!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Ζώδια ♥
Re: ♥ Ζώδια ♥
Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβεις ποιοί βάζανε ψεύτικη.Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2018, 16:07Ναι, γιατί τη βάζανε σωστά.Saliveros έγραψε: 23 Μάιος 2018, 16:05 Στο παλιό Phorum, επί 153 μελών που είχαν δώσει ημερομηνία γέννησης, πλειοψηφούσαν Δίδυμοι (19) και Τοξότες - Ιχθείς (από 17).
άχρηστη παρατήρηση: όλοι mutables.
Λιγότεροι: Υδροχόοι (7) και Παρθένοι - Σκορπιοί (από 8).
Πάνος Σκουρλέτης
- Cecily Anne
Εγώ είχα δηλώσει 3.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τα εξηγεί βρε καρδιά μου απο κάτω
Σ ευχαριστώ ρε ψυχή, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις
σκόρπιος ή σκορπιός,αυτο εννοω.Custom_F έγραψε: 23 Μάιος 2018, 16:04Νομιζω οτι θα το μετανιωσω, αλλα... ποιον τονο;![]()
Ταύρος με Σκορπιό.
Ποιος πάτησε Σκορπιό; ε;ε;ε;ε;εε;; Μ' αρέσουν οι Σκορπιοί.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Και κοιταξα τις λεξεις τοσες φορες για διπλη εννοια και τιποτα... ε ρε καρβουνο...
Μα λέει πάρα πολλά από κάτω!!!Ίφιδα έγραψε: 23 Μάιος 2018, 16:13
Τα εξηγεί βρε καρδιά μου απο κάτωΤί νόμιζες, βλέπουμε αυτό
και λέμε "αχα, είμαι μια παρορμητική που θέλω να έχω τον έλεγχο, μια σπιτόγατα που αγαπάει τα ταξίδια" κλπ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ααα
φτάσαμε και στους οίκους τώρα και τους γεννέθλιους χάρτες!
Ο έρωτας και ο γενέθλιος ανάδρομος Κρόνος
https://asteriskos.wordpress.com/2012/0 ... %81%CF%8C/
φτάσαμε και στους οίκους τώρα και τους γεννέθλιους χάρτες!
Ο έρωτας και ο γενέθλιος ανάδρομος Κρόνος
https://asteriskos.wordpress.com/2012/0 ... %81%CF%8C/
ΖαΐραΌποιος όμως δεν γνωρίζει αυτή τη βαριά ενέργεια του πλανήτη και την επιρροή που έχει επάνω στη ζωή του, μπορεί να τρέξει να ….γλιτώσει από την αγάπη, όταν τον πλησιάσει, εξακολουθώντας να κρατά κλειδωμένο το παιδί μέσα του, και χτίζοντας μια προσωπικότητα που θα κρατά τους άλλους μακριά. Συνειδητοποιώντας όλο και περισσότερο τις δυσκολίες της παιδικής του ηλικίας, τη λατρεία ή την οργή για τον πατέρα ή τους γονείς γενικότερα, και το πώς αυτά τα συναισθήματα επηρεάζουν ακόμα τη ζωή του, είναι ίσως ο σημαντικότερος τρόπος για να ανοιχτεί στους άλλους. Γκρεμίζοντας τις άμυνες, ο άνθρωπος με ανάδρομο Κρόνο αποκτά τη δυνατότητα να γίνει ο ίδιος ένα λαμπρό φως αληθινής εξουσίας και κύρους, αντί να αρνείται τη ζωή, τη δύναμή του να δημιουργεί, να σχεδιάζει και να διαμορφώνει το δικό του κόσμο.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
E άμα είσαι τυχερή σαν κι εμένα η αντίφαση φαίνεται στις πρώτες 2 παραγράφους.
Στην πραγματικότητα είναι οι πολλοί εαυτοί μου
Το πιστεύω αυτό γ εσένα
~~¥~~
μία = καμία
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.