχαίρια και σπαθια).''
Aυτη.
Και στο λεω αυτο φιλικα διοτι ξερω πως ειναι πολυ ευκολο να γεμισει το μυαλο του ανθρωπου με υπερηφανεια οταν ακουει τετοια λογια και να χασει την ουσια του καθηκοντος του.![]()
Συμφωνω για τα όρη και τα βουνα που λες, έχει ειπωθει αλλωστε ότι όποιος ΔΕΝ θελει να μαρτυρησει κατα τα χρόνια του αντιχρίστου, είναι καλό να φυγει μακριά!
Δεν πιστευεις ότι είναι δουλειά των ανθρωπων να πολεμησουν τους νεφελίμ; Νομίζεις δηλ ότι ολη την "δουλειά" θα την κανει ενας Πολεμαρχος με τα "θηρια" του; Λαθος κανεις Κωστα. Θα παρουν μερος και 144.000 έλληνες άντρες και μαζί τους και αρκετές γυναίκες στα μετοπισθεν ας πουμε.
Συνολο περίπου 500.000 ανθρωποι.
Θα μετατραπουν όμως, θα υποστουν δηλ μια αλλαγη στο σωμα και την αντίληψη τους που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα τερατα-νεφελίμ.
Αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί.
Όσο για τους δαίμονες, ΗΔΗ, απο τον καιρό του Χριστου τους πολεμουν οι ανθρωποι, όσοι αγίασαν, όσοι ασκητεψαν και όσοι μετείχαν της θειας χαρης του Χριστου και στο όνομα Του εβγαζαν ακόμα και δαιμόνια. Μην μου λες και συ τετοια τωρα σαν τους απιστους.
Ενα τελευταίο για τον Χριστο και το τί είπε, εχω πει πολλές φορές ότι ΔΕΝ πιστευω ότι όσα είπε και εκανε ο Χριστός είναι όλα γραμμένα μεσα στα ευαγγέλια. Φτασαν σε μας μόνο όσα είναι απαραίτητα για την σωτηρία της ψυχης μας. Όχι όμως ολα. Συνεπως, ΔΕΝ γνωρίζουμε τί ακριβώς είπε, ουτε για αλλα όντα, αν είπε γνωρίζουμε.
"Άχρι καιρού..."
Σου αντιγραφω απο απαντηση σε εναν αλλον συμφορουμίτη που με ρωτησε το ίδιο:
Θυμήσου τις στιγμές που ένιωσες πολύ μεγάλο φόβο ή τρόμο μαζί με ταραχή και άγχος. Φαντάσου το αυτό να το νιωθεις σε μέγιστο βαθμό και διαρκώς.
Μαζί με τυψεις και ενοχές ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ χωρίς να μπορείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, παραλληλα με ΑΠΟΥΣΙΑ του εγώ, της προσωπικότητάς σου δηλ, δεν θα αισθάνεσαι τον εαυτό σου!
Μην το ζησεις. Ακόμα και αν η κόλαση είναι παροδική (σου θυμίζω ότι πιστευω στην αιώνια επιστροφή και ότι παροδική την πιστευουν ο Δημοσθένης και κάποιοι Πατέρες της εκκλησίας, ένας από αυτούς ο Ωριγένης νομίζω), είναι προτιμότερο να μην την βιώσεις. Θα είναι τόσο χαλια η όλη σου υπαρξιακή κατάσταση που δεν θα ξέρεις πώς να γλιτώσεις και να λυτρωθείς.
Έχω ακουσει και το άλλο. Η Παναγία κόβει βόλτες στην κόλαση μπας και σωσει καμιά ψυχή από την απιστευτη ευσπλαχνία που έχει, ΑΛΛΑ οι ψυχές ζορίζονται να αρπαξουν την ευκαιρία επειδή η κακία βαθυνε τόσο μεσα τους που αντί να την φωνάξουν να τους βοηθήσει ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ!
Κανόνισε λοιπόν. Δεν παίζουν μ αυτά.
Είναι και κατι ακόμα, οι δαίμονες όταν πλησιάσουν ψυχή αγίου ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Αν συμβαίνει αυτό και με τους κολασμένους, πρόσθεσέ το στο γενικό κολαστικό αίσθημα.
"Άχρι καιρού..."
Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:54Σου αντιγραφω απο απαντηση σε εναν αλλον συμφορουμίτη που με ρωτησε το ίδιο:
Θυμήσου τις στιγμές που ένιωσες πολύ μεγάλο φόβο ή τρόμο μαζί με ταραχή και άγχος. Φαντάσου το αυτό να το νιωθεις σε μέγιστο βαθμό και διαρκώς.
Μαζί με τυψεις και ενοχές ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ χωρίς να μπορείς να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, παραλληλα με ΑΠΟΥΣΙΑ του εγώ, της προσωπικότητάς σου δηλ, δεν θα αισθάνεσαι τον εαυτό σου!
Μην το ζησεις. Ακόμα και αν η κόλαση είναι παροδική (σου θυμίζω ότι πιστευω στην αιώνια επιστροφή και ότι παροδική την πιστευουν ο Δημοσθένης και κάποιοι Πατέρες της εκκλησίας, ένας από αυτούς ο Ωριγένης νομίζω), είναι προτιμότερο να μην την βιώσεις. Θα είναι τόσο χαλια η όλη σου υπαρξιακή κατάσταση που δεν θα ξέρεις πώς να γλιτώσεις και να λυτρωθείς.
Έχω ακουσει και το άλλο. Η Παναγία κόβει βόλτες στην κόλαση μπας και σωσει καμιά ψυχή από την απιστευτη ευσπλαχνία που έχει, ΑΛΛΑ οι ψυχές ζορίζονται να αρπαξουν την ευκαιρία επειδή η κακία βαθυνε τόσο μεσα τους που αντί να την φωνάξουν να τους βοηθήσει ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ!
Είναι και κατι ακόμα, οι δαίμονες όταν πλησιάσουν ψυχή αγίου ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Αν συμβαίνει αυτό και με τους κολασμένους, πρόσθεσέ το στο γενικό κολαστικό αίσθημα.
Είσαι εντελώς λάθος, κηρύσσεις δικό σου σωτηριολογικό δόγμα.. κανόνισε την πορεία σου γιατί ξεπέφτεις σε αίρεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 12 Αύγ 2019, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μωρε τί μας λες!Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:03Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:54Σου αντιγραφω απο απαντηση σε εναν αλλον συμφορουμίτη που με ρωτησε το ίδιο:Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:46
Για πες μου σε μένα που είμαι και Θεολόγος , πως θα είναι η Κόλαση.
Είσαι εντελώς λάθος, κηρύσσεις δικό σου σωτηριολογικό δόγμα.. κανόνισε την πορεία σου
"Άχρι καιρού..."
Είσαι αίρεση με Ωριγένη κι αυτά τα "προσωρινά" που γράφεις..Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:04Μωρε τί μας λες!Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:03Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:54
Σου αντιγραφω απο απαντηση σε εναν αλλον συμφορουμίτη που με ρωτησε το ίδιο:
Είσαι εντελώς λάθος, κηρύσσεις δικό σου σωτηριολογικό δόγμα.. κανόνισε την πορεία σου![]()
Υποψιν, εχω πνευματικό, αν είμαι αιρετική, είναι κι αυτός.
"Άχρι καιρού..."
Δε μου λέει τίποτα αυτό, λυπάμαι.
Να πας και σε άλλους πνευματικούς , κι αν σου πουν ότι εγώ σφάλλω, θα σου ζητήσω συγγνώμη εδώ κι όπου θες.
Ο 'Πολεμαρχος' και τα 'θηρια' του( αν υπαρχουν φυσικα) εχουν πολυ περισσοτερη δυναμη απο οσο μπορεις εσυ και γω να φανταστουμε και φυσικα ειναι ασυγκριτα δυνατοτεροι απο τους νεφελιμ, οποτε η 'ολη δουλεια' που λες εσυ για αυτους δεν ειναι δυσκολη. Τωρα αν καποιοι ανθρωποι εκλεκτοι συμμετεχουν σε αυτο δεν το γνωριζω, αλλα πρωτιστως οπως σου ειπα και πριν σκεπτομαι την μη ληψη του Χαραγματος και μετα ολα τα αλλα διοτ ιαυτο θα με( μας) σωσει.Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:40Όταν θα εμφανιστεί ο αντί τότε θα είναι αδυνατον νομίζω να παρουμε την οποια πληροφορία θελουμε απο τις "δικές μας" πηγες. Τότε, ο σωζων εαυτόν σωθητω και όποιος είναι φωτισμένος απο τον Θεό θα πραξει όπως πρεπει την καταλληλη ωρα.Kωστας έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:26Ο Χριστος φροντιζει και θα φροντισει να φθασουν οι πληροφοριες σωτηριας στα περατα της οικουμενης, ιδαλλως θα ηταν αδικος. Το θεμα ειναι οτι θα υπαρχει και τεραστια παραπληροφορηση εκεινες τις μερες οπως υπαρχει και σημερα. Οποτε θα πρεπει να εχουμε την φρονηση ωστε να ακουμε μονο την Αληθεια. Εγω παντως περιοριζομαι στο να σκεπτομαι μονο την φυγη στα βουνα και την αρνηση του Χαραγματος διοτι αυτο θα φερει την σωτηρια της ψυχης μου κατα την Αποκαλυψη. Δεν πιστευω οτι ειναι δουλεια των ανθρωπων να πολεμησουν τους νεφελιμ ή τους δαιμονες ή ο,τι αλλο ξερω γω. Αυτο ειναι δουλεια αλλων οντων ανωτερων απο εμας. Ο Χριστος επισης δεν ανεφερε τιποτα τετοιο.Natasha έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:52
Να σου πω την αληθεια, πιστευω ότι θα φωτίσει ο Θεός και θα μαθουμε το πως να αντιδρασουμε. Δεν νομίζω να περιμένει ο Θεός να το ξερουμε απο τον Δημοσθένη μόνο. Ετσι εχει πει και εκείνος, ότι θα καταλαβουμε την τελευταία στιγμή πως να δρασουμε. Και μαλλον αυτό δεν ισχυει μόνο για τους νεφελίμ, ισχυει και για την πρωτη δοκιμασία, τον Γ ππ.
Και στο λεω αυτο φιλικα διοτι ξερω πως ειναι πολυ ευκολο να γεμισει το μυαλο του ανθρωπου με υπερηφανεια οταν ακουει τετοια λογια και να χασει την ουσια του καθηκοντος του.![]()
Συμφωνω για τα όρη και τα βουνα που λες, έχει ειπωθει αλλωστε ότι όποιος ΔΕΝ θελει να μαρτυρησει κατα τα χρόνια του αντιχρίστου, είναι καλό να φυγει μακριά!
Δεν πιστευεις ότι είναι δουλειά των ανθρωπων να πολεμησουν τους νεφελίμ; Νομίζεις δηλ ότι ολη την "δουλειά" θα την κανει ενας Πολεμαρχος με τα "θηρια" του; Λαθος κανεις Κωστα. Θα παρουν μερος και 144.000 έλληνες άντρες και μαζί τους και αρκετές γυναίκες στα μετοπισθεν ας πουμε.
Θα μετατραπουν όμως, θα υποστουν δηλ μια αλλαγη στο σωμα και την αντίληψη τους που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα τερατα-νεφελίμ.
Όσο για τους δαίμονες, ΗΔΗ, απο τον καιρό του Χριστου τους πολεμουν οι ανθρωποι, όσοι αγίασαν, όσοι ασκητεψαν και όσοι μετείχαν της θειας χαρης του Χριστου και στο όνομα Του εβγαζαν ακόμα και δαιμόνια. Μην μου λες και συ τετοια τωρα σαν τους απιστους.
Ενα τελευταίο για τον Χριστο και το τί είπε, εχω πει πολλές φορές ότι ΔΕΝ πιστευω ότι όσα είπε και εκανε ο Χριστός είναι όλα γραμμένα μεσα στα ευαγγέλια. Φτασαν σε μας μόνο όσα είναι απαραίτητα για την σωτηρία της ψυχης μας. Όχι όμως ολα. Συνεπως, ΔΕΝ γνωρίζουμε τί ακριβώς είπε, ουτε για αλλα όντα, αν είπε γνωρίζουμε.
Προφανως και οι ανθρωποι μετεχουν στον πολεμο εναντιον νεφελιμ-δαιμονων στο βαθμο που μπορουν. Προφανως ομως την περισσοτερη 'δουλεια' την κανει η ιεραρχια του Φωτος( αγγελοι, αρχαγγελοι κλπ).
Στην Αποκαλυψη λεει καθαρα ότι όσοι θα χαραχτουν θα βασανιστουν απο τους νεφελίμ για 5 μηνες. Τί μου λες τωρα; Ίσως τους φοβασαι, γι αυτό δεν μπορείς να το διανοηθείς ότι θα μετασχουν και ανθρωποι σ αυτον τον πολεμο. Το ξερω ότι όλη αυτη η ιστορία είναι ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ και ΦΡΙΚΤΗ, αλλά δεν παυει να είναι αληθινη.Kωστας έγραψε: 12 Αύγ 2019, 01:24Ο 'Πολεμαρχος' και τα 'θηρια' του( αν υπαρχουν φυσικα) εχουν πολυ περισσοτερη δυναμη απο οσο μπορεις εσυ και γω να φανταστουμε και φυσικα ειναι ασυγκριτα δυνατοτεροι απο τους νεφελιμ, οποτε η 'ολη δουλεια' που λες εσυ για αυτους δεν ειναι δυσκολη. Τωρα αν καποιοι ανθρωποι εκλεκτοι συμμετεχουν σε αυτο δεν το γνωριζω, αλλα πρωτιστως οπως σου ειπα και πριν σκεπτομαι την μη ληψη του Χαραγματος και μετα ολα τα αλλα διοτ ιαυτο θα με( μας) σωσει.Natasha έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:40Όταν θα εμφανιστεί ο αντί τότε θα είναι αδυνατον νομίζω να παρουμε την οποια πληροφορία θελουμε απο τις "δικές μας" πηγες. Τότε, ο σωζων εαυτόν σωθητω και όποιος είναι φωτισμένος απο τον Θεό θα πραξει όπως πρεπει την καταλληλη ωρα.Kωστας έγραψε: 12 Αύγ 2019, 00:26
Ο Χριστος φροντιζει και θα φροντισει να φθασουν οι πληροφοριες σωτηριας στα περατα της οικουμενης, ιδαλλως θα ηταν αδικος. Το θεμα ειναι οτι θα υπαρχει και τεραστια παραπληροφορηση εκεινες τις μερες οπως υπαρχει και σημερα. Οποτε θα πρεπει να εχουμε την φρονηση ωστε να ακουμε μονο την Αληθεια. Εγω παντως περιοριζομαι στο να σκεπτομαι μονο την φυγη στα βουνα και την αρνηση του Χαραγματος διοτι αυτο θα φερει την σωτηρια της ψυχης μου κατα την Αποκαλυψη. Δεν πιστευω οτι ειναι δουλεια των ανθρωπων να πολεμησουν τους νεφελιμ ή τους δαιμονες ή ο,τι αλλο ξερω γω. Αυτο ειναι δουλεια αλλων οντων ανωτερων απο εμας. Ο Χριστος επισης δεν ανεφερε τιποτα τετοιο.
Προφανως και οι ανθρωποι μετεχουν στον πολεμο εναντιον νεφελιμ-δαιμονων στο βαθμο που μπορουν. Προφανως ομως την περισσοτερη 'δουλεια' την κανει η ιεραρχια του Φωτος( αγγελοι, αρχαγγελοι κλπ).
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-