!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Μεχρι να γραψεις κατι που αξιζει να διαβαστει εισαι ο κος Τιποτας
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ροδες united
Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ροδες united »

λαθος τοπικ------------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ροδες united την 10 Αύγ 2019, 02:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:10
hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 00:59 Γλυκό μου κορίτσι, η άποψη δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Το να λες ότι κάποιος πουλάει σκουπίδια είναι άποψη.

Σου έδωσα προθεσμία να μας πεις πού αναφέρονται οι άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και δεν έδωσες καμμιά απάντηση. Κατόπιν τούτου θα προωθήσω όλην την συζήτηση στην διαχείριση, για να μάθεις τι σημαίνει συκοφαντία.
Συνεργασία και με την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ και πλέον οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν τα προϊόντα της και στα ράφια των ψυγείων της συγκεκριμένης ελληνικής εταιρείας.
Θα επαναλάβω για τελευταία φορά ότι δεν αφορά κανέναν με ποιες άλλες εταιρείες συνεργάζεται. Ισχυρίστηκες ότι είναι συκοφαντία πως ο διακινητής των χαλασμένων προϊόντων της Εβροφάρμας είναι τα Lidl και σε προκάλεσα να βρεις αναφορές ανακλήσεων και ενημερώσεων όπου αναφέρονται άλλες αλυσίδες πέρα από τα Lidl.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:27 Στο νημα για το ποιες επιχειρησεις πρεπει να πανε στα τσακιδια δεν ανεφερες τα Lidl;
Στο παρων νημα υποστηριξες οτι δεν επρεπε να υπαρχει και η Εβροφαρμα
Εσύ ρώτησες ποιες επιχειρήσεις θα έπρεπε να πάνε στα τσακίδια αν γινόταν. Δεν έγραψα πουθενά ότι πρέπει να κλείσει. Είσαι συκοφάντης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:27Στο παρων νημα υποστηριξες οτι δεν επρεπε να υπαρχει και η Εβροφαρμα
Σε ποιο σημείο, συκοφάντη; Αλλά ας το πω στ' αλήθεια: φυσικά μια επιχείρηση που παρανομεί κατ' επανάληψη θα πρέπει να βάλει λουκέτο και να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία, ειδικά όταν αφορά την δημόσια υγεία. Όποιος δεν θέλει να δουλεύει με βάση τον νόμο, να κλείνει, να αφήσει χώρο στον ανταγωνισμό που θέλει να δουλέψει νόμιμα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:42 Oι κεντρικες αποθηκες των Lidl κατασκευαστηκαν απο την ALDI και στο ψυκτικο κομματι ειναι σε κορυφαιο επιπεδο
Επειδή το λες εσύ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 02:47
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:27Στο παρων νημα υποστηριξες οτι δεν επρεπε να υπαρχει και η Εβροφαρμα
Σε ποιο σημείο, συκοφάντη; Αλλά ας το πω στ' αλήθεια: φυσικά μια επιχείρηση που παρανομεί κατ' επανάληψη θα πρέπει να βάλει λουκέτο και να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία, ειδικά όταν αφορά την δημόσια υγεία. Όποιος δεν θέλει να δουλεύει με βάση τον νόμο, να κλείνει, να αφήσει χώρο στον ανταγωνισμό που θέλει να δουλέψει νόμιμα.

Εχεις καψει φλατζα ετσι;
από hellegennes » 30 Αύγ 2018, 04:18
Προσωπικά είμαι της άποψης ότι οι κρατικοί οργανισμοί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηροί απέναντι σε τόσο επικίνδυνες πρακτικές και να βάζουν λουκέτα. Αυτή η επιχείρηση δεν θα έπρεπε να υπάρχει και το Lidl θα έπρεπε να μην έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι είναι άριστης ποιότητας προϊόντα χωρίς τιτανοπρόστιμο στην μάπα.

Τι συζητηση να κανει καποιος μαζι σου ρε καημενε με αυτη την αθλια συμπεριφορα;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 02:47 Θα επαναλάβω για τελευταία φορά ότι δεν αφορά κανέναν με ποιες άλλες εταιρείες συνεργάζεται. Ισχυρίστηκες ότι είναι συκοφαντία πως ο διακινητής των χαλασμένων προϊόντων της Εβροφάρμας είναι τα Lidl και σε προκάλεσα να βρεις αναφορές ανακλήσεων και ενημερώσεων όπου αναφέρονται άλλες αλυσίδες πέρα από τα Lidl.

Παμε ξανα
Ανεφερες περιστατικα που δεν αφορουν μονο τα ΓΑΛΠΟ
από hellegennes » 30 Αύγ 2018, 04:18
2012 (ο ΕΦΕΤ έκλεισε όλην την γραμμή παραγωγής γιαουρτιού τους γιατί βρέθηκε παντελώς ασύμβατη με τον υγειονομικό κώδικα)
2012 ξανά, γιατί σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ «Ο τρόπος διαχείρισης των υγρών λυμάτων της βιομηχανίας γάλακτος αποτελεί δυνητική πηγή μόλυνσης της επιχείρησης. Πρόκειται για παράβαση καθ' υποτροπή. Ανεπαρκής εφαρμογή των συστημάτων αυτοελέγχου». Παράβαση καθ' υποτροπή σημαίνει ότι τούς έγινε σύσταση από τον ΕΦΕΤ παλιότερα και τον έγραψαν στα παπάρια τους.
2011 (μη κανονικά και μη ασφαλή τρόφιμα, μη εφαρμογή κανόνων υγιεινής, χρήση μη επιτρεπόμενων ειδών γάλακτος, παραπλάνηση του καταναλωτή σχετικά με την προέλευση της πρώτης ύλης) και το 2007 (για χρήση απαγορευμένου συντηρητικού).
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αυτό είναι από το παρών νήμα, γελωτοποιέ;

Και φυσικά έχω δίκιο. Εσύ λοιπόν υποστηρίζεις ανερυθρίαστα ότι μια εταιρεία που όχι από λάθος αλλά από παράλειψη διαδικασιών ασφαλείας παράγει διαρκώς χαλασμένα προϊόντα, πρέπει να συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην τρέχει τίποτα και να θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σε ρωτησα αν πουλας Εβροφαρμα και απαντησες
Εννοείται πως όχι. Δεν πουλάω αποδεδειγμένα χαλασμένα προϊόντα.
Κια μετα μας λες οτι δεν αφορα κανεναν ;
Θα επαναλάβω για τελευταία φορά ότι δεν αφορά κανέναν με ποιες άλλες εταιρείες συνεργάζεται
Τελικα δεν σε ενδιαφερουν τα χαλασμενα προιοντα αλλα σε ενδιαφερει να την πεσεις στα Lidl;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2019, 02:59 Αυτό είναι από το παρών νήμα, γελωτοποιέ;

Και φυσικά έχω δίκιο. Εσύ λοιπόν υποστηρίζεις ανερυθρίαστα ότι μια εταιρεία που όχι από λάθος αλλά από παράλειψη διαδικασιών ασφαλείας παράγει διαρκώς χαλασμένα προϊόντα, πρέπει να συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην τρέχει τίποτα και να θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Ναι ρε πανυβλαξ απο το op ειναι
Kαι τελικα εχεις δικιο που το γραψες η εχεις δικιοπου δεν το γραψες;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 02:59 Σε ρωτησα αν πουλας Εβροφαρμα και απαντησες
Εννοείται πως όχι. Δεν πουλάω αποδεδειγμένα χαλασμένα προϊόντα.
Κια μετα μας λες οτι δεν αφορα κανεναν ;
Θα επαναλάβω για τελευταία φορά ότι δεν αφορά κανέναν με ποιες άλλες εταιρείες συνεργάζεται
Τελικα δεν σε ενδιαφερουν τα χαλασμενα προιοντα αλλα σε ενδιαφερει να την πεσεις στα Lidl;
Δεν θα πετάς την μπάλα στην εξέδρα συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει με ποιους συνεργάζεται όταν οι μοναδικές αναφορές του ΕΦΕΤ αφορούν τα Lidl και δεν αναφέρεται πουθενά καμμιά άλλη εταιρεία. Οι φαντασιώσεις και οι υποθέσεις σου δεν αφορούν το νήμα.

Η επιείκεια απέναντί σου τέλος. Καλά και τα γέλια αλλά από εδώ και μπρος θα αναφέρω κάθε ψευδές και συκοφαντικό ποστ σου μέχρι να γίνεις άνθρωπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε βλαξ δεν εγραψες εσυ ο ιδιος οτι ο ΕΦΕΤ εβγαλε ακαταλληλη ολη την γραμμη γιαουρτιου;
Εσυ δεν εγραψες οτι ο ΕΦΕΤ χαρακτηρισε την βιομηχανια ειναι πηγη μολυνσης;
Εσυ δεν εγραψες οτι δεν χρησιμοποει εγκεκριμενα γαλατα και δεν τηρει τους κανονες υγιεινης;
Εγω τα εγραψα;

Εχουμε αποφασεις ΕΦΕΤ ου αφορουν ολα τα προιοντα δηλαδη ολες τις αλυσιδες και εσυ χορευεις αντιλιντλικο τσαμικο
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πού αναφέρει ο ΕΦΕΤ ποιοι πουλούσαν αυτά τα προϊόντα; Αν δεν πεις, συκοφαντείς τον Βασιλόπουλο, τον Μασούτη, κτλ.

Η Lidl έχει συνεργασία με την εταιρεία, δεν είναι απλώς προμηθευτής τους, παράγουν προϊόντα ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. Δεν με νοιάζει αν καταλαβαίνεις την διαφορά, με νοιάζει να μην λες αποπροσανατολιστικές πίπες, ως συνήθως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2019, 16:54

Εννοείται πως έχω αρχείο καταγραφής θερμοκρασιών και εννοείται πώς α) δεν είμαι στο κατάστημα για να σου δείξω τίποτα, καθώς αν ήμουν δεν θα σου απαντούσα αυτήν την στιγμή και β) δεν ανεβάζω καμμιά κρίσιμη πληροφορία online. Τα αρχεία υπάρχουν για χρήση της επιχείρησης και έλεγχο από τις αρχές, όχι για να τα διαβάζει ο κάθε ραντομάς στα φόρα.

Συγκινητικος
Αντε να σου μαθω ως γινεται
Καμια κρισιμη πληροφορια
Συνημμένα
Screenshot_1.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Αύγ 2019, 03:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: ↑08 Αύγ 2019, 16:54
Εννοείται πως έχω αρχείο καταγραφής θερμοκρασιών και εννοείται πώς α) δεν είμαι στο κατάστημα για να σου δείξω τίποτα,
Δηλαδη ενημερωνεσαι για τις θερμοκρασιες μονο οταν εισαι στο μαγαζι
Οταν λειπεις δεν γνωριζεις τι γινεται
Καταλαβαμε μινιμαρκετα
Αν κλεισεις τριημερο και χαλασει ψηγειο θα μυριζει ψοφιμι ολο το μαγαζι;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Κατήγγειλα το ποστ σου ως εκτός θέματος. Μπορείς να ανοίξεις δικό σου θέμα για ψυγεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ακομη να βαλεις το λινκ για τα ψυγεια τα οποια μας περιεγραψες οτι χαλασαν
Εσυ αρχισες να μιλας για ψυγεια εδω μεσα

Και αφου τρομπονιαστηκες αφου εγω ανεβαζω αυτο που εσυ δεν μπορεις αρχισες να κανεις και καταγγελιες στα posts
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”