!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ροδες united
Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας

Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ροδες united »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Αύγ 2019, 14:41 Άθλιες ψεκασμενιες.
Καλησπερα, θα θέλατε και κάποιο συνοδευτικό μαζί με το ρόφημα που σας σερβιριστηκε, κύριε?
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo »

Cavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:31 Πoιός έκανε certification? Εννοώ, ποιό TÜV?
Tuv είναι εταιρία πιστοποίησης δεν είναι πρότυπο, δεν έχει νόημα ο πληθυντικός που βάζεις, και ένα αλλο που θα σου φανεί πιο αλλόκοτο, ποιος σου λέει ότι είναι απαιτητό να σε έχει πιστοποιήσει κάποιος τρίτος, βέβαια αν συμβαίνει έχει άλλη βαρύτητα , αλλά ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alamo την 09 Αύγ 2019, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alamo

hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:39
alamo έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:37
hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:23

Έχεις κανένα άλλο επιχείρημα; Γιατί βαρέθηκα να σε παίζω μονότερμα.
Άνθρωπε για περιγράψω όσο απλοϊκά τι εννοώ, έχω μπροστά μου ένα αλάτι , αναγράφει, συστατικά, το προφανές αλάτι,ιωδιούχους κάλιο 48ppm σταθεροποιητές αντισυσσωματικα οδηγίες εφαρμογής ( ναι για το θεό) οδηγίες διατηρησιμότητας αποθήκευσης και ανάλωση κατά προτίμηση , για εξήγησε μου τώρα πως εσυ νοιωθεις σαν έμπορας ότι αυτά είναι τα σύννομα και αυτά πρέπει να αναγράφονται, και όχι πχ ξένες ύλες, υγρασία κατά τη συσκευασία, και ότι φανταστεί το ξερό σου το κεφάλι,
Δεν νιώθω. Γενικά φροντίζω να μην χρησιμοποιώ το ένστικτό μου ή καφεμαντεία αλλά να ακολουθώ τις οδηγίες, τους κανόνες και την κείμενη νομοθεσία.
Πορευσου εν ειρηνη, μέσα στα σκοτάδια σου
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

alamo έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:42
Tub είναι εταιρία πιστοποίησης δεν είναι πρότυπο, δεν έχει νόημα ο πληθυντικός που βάζεις, και ένα αλλο που θα σου φανεί πιο αλλόκοτο, ποιος σου λέει ότι είναι απαιτητό να σε έχει πιστοποιήσει κάποιος τρίτος, βέβαια αν συμβαίνει έχει άλλη βαρύτητα , αλλά ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό
Αγόρι μου, πίστεψέ με, είμαι ο μόνος εδώ που δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τι είναι ο Technischer Überwachungs Verein, δούλεψα εκεί πολλά χρόνια. Ρώτησα, τα certifications ποιός TÜV (ή άλλος διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης) τα εξέδωσε. Και δεν υπάρχει TUB.
Ordem e Progresso.
alamo

Ποια certifications ρε μάστορα; Για ποιο πρότυπο;καταλαβαίνω τι δουλειά έκανες εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Παραιτούμαι, δεν έχει νόημα.
Ordem e Progresso.
alamo

Cavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:50 Παραιτούμαι, δεν έχει νόημα.
Προφανώς αυτό έκανες και από οποία tuv δούλευες , αυτό που δεν καταλαβαίνεις αν το προκείμενο είναι ασφάλεια τροφίμων, είναι ότι δεν είναι νομοθετικά προαπαιτουμενο, να έχεις πιστοποίηση από τρίτο, αρκεί να εφαρμόζεις τις αρχές ασφαλείας τροφίμων και να τις αποδεικνύεις σε κάθε κρατική αρχή που θα σε ελέγξει, βέβαια εμπορικά κάποιος πελάτης μπορεί να θέλει άνωθεν μαρτυρία από κάποιο τρίτο φορέα οργανισμό εταιρία πιστοποίησης . Αν στον οναματισει κιόλας καταλαβαίνεις και πολλά αλλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

alamo έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:55Προφανώς αυτό έκανες και από οποία tuv δούλευες , αυτό που δεν καταλαβαίνεις αν το προκείμενο είναι ασφάλεια τροφίμων, είναι ότι δεν είναι νομοθετικά προαπαιτουμενο, να έχεις πιστοποίηση από τρίτο, αρκεί να εφαρμόζεις τις αρχές ασφαλείας τροφίμων και να τις αποδεικνύεις σε κάθε κρατική αρχή που θα σε ελέγξει, βέβαια εμπορικά κάποιος πελάτης μπορεί να θέλει άνωθεν μαρτυρία από κάποιο τρίτο πελάτη φορέα οργανισμό εταιρία πιστοποίησης .
Εσύ μέχρι πριν έγραφες tub. Τώρα θα διδάξεις; ταρίφα ξερόλα μπαμπά έχεις;
:lol:
Ordem e Progresso.
alamo

Συγγνώμη μεγαλειότατε για το ορθογραφικό μου λάθος, Παενε τώρα και μάζεψε παρανυχίδες, στον Εσυδ παίρνουν του διαμετρήματος σου
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Σε συγχωρώ, αλλά να πεις του μπαμπά σου να σε μάθει τρόπους. Κακομαθημένε. Εσύ με πρόσβαλες πρώτος, γύφτο. Πάνε τώρα, μίλα μόνος σου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μπορεί κάποιος να γράψει -εκτός από τον ταρίφα- αν υπάρχει κάπου ο φορέας πιστοποίησης -που σχετίζεται με το τρόφιμο, δεν εννοούμε με το managment; Έχω απλά περιέργεια. Μην απαντήσει ο γύφτος.
Ordem e Progresso.
alamo

Ωραίο απόγευμα θα περασουμε
alamo

Δούλευε στο tuv και ρωτάς για φορέα πιστοποίησης, αλήθεια ποιες τουαλέτες καθαριζες;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

O ΓΓ έχει δίκιο γράφοντας ότι αυτό το νήμα παίζει στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης και θέλει πολλή προσοχή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”