!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
- Rocco Siffredi
Re: Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
Μπαιντεν Σαντερς που βλεπω ειναι οι πιο δημοφιλεις πολυ μπαρμπαδες θα πλησιαζουν τα 80
- Dwarven Blacksmith
Είναι ευνόητο τι εννοώ. Άσε τις τρέλες.Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:07σε έχουν ήδη ξεσκεπάσει αλλού κρυφοδεξιέ, ώρα να βγεις από την ντουλάπαalexandroso έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:01 Με τα χάλια που έχουν οι δημοκρατικοί υποψήφιοι και γω θα το σκεφτόμουν να τον ψηφίσω... (δεν πολυδουλεύει το λινκ)![]()
κατσαπλιάδες ενοοείς το μαρξιστόγερο και το βού πιστολάκι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:09 Θεωρία των άκρων
Ακροδεξιοί - κομμούνια χεράκι χεράκι
Πρώτος στόχος η διάλυση της Δύσης.
- Μαυροβασίλης
σορρυ για το ντηλουζιοναλ αλλά εκτός μπαρμπαΤζο οι λιμπταρντς έχουν ζαιοποιηθεί δραστικότατα
ίσως δεν το θεωρείς κακό αλλά δυσκολεύομαι να συζητήσω σοβαρά στη βάση κυβερνητικής προοπτικής τρελομπέρνυ/τσόκαραοκ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Υπάρχει και το φρέσκο αίμα, η Elizabeth Warren που είναι μόλις 70.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:09 Μπαιντεν Σαντερς που βλεπω ειναι οι πιο δημοφιλεις πολυ μπαρμπαδες θα πλησιαζουν τα 80
Όντως. Ο ένας ήδη κλείνει τα 77 και ο άλλος τα 78. Άμα βγει κάποιος από τους δύο θα έχουμε ογδονταφεύγα πλανητάρχη.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:09 Μπαιντεν Σαντερς που βλεπω ειναι οι πιο δημοφιλεις πολυ μπαρμπαδες θα πλησιαζουν τα 80
- Dwarven Blacksmith
Για πες μερικές διάφορες που έχει το πρόγραμμα τους από του Κυριάκου και δεν δικαιολογουνται από το μέγεθος της χώρας.Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:18σορρυ για το ντηλουζιοναλ αλλά εκτός μπαρμπαΤζο οι λιμπταρντς έχουν ζαιοποιηθεί δραστικότατα
ίσως δεν το θεωρείς κακό αλλά δυσκολεύομαι να συζητήσω σοβαρά στη βάση κυβερνητικής προοπτικής τρελομπέρνυ/τσόκαραοκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 08 Αύγ 2019, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δύσκολο πάντως να πάρει χρίσμα κάποιος άλλος από τον Μπάιντεν.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Όλοι οι Αμερικανοί πολίτες που πιστεύουν ότι θίγονται από τη μετανάστευση και κυρίως οι κάτοικοι των swing states.Highlander έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:57Ποιο κοινό;Rakomelofronas έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:55 Ο Τραμπ θέλει να μεγιστοποιήσει την απήχησή του σε συγκεκριμένο κοινό και προς το παρόν φαίνεται να το πετυχαίνει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Ξέρω ξέρω, μπήκα κ γω στον πειρασμό να δώσω πρόωρα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο για την επανεκλογή του αλλά αν βάλουν τον κύριο Σάντερς μπροστά θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:58είσαι μια που@@να εσύsys3x έγραψε: 08 Αύγ 2019, 13:53 Πίθηκα είσαι εγγύηση ρε, δεν απογοητεύεις ποτέ.
Πάντως εμένα με αρέσει και ο Σάντερς, θέλει να φτιάξει δημόσια υγεία όπως έχουμε εδώ, στηρίζω την πραγματική πρόοδο απ' όπου κι αν προέρχεται.![]()
Λίγο πιο σοβαρά τώρα, επειδή έχομε και κάποιες επαφές με ΕΠΑ, πολλές αριστεράντζες σκούζουν για την πορεία της χώρας όλοι όμως παραδέχονται ότι εσωτερικά τουλάχιστο τα πράματα πάνε έστω και λίγο καλύτερα σε σχέση με γιομπάμα αντμίν, έτσι λένε αυτοί που ζουν εκεί βέβαια αλλά και τι να λέει, έχουν το προνόμιο να δγιαβάζουν πίθηκα ον έη ντέηλη μπέησις; και απαντώ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
alexandroso
Επειδή όλοι έχουμε κάποιες επαφές με ΕΠΑ τρίχες καλύτερα θεωρούν ότι είναι εσωτερικά τα πράγματα. Εκτός αν εννοείς ότι όπου έχει νομιμοποιηθεί η κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς έχουν μειωθεί οι θάνατοι από οπιοειδή. Αυτό σίγουρα είναι μια βελτίωση αλλά δεν έχει να κάνει το παραμικρό με τον Τραμπ.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:29 Ξέρω ξέρω, μπήκα κ γω στον πειρασμό να δώσω πρόωρα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο για την επανεκλογή του αλλά αν βάλουν τον κύριο Σάντερς μπροστά θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός.
![]()
Λίγο πιο σοβαρά τώρα, επειδή έχομε και κάποιες επαφές με ΕΠΑ, πολλές αριστεράντζες σκούζουν για την πορεία της χώρας όλοι όμως παραδέχονται ότι εσωτερικά τουλάχιστο τα πράματα πάνε έστω και λίγο καλύτερα σε σχέση με γιομπάμα αντμίν, έτσι λένε αυτοί που ζουν εκεί βέβαια αλλά και τι να λέει, έχουν το προνόμιο να δγιαβάζουν πίθηκα ον έη ντέηλη μπέησις; και απαντώ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Μαυροβασίλης
σοβαρέψουDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:19Για πες μερικές διάφορες που έχει το πρόγραμμα τους από του Κυριάκου και δεν δικαιολογουνται από το μέγεθος της χώρας.Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:18σορρυ για το ντηλουζιοναλ αλλά εκτός μπαρμπαΤζο οι λιμπταρντς έχουν ζαιοποιηθεί δραστικότατα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
alexandroso
Πάντως, επειδή πέτυχα μια συζήτηση Αμερικανών φορουμιτών, δημοκρατικών πεποιθήσεων, είναι πολύ προβληματισμένοι με την εικόνα που παρουσιάζουν οι υποψήφιοί τους. Θεωρούσα αδύνατον να ξαναβγει ο Τραμπ, τώρα έχω αρχίσει τα "βρε λες..."
Μπορεί να μην έχεις τόσο μεγάλη επαφή με εξ Αμερικής ορμώμενες αριστεράντζες όπως εγώ που είτε ήδη βγάζουν καλό χρήμα είτε εκκρεμεί ανανέωση κάρτας παραμονής, οι Έλληνες δεν είναι ισπανόφωνοι μέχρι κ οι αριστεράντζες το ξέρουν αυτό.alexandroso έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:32Επειδή όλοι έχουμε κάποιες επαφές με ΕΠΑ τρίχες καλύτερα θεωρούν ότι είναι εσωτερικά τα πράγματα. Εκτός αν εννοείς ότι όπου έχει νομιμοποιηθεί η κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς έχουν μειωθεί οι θάνατοι από οπιοειδή. Αυτό σίγουρα είναι μια βελτίωση αλλά δεν έχει να κάνει το παραμικρό με τον Τραμπ.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:29 Ξέρω ξέρω, μπήκα κ γω στον πειρασμό να δώσω πρόωρα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο για την επανεκλογή του αλλά αν βάλουν τον κύριο Σάντερς μπροστά θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός.
![]()
Λίγο πιο σοβαρά τώρα, επειδή έχομε και κάποιες επαφές με ΕΠΑ, πολλές αριστεράντζες σκούζουν για την πορεία της χώρας όλοι όμως παραδέχονται ότι εσωτερικά τουλάχιστο τα πράματα πάνε έστω και λίγο καλύτερα σε σχέση με γιομπάμα αντμίν, έτσι λένε αυτοί που ζουν εκεί βέβαια αλλά και τι να λέει, έχουν το προνόμιο να δγιαβάζουν πίθηκα ον έη ντέηλη μπέησις; και απαντώ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δυσκολάκι να ξαναβγεί ο Τραμπ, αλλά όχι ακατόρθωτο.
-
alexandroso
Ελληνες; Πφφφφ. Με wasp, μόνο, συνομιλώ αγαπητέ...sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2019, 14:37 Μπορεί να μην έχεις τόσο μεγάλη επαφή με εξ Αμερικής ορμώμενες αριστεράντζες όπως εγώ που είτε ήδη βγάζουν καλό χρήμα είτε εκκρεμεί ανανέωση κάρτας παραμονής, οι Έλληνες δεν είναι ισπανόφωνοι μέχρι κ οι αριστεράντζες το ξέρουν αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 348 Απαντήσεις
- 6722 Προβολές
-