Μόνον εκεί που τον συμφέρει δέχεται τους νόμους και την εξουσία !!!Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:40Ρε Pedro, πόσο μακρυά θα την τραβήξεις την υποκρισία;Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:15Ρε καλε μου ανθρωπε. Οσο δεν καταλαβαινεις την λεπτη ,αυτη διαφορα. Δηλαδη,ακομη και αν σε προκαλεσει ενας πολιτης,απο την στιγμη που εχεις τον ρολο του αστυνομου που φερνει την ταξη και ασφαλεια,σε δημοκρατια δεν νοειται η βιαιη πραξη του συγκεκριμενου. Για αυτο,αλλωστε υπαρχουν οι νομοι (κανονες) και πρεπει πρωτα απο ολα να τηρουνται απο τους που τον πρεσβευουν.
Το καταλαβενετε αυτο; Η να αρχισουμε παλι απο τη την αρχη;
Φαντασου εναν δικαστη να βριζει εναν κατηγορουμενο επειδη πχ τον εβρισε ή τον προκαλεσε ,τελος παντως ,λεκτικα.
Αυτό είναι δική σου δήλωση: Δεν θελω την εξουσια.
Δεν θέλεις την εξουσία με τους νόμους της και απαιτείς τώρα την εφαρμογή τους;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα εκνευριστεί και θα αμολήσει μιαν ιερεμιάδα, όπως εδώ viewtopic.php?f=30&t=13716&p=792876&hil ... os#p792849ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:43Μόνον εκεί που τον συμφέρει δέχεται τους νόμους και την εξουσία !!!Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:40Ρε Pedro, πόσο μακρυά θα την τραβήξεις την υποκρισία;Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:15Ρε καλε μου ανθρωπε. Οσο δεν καταλαβαινεις την λεπτη ,αυτη διαφορα. Δηλαδη,ακομη και αν σε προκαλεσει ενας πολιτης,απο την στιγμη που εχεις τον ρολο του αστυνομου που φερνει την ταξη και ασφαλεια,σε δημοκρατια δεν νοειται η βιαιη πραξη του συγκεκριμενου. Για αυτο,αλλωστε υπαρχουν οι νομοι (κανονες) και πρεπει πρωτα απο ολα να τηρουνται απο τους που τον πρεσβευουν.
Φαντασου εναν δικαστη να βριζει εναν κατηγορουμενο επειδη πχ τον εβρισε ή τον προκαλεσε ,τελος παντως ,λεκτικα.
Δεν θέλεις την εξουσία με τους νόμους της και απαιτείς τώρα την εφαρμογή τους;![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Εμπεδοκλής
Φέρε το νόμο.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:44Ο νόμος αναφέρεται σαφώς σε τέτοιες περιπτώσεις εξαιρετικής ή βάναυσης συμπεριφοράς. Μάλιστα θεωρεί έγκλημα το να μην παρέμβεις ή να αδιαφορήσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:58Βλέπεις να βιάζουν μία γυναίκα δίπλα σου. Τι λες; Περιμένεις την αστυνομία; Ή στηρίζεις επικουρικά το έργο της δικαιοσύνης;hellegennes έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:49
Και η σεξουαλική παρενόχληση στοιχειοθετείται δύσκολα χωρίς οπτικοακουστικά ντοκουμένα ή μάρτυρες. Άρα σκοτώνουμε τον δράστη και είμαστε καλά.
Γιατί περιστρέφεσαι διαρκώς στα ίδια και προσπαθείς να εξομοιώσεις το βιασμό με το γκράφιτι;
Να ψάξεις να τον βρεις. Έχει κατατεθεί επακριβώς στις προηγούμενες σελίδες.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2019, 19:14Φέρε το νόμο.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:44Ο νόμος αναφέρεται σαφώς σε τέτοιες περιπτώσεις εξαιρετικής ή βάναυσης συμπεριφοράς. Μάλιστα θεωρεί έγκλημα το να μην παρέμβεις ή να αδιαφορήσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:58
Βλέπεις να βιάζουν μία γυναίκα δίπλα σου. Τι λες; Περιμένεις την αστυνομία; Ή στηρίζεις επικουρικά το έργο της δικαιοσύνης;
Γιατί περιστρέφεσαι διαρκώς στα ίδια και προσπαθείς να εξομοιώσεις το βιασμό με το γκράφιτι;
Κάθε που αλλάζει η σελίδα "φέρε το νόμο".
Ρε συ,δεν υπαρχει περιπτωση ακομη και στην ουτοπια ενος «φανατικου» θεωρητικου αναρχικου να λειτουργησει μια κοινωνια διχως κανονες.Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:40Ρε Pedro, πόσο μακρυά θα την τραβήξεις την υποκρισία;Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:15Ρε καλε μου ανθρωπε. Οσο δεν καταλαβαινεις την λεπτη ,αυτη διαφορα. Δηλαδη,ακομη και αν σε προκαλεσει ενας πολιτης,απο την στιγμη που εχεις τον ρολο του αστυνομου που φερνει την ταξη και ασφαλεια,σε δημοκρατια δεν νοειται η βιαιη πραξη του συγκεκριμενου. Για αυτο,αλλωστε υπαρχουν οι νομοι (κανονες) και πρεπει πρωτα απο ολα να τηρουνται απο τους που τον πρεσβευουν.
.
Επισης,ναι. Θελω,οσο ζουμε με την συγκεκριμενη νομοθεσια,ακομη κι αν ειμαι κατα των εξουσιων ή τον τροπο εφαρμογης των κανονων κλπ να τηρειται και να εφαρμοζεται. Ποσο μαλλον απο τους αστυνομικους.
Προσωπικα,ειτε μαρεσει ειτε οχι,αυτη τη στιγμη εχουμε καποιους νομους. Επειδη ειμαι πχ κατα της νδ ή των νομοων που παιρναει δεν μπορω να τα αγνοησω και να συνειδητα να τα κανω μοαχαλο,γιατι θεωρω οτι με αυτον τον τροπο δεν αλλαζεις τις συνθηκες,τουλαχιστον προς το καλο.
Ειναι σαν να μου λες,αφου δεν γουσταρεις καμια εξουσια κανε τα ολα μπαχαλο,παρανμησε (συμφωνα με της δεδομενης στιγμης ,νομους,κανονες κλπ). Αλλα σε περιπτωση που το κανω αυτο,οπως ειπα και προηγουμενως ,δεν βοηθαω να αλλαξει καμια κατασταση. Πρωτον λογω της παρεκτροπης απο την «ομαλοτητα» (μπαχαλο κλπ) και δευτερον απο ασεβεια προς τους συμπολιτες - συνανθρωπους μου ,που οφειλω να σεβαστω ακομη και αν διαφωνω,με την επιλογη τους.
Με λιγα λογια δεν θα μπω σε μονοδρομο επειδη ειμαι κατα της εξουσιας που εβαλε τις πινακιδες
Επισης,δεν σημαινει οτι επειδη ειμαι κατά με τον τροπο λειτουργιας των τραπεζων οτι δεν θα χρησιμοποιω ή πρεπει να τις σπασω.
Ξερω,σου φαινεται παραλογη η σκεψη μου,αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Υγ. Οπως εγω σεβομαι τους κανονες κλπ κλπ (για τους λογους που σου ειπα) ,οφειλει και ο αστυνομικος να σεβαστει και να τηρει. Οπως και ο πιτσιρικας. Το ολο ζητημα ειναι οτι εδω ξεκινησε η συζητηση με το νημα του αντερ «και λιγες του εριξε»,τι περιμενες να πω; Για τον μικρο; Βεβαια και οχι. Οπως ειπα και σε ενα σχολιο,σχεδον αυτονοητο ειναι για ολους εδω μεσα και στην ευρητερη κοινωνια πως η πραξη αυτη,πρωτα η κινηση να βαψει ενα μνημειο και δευτερον να προκαλεσει τον αστυνομικο (ή οποιονδηποτε συμπολιτη,που θα του κανει παρατηρηση) ,πως ειναι κατακριταια. Και αντι να τον ξυλοκοπει ενας που πρεπει να αντιδρασει αντιθετα με αυτη την κινηση,τι κανει; Παρατυπει νανδρε και συμφωνα με τους νομους της δεδομενης στιγμης αλλα και συμφωνα με μια ,ας το πουμε σε μια ουτοπικη κοινωνια οπως την φανταζομαι. Αυτα.
Ξερεις τι δεν καταλαβαινω; Γιατι ,ειλικρινα ασχολεισαι μαζι μου; Αφου βλεπεις οτι καθε φορα ή με προσβαλλεις ή αγνοεις πολλα σημεια που θιγω. Ακομη κι αν σου φαινονται χαζα.Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:52Θα εκνευριστεί και θα αμολήσει μιαν ιερεμιάδα, όπως εδώ viewtopic.php?f=30&t=13716&p=792876&hil ... os#p792849ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:43Μόνον εκεί που τον συμφέρει δέχεται τους νόμους και την εξουσία !!!Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:40
Ρε Pedro, πόσο μακρυά θα την τραβήξεις την υποκρισία;
Δεν θέλεις την εξουσία με τους νόμους της και απαιτείς τώρα την εφαρμογή τους;![]()
![]()
.
Δηλαδη ρε μλκς; Επειδη εχω διαφορετικη αποψη,πρωτον δεν πρεπει να την λεω και δευτερον επειδη δεν συμφωνειται ειμαι ζαιος,γκει,τραβελι,κομμουνι,αναρχικος,βανδαλιστης κλπ.
Επειδη κρινω τον συγκεκριμενο τροπο λειτουργιας του πολιτευματος ειμαι σωνει και καλα ο κακος της υποθεσης;
Αυτο που εχω καταλαβει ,ειδικα για εσενα νανδρε. Εισαι ενας ανθρωπος,που απο την βαρεμαρα του που βγηκε συνταξη στα 45,θελει μοναχα να προσβαλλει τους συνομιλητες του α) για να τραβηξει την προσοχη τους ,β) γιατι θεωρει τον εαυτο του αλανθαστο ,γ) γιατι ολα πρεπει να γινουν ετσι οπως πιστευει ο νανδρος. Και ολα αυτα,επειδη ειχε μια εμπειρια στην ζωη με «στρατιωτικη» πειθαρχια.
Λυσε μου μια απορια ρε νανδρε. Απο την στιγμη που ο στρατος,αστυνομια κλπ καθημερινα ζουν με πειθαρχια κλπ γιατι πραττουν το αντιθετο σε τετοιες στιγμες;
Και σαφως θα επηρεασει ,οπως θα πεξει και ρολο στην τελικη της αποφαση,ειδικα εκει προσμετραται και το φτερνισμα. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα βρισει ή θα κατεβει να τον χτυπησει.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 09:17Σύμφωνα με την άποψη σας αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει την κρίση του δικαστή.Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:15
Υποθέτω λοιπόν ότι ο δικαστής θα τον εγκαλέσει στην τάξη, θα κάνει αυστηρή παρατήρηση στους αστυνομικούς που θα τον ρίξουν στο πάτωμα αν κινηθεί απειλητικά προς την έδρα, θα του χαϊδέψει το κεφάλι για να τον ηρεμήσει και μετά θα συνεχίσει κανονικά η όλη διαδικασία.
Ή όχι;
Γιατι δυσκολευεσαι να το καταλαβεις αυτο; Εμεις (σε οποιους αναφερεσαι) ειπαμε ξεκαθαρα οτι ειναι λαθος ο μικρος. Εσεις γιατι εχετε τοση καουρα με τον μπατσο; Ειστε μπατσοι ή τι φαση τελος παντων; Τοσο παραλογο ειναι να μην θελει κανείς την βια απο τους αστυνομικους;´
Επισης,πιστεψε με,εαν νομιζεις ορι ερσι λυνονται τα προβληματα και για αυτο εχεις αυτες τις αποψεις,σου λεω πως δεν λυνονται ετσι. Κι αν δεν με πιστευεις,πηγαινε να ζησεις σε καμια ευρωπαικη χωρα και δες τι συμβαινει.
Στην βαυαρια οπου μενω,εχει γενικα πολλους αστυνομικους,αλλα ακομη και στον πιο τελευταιο εγκληματια του φερονται οπως οριζει ο νομος,ειτε του αρεσει ειτε οχι. Το καταλαβαινεις αυτο; Οτι ενας αστυνομος να τηρει τους νομους ειναι ο,τι πιο φυσιολογικο συμβαινει και οχι το αντιθετο..
Τελος παντων. Ειλικρινα βαρεθηκα. Ειναι ξεκαθαρες οι αποψεις ολων ,ακομη και του νομου.
Επισης θελω να σου πω κατι ακομα,κατ εμε,παρολο που δεν γουσταρω να υπαρχουν καν. Θα επρεπε η πολιτεια και τους δυο να τους τραβολογαει στα δικαστηρια για αυτο που επραξαν και να μην τελειωνει εκει,επειδη δεν εκανε κανενας μηνυση.
Γιατι ετσι,ουτε ο μεν ουτε ο δε δεν προκειται να αλλαξουν καμια συμπεριφορα. Ολα αυτα συμφωνα με την συγκεκριμενη φαση και λειτουργια της συγχρονης εποχης δημοκρατιας. Οχι στον κοσμο που φανταζομαι,γιατι εκει δεν θα συμβαινουν αυτα,αλλα ουτε τετοιου ειδους συμπεριφορες.
Εν τω μεταξυ,μιλας εσυ ρε; Ξεχασες τι εγραφες στις ορωτες σελιδες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:43Μόνον εκεί που τον συμφέρει δέχεται τους νόμους και την εξουσία !!!Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:40Ρε Pedro, πόσο μακρυά θα την τραβήξεις την υποκρισία;Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:15Ρε καλε μου ανθρωπε. Οσο δεν καταλαβαινεις την λεπτη ,αυτη διαφορα. Δηλαδη,ακομη και αν σε προκαλεσει ενας πολιτης,απο την στιγμη που εχεις τον ρολο του αστυνομου που φερνει την ταξη και ασφαλεια,σε δημοκρατια δεν νοειται η βιαιη πραξη του συγκεκριμενου. Για αυτο,αλλωστε υπαρχουν οι νομοι (κανονες) και πρεπει πρωτα απο ολα να τηρουνται απο τους που τον πρεσβευουν.
.![]()
Αντε ρε μπαγλαμα.
Και εσυ δες ρι λεω εγω. Φαντασου λεω,να εβριζε λεω,ενας δικαστης λεω,τον κατηγορουμενο λεω,επειδη τον προκαλεσε λεω,λεκτικα λεω.Ασέβαστος έγραψε: 08 Αύγ 2019, 08:49δω λεει τον προκαλεσε με μπουνιες....Pedro έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:15Ρε καλε μου ανθρωπε. Οσο δεν καταλαβαινεις την λεπτη ,αυτη διαφορα. Δηλαδη,ακομη και αν σε προκαλεσει ενας πολιτης,απο την στιγμη που εχεις τον ρολο του αστυνομου που φερνει την ταξη και ασφαλεια,σε δημοκρατια δεν νοειται η βιαιη πραξη του συγκεκριμενου. Για αυτο,αλλωστε υπαρχουν οι νομοι (κανονες) και πρεπει πρωτα απο ολα να τηρουνται απο τους που τον πρεσβευουν.Sid Vicious έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:03 Ο ίδιος ο γκραφιτας είπε "παίδες εγώ φταίω, εγώ άρχισα να τον χτυπώ πρώτος, συγγνώμη " και ο χελης και ο σταβναμαρ επιμένουν "όκχι όκχι κακό αυτό αστυνομικό, σατανάς,μπου, ντεν κζερει νόμο, μόνο εμείς κζέρουμε "
Με λιγα λογια,χτυπαει ο μπατσος επειδη τον προκαλες εμε μπουνιες και αρχιζει σαν τον ραμπο να κλωτσαει κλπ και σαν παραδειγμα σου φερνω εναν δικαστη και κατηγορουμενο που βριζονται μεταξυ σου
Τεσπα. Τι καθομαι και ασχολουμαι...
-
Εμπεδοκλής
Λυπάμαι, αλλά δεν παρακολουθώ τα πάντα. Μόνο αυτά για τα οποία μου έρχεται notification.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2019, 19:14Φέρε το νόμο.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:44Ο νόμος αναφέρεται σαφώς σε τέτοιες περιπτώσεις εξαιρετικής ή βάναυσης συμπεριφοράς. Μάλιστα θεωρεί έγκλημα το να μην παρέμβεις ή να αδιαφορήσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2019, 23:58
Βλέπεις να βιάζουν μία γυναίκα δίπλα σου. Τι λες; Περιμένεις την αστυνομία; Ή στηρίζεις επικουρικά το έργο της δικαιοσύνης;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σταμάτησα να δουλεύω στα 60 μου (όχι 45 και είναι ύποπτων προθέσεων το νούμερο που έβαλες).Pedro έγραψε: 08 Αύγ 2019, 20:38Ξερεις τι δεν καταλαβαινω; Γιατι ,ειλικρινα ασχολεισαι μαζι μου; Αφου βλεπεις οτι καθε φορα ή με προσβαλλεις ή αγνοεις πολλα σημεια που θιγω. Ακομη κι αν σου φαινονται χαζα.Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:52Θα εκνευριστεί και θα αμολήσει μιαν ιερεμιάδα, όπως εδώ viewtopic.php?f=30&t=13716&p=792876&hil ... os#p792849ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Αύγ 2019, 17:43 Μόνον εκεί που τον συμφέρει δέχεται τους νόμους και την εξουσία !!!![]()
![]()
.
Δηλαδη ρε μλκς; Επειδη εχω διαφορετικη αποψη,πρωτον δεν πρεπει να την λεω και δευτερον επειδη δεν συμφωνειται ειμαι ζαιος,γκει,τραβελι,κομμουνι,αναρχικος,βανδαλιστης κλπ.
Επειδη κρινω τον συγκεκριμενο τροπο λειτουργιας του πολιτευματος ειμαι σωνει και καλα ο κακος της υποθεσης;
Αυτο που εχω καταλαβει ,ειδικα για εσενα νανδρε. Εισαι ενας ανθρωπος,που απο την βαρεμαρα του που βγηκε συνταξη στα 45,θελει μοναχα να προσβαλλει τους συνομιλητες του α) για να τραβηξει την προσοχη τους ,β) γιατι θεωρει τον εαυτο του αλανθαστο ,γ) γιατι ολα πρεπει να γινουν ετσι οπως πιστευει ο νανδρος. Και ολα αυτα,επειδη ειχε μια εμπειρια στην ζωη με «στρατιωτικη» πειθαρχια.
Λυσε μου μια απορια ρε νανδρε. Απο την στιγμη που ο στρατος,αστυνομια κλπ καθημερινα ζουν με πειθαρχια κλπ γιατι πραττουν το αντιθετο σε τετοιες στιγμες;
Ποστάρω όπου διάολο θέλω και σε όποιον αρέσει. Αν παραβαίνω τους κανόνες, υπάρχει το κουμπί της αναφοράς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Να ψάξεις να τον βρεις στο ποινικό δίκαιο. Περί "απλής σωματικής βλάβης" και "παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής".Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2019, 21:13Λυπάμαι, αλλά δεν παρακολουθώ τα πάντα. Μόνο αυτά για τα οποία μου έρχεται notification.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2019, 19:14Φέρε το νόμο.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:44
Ο νόμος αναφέρεται σαφώς σε τέτοιες περιπτώσεις εξαιρετικής ή βάναυσης συμπεριφοράς. Μάλιστα θεωρεί έγκλημα το να μην παρέμβεις ή να αδιαφορήσεις.
Αν δεν στρώσεις τον πισινό δεν θα εκτιμήσεις ποτέ ότι κάποιοι σου τα προσφέρουν στο πιάτο για να παίζεις την κολοκυθιά μαζί τους.
Κανε ο,τι θες. Αρκει μη με ενοχλεις και προσβαλλεις. Απο εκει και περα ολα καλα θα πανε. Καλη καρδια ρε μπρο.
Εδώ που τα λέμε, αν συνεχίζεις να γράφεις τόσο καταλυτικά επιχειρήματα, καλύτερα να μην ασχολείσαι.Pedro έγραψε: 08 Αύγ 2019, 20:58
Με λιγα λογια,χτυπαει ο μπατσος επειδη τον προκαλες εμε μπουνιες και αρχιζει σαν τον ραμπο να κλωτσαει κλπ και σαν παραδειγμα σου φερνω εναν δικαστη και κατηγορουμενο που βριζονται μεταξυ σου![]()
Τεσπα. Τι καθομαι και ασχολουμαι...![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια χαρά τα γράφει ο Pedro.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 635 Προβολές