Καλησπερα, θα θέλατε και κάποιο συνοδευτικό μαζί με το ρόφημα που σας σερβιριστηκε, κύριε?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
-
alamo
Tuv είναι εταιρία πιστοποίησης δεν είναι πρότυπο, δεν έχει νόημα ο πληθυντικός που βάζεις, και ένα αλλο που θα σου φανεί πιο αλλόκοτο, ποιος σου λέει ότι είναι απαιτητό να σε έχει πιστοποιήσει κάποιος τρίτος, βέβαια αν συμβαίνει έχει άλλη βαρύτητα , αλλά ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alamo την 09 Αύγ 2019, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alamo
Πορευσου εν ειρηνη, μέσα στα σκοτάδια σουhellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:39Δεν νιώθω. Γενικά φροντίζω να μην χρησιμοποιώ το ένστικτό μου ή καφεμαντεία αλλά να ακολουθώ τις οδηγίες, τους κανόνες και την κείμενη νομοθεσία.alamo έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:37Άνθρωπε για περιγράψω όσο απλοϊκά τι εννοώ, έχω μπροστά μου ένα αλάτι , αναγράφει, συστατικά, το προφανές αλάτι,ιωδιούχους κάλιο 48ppm σταθεροποιητές αντισυσσωματικα οδηγίες εφαρμογής ( ναι για το θεό) οδηγίες διατηρησιμότητας αποθήκευσης και ανάλωση κατά προτίμηση , για εξήγησε μου τώρα πως εσυ νοιωθεις σαν έμπορας ότι αυτά είναι τα σύννομα και αυτά πρέπει να αναγράφονται, και όχι πχ ξένες ύλες, υγρασία κατά τη συσκευασία, και ότι φανταστεί το ξερό σου το κεφάλι,hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:23
Έχεις κανένα άλλο επιχείρημα; Γιατί βαρέθηκα να σε παίζω μονότερμα.
Αγόρι μου, πίστεψέ με, είμαι ο μόνος εδώ που δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τι είναι ο Technischer Überwachungs Verein, δούλεψα εκεί πολλά χρόνια. Ρώτησα, τα certifications ποιός TÜV (ή άλλος διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης) τα εξέδωσε. Και δεν υπάρχει TUB.alamo έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:42
Tub είναι εταιρία πιστοποίησης δεν είναι πρότυπο, δεν έχει νόημα ο πληθυντικός που βάζεις, και ένα αλλο που θα σου φανεί πιο αλλόκοτο, ποιος σου λέει ότι είναι απαιτητό να σε έχει πιστοποιήσει κάποιος τρίτος, βέβαια αν συμβαίνει έχει άλλη βαρύτητα , αλλά ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό
Ordem e Progresso.
-
alamo
Ποια certifications ρε μάστορα; Για ποιο πρότυπο;καταλαβαίνω τι δουλειά έκανες εκεί μέσα.
-
alamo
Προφανώς αυτό έκανες και από οποία tuv δούλευες , αυτό που δεν καταλαβαίνεις αν το προκείμενο είναι ασφάλεια τροφίμων, είναι ότι δεν είναι νομοθετικά προαπαιτουμενο, να έχεις πιστοποίηση από τρίτο, αρκεί να εφαρμόζεις τις αρχές ασφαλείας τροφίμων και να τις αποδεικνύεις σε κάθε κρατική αρχή που θα σε ελέγξει, βέβαια εμπορικά κάποιος πελάτης μπορεί να θέλει άνωθεν μαρτυρία από κάποιο τρίτο φορέα οργανισμό εταιρία πιστοποίησης . Αν στον οναματισει κιόλας καταλαβαίνεις και πολλά αλλά πράγματα.
Εσύ μέχρι πριν έγραφες tub. Τώρα θα διδάξεις; ταρίφα ξερόλα μπαμπά έχεις;alamo έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:55Προφανώς αυτό έκανες και από οποία tuv δούλευες , αυτό που δεν καταλαβαίνεις αν το προκείμενο είναι ασφάλεια τροφίμων, είναι ότι δεν είναι νομοθετικά προαπαιτουμενο, να έχεις πιστοποίηση από τρίτο, αρκεί να εφαρμόζεις τις αρχές ασφαλείας τροφίμων και να τις αποδεικνύεις σε κάθε κρατική αρχή που θα σε ελέγξει, βέβαια εμπορικά κάποιος πελάτης μπορεί να θέλει άνωθεν μαρτυρία από κάποιο τρίτο πελάτη φορέα οργανισμό εταιρία πιστοποίησης .
Ordem e Progresso.
-
alamo
Συγγνώμη μεγαλειότατε για το ορθογραφικό μου λάθος, Παενε τώρα και μάζεψε παρανυχίδες, στον Εσυδ παίρνουν του διαμετρήματος σου
Σε συγχωρώ, αλλά να πεις του μπαμπά σου να σε μάθει τρόπους. Κακομαθημένε. Εσύ με πρόσβαλες πρώτος, γύφτο. Πάνε τώρα, μίλα μόνος σου.
Ordem e Progresso.
Μπορεί κάποιος να γράψει -εκτός από τον ταρίφα- αν υπάρχει κάπου ο φορέας πιστοποίησης -που σχετίζεται με το τρόφιμο, δεν εννοούμε με το managment; Έχω απλά περιέργεια. Μην απαντήσει ο γύφτος.
Ordem e Progresso.
-
alamo
Δούλευε στο tuv και ρωτάς για φορέα πιστοποίησης, αλήθεια ποιες τουαλέτες καθαριζες;
O ΓΓ έχει δίκιο γράφοντας ότι αυτό το νήμα παίζει στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης και θέλει πολλή προσοχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 3 Απαντήσεις