!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το «Εκκλησία OnLine» μηνύει τα σατιρικά «Κουλουβάχατα Comics»
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Το «Εκκλησία OnLine» μηνύει τα σατιρικά «Κουλουβάχατα Comics»
Δεν είναι εξύβριση, είναι κακόγουστο χιούμορ. Δεν συντρέχει λόγος για μήνυση.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Αντικειμενικά είναι ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη "κοίμηση". Τα υπόλοιπα είναι στα μυαλά μερικών.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:16Είναι εξύβριση και βλασφημίαDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2019, 12:48 Φαντάσου πόσο ανασφαλής ταλιμπάν πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρήσει αυτό εξύβριση και βλασφημία.
Για να μην πούμε γι αυτούς που αρχίζουν τις μαλακίες με το μωάμεθ, γιατί αυτοί έχουν κι άλλο επίπεδο προστασίας. Αλλά φανταστείτε να λέγαμε.
Είναι ρατσιστική θρησκευτικη διάκριση , και σηκώνει μήνυση σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμοCavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:20 Δεν είναι εξύβριση, είναι κακόγουστο χιούμορ. Δεν συντρέχει λόγος για μήνυση.
Το ίδιο θα γινόταν εάν στη θέση της Παναγίας ήταν ο Προφήτης Μωάμεθ
Καλά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:24Είναι ρατσιστική θρησκευτικη διάκριση , και σηκώνει μήνυση σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο
Το ίδιο θα γινόταν εάν στη θέση της Παναγίας ήταν ο Προφήτης Μωάμεθ
Ordem e Progresso.
Ρώτα και τον Παναγιώτη Δημητρα του παρατηρητηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων ο οποίος μοιράζει μηνύσεις για ρατσισμό ακόμη και για μια απλή αρνητική κριτική στο Ισλάμ ...
Χέστηκα για τον Δημητρά. Την άποψή μου γράφω. Κατ΄εμέ, δεν συντρέχει λόγος για μήνυση, είναι υπερβολή. Δεν μου αρέσει το κόμικ αυτό, αλλά όχι επειδή σατιρίζει, επειδή είναι κακότεχνο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:43Ρώτα και τον Παναγιώτη Δημητρα του παρατηρητηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων ο οποίος μοιράζει μηνύσεις για ρατσισμό ακόμη και για μια απλή αρνητική κριτική στο Ισλάμ ...
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Cavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:20 Δεν είναι εξύβριση, είναι κακόγουστο χιούμορ. Δεν συντρέχει λόγος για μήνυση.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εντάξει, λογικό να είναι έτοιμη για ύπνο, οι χριστιανοί την επικαλούνται για να ανάψει το πετρογκάζ, ενώ την φαντασιώνονται με φανέλα της Παναχαϊκής τελευταία στιγμή, κάποια στιγμή κουράζεται ένας άνθρωπος (υποτίθεται; Μπορεί να είναι και ημίθεος ή αληθινή θεότητα στο πάνθεο, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο).
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σεβαστό σαν προσωπική άποψη , όμως θα ήθελα να ξέρω από πλευράς αντιρατσιστικού νόμου τι προβλέπεταιCavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:48Χέστηκα για τον Δημητρά. Την άποψή μου γράφω. Κατ΄εμέ, δεν συντρέχει λόγος για μήνυση, είναι υπερβολή. Δεν μου αρέσει το κόμικ αυτό, αλλά όχι επειδή σατιρίζει, επειδή είναι κακότεχνο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:43Ρώτα και τον Παναγιώτη Δημητρα του παρατηρητηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων ο οποίος μοιράζει μηνύσεις για ρατσισμό ακόμη και για μια απλή αρνητική κριτική στο Ισλάμ ...
Δεν μπορεί η ασέβεια στην ισλαμική θρησκεία να θεωρείται ως ρατσισμός ως θρησκευτικη διάκριση ενώ τον χριστιανισμό μπορούμε να τον βρίζουμε ελεύθερα
Προσωπικά είμαι Άθεος
Ωραία, να τιμωρηθεί ο κομίστας, συμβολικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:54Σεβαστό σαν προσωπική άποψη , όμως θα ήθελα να ξέρω από πλευράς αντιρατσιστικού νόμου τι προβλέπεται
Δεν μπορεί η ασέβεια στην ισλαμική θρησκεία να θεωρείται ως ρατσισμός ως θρησκευτικη διάκριση ενώ τον χριστιανισμό μπορούμε να τον βρίζουμε ελεύθερα
Προσωπικά είμαι Άθεος
Ordem e Progresso.
Ας φτιάξει κάποιος ‘αινείαν με ΠΑΣΟΚ, αινειαν με ΣΥΡΙΖΑ, αινειαν με ΝΔ’, κάποιον που γίνεται όλο και πιο αρτηριοσκληρωτικός.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
alexandroso
Ελα ντε. Βούρτσισε τα δόντια της η Παναγία; Μήνυση! Δεν αντέχονται τα χριστιανά...Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2019, 12:48 Φαντάσου πόσο ανασφαλής ταλιμπάν πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρήσει αυτό εξύβριση και βλασφημία.
Για να μην πούμε γι αυτούς που αρχίζουν τις μαλακίες με το μωάμεθ, γιατί αυτοί έχουν κι άλλο επίπεδο προστασίας. Αλλά φανταστείτε να λέγαμε.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
alexandroso
Εχεις κάποιο παράδειγμα να κάνουμε αντιπαραβολή;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:43Ρώτα και τον Παναγιώτη Δημητρα του παρατηρητηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων ο οποίος μοιράζει μηνύσεις για ρατσισμό ακόμη και για μια απλή αρνητική κριτική στο Ισλάμ ...
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Διάβασε τις μηνύσεις που έχει κάνει το ανωτέρω παρατηρητήριο για τα ρατσιστικά εγκλήματα οι οποίες γίνονται βάση του αντιρατσιστικού νόμου
Έχω τις δικές μου προσωπικές απόψεις άσχετα με τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκω η ψηφίζωΛεγεών έγραψε: 09 Αύγ 2019, 13:58 Ας φτιάξει κάποιος ‘αινείαν με ΠΑΣΟΚ, αινειαν με ΣΥΡΙΖΑ, αινειαν με ΝΔ’, κάποιον που γίνεται όλο και πιο αρτηριοσκληρωτικός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 0 Απαντήσεις