!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΑΔΕ - ξύλο και συμπάθεια
- wooded glade
ΑΑΔΕ - ξύλο και συμπάθεια
Στη Μαγνησία:
https://tvxs.gr/news/ellada/ksylo-pali- ... i-magnisia
Εγώ πάντως για να είμαι δίκαιος επικοινώνησα με την ΑΑΔΕ και της γνωστοποίησα την υπόθεση με τον περίεργο φόρο ΟΠΑΠ.
Υπενθυμίζω την υπόθεση:
Στα κερδισμένα χαρτάκια Γαλλο-αγγλικών ιπποδρομιών ΟΠΑΠ είχα παρατηρήσει μία περίεργη κράτηση δίκην φόρου, η οποία δεν δικαιολογείτο από τη στοιχηματική απόδοση, η οποία ήταν κάτω από το φορολογητέο όριο. Αυτό έγινε τον Ιούνιο του 2017.
Ρώτησα τον ΟΠΑΠ και μου είπαν τρέλες.
Ρώτησα την ΕΕΕΠ και μου έστειλαν ένα αντίτυπο του νόμου που αφορά στην φορολογία των στοιχημάτων, αλλά και πάλι δεν εξηγείτο αυτός ο φόρος (αυτό που ήξερα δηλαδή μου στείλανε).
Πήγα στο Υπουργείο Οικονομίας στο γραφείο του Τσακαλώτου και ρώτησα α) μήπως άλλαξε ο νόμος, β) μήπως το έκαναν με καμιά εσωτερική εγκύκλιο "ειδικού τύπου" έστω. Η απάντηση ήταν "όχι" αλλά δεν είχαν εξήγηση και με παρέπεμψαν πάλι στην ΕΕΕΠ, που θεωρείται η καθ' ύλην αρμοδία για θέματα συμμορφώσεως των παρόχων στοιχηματισμού.
Η ΕΕΕΠ όμως μετά από αυτό δεν απάντησε ποτέ, παρά τις οχλήσεις μου.
Στην ΑΑΔΕ δεν είχα πάει, αλλά πήγα τώρα
https://tvxs.gr/news/ellada/ksylo-pali- ... i-magnisia
Εγώ πάντως για να είμαι δίκαιος επικοινώνησα με την ΑΑΔΕ και της γνωστοποίησα την υπόθεση με τον περίεργο φόρο ΟΠΑΠ.
Υπενθυμίζω την υπόθεση:
Στα κερδισμένα χαρτάκια Γαλλο-αγγλικών ιπποδρομιών ΟΠΑΠ είχα παρατηρήσει μία περίεργη κράτηση δίκην φόρου, η οποία δεν δικαιολογείτο από τη στοιχηματική απόδοση, η οποία ήταν κάτω από το φορολογητέο όριο. Αυτό έγινε τον Ιούνιο του 2017.
Ρώτησα τον ΟΠΑΠ και μου είπαν τρέλες.
Ρώτησα την ΕΕΕΠ και μου έστειλαν ένα αντίτυπο του νόμου που αφορά στην φορολογία των στοιχημάτων, αλλά και πάλι δεν εξηγείτο αυτός ο φόρος (αυτό που ήξερα δηλαδή μου στείλανε).
Πήγα στο Υπουργείο Οικονομίας στο γραφείο του Τσακαλώτου και ρώτησα α) μήπως άλλαξε ο νόμος, β) μήπως το έκαναν με καμιά εσωτερική εγκύκλιο "ειδικού τύπου" έστω. Η απάντηση ήταν "όχι" αλλά δεν είχαν εξήγηση και με παρέπεμψαν πάλι στην ΕΕΕΠ, που θεωρείται η καθ' ύλην αρμοδία για θέματα συμμορφώσεως των παρόχων στοιχηματισμού.
Η ΕΕΕΠ όμως μετά από αυτό δεν απάντησε ποτέ, παρά τις οχλήσεις μου.
Στην ΑΑΔΕ δεν είχα πάει, αλλά πήγα τώρα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: ΑΑΔΕ - ξύλο και συμπάθεια
με 80% φορους και λιγο ειναι το ξυλο που πεφτει
- Υδράργυρος
Αφου ο κουλης ειπε οτι υπερφορολογουμεθα και οτι απο δω και μπρος δε θα πληρωνουμε φορους
- Υδράργυρος
Απλωνεις χερι σε ελεγχο της εφοριας; Κανονικα επρεπε να σου κανουν μεσαιωνικα βασανιστηρια. Οχι να τους κοιταμε και να γελαμε. Ποιος θα βγει για ελεγχο μετα απ αυτα;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Έχουν φουντώσει τα φαινόμενα ανομίας από την 8η Ιουλίου.
Κάνεις δεν δέχεται τους ελέγχους από την παλινόρθωση της δεξιάς.
Δεν ειναι τυχαίο το προεκλογικό βίντεο με τον Κουλη που δε θα στέλνει πλέον τον σδοε στον μπαταχτση ιδιοκτητη οπως ο Κάκος συριζα.
Δεν ειναι τυχαίο το προεκλογικό βίντεο με τον Κουλη που δε θα στέλνει πλέον τον σδοε στον μπαταχτση ιδιοκτητη οπως ο Κάκος συριζα.
-
xameno kormi
ετσι ειναι το συστημα της βουλης, τατσι μηστι κοτσιΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:02 Έχουν φουντώσει τα φαινόμενα ανομίας από την 8η Ιουλίου.
αλλοι ταζουν καταργηση των διοδιων και αλλοι κατι αλλο
τον κοσμακη μια φορα που τους πιστευει, μια τους πηδαει ο ενας και μια ο αλλος, υπαρχει συνεχεια στο πηδημα, υπαρχει κρατος!
- wooded glade
Καλά είναι και περίεργοι.
Μιά φορά είχα συμπληρώσει λάθος της στήλες των δηλώσεων ΦΠΑ και δεν ήξερα πως να τις κάνω και μου λέει ένας καλός εφοριακός της Νέας Δημοκρατίας περίμενε να τελειώσω αυτούς που περιμένουν στη σειρά και θα σε βοηθήσω. Το ακούει αυτό μία γριά πασοκτζού από το πιό πίσω γραφείο και αρχίζει να τσιρίζει στον άλλον "ιιιιιιι, είσαι καλός σαμαρείτης εσύ ε και δεν τον αφήνεις να φάει είκοσι χιλιάδες πρόστιμο".
Μιά άλλη φορά μου χρώσταγαν 200 ευρώ και ο θείος με μούσι που υπέγραφε μου έλεγε "κοίτα ρε το σκουλήκι μας πήρε τα 200 ευρώ".
Ελάχιστοι είναι καλοί. Τώρα με τη φετινή δήλωση είχε γίνει ένα λάθος το οποίο το διόρθωσε ο λογιστής μου αλλά ήταν άρρωστος και δεν ήξερα εγώ ότι το διόρθωσε. Οπότε πάω εκεί και ήταν μιά καλή κυρία και μου είπε καθείστε και τα βρήκε αμέσως.
Ειδικά οι εφοριακοί είναι εγκληματική οργάνωση.
Έχω μπει σε ένα σωρό δημόσιους οργανισμούς. Στο υπουργείο Βιομηχανίας ευγενέστατοι, στο Εξωτερικών επίσης, συνήθως ευγενέστατοι όλοι
Όπου έχει σχέση με λεφτά είναι σκυλιά καθώς και στους ΟΠΑΠ-ΟΔΙΕ επίσης.
Μιά φορά είχα συμπληρώσει λάθος της στήλες των δηλώσεων ΦΠΑ και δεν ήξερα πως να τις κάνω και μου λέει ένας καλός εφοριακός της Νέας Δημοκρατίας περίμενε να τελειώσω αυτούς που περιμένουν στη σειρά και θα σε βοηθήσω. Το ακούει αυτό μία γριά πασοκτζού από το πιό πίσω γραφείο και αρχίζει να τσιρίζει στον άλλον "ιιιιιιι, είσαι καλός σαμαρείτης εσύ ε και δεν τον αφήνεις να φάει είκοσι χιλιάδες πρόστιμο".
Μιά άλλη φορά μου χρώσταγαν 200 ευρώ και ο θείος με μούσι που υπέγραφε μου έλεγε "κοίτα ρε το σκουλήκι μας πήρε τα 200 ευρώ".
Ελάχιστοι είναι καλοί. Τώρα με τη φετινή δήλωση είχε γίνει ένα λάθος το οποίο το διόρθωσε ο λογιστής μου αλλά ήταν άρρωστος και δεν ήξερα εγώ ότι το διόρθωσε. Οπότε πάω εκεί και ήταν μιά καλή κυρία και μου είπε καθείστε και τα βρήκε αμέσως.
Ειδικά οι εφοριακοί είναι εγκληματική οργάνωση.
Έχω μπει σε ένα σωρό δημόσιους οργανισμούς. Στο υπουργείο Βιομηχανίας ευγενέστατοι, στο Εξωτερικών επίσης, συνήθως ευγενέστατοι όλοι
Όπου έχει σχέση με λεφτά είναι σκυλιά καθώς και στους ΟΠΑΠ-ΟΔΙΕ επίσης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δυο φορες εχω τυχει σε ελεγχους μια σε καφε και μια σε φαγαδικο και τις δυο φορες ηταν προκλητικοι αυταρχικοι και με πολυ υφος και μαλιστα προς τους υπαλληλους που δεν τους φταινε και τιποτα. Μπορει να ετυχε αλλα τις δυο αυτες φορες ηταν τοσο προκλητικοι που τη μια πηγα να τους αρπαξω εγω ως πελατης και την αλλη ενας αλλος πελατης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως ανεξαρτήτως του συγκεκριμένου γεγονότος πάντα όλοι κράζουμε τους ελεγχόμενους και τους έχουμε εκ των προτέρων καταδικάσει ως φοροφυγάδες και αδιαφορούμε για την ασυδοσία των ελεγκτών (της πλειοψηφίας τους) και της αυθαιρεσίας τους
ο ελεγχόμενος είναι κυριολεκτικά έρμαιο των ορέξεών τους και κανείς επίσημος δε μιλά γι'αυτό, ούτε καν το αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα
ο ελεγχόμενος είναι κυριολεκτικά έρμαιο των ορέξεών τους και κανείς επίσημος δε μιλά γι'αυτό, ούτε καν το αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μία φορά που είχα πετύχει ελεγκτές σδοε σε ένα κατάστημα ήταν πολύ ευγενικοί και καλοπροαίρετοιLETO έγραψε: 10 Αύγ 2019, 13:21 Δυο φορες εχω τυχει σε ελεγχους μια σε καφε και μια σε φαγαδικο και τις δυο φορες ηταν προκλητικοι αυταρχικοι και με πολυ υφος και μαλιστα προς τους υπαλληλους που δεν τους φταινε και τιποτα. Μπορει να ετυχε αλλα τις δυο αυτες φορες ηταν τοσο προκλητικοι που τη μια πηγα να τους αρπαξω εγω ως πελατης και την αλλη ενας αλλος πελατης
τη δεύτερη φορά που είχα πετύχει έλεγχο ήταν μεγάλα @@ και το μόνο που ήθελαν ήταν να γράψουν τον ελεγχόμενο για το οτιδήποτε - φαινόταν πως ο στόχος τους δεν ήταν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους αλλά να γράψουν κάτι για να τελειώνουν, ακόμη και αν δεν έβρισκαν άμεσα κάτι μεμπτό.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αναμενόμενο. Από τη συνεχή4χρονη προπαγάνδα πως οι μικρομεσαίοι, μεσαίοι, και ε.ε αποτελούν κάποιου είδους σύγχρονων δουλοπαροικων κάτω από τον στυγνο αριστερό απολυταρχισμο, τώρα που τους δώθηκε επιτέλους η ελευθερία τους, από τον ιδιαίτερο ενθουσιασμό και τις τεράστιες προσδοκίες τους, εξεγείρονται και χρησιμοποιούν κάθε μέσο από μπουνιές και κλωτσιές μέχρι μαχαίρια και καραμπινες, έναντια στα "κρατικιστικα παράσιτα" και τους εργαζομενους "βδέλλες/ σύριζαιους πράκτορες" .
Ας ελπίσουμε πως δεν είμαστε σε μια κερενσκικη φάση αλά Φλεβάρη του 1917, γιατί προβλέπω αν υπάρχει και ο κατάλληλος πολιτικός φορέας, εγκαθίδρυση αναρχομικροκαπιταλιστικου καθεστώτος
Ας ελπίσουμε πως δεν είμαστε σε μια κερενσκικη φάση αλά Φλεβάρη του 1917, γιατί προβλέπω αν υπάρχει και ο κατάλληλος πολιτικός φορέας, εγκαθίδρυση αναρχομικροκαπιταλιστικου καθεστώτος
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να πετύχει εφοριακούς που τη Δευτέρα έχουν άγριο ύφος και την Τρίτη δουλικό χαμόγελο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σεβασμός στη κρατική εξουσία και στους εφορακους υπαλλήλους που σας φορολογούν ω φόρου υποτελείς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα !!
Που μου νομίσατε ότι ψηφίζοντας την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία γλυτώνετε από το δημόσιο τομέα και τους κρατικούς αξιωματούχους του !!!
Που μου νομίσατε ότι ψηφίζοντας την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία γλυτώνετε από το δημόσιο τομέα και τους κρατικούς αξιωματούχους του !!!
Εμείς οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είμαστε το Κράτος ...και θα μας σέβεστε !!!

Όσο γι' αυτό, δεν υπάρχει θέμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Αύγ 2019, 15:00 Εμείς οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είμαστε το Κράτος ...και θα μας σέβεστε !!!![]()
![]()
Ο σεβασμός προς υμάς είναι θεσμικά δεδομένος.
Κατά τα άλλα, το ποιος σέβεται ποιον είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση