!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
ADRIANO
Phorum.gr user: ADRIANO

Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADRIANO »

Ποιος θα μου πει ποσο Ελληνες υπιρχαν στην Αθηνα ,100,200 η 300
Στους 100 Αρβανιτες μπορεις να βρεις...
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Αρα οι Ελληνες στην Αθηνα τοτε εκαναν μόνο 1% του πληθυσμου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ADRIANO έγραψε: 10 Αύγ 2019, 10:49 Ποιος θα μου πει ποσο Ελληνες υπιρχαν στην Αθηνα ,100,200 η 300
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Το ερώτημα είναι το ποσοστό των Αρβανιτών που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Αλβανοί ή ως Έλληνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Sid Vicious έγραψε: 09 Αύγ 2019, 17:56
ADRIANO έγραψε: 09 Αύγ 2019, 17:54 Μαλλ ακα - Aga mali = Ο ηγέτης του βουνου
Είσαι ένας ηγέτης του βουνού;
Τελειωμένος! :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ADRIANO

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 10:52
ADRIANO έγραψε: 10 Αύγ 2019, 10:49 Ποιος θα μου πει ποσο Ελληνες υπιρχαν στην Αθηνα ,100,200 η 300
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Το ερώτημα είναι το ποσοστό των Αρβανιτών που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Αλβανοί ή ως Έλληνες.
Αυτό είναι σωστό. Οι Αλβανοί και οι Αρβανίτες είναι ένας μοναδικός και απαράμιλλος λαός...Θέλετε ένα πιστοποιητικό?
Εάν στους Αρβανιτες θα χρειαστει η βοήθεια και η θυσία των Αλβανών γι 'αυτούς, τόσο εντός όσο και εκτός της Ελλάδας, πόσοι Αλβανοί θα ψήφισαν ότι ήταν έτοιμοι να το κάνουν;
Ναι, με μεγάλη χαρά / Όχι, δεν θα ήθελα
Το αποτέλεσμα είναι ότι το 96% των Αλβανών θα ψηφίσει και μάλιστα θα είναι πρόθυμο να θυσιάστουν για τους Αρβανίτες μέσα και έξω από την Ελλάδα, αυτό αν θα χρειαζοταν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ADRIANO έγραψε: 10 Αύγ 2019, 10:54
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Αυτό είναι σωστό. Οι Αλβανοί και οι Αρβανίτες είναι ένας μοναδικός και απαράμιλλος λαός...Θέλετε ένα πιστοποιητικό?
Εάν στους Αρβανιτες θα χρειαστει η βοήθεια και η θυσία των Αλβανών γι 'αυτούς, τόσο εντός όσο και εκτός της Ελλάδας, πόσοι Αλβανοί θα ψήφισαν ότι ήταν έτοιμοι να το κάνουν;
Ναι, με μεγάλη χαρά / Όχι, δεν θα ήθελα
Το αποτέλεσμα είναι ότι το 96% των Αλβανών θα ψηφίσει και μάλιστα θα είναι πρόθυμο να θυσιάστουν για τους Αρβανίτες μέσα και έξω από την Ελλάδα, αυτό αν θα χρειαζοταν.
Αυτό που γράφεις είναι ένας πλάγιος τρόπος αποφυγής σαφούς απάντησης στο ερώτημα που έθεσα.

Το θέτω διαφορετικά.
Πόσοι από τους Αρβανίτες που αναφέρεις αυτοπροσδιορίζονται ως Αλβανοί και όχι ως Έλληνες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 »

ADRIANO έγραψε: 08 Αύγ 2019, 16:42 Συνδεσμος Αρβανιτων & Αλβανων 2015
En - In service of the missing human rights of
Arvanites in Greece
Gr - Στην υπηρεσία των ελλειπόντων ανθρώπινων δικαιώματων των Αρβανίτων της Ελλαδας
Al - Në shërbim të drejtave njerezore të munguara të Arvanitëve ne Greqi
Το γκρουπ Συνδεσμος Αρβανιτων & Αλβανων 2015 σκοπευει :
- Ενωση των Αρβανιτων ,
- Κομμα των Αρβανιτων ,
- Αρβανιτικες κοινότητες σε καθε περιοχη
- Αρβανιτες βουλευτες
- Λευτερια στους καταπιεσμενους Αρβανιτες στο Aρβανιτισμο στην Ελλάδα και Κύπρο
-Τα Αρβανιτικα η δευτερη επισημη γλωσσα στην Ελλαδα .
- Κλαδος της Αρβανιτολογιας σε Πανεπιστημιο Αθηνων,Νικοσιας και παντου που εχει Αρβανιτες στην Θηβα, Κορινθο, Σπαρτη, Τριπολη, Λαμια, Λιβαδεια, Θεσσαλονικη, Εβρο, Ιωαννινα, Αρτα, Πρεβεζα, Γρεβενα, Πατρα, Πυργος, Καλλαματα
- Αρβανιτικο Πανεπιστημιο οπως και τα Ελληνικα Πανεπιστημια
- Αρβανιτικη παιδεια οπως και τη Ελληνικη παιδεια
- Ζητω οι Aρβανιτες !!
Κανω εκκληση στους Αρβανιτες.Σε αυτο το γκρουπ δεν φαινονται τα ονοματα .Ενγραφιτε στο γκρουπ μας με εναν like (μου αρεσει )
Έπιασες δουλειά πάλι;
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

ADRIANO έγραψε: 09 Αύγ 2019, 18:15 Ξυλο στους Αρβανιτες επειδη μιλανε Αρβανιτικα Ξυλο στους Αρβανιτες επειδη μιλανε Αρβανιτικα Θυμάμαι σαν να ’ταν χθες, όταν πήγαινα Πέμπτη Δημοτικού, και η αγαπημένη μου δασκάλα, Λέλα Καραγιάννη, μου έδωσε έναν ρόλο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ήταν ένα σκετσάκι που σαν θέμα είχε το Σούλι και τους Σουλιώτες. Εγώ έπαιζα τον ρόλο του Λάμπρου Τζαβέλα, Τα Αρβανίτικα Επώνυμα των Ελλήνων τον οποίο είχε φυλακισμένο ο Αλή Πασάς. Κάθε μέρα λοιπόν κάναμε πρόβες ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τους ρόλους. Μια μέρα πριν την γιορτή κάναμε την τελευταία πρόβα όπου ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου και παρακολουθούσαν την παράσταση. Εγώ, σαν Τζαβέλας πρέπει να ήμουν πολύ καλός αν κρίνω από τα χειροκροτήματα των δασκάλων. Αφού τελειώσαμε τρέξαμε ως συνήθως άναρχα προς την έξοδο, όταν ακούστηκε η φωνή της δασκάλας μου να με καλεί στο γραφείο, προφανώς για κάποιο θέλημα. Εγώ υπάκουσα αμέσως στην εντολή της, αλλά πρώτα φώναξα προς την παρέα μου, στα Αρβανίτικα ώστε να μην καταλάβουν οι δάσκαλοι, ότι θα πάμε για μπάλα στα κάτω αλώνια. Δεν πρόλαβα καν να μπω στο γραφείο, όταν όρμησε μέσα με μανία ο διευθυντής, Αρβανίτης κι αυτός από το διπλανό χωριό. Χωρίς να το καταλάβω με άρπαξε από τον σβέρκο και με έσυρε κυριολεκτικά σβάρνα έξω στο προαύλιο έτσι ώστε να βλέπουν όλα τα παιδιά. Κρατούσε στο χέρι του μια βέργα από αγριελιά, χοντρή, γεμάτη ρόζους που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Αφού με έβγαλε έξω, και μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά, φώναξε δυνατά πως έπρεπε να τιμωρηθώ παραδειγματικά διότι «παρέβην τον νόμο του κράτους» και μίλησα Αρβανίτικα. Την τιμωρία την ανακοίνωσε ταυτόχρονα με την εξαγγελία του παραπτώματος. Σαράντα ξυλιές στα χέρια. Είκοσι και είκοσι. Όσοι έχουν «φάει» έστω και μία ξυλιά από αγριελιά στην παλάμη, μόνον αυτοί μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος τού βασανιστηρίου. Έσφιξα τα δόντια μου και άντεξα και την τελευταία ξυλιά! Και έτσι λοιπόν ο «Λάμπρος Τζαβέλας» έφαγε 40 ξυλιές στα χέρια «διότι μίλησε Αρβανίτικα». Ποιος; Ο Τζαβέλας! Ο Σουλιώτης αρχικαπετάνιος που ήταν Αρβανίτης από τα γεννοφάσκια του, όπως και όλοι οι Σουλιώτες. Αυτό όμως το έκρυβαν από τον Ελληνικό λαό, το μόνο που μάθαμε στο σχολείο ήταν ότι οι Σουλιώτες ήταν άντρες φοβεροί, θερμοί πατριώτες, μα πάνω απ’ όλα πιστοί χριστιανοί, πουθενά όμως δεν υπήρχε γραμμένο ότι ο συγκεκριμένος πληθυσμός ήταν καθαρόαιμοι Αρβανίτες
Αυτή την ιστορία την ξέρω με έναν Τσάκωνα μαθητή από την Κυνουρία. Μίλησε στο σχολείο στο Λεωνίδιο την δωρική τσακωνική και οι δάσκαλοι τον λιάνισαν στο ξύλο. Η καταπίεση του κράτους είχε σαν αποτέλεσμα να ξεχάσουν οι Τσάκωνες την δωρική τους γλώσσα και να μιλούν την κοινή νεοελληνική.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.

- Το 1671 η Αθήνα είχε 2.053 σπίτια από τα οποία: 1.300 Ελληνικά,600 Τούρκικα,150 Αρβανίτικα (στην περιοχή της Πλάκας, εκεί που στεκόταν η Αρβανίτικη Πόρτα των τειχών της Αθήνας) και 3 διάφορων ξένων.

- Το 1800 η Αθήνα κατοικείτο από 12.500 από τους οποίους οι 8.000 ήταν Έλληνες (πολλοί από αυτούς παλαιότατων ντόπιων οικογενειών όπως ο Καλλιφρόνας),3.500 Τούρκοι και οι υπόλοιποι Αρβανίτες κυρίως αλλά και λίγοι Τουρκόγυφτοι και Αιθίοπες.

http://kleftouria.blogspot.com/2008/04/1821-2.html
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

ADRIANO έγραψε: 10 Αύγ 2019, 10:54
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
:o οι αλβανοι υποταχτηκαν στον κατακτητη εχασαν την ψυχη τους τα εθιμα των προγονων τους την θρησκεια τους τα ονοματα τους και πολλα αλλα. οι αρβανιτες οχι.
σημερα στα τιρανα κυκλοφορουν ντοπιοι που λενε οτι ειναι τουρκοι γυναικες με φερετζε ανθρωποι που δεν εχουν καμμια πολιτιστικη συνεχεια με το παρελθον αυτου του τοπου.
ηδη υπαρχει μεγαλο προβλημα με την ενσωματωση των κοσοβαρων στον αλβανικο εθνικο κορμο και την χρηση μια κοινης γλωσσας για να μπορουν νοτιοι και βορειοι εντος των συγχρονων αλβανικων συνορων να συννενοουνται.

ενας αλβανος δεν εχει καμμια πολιτιστικη σχεση με καποιον αρβανιτη ουτε με τους αρβανιτες της κατω ιταλιας που ολοι μενουν στα χωρια και τις πολλεις που μενουν και οσοι αυτοαποκαλουνται ελληνες.
αν δεν υπηρχε η ιταλια ολοι οσοι λεγονται σημερα αλβανοι θα ηταν τουρκοι

θελω να πω οτι οι διαφορες μεταξυ αλΒανων και αρβανιτων ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
Giorgos 574

Ζαποτέκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 11:02
ADRIANO έγραψε: 09 Αύγ 2019, 18:15 Ξυλο στους Αρβανιτες επειδη μιλανε Αρβανιτικα Ξυλο στους Αρβανιτες επειδη μιλανε Αρβανιτικα Θυμάμαι σαν να ’ταν χθες, όταν πήγαινα Πέμπτη Δημοτικού, και η αγαπημένη μου δασκάλα, Λέλα Καραγιάννη, μου έδωσε έναν ρόλο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ήταν ένα σκετσάκι που σαν θέμα είχε το Σούλι και τους Σουλιώτες. Εγώ έπαιζα τον ρόλο του Λάμπρου Τζαβέλα, Τα Αρβανίτικα Επώνυμα των Ελλήνων τον οποίο είχε φυλακισμένο ο Αλή Πασάς. Κάθε μέρα λοιπόν κάναμε πρόβες ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τους ρόλους. Μια μέρα πριν την γιορτή κάναμε την τελευταία πρόβα όπου ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου και παρακολουθούσαν την παράσταση. Εγώ, σαν Τζαβέλας πρέπει να ήμουν πολύ καλός αν κρίνω από τα χειροκροτήματα των δασκάλων. Αφού τελειώσαμε τρέξαμε ως συνήθως άναρχα προς την έξοδο, όταν ακούστηκε η φωνή της δασκάλας μου να με καλεί στο γραφείο, προφανώς για κάποιο θέλημα. Εγώ υπάκουσα αμέσως στην εντολή της, αλλά πρώτα φώναξα προς την παρέα μου, στα Αρβανίτικα ώστε να μην καταλάβουν οι δάσκαλοι, ότι θα πάμε για μπάλα στα κάτω αλώνια. Δεν πρόλαβα καν να μπω στο γραφείο, όταν όρμησε μέσα με μανία ο διευθυντής, Αρβανίτης κι αυτός από το διπλανό χωριό. Χωρίς να το καταλάβω με άρπαξε από τον σβέρκο και με έσυρε κυριολεκτικά σβάρνα έξω στο προαύλιο έτσι ώστε να βλέπουν όλα τα παιδιά. Κρατούσε στο χέρι του μια βέργα από αγριελιά, χοντρή, γεμάτη ρόζους που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Αφού με έβγαλε έξω, και μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά, φώναξε δυνατά πως έπρεπε να τιμωρηθώ παραδειγματικά διότι «παρέβην τον νόμο του κράτους» και μίλησα Αρβανίτικα. Την τιμωρία την ανακοίνωσε ταυτόχρονα με την εξαγγελία του παραπτώματος. Σαράντα ξυλιές στα χέρια. Είκοσι και είκοσι. Όσοι έχουν «φάει» έστω και μία ξυλιά από αγριελιά στην παλάμη, μόνον αυτοί μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος τού βασανιστηρίου. Έσφιξα τα δόντια μου και άντεξα και την τελευταία ξυλιά! Και έτσι λοιπόν ο «Λάμπρος Τζαβέλας» έφαγε 40 ξυλιές στα χέρια «διότι μίλησε Αρβανίτικα». Ποιος; Ο Τζαβέλας! Ο Σουλιώτης αρχικαπετάνιος που ήταν Αρβανίτης από τα γεννοφάσκια του, όπως και όλοι οι Σουλιώτες. Αυτό όμως το έκρυβαν από τον Ελληνικό λαό, το μόνο που μάθαμε στο σχολείο ήταν ότι οι Σουλιώτες ήταν άντρες φοβεροί, θερμοί πατριώτες, μα πάνω απ’ όλα πιστοί χριστιανοί, πουθενά όμως δεν υπήρχε γραμμένο ότι ο συγκεκριμένος πληθυσμός ήταν καθαρόαιμοι Αρβανίτες
Αυτή την ιστορία την ξέρω με έναν Τσάκωνα μαθητή από την Κυνουρία. Μίλησε στο σχολείο στο Λεωνίδιο την δωρική τσακωνική και οι δάσκαλοι τον λιάνισαν στο ξύλο. Η καταπίεση του κράτους είχε σαν αποτέλεσμα να ξεχάσουν οι Τσάκωνες την δωρική τους γλώσσα και να μιλούν την κοινή νεοελληνική.
Γιατί ασχολείσαι;
Giorgos 574

ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Εχεις δίκιο, το 95% του πρώτου ελληνικού κράτους ήταν Αρβανιτες.
Άβαταρ μέλους
Chainis

ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Πες μας ρε Αντριάνο, αφού δεν υπήρχαν Έλληνες ούτε 10 στους 100 κι αφού οι Αρβανίτες και Αλβανοί πολέμησαν τους Τούρκους, πως και δεν έγινε Αλβανικό κράτος εδώ αλλά Ελληνικο;

Πως και δεν ήταν επίσημη γλώσσα του κράτους τα Αλβανικά;

Τόσο μαλάκες είσαστε που σας έβαλαν κάτω λίγοι Ελληνες;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
ADRIANO

Chainis έγραψε: 10 Αύγ 2019, 11:13
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.
Πες μας ρε Αντριάνο, αφού δεν υπήρχαν Έλληνες ούτε 10 στους 100 κι αφού οι Αρβανίτες και Αλβανοί πολέμησαν τους Τούρκους, πως και δεν έγινε Αλβανικό κράτος εδώ αλλά Ελληνικο;

Η επιστημονικη αντιμετωπιση της εχθροτητας των Ελληνων απεναντι σε Αρβανιτες και Αρβανιτισμου
- Οταν πληθαινουν οι Αρβανιτες χανεται ο Ελληνισμος και δυναμώνει ο o Αρβανιτισμος
- Οταν, λιγοστευουν,χανονται οι Αρβανιτες δυναμώνει ο Ελληνισμος.
Αρα ουσιαστικα ο Ελληνισμος ειναι εχθρος του Αρβανιτισμου.
Ετσι οι υποστηρικτες του Ελληνισμου ειναι εχθροι με τους υποστηρικτες του Αρβανιτισμου.
Ο ποτε ο Ελληνας αποτελει εχθρος του Αρβανιτη.
Πεθαμενος Αρβανιτσμος ίσο με τον Ελληνισμό ισχυρό
Η επεκταση σου ειναι η απώλεια μου.
Η γλωσσα ειναι το αιμα του εθνους, η ενοτητα του εθνους.Η διαφυλαξη της γλωσσας αποτελει την διαφυλάξει του εθνους.Γιατι οι Ελληνες δεν μιλανε για την διαφυλάξει της Αρβανιτικης γλωσσας;
Επειδη αποτελει ξενο εθνος για αυτο...και οι Ελληνες ενδιαφερονται μονο για την διαφυλαξη της Ελληνικης και μονο.
Γι αυτο οι Ελληνες τωρα επιτρέπουν τα παντα μονο για την γλωσσα των Αρβανιτων ,σχολεια και τη Αρβανιτολογια την θεωρουν εχθρικη σταση απεναντι σε Ελληνες και δεν το επιτρεπουν με τιποτα, μα αυτο ειναι να μη θελεις την κληρονομια των Αρβανιτων να μη θελεις τη ψυχη τους,τη μνημη τους προς της ριζες τους,να μη θελεις τη μνημη προς τους προγόνους τους ,που πεθαναν μιλωντας μονο Αρβανιτικα,που δεν ξερουν κυριολεκτικα μια λεξη απο τη γλωσσα της Ελλαδικης Ορθοδοξιας.
Ο Αρβανιτισμος και ο Ελληνισμος ειναι εχθροι μεταξυ τους με βουλα (σφραγιδα).Η δυναμώσει του Ελληνισμου εγινε οταν επεσε ο Αρβανιτησμος.Ο Ελληνισμος ηταν σχεδον ανυπαρκτος οταν οι Αρβανιτες μιλουσαν ολοι Αρβανιτικα.
Οσο να προσπαθεις να τα συμφιλιωσεις τους Ελληνες και τους Αρβανιτες στην περιπτοσει μας,διωτη υπαρχουν πολλα αλλη ,Τουρκοι,Βλαχοι,Σλαβοι,Ποντοι..πολλα,αυτο θεωρειται κερδοσκοπικη και ζητιανοι προσπαθεια.
Οι Αρβανιτες,Μικρασιατες,Σαρακατσανοι,Καραγκούνηδες ειναι Αλβανολογοι, στηρικτες της Αλβανολογιας....
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ενδιαφέρον έχει η αναφορά του Αντριάνο στη Λέλα Καραγιάννη.

Προφανώς το αλίευσε από εδώ.

https://www.facebook.com/ArvanitesShqip ... 473698944/

Επ' ευκαιρία, το Αντριάνο ιταλοφέρνει, όπως και πολλά αντίστοιχα αλβανικά ονόματα.

Μάλλον ο φορουμίτης θα προσπαθεί να πείσει και τους Ιταλούς ότι έχουν αλβανικές πολιτισμικές ρίζες.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chainis

ADRIANO έγραψε: 10 Αύγ 2019, 11:14
Chainis έγραψε: 10 Αύγ 2019, 11:13
ΙΣΩΣ... εναν Ελληνα.

Η επιστημονικη αντιμετωπιση της εχθροτητας των Ελληνων απεναντι σε Αρβανιτες και Αρβανιτισμου
- Οταν πληθαινουν οι Αρβανιτες χανεται ο Ελληνισμος και δυναμώνει ο o Αρβανιτισμος
- Οταν, λιγοστευουν,χανονται οι Αρβανιτες δυναμώνει ο Ελληνισμος.
Αρα ουσιαστικα ο Ελληνισμος ειναι εχθρος του Αρβανιτισμου.
Ετσι οι υποστηρικτες του Ελληνισμου ειναι εχθροι με τους υποστηρικτες του Αρβανιτισμου.
Ο ποτε ο Ελληνας αποτελει εχθρος του Αρβανιτη.
Πεθαμενος Αρβανιτσμος ίσο με τον Ελληνισμό ισχυρό
Η επεκταση σου ειναι η απώλεια μου.
Η γλωσσα ειναι το αιμα του εθνους, η ενοτητα του εθνους.Η διαφυλαξη της γλωσσας αποτελει την διαφυλάξει του εθνους.Γιατι οι Ελληνες δεν μιλανε για την διαφυλάξει της Αρβανιτικης γλωσσας;
Επειδη αποτελει ξενο εθνος για αυτο...και οι Ελληνες ενδιαφερονται μονο για την διαφυλαξη της Ελληνικης και μονο.
Γι αυτο οι Ελληνες τωρα επιτρέπουν τα παντα μονο για την γλωσσα των Αρβανιτων ,σχολεια και τη Αρβανιτολογια την θεωρουν εχθρικη σταση απεναντι σε Ελληνες και δεν το επιτρεπουν με τιποτα, μα αυτο ειναι να μη θελεις την κληρονομια των Αρβανιτων να μη θελεις τη ψυχη τους,τη μνημη τους προς της ριζες τους,να μη θελεις τη μνημη προς τους προγόνους τους ,που πεθαναν μιλωντας μονο Αρβανιτικα,που δεν ξερουν κυριολεκτικα μια λεξη απο τη γλωσσα της Ελλαδικης Ορθοδοξιας.
Ο Αρβανιτισμος και ο Ελληνισμος ειναι εχθροι μεταξυ τους με βουλα (σφραγιδα).Η δυναμώσει του Ελληνισμου εγινε οταν επεσε ο Αρβανιτησμος.Ο Ελληνισμος ηταν σχεδον ανυπαρκτος οταν οι Αρβανιτες μιλουσαν ολοι Αρβανιτικα.
Οσο να προσπαθεις να τα συμφιλιωσεις τους Ελληνες και τους Αρβανιτες στην περιπτοσει μας,διωτη υπαρχουν πολλα αλλη ,Τουρκοι,Βλαχοι,Σλαβοι,Ποντοι..πολλα,αυτο θεωρειται κερδοσκοπικη και ζητιανοι προσπαθεια.
Οι Αρβανιτες,Μικρασιατες,Σαρακατσανοι,Καραγκούνηδες ειναι Αλβανολογοι, στηρικτες της Αλβανολογιας....
Έγραψες ένα σωρό μαλακίες αλλά δεν μου απάντησες σ αυτό που ρώτησα.

Το 1821 που οι Αρβανίτες κι Άλβανοί ήταν πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες όπως έγραψες και αυτοί πολέμησαν τους Τούρκους και τους νίκησαν γιατί δεν έκαναν Αλβανικό κράτος με Αλβανική γλώσσα;

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”