!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το «Εκκλησία OnLine» μηνύει τα σατιρικά «Κουλουβάχατα Comics»

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Re: Το «Εκκλησία OnLine» μηνύει τα σατιρικά «Κουλουβάχατα Comics»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

alexandroso έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:49
O I έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:44
alexandroso έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:42
Ναι, με σκοπό το κάνεις, να σατιρίσεις τα παράλογα κατ εσέ. Και στην Ελλάδα η σάτιρα έχει παράδοση απ την αρχαιότητα. Οχι ότι το συγκεκριμένο ήταν καμιά καλή σάτιρα. Αλλά δεν ήταν και κάτι το τρομερά προσβλητικό. Το μόνο που έδειξε είναι η απουσία κάθε ανοχής προς τον αντίθετο λόγο.
Δε μου είπες όμως
Εσύ θα το ανεχόσουν δημόσια αν επρόκειτο για αγαπητά σου πρόσωπα όπως η μάνα;

Ο.Ι.
Αν ήταν δημόσιο πρόσωπο η μάνα μου γιατί όχι; Αλλωστε το ότι δεν ανέχομαι εγώ κάτι μικρή σημασία έχει ως προς το ότι πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου. Η ελευθερία του λόγου κατοχυρώνει και την αντίθετη προκλητική άποψη, όχι μόνο όσα συμφωνείς μαζί τους. Κι εγώ δε γουστάρω τους ναζί αλλά δε ζητάω να κάψουμε το Μάιν Καμπφ.
Οπότε γιατί αυτή η αντίδραση, μιας και υπάρχει ελευθερία λόγου, όταν μετά την ξεκάθαρη πρόκληση τού σκιτσογράφου το "Εκκλησία OnLine" διαμαρτύρεται επικαλούμενη μάλιστα ισχύοντα νόμο;
Ελευθερία λόγου δεν είναι και η αντίδραση;

Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα αντιδρούσες με παρόμοιο τρόπο είτε ήταν είτε δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο η μάνα

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

ροδες united έγραψε: 09 Αύγ 2019, 02:19 Τυπε πρώτον καθολου αστειο και δεύτερον αν και ειδικός δεν ειμαι , ας προσελθει ο κ Γραφικός, καρααντιγραφαρα του κουλαφελκηθρα
Το τοπικ δεν το άνοιξα για να σχολιάσουμε το αν είναι επιτυχημένο σαν δημιουργία και αν έχει καλό χιούμορ. Άνευρη χαζομαρίτσα είναι, δεν αντιλέγω. Το παράλογο της πτώσης της σελίδας στο facebook για αυτό και της μήνυσης θέλω να σχολιάσουμε.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Υδράργυρος έγραψε: 09 Αύγ 2019, 08:54 Ταλιμπαν. Νέα υπόθεση παστίτσιου.
Για την ιστορία: Ο σύριζα κατάργησε τις διατάξεις περί βλασφημίας.
Έπρεπε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάψουμε να είμαστε Ιράν... Τώρα δε που άλλαξε η κυβέρνηση άρχισαν πάλι να αποθρασύνονται απ' ό,τι φαίνεται οι επίδοξοι λογοκριτές που θα άνηκαν κανονικά στον προηγούμενο αιώνα. Ο Βελόπουλος εν τω μεταξύ δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον νόμο για τη βλασφημία με αυστηρότερες ποινές, ζητώντας και τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ για να περάσει.
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 02:28 Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ...ρατσισμός σαν θρησκευτικη διάκριση μίσους προς τους Χριστιανούς !!!
Ποιος ρατσισμός και ποια θρησκευτική διάκριση μίσους ρε τύπε, μας δουλεύεις; Που το είδες το ρατσιστικό μίσος;;
Αυτό με το ζόρι μπορεί να εκληφθεί σαν ελαφρά βλασφημία, και νόμος για βλασφημία ΔΕΝ υπάρχει πλέον χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
Highlander

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:24 Είναι ρατσιστική θρησκευτικη διάκριση , και σηκώνει μήνυση σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο
Που λέει ο αντιρατσιστικός νόμος ότι απαγορεύεται να κάνεις χιούμορ με την κοίμηση της θεοτόκου; Δεν υπάρχουν αυτά που λες. Προφανώς έχεις μπερδέψει τον αντιρατσιστικό νόμο με τη "βλασφημία" η οποία νομικά πλέον δεν υφίσταται.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Α ναι, το παλιό κλασικό επιχείρημα και εσυ τα ίδια θα έκανες αν σου έβριζαν την μάνα. Τι και αν εξισώνεται ένα πραγματικό πρόσωπο με ένα φανταστικό για δημιουργία εντυπώσεων, τι και αν μανάδες καθυβρίζονται από τους χρησιμοποιούντες το επιχείρημα κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα ή στον δρόμο έτσι και αλλάξουν ρεύμα χωρίς φλας ή δεν παρκάρουν σωστά, τι και αν παραδίπλα πανηγυρίζουν που η Παναγίτσα έδωσε να δολοφονηθούν γυναίκες (εν δυνάμει μανάδες) που μπήκαν στο Ορος επι εμφυλίου, όχι, αυτοί εκεί, μη μου σατιριζεις την φανταστική μάνα ενώ δεν σατιριζεις τη μάνα του Μωάμεθ, δεν το ανέχομαι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Highlander

alexandroso έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:49 Αν ήταν δημόσιο πρόσωπο η μάνα μου γιατί όχι; Αλλωστε το ότι δεν ανέχομαι εγώ κάτι μικρή σημασία έχει ως προς το ότι πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου. Η ελευθερία του λόγου κατοχυρώνει και την αντίθετη προκλητική άποψη, όχι μόνο όσα συμφωνείς μαζί τους. Κι εγώ δε γουστάρω τους ναζί αλλά δε ζητάω να κάψουμε το Μάιν Καμπφ.
Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Τι σχέση έχει το μαιν καμπφ που είναι γεμάτο μίσος για τους άλλους ανθρώπους και καλεί σε άσκηση βίας εναντίον τους με το να σκιτσάρεις την Παναγία να κοιμάται στο κρεβάτι του διαμερίσματος της;
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Θρησκευτική διάκριση μίσους εναντίον της επικρατούσας θρησκείας, μας λέει ο Αινείαν.

Χτυπάνε βάναυσα τους χριστιανούς στην ταράτσα, φραγγέλιο και αγκάθια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

τί θένε οι τράγοι; το κακό γούστο και η έλλειψη ταλέντου δεν είναι ποινικά κολάσιμα (σικ)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα
ΣΕ ΛΕΥΚΟ CLIO Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εγώ πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι από τους δημιουργούς τόσο φτηνής σάτιρας έχουν πολύ επώδυνες αχίλλειες πτέρνες.

Όπερ σημαίνει, ότι σε χρόνο μηδέν μπορείς να τους κάνεις να τσιρίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

O I έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:57
Οπότε γιατί αυτή η αντίδραση, μιας και υπάρχει ελευθερία λόγου, όταν μετά την ξεκάθαρη πρόκληση τού σκιτσογράφου το "Εκκλησία OnLine" διαμαρτύρεται επικαλούμενη μάλιστα ισχύοντα νόμο;
Ελευθερία λόγου δεν είναι και η αντίδραση;

Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα αντιδρούσες με παρόμοιο τρόπο είτε ήταν είτε δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο η μάνα

Ο.Ι.
Οχι ρε φίλε, δεν είναι ελευθερία του λόγου το να κυνηγάς κάποιον γιατί δεν σου άρεσε αυτό που είπε (έγραψε, ζωγράφισε, σκίτσαρε). Το ακριβώς αντίθετο είναι.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Η «σατανική» σελίδα κουλουβάχατα comics στο facebook «έπεσε».

Πριν πέσει όμως πήρε άφθονη χριστιανική αγάπη:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος parafrwn την 09 Αύγ 2019, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 16:35 Εγώ πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι από τους δημιουργούς τόσο φτηνής σάτιρας έχουν πολύ επώδυνες αχίλλειες πτέρνες.

Όπερ σημαίνει, ότι σε χρόνο μηδέν μπορείς να τους κάνεις να τσιρίζουν.
Αυτό απαιτεί να έχεις και μυαλό, πιο εύκολη η μύνηση.

Εγώ βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί κολλήσατε ότι είναι σάτιρα όχι ένα απλό pun.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Highlander έγραψε: 09 Αύγ 2019, 16:12
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:24 Είναι ρατσιστική θρησκευτικη διάκριση , και σηκώνει μήνυση σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο
Που λέει ο αντιρατσιστικός νόμος ότι απαγορεύεται να κάνεις χιούμορ με την κοίμηση της θεοτόκου; Δεν υπάρχουν αυτά που λες. Προφανώς έχεις μπερδέψει τον αντιρατσιστικό νόμο με τη "βλασφημία" η οποία νομικά πλέον δεν υφίσταται.
Αν κάναμε χιούμορ με τον Προφήτη Μωάμεθ ;
Ειρωνευομενοι μάλιστα τα θρησκευτικά πιστεύω των μουσουλμάνων ;
Ο .. Δημητράς και το παρατηρητήριο για τα ρατσιστικά εγκλήματα δεν θα μου είχε κάνει μήνυση βάση του αντιρατσιστικού νόμου ;
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”