Αυτά είναι!Beria έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:16Τι να μην τολμήσω να σκεφτώ;sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:50Ο γιάνννης δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν διαστρέφει ποτέ τον λόγο, είναι χοντρή προσβόλα, πολύ χοντρή, προβλέπω να έχουμε δράματα.alamo έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:40
Χρησιμοποιείς δικά μου,επιχειρήματα τα διαστρέφεις και επιτίθεσαι σε ένα αλλο ηληθιο
Beria ούτε να το σκεφτείς μην τολμήσεις, δε θέλεις να με δεις να παρακαλάω.
![]()
Το νήμα εξελίσσεται σε πανδαισία του ακαταληπτου
Σαν σκετς Μοντι ανεβασμένο από νηπιαγωγείο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
alamo
Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Να μας στερήσεις αυτή την χαρά, τι τι.Beria έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:16Τι να μην τολμήσω να σκεφτώ;sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:50Ο γιάνννης δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν διαστρέφει ποτέ τον λόγο, είναι χοντρή προσβόλα, πολύ χοντρή, προβλέπω να έχουμε δράματα.alamo έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:40
Χρησιμοποιείς δικά μου,επιχειρήματα τα διαστρέφεις και επιτίθεσαι σε ένα αλλο ηληθιο
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τι ε τι ε τι τιsys3x έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:18Να μας στερήσεις αυτή την χαρά, τι τι.Beria έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:16Τι να μην τολμήσω να σκεφτώ;sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:50
Ο γιάνννης δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν διαστρέφει ποτέ τον λόγο, είναι χοντρή προσβόλα, πολύ χοντρή, προβλέπω να έχουμε δράματα.
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Παρακαλώ όπως αποχωρήσει ο χορός και να ανέβει στην σκηνή ο υποκριτής, είναι απαίτηση του κοινού αυτό.
Α και η σκούπα να ΜΗΝ κάνει το νούμερο της της της.
Στω.
Α και η σκούπα να ΜΗΝ κάνει το νούμερο της της της.
Στω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Όχι. Υπεύθυνοι ασφαλείας σε καταστήματα τροφίμων μπορούν να είναι και οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι, οι οποίοι υποχρεωτικά παρακολουθούν σεμινάρια ανά τακτά διαστήματα.alamo έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:43 Συνήθως σαν νταβατζιλίκι πληρώνουνε εξωτερικούς , τώρα για μπακάλικα δεν ξέρω τι πληρώνουν για προστασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχω 6 ψυγεία, 3 καταψύκτες και προσωπικό. Σου απαγορεύω να λες υποθετικές μαλακίες για την επιχείρησή μου και να προσέχεις τι λες γιατί δεν το βρίσκω αστείο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:45 Το μπακαλικο που εχει ο Χελις με τον θειο του με 2 ψυγεια πληρωνει υπευθυνο ασφαλειας να παρακολουθει τις θερμοκρασιες
Ανεκδοτα λεμε;
Κια ναι θελω να δω αυτη την γαμημενη νομοθεσια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε κάθε επιχείρηση με ολιγομελές προσωπικό υπεύθυνος ασφαλείας είναι όποιος θέλεις αρκεί να περάσει το σεμινάριο.hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:25Όχι. Υπεύθυνοι ασφαλείας σε καταστήματα τροφίμων μπορούν να είναι και οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι, οι οποίοι υποχρεωτικά παρακολουθούν σεμινάρια ανά τακτά διαστήματα.alamo έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:43 Συνήθως σαν νταβατζιλίκι πληρώνουνε εξωτερικούς , τώρα για μπακάλικα δεν ξέρω τι πληρώνουν για προστασία.
Σε μεγάλες επιχειρήσεις τα πράγματα αλλάζουν.
- hellegennes
Ναι.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:34Σε κάθε επιχείρηση με ολιγομελές προσωπικό υπεύθυνος ασφαλείας είναι όποιος θέλεις αρκεί να περάσει το σεμινάριο.hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:25Όχι. Υπεύθυνοι ασφαλείας σε καταστήματα τροφίμων μπορούν να είναι και οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι, οι οποίοι υποχρεωτικά παρακολουθούν σεμινάρια ανά τακτά διαστήματα.alamo έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:43 Συνήθως σαν νταβατζιλίκι πληρώνουνε εξωτερικούς , τώρα για μπακάλικα δεν ξέρω τι πληρώνουν για προστασία.
Σε μεγάλες επιχειρήσεις τα πράγματα αλλάζουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη ου απαγορευεις να κανω σε εσενα οτι κανεις εσυ στα Lidlhellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:28Έχω 6 ψυγεία, 3 καταψύκτες και προσωπικό. Σου απαγορεύω να λες υποθετικές μαλακίες για την επιχείρησή μου και να προσέχεις τι λες γιατί δεν το βρίσκω αστείο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:45 Το μπακαλικο που εχει ο Χελις με τον θειο του με 2 ψυγεια πληρωνει υπευθυνο ασφαλειας να παρακολουθει τις θερμοκρασιες
Ανεκδοτα λεμε;
Κουφο
Την νομοθεσια θα την παραθεσεις;
Ποια νομοθεσια οριζει οτι ουπευθυνος ασφαλειας ειναι αυτος που επιτηρει τις θερμοκρασιες των ψυγειων;
Πρεπει να ειναι καποια Μινχαουζενικη νομοθεσια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Αύγ 2019, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Τι έγινε ρε παιδιά;hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:28Έχω 6 ψυγεία, 3 καταψύκτες και προσωπικό. Σου απαγορεύω να λες υποθετικές μαλακίες για την επιχείρησή μου και να προσέχεις τι λες γιατί δεν το βρίσκω αστείο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:45 Το μπακαλικο που εχει ο Χελις με τον θειο του με 2 ψυγεια πληρωνει υπευθυνο ασφαλειας να παρακολουθει τις θερμοκρασιες
Ανεκδοτα λεμε;
Έλειψα 3 χρονια και ο χεληγεννης απο ψιλικατζης έγινε ο πριζουνικ.
Μένει να τον δούμε σε ρεπορτάζ του άλφα για τους νέους που έκαναν την κρίση ευκαιρία.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πες μας τι γαλατα τυρια και γιαουρτια πουλαςhellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:09Εννοείται πως όχι. Δεν πουλάω αποδεδειγμένα χαλασμένα προϊόντα.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Δεν λέω τίποτα που δεν είναι δημοσιευμένο και δεν είσαι τα lidl. Εγώ όμως είμαι η επιχείρησή μου γι'αυτό πρόσεξε τι λες. Έχω αφήσει πολλές φορές αναπάντητες μαλακίες που έχεις πει χωρίς να γνωρίζεις το παραμικρό για την επιχείρησή μου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:49Δηλαδη ου απαγορευεις να λανω οτι κανεις εσυ στα Lidlhellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:28Έχω 6 ψυγεία, 3 καταψύκτες και προσωπικό. Σου απαγορεύω να λες υποθετικές μαλακίες για την επιχείρησή μου και να προσέχεις τι λες γιατί δεν το βρίσκω αστείο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:45 Το μπακαλικο που εχει ο Χελις με τον θειο του με 2 ψυγεια πληρωνει υπευθυνο ασφαλειας να παρακολουθει τις θερμοκρασιες
Ανεκδοτα λεμε;
Κουφο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Επικαλεστηκες inside kwnoledge η οχι;
Aσε τις βλαχομαγκιες δεν περνανε σε εμενα
Aσε τις βλαχομαγκιες δεν περνανε σε εμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Αύγ 2019, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Πότε δεν ήμουν ψιλικατζής. Αυτές τις μαλακίες τις λέει ο Γιαννόπουλος. Και μετά τολμάει να λέει για συκοφαντίες και δυσφήμιση.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:53Τι έγινε ρε παιδιά;hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:28Έχω 6 ψυγεία, 3 καταψύκτες και προσωπικό. Σου απαγορεύω να λες υποθετικές μαλακίες για την επιχείρησή μου και να προσέχεις τι λες γιατί δεν το βρίσκω αστείο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:45 Το μπακαλικο που εχει ο Χελις με τον θειο του με 2 ψυγεια πληρωνει υπευθυνο ασφαλειας να παρακολουθει τις θερμοκρασιες
Ανεκδοτα λεμε;
Έλειψα 3 χρονια και ο χεληγεννης απο ψιλικατζης έγινε ο πριζουνικ.
Μένει να τον δούμε σε ρεπορτάζ του άλφα για τους νέους που έκαναν την κρίση ευκαιρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις