!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καινούριο smartphone-προτάσεις
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
Τωρα καταλαβα. Κανενα προβλημα. Βαζω τα λεφτα για καμ,μικροφωνα,γυαλια.
Κλαιν,κανα 1000αρι να κοστιζουν ολα αυτα; Ισως αγορασω μεταχειρισμενα απο ι μπεη
Κλαιν,κανα 1000αρι να κοστιζουν ολα αυτα; Ισως αγορασω μεταχειρισμενα απο ι μπεη
Τώρα μιλάς σωστά.Pedro έγραψε: 09 Αύγ 2019, 00:46 Τωρα καταλαβα. Κανενα προβλημα. Βαζω τα λεφτα για καμ,μικροφωνα,γυαλια.
Πάμε παρακάτω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε ανθρωπε σισεξ. Ποτε ο φιλος μου ορεστης θερτι φαϊφ πηγε πισω απο το παγκακι της βισση;
Ρε,μονο η αρχη θα ειναι καπιταλιστικη ,που θα αναλαβω τα εξοδα των υλικων αγαθων.
Υστερα,ολοι θα προσφερουν και δεν θα ανταμοιβεται κανεις σε χρημα.
Εσένα αυτά σαν επενδυτή δεν σε ενδιαφέρουν, άσε τις λεπτομέρειες σε εμάς.Pedro έγραψε: 09 Αύγ 2019, 00:49Ρε,μονο η αρχη θα ειναι καπιταλιστικη ,που θα αναλαβω τα εξοδα των υλικων αγαθων.
Υστερα,ολοι θα προσφερουν και δεν θα ανταμοιβεται κανεις σε χρημα.
.
.
Ορέστη, άκυρο το σαόμί, βρήκαμε επενδυτή, θα πάρουμε ένα πι θέρτι μέητ προ κ ένα όσμο ή το αντίστοιχο της σαόμί.
Ηχογράφηση θα κάνομε μπάηνόραλ, δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι, απλά πάνω από την μάσκα θα φοράς και ένα ζευγάρι ακουστικά μόνο που δεν θα είναι ακουστικά.
Ηχογράφηση θα κάνομε μπάηνόραλ, δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι, απλά πάνω από την μάσκα θα φοράς και ένα ζευγάρι ακουστικά μόνο που δεν θα είναι ακουστικά.
.
.
Οποτε συμφωνειστε και συνεδριασετε,απλα στειλτε μου τα υλικα που χρειαζεστε και διευθυνση να σας τα φερει η φιλη μου dhl.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2019, 00:50Εσένα αυτά σαν επενδυτή δεν σε ενδιαφέρουν, άσε τις λεπτομέρειες σε εμάς.
Μαρέσεις.Pedro έγραψε: 09 Αύγ 2019, 00:55Οποτε συμφωνειστε και συνεδριασετε,απλα στειλτε μου τα υλικα που χρειαζεστε και διευθυνση να σας τα φερει η φιλη μου dhl.
.
.
Παρακαλω να τα σημειωσει η γραματευς μου ναδαϊ.
Για τη ναδάη έχουμε λίγο διαφορετικά σχέδια, εξάλλου στο καλλιτεχνικό κομμάτι τελευταίο λόγο έχει ο Ορέστης, είναι πέρα από τις δυνατότητες μας όπως καταλαβαίνεις.
.
.
-
Ορέστης 35
Για ηχογραφηση παρτε μου αυτα τα μικροφωνα που πιανουν ανθρωπινες ομιλιες απο μακρια και θα φερω καλο υλικο.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2019, 00:53 Ορέστη, άκυρο το σαόμί, βρήκαμε επενδυτή, θα πάρουμε ένα πι θέρτι μέητ προ κ ένα όσμο ή το αντίστοιχο της σαόμί.
Θα σε πάρουμε κ ένα υπέρκατευθυντικό ρε μην ανησυχείς.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Αύγ 2019, 01:04Για ηχογραφηση παρτε μου αυτα τα μικροφωνα που πιανουν ανθρωπινες ομιλιες απο μακρια και θα φερω καλο υλικο.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2019, 00:53 Ορέστη, άκυρο το σαόμί, βρήκαμε επενδυτή, θα πάρουμε ένα πι θέρτι μέητ προ κ ένα όσμο ή το αντίστοιχο της σαόμί.
Ηχογράφηση θα κάνομε μπάηνόραλ, δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι, απλά πάνω από την μάσκα θα φοράς και ένα ζευγάρι ακουστικά μόνο που δεν θα είναι ακουστικά.![]()
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-