Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ατάκα δεν ειπώθηκε ποτέ από τον συγκεκριμένο δήμαρχο (ούτε και από κανέναν άλλον). Είναι λασπολογία Γκαιμπελικού τύπου που έχει αποδειχθεί fake news εκατό φορές.sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:17Αυτό που έχω διαβάσει εγώ είναι ότι οι γιάπωνες δεν πολύ θέλουν μουσλίμ λαθρό στην επικράτεια τους, οπότε Γιάννη ποία είναι αλήθεια, πες μας κι εμάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
-
Γιάννης
Re: Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
Δλδ ισχύει η δεύτερη κάρτα αλλά όχι η πρώτη για σένα, καλά κατάλαβα;Γιάννης έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:29Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ατάκα δεν ειπώθηκε ποτέ από τον συγκεκριμένο δήμαρχο (ούτε και από κανέναν άλλον). Είναι λασπολογία Γκαιμπελικού τύπου που έχει αποδειχθεί fake news εκατό φορές.
(εγώ ρώτησα για την γιαπωνία αλλά δε γαμείς, ας τα πάρουμε τα πράματα από όπου θέλεις).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γιάννης
Ούτε στο ΗΒ θέλει ο κόσμος μουσουλμάνους (ή άλλους) λαθρομετανάστες, τι δεν καταλαβαίνεις;
αμα ο Paul Joseph watson σου λεει
Ο φιλος σου ο Πολ τι λεει
Aλήθεια είναι πως ψάχνω τα ποστ για να βρώ από που ακριβώς εμφανίστηκε ο ΠΤΓ στο νήμα. Δεν έχω μπορέσει να βρω απάντηση
Γιατί το είπες αυτό Στρακ;
Έχεις ίνφο που δεν έχω, είναι ευσεβής πόθος, ή προσπαθείς να τραβήξεις μια σύνδεση;
Πες μου σε παρακαλώ από που βγαίνει γιατί ψάχνω και ψάχνω που ακριβώς αναφέρθηκα στον ΠΤΓ γιατί θα μου στρίψει
Τίποτα ρε, νόμιζα ότι αμφέβαλλες για την αποτελεσματικότητα των γιαπωνέζων όσον αφορά την μεταναστευτική τους πολιτική και την εγκληματικότητα.Γιάννης έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:38 Ούτε στο ΗΒ θέλει ο κόσμος μουσουλμάνους (ή άλλους) λαθρομετανάστες, τι δεν καταλαβαίνεις;
.
.
Φασίστων ναζί γιαπωνέζων ήθελα να πω.
.
.
Χαιρετίζω τον φίλο Γιάννης, με τον οποίο μόλις συνδέθηκα σε ένα βαθύτερο επίπεδο ύπαρξης.
Μόνο όποιος έχει δεί ξημερώματα μέσα από τους καπνούς τον Βάγγο Κήττα να άδει για την ψευτιά κόκαλλο από το πιώμα και το πιοτό πάνω σε μικροφωνίζον μικρόφωνο, καθώς μια στοίβα μπαγιάτικα γαρύφαλλα φρεσκομαζεμένα από το Γ΄Νεκροταφείο τον αγκαλιάζει από το πάτωμα, με ολόκληρο το πάλκο να μοιάζει να κρέμεται από το χαμηλό ταβάνι, μόνο αυτός μπορεί νοιώσει φίλος και αδερφός με τον Γιάννης.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τον αναφερω ενδεικτικα. Μπορω να πως επισης για τον stephen crowder, τον tim pool, τον david rubin και ενα σωρο αλλα μισθωμενα παπαγαλακια που εχουν σκοπο να λενε σε παιδακια "ψψψστ μην ασχολεισαι με τα mainstream media. Δες την δικια μου προπαγανδα. Οργεισου με τους μεταναστες, τους αριστερους και τις γυναικες και ψηφισε Τραμπ"Χουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:22αμα ο Paul Joseph watson σου λεειΟ φιλος σου ο Πολ τι λεει
Aλήθεια είναι πως ψάχνω τα ποστ για να βρώ από που ακριβώς εμφανίστηκε ο ΠΤΓ στο νήμα. Δεν έχω μπορέσει να βρω απάντηση![]()
Γιατί το είπες αυτό Στρακ;
Έχεις ίνφο που δεν έχω, είναι ευσεβής πόθος, ή προσπαθείς να τραβήξεις μια σύνδεση;
Πες μου σε παρακαλώ από που βγαίνει γιατί ψάχνω και ψάχνω που ακριβώς αναφέρθηκα στον ΠΤΓ γιατί θα μου στρίψει![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:53 Τον αναφερω ενδεικτικα. Μπορω να πως επισης για τον stephen crowder, τον tim pool, τον david rubin και ενα σωρο αλλα μισθωμενα παπαγαλακια που εχουν σκοπο να λενε σε παιδακια "ψψψστ μην ασχολεισαι με τα mainstream media. Δες την δικια μου προπαγανδα. Οργεισου με τους μεταναστες, τους αριστερους και τις γυναικες και ψηφισε Τραμπ"
απο το θρεντ τους αλράη γιουτουμπερς δηλαδή;
σε ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση, δεν παρακολουθώ κανέναν από όσους ανέφερες
ξέρω ποιός είναι ο κραουντερ (ενα μημ, που έγινε διασημος επειδη τον αποχρηματοποίησε το γιουτούμπ), ο πτγ (ένα ακόμα μημ, που έγινε διάσημος γιατί τον αποχρηματοποίησε το γιουτούμπ), ο τιμ πουλ (ένα μημ και αυτός, που έγινε διάσημος επειδή τον αποχρηματοποίησε το γιουτουμπ)
παρατηρώ ένα μοτίβο - με βάζεις ότι βλέπω αυτούς που τους αποχρηματοποίησε το γιουτούμπ
τελος παντων. πάμε στα υπόλοιπα
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τα υπολοιπα ειναι οτι ειναι αυτοι που ειπα θα κανουν προπαγανδα και θα πεισουν τα πιτσιρικια οτι στο Λονδικο γινετε χαμος την στιγμη που και οι 50 μεγαλυτερες πολεις των ΗΠΑ εχουν υψηλοτερη εγκληματικοτητα. Και θα βαλουν την φατσα του Σαντικ Καν(καλη ωρα οπως εσυ)για να δωσουν εμφαση στο οτι "οι μουσουλμανοι καταστρεφουν το Λονδινο". Αληθεια γιατι δεν συγκρινεται την εγκληματικοτητα του Λονδινου και της Ελλαδας "που υποφερουν απο την μουσουλμανικη μεταναστευση" με την εγκληματικοτητα οποιαδηποτε μεγαλης Αμερικανικης πολης? Δεν συμφερει ε? Καλητερα γηριστε στο γνωστο cherry picking που κανετε "μουσουλμανος στην Γερμανια εκανο το ταδε πραγμα, μουσουλμανος στην Σουηδια εκανε εκεινο το πραγμα"....Χουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:03Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:53 Τον αναφερω ενδεικτικα. Μπορω να πως επισης για τον stephen crowder, τον tim pool, τον david rubin και ενα σωρο αλλα μισθωμενα παπαγαλακια που εχουν σκοπο να λενε σε παιδακια "ψψψστ μην ασχολεισαι με τα mainstream media. Δες την δικια μου προπαγανδα. Οργεισου με τους μεταναστες, τους αριστερους και τις γυναικες και ψηφισε Τραμπ"
απο το θρεντ τους αλράη γιουτουμπερς δηλαδή;![]()
σε ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση, δεν παρακολουθώ κανέναν από όσους ανέφερες![]()
ξέρω ποιός είναι ο κραουντερ (ενα μημ, που έγινε διασημος επειδη τον αποχρηματοποίησε το γιουτούμπ), ο πτγ (ένα ακόμα μημ, που έγινε διάσημος γιατί τον αποχρηματοποίησε το γιουτούμπ), ο τιμ πουλ (ένα μημ και αυτός, που έγινε διάσημος επειδή τον αποχρηματοποίησε το γιουτουμπ)
παρατηρώ ένα μοτίβο - με βάζεις ότι βλέπω αυτούς που τους αποχρηματοποίησε το γιουτούμπενώ ο αγαπημένος μου γιουτούμπερ είναι μια που έχει ένα σκύλο ή γάτα και ζεί σε ένα βανάκι ή τροχόσπιτο και τη λένε τζαντέλ ή τζινέλ, έχει ένα ή δύο βίντεο ανεβάσει και 3 εκατομ. φόλλοουερς.
![]()
τελος παντων. πάμε στα υπόλοιπα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Γιάννης
Εντάξει, όταν δεν έχουμε να αντικρούσουμε κάτι επί της ουσίας, το γυρνάμε στην τρελίτσα και στην πλακίτσα και τις ειρωνίες.Χουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:39
Χαιρετίζω τον φίλο Γιάννης, με τον οποίο μόλις συνδέθηκα σε ένα βαθύτερο επίπεδο ύπαρξης.
Μόνο όποιος έχει δεί ξημερώματα μέσα από τους καπνούς τον Βάγγο Κήττα να άδει για την ψευτιά κόκαλλο από το πιώμα και το πιοτό πάνω σε μικροφωνίζον μικρόφωνο, καθώς μια στοίβα μπαγιάτικα γαρύφαλλα φρεσκομαζεμένα από το Γ΄Νεκροταφείο τον αγκαλιάζει από το πάτωμα, με ολόκληρο το πάλκο να μοιάζει να κρέμεται από το χαμηλό ταβάνι, μόνο αυτός μπορεί νοιώσει φίλος και αδερφός με τον Γιάννης.
Δεν πειράζ' χουργιάτημ', έχει μπόλικο χώρο στ'αρχίδια μου να γραφτείς κι εσύ, και άλλοι χίλιοι σαν και σένα.
Να είσαι καλά, καλό σου απόγευμα.
-
Γιάννης
Ότι και καλά δεν έχει εγκληματικότητα στην Ιαπωνία. Ενταξει.sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:27Τίποτα ρε, νόμιζα ότι αμφέβαλλες για την αποτελεσματικότητα των γιαπωνέζων όσον αφορά την μεταναστευτική τους πολιτική και την εγκληματικότητα.Γιάννης έγραψε: 10 Αύγ 2019, 16:38 Ούτε στο ΗΒ θέλει ο κόσμος μουσουλμάνους (ή άλλους) λαθρομετανάστες, τι δεν καταλαβαίνεις;
Κατά τα άλλα πάντως οι Ιάπωνες είναι όντως εξαιρετικά αποτελεσματικοί σε θέματα όπως η συλλογική επαγρύπνηση, η αλληλεγγύη σε στιγμές κρίσης και η συνεργασία με τις αρχές, όλα αυτά δηλαδή που είναι αναπόσπαστο τμήμα της ζωής σε μιά μεγαλούπολη. Τουλάχιστον στον πολιτισμένο κόσμο.
Γιατί βιάζεσαι τόσο.
Έκανες ένα πόστ ημισοβαρό και τώρα το συμπιέζεις σε 6 γραμμές. Γιατί βιάζεσαι.
Πρόσεξε δικαιολογία. 'Αλλού είναι χειρότερα'.θα κανουν προπαγανδα και θα πεισουν τα πιτσιρικια οτι στο Λονδικο γινετε χαμος την στιγμη που και οι 50 μεγαλυτερες πολεις των ΗΠΑ εχουν υψηλοτερη εγκληματικοτητα.
Το Λονδίνο έχει υψηλά δεκαετίας στην εγκληματικότητα και λες ότι υπεύθυνοι είναι κάτι 'γιουτούμπερς'
Ποιός κάνει τις μαχαιριές -
και πως τις κάνει, αφού τα μαχαίρια απαγορεύονται
Ποιός κάνει τις ληστείες με υγρά μπαταρίας
Moυ λες ότι λένε ψέμματα τα στατιστικά που σου φέρνω επειδή τα ανέφερε ένας αλτράητ στο κανάλι του στο γιουτούμπ.
Δεν έχω ιδέα τι λένε αυτοί στο γιουτούμπ, δε σου παρέθεσα ποτέ γιουτουμπ.
Μόνο στατιστικά
Συνεχίζεις τώρα στο ίδιο επιχείρημα.Αληθεια γιατι δεν συγκρινεται την εγκληματικοτητα του Λονδινου και της Ελλαδας "που υποφερουν απο την μουσουλμανικη μεταναστευση" με την εγκληματικοτητα οποιαδηποτε μεγαλης Αμερικανικης πολης?
Αφήνω στην άκρη το άλμα του να συγκρίνεις μια πόλη με ολόκληρη χώρα επειδή 'ελα μωρε το ίδιο πλήθος έχουν'
Πάμε στο παράδειγμα του Σικάγο.
Σε σύγκριση με το Μογκαντίσου, είναι παρθεναγωγείο.
Σε σύγκριση δε με την Ιντλιμπ της Συρίας, είναι Παράδεισος επί Γης.
Θα πήγαινες όμως να ζήσεις Σικάγο;
Δεν συμφερει ε? Καλητερα γηριστε στο γνωστο cherry picking που κανετε "μουσουλμανος στην Γερμανια εκανο το ταδε πραγμα, μουσουλμανος στην Σουηδια εκανε εκεινο το πραγμα"....
Ωραίο αυτό Στρακ, μ'αρεσε.
'Τσερρυπικ'
Ο νεαρός που τον σκότωσαν οι κατατρεγμένοι προσφυγοΜουσουλμάνοι με τα αήφον είναι 'τσερρυπικ'
(δε λέω το όνομά του, θα το ακούσουμε ξανά στον επόμενο) .
Φυσικά εσύ μπορείς και τις λες αυτές τις κοτσάνες γιατί δεν θα πατήσεις πότε Φιλοπάππου Στρακ.
Ούτε εσύ ούτε ο Γιάννης ούτε ο Διομήδης ούτε ο Κράκεν ούτε ο Κατάρας ούτε ο Νιουμοντελαρμυ ούτε ο Μπλακπέηντ ούτε τα μποτ τα δεξιά- δεν περνάτε ποτέ απο κέντρο παρά μόνο για να πάρετε μια βιαστική σελφι για το Ινσταγκραμ #μαλτικαλτσερΓΙΕΑ και μετά α έ ρ α ς πίσω στο σπίτι και κλειδαμπάρωμα.
Όχι σύνορα για μένα αλλά για σένα φράχτης και συναγερμός.
Συνέχισε να γράφεις. Σπρώχνεις τους κεντρώους δεξιότερα χωρίς να παρεμβαίνω στο οτιδήποτε
Δεν με κατάλαβες. Μόλις σου είπα ότι σε πάω γιατί είσαι λαικός χαρακτήρας και ντόμπρος. Όχι κάνα Συριζάκι με χρωματιστούς δονητές και χορό με μανκίνι στο άρμα του Πράηντ
Οι ντόμπροι άντρες οι σωστοί δεν κάνουν διπλοπροφίλ και αυτό στο λέω χωρίς τρελίτσες ούτε πλακίτσες ούτε ειρωνίες, ότι μ'αρέσει σε σένα.
-
Γιάννης
Eντάξει τότε. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σε πάω (#nohomo) γιατί είσαι από χωριό όπως εγώ.Χουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 19:04Δεν με κατάλαβες. Μόλις σου είπα ότι σε πάω γιατί είσαι λαικός χαρακτήρας και ντόμπρος. Όχι κάνα Συριζάκι με χρωματιστούς δονητές και χορό με μανκίνι στο άρμα του Πράηντ![]()
Οι ντόμπροι άντρες οι σωστοί δεν κάνουν διπλοπροφίλ και αυτό στο λέω χωρίς τρελίτσες ούτε πλακίτσες ούτε ειρωνίες, ότι μ'αρέσει σε σένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 348 Απαντήσεις
- 6711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 7 Απαντήσεις