Υπάρχουν και οι μυθολογίες που αναφέρουν μάχες και κλείσιμο στα Τάρταρα κλπ. τις οποίες δεν έχω διαβάσει καλά. Όλα αυτά πιθανόν να σημαίνουν ότι κάποια στιγμή αφαιρέθηκε το δικαίωμα από τους καταχραστές και τους προκαλούντες κακά στους ανθρώπους να επεμβαίνουν ή να δημιουργούν οτιδήποτε.Natasha έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:33 Εσυ παντως που δεχεσαι την υπαρξη των ελ και εφόσον πιστευεις ότι ο Θεός τους εδωσε εντολη να φτιαξουν τον ανθρωπο (βασικά είναι οι ελοχίμ και όχι οι ελ, οι ελ απλα επενεβησαν στο ανθρωπινο dna όπως και οι νεφελίμ), τότε δεν εχεις προβλημα να δεχτείς ότι και ο σατανας εφτιαξε κατι.
Το ίδιο είναι. Και οι δυο είναι δημιουργηματα του ενός Θεου και επειδη εχουν πολλες πολλες δυναμεις, δεν τους είναι δυσκολο να δημιουργησουν και αυτοί κατι.
Μόνο μέσω των ιδίων των ανθρώπων με τα λόγια ή τους λογισμούς μπορούν να τους οδηγούν και ίσως περιορισμένα πάνω στην ύλη. Απόλυτη εξουσία πάνω στον άνθρωπο και την ύλη πιστεύω ότι έχουν οι καλοί αλλά και αυτοί με εντολή Θεού.
Έχω πολλούς φωστήρες με τον διάολο μέσα στην οικογένεια, στο σόι, στο περιβάλλον μου.