Νομίζω ότι ούτε στα μαχαίρια και τα ρόπαλα έχετε αντίρρηση, από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει.Chainis έγραψε: 08 Αύγ 2019, 09:50Δηλαδή αν τον είχε απειλήσει με μαχαίρι η τον είχε σπάσει στο ξύλο χωρίς όπλο θα ήσουν οκ, όπλο να μην έχει κι ας κάνει ότι θέλει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του
Re: Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του
Ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά και πώς το κατάλαβες;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 09:02Ε ναι, κάποιος που δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά ενός ληστή από έναν εργαζόμενο, μπορεί να το δει κι έτσι.![]()
Νομίζω οτι.με την ζέστη χειροτερεύει η κατάσταση σου.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 10:12Νομίζω ότι ούτε στα μαχαίρια και τα ρόπαλα έχετε αντίρρηση, από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Βλάκα έγώ είμαι υπέρ του να είχε και ο εργαζόμενος νόμιμα πιστόλι κι αν ήταν έτσι ο νταής που το έχει παράνομα θα το σκεφτόταν δεύτερη φορά να το βγάλει από το συρταρι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Γιάννης
Ναι, αλλά ο Στάλιν...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:33 Μετά την καταγγελία από εργαζόμενο για τις συνθήκες εργασίας που βίωνε σε φημισμένο εστιατόριο της Κέρκυρας, αποκαλύπτεται ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό σε μεγάλη ταβέρνα στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης.
Καταγγελία για εστιάτορα στην Κρήτη: Απείλησε με όπλο εργαζόμενο που ζήτησε τα ένσημά του
-
alexandroso
Ακόμα χειρότερα τότε.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
alexandroso
Ποιός νηματοθέτης; Σε όλα τα μέσα υπάρχει η είδηση.Ασέβαστος έγραψε: 08 Αύγ 2019, 08:54 σωστα.
οταν ο νηματοθετης εχει πιαστει χιλιες φορες να φωναζει "λυκος στα προβατα", ξεκιναμε εξ ορισμου πιστευοντας οτι το op ειναι ψεμμα.
αμα εχουμε ορεξη να ψαξουμε παραπερα και βρουμε καποια ψηγματα αληθειας, σχολιαζουμε αναλογως.
ναι, και; πρωτη φορα θαναι που κυκλοφορει καποιο hoax; η οτι γραφεται στα μεσα ειναι παντα 100% αληθινο;alexandroso έγραψε: 08 Αύγ 2019, 10:52Ποιός νηματοθέτης; Σε όλα τα μέσα υπάρχει η είδηση.Ασέβαστος έγραψε: 08 Αύγ 2019, 08:54 σωστα.
οταν ο νηματοθετης εχει πιαστει χιλιες φορες να φωναζει "λυκος στα προβατα", ξεκιναμε εξ ορισμου πιστευοντας οτι το op ειναι ψεμμα.
αμα εχουμε ορεξη να ψαξουμε παραπερα και βρουμε καποια ψηγματα αληθειας, σχολιαζουμε αναλογως.
δεν τοψαξα, ψιλοβαριεμαι, και εχω συνηθισει οτι ανεβαζει ο μπουμπης να καταληγει κατα 80-90% ψεμμα, με καποιο ψηγμα αληθειας ετσι για ξεκαρφωμα. αν ημουν σε φαση με ορεξη, θα τοψαχνα για να βρω που ειναι το ψεμμα και να το ποσταρω να γελασουμε, αλλα τωρα περιμενω μπας και ασχοληθει να το βρει κανας αλλος φορουμιτης.
οκ, παιζει και η σπανια περιπτωση να ειναι αληθεια, και να του φαει ο λυκος τα προβατα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι το ίδιο να απειλείς με όπλο έναν ληστή που μπήκε στο χώρο σου με το να απειλείς έναν εργαζόμενο;stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 10:12Ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά και πώς το κατάλαβες;
Αν ναι, προκύπτουν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, οπότε σκέψου καλά πριν απαντήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:36Είναι το ίδιο να απειλείς με όπλο έναν ληστή που μπήκε στο χώρο σου με το να απειλείς έναν εργαζόμενο;
Αν πχ. είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο εργαζόμενος είναι κλέφτης και παράσιτο στην οικογενειακή του γαλήνη, τότε προφανώς έχεις να κάνεις με τέτοια περίπτωση.
Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε, διότι αλλιώς καταλήγεις στα φαιδρά του Χαΐνη:
"είμαι υπέρ του να είχε και ο εργαζόμενος νόμιμα πιστόλι "
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 08 Αύγ 2019, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexandroso
Κι εγώ άμα είχα όπλο και έμπαινε κάποιος στο σπίτι μου θα τον απειλούσα. Το πρόβλημα θα ταν τι θα γινόταν σε περίπτωση που καταλάβαινε ότι δεν έχω καμία πρόθεση να το χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο από εκφοβισμό.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:47 Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.
Αν πχ. είναι κάποιος που θεωρεί ότι ο εργαζόμενος είναι κλέφτης και παράσιτο στην οικογενειακή του γαλήνη, τότε προφανώς έχεις να κάνεις με τέτοια περίπτωση.
Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.
Ναι καλό μου, βλέπω πόσο ΔΕΝ ασχολείσαι με τις ψυχοσυνθέσεις των άλλων.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:47Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.
Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασχοληθώ κι εγώ με τη δική σου.
Αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι των ψυχογραφημάτων, δηλώνω παρούσα από τώρα.
Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλο εξυπνάκια θέλει να συμμετάσχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
alexandroso
Αυτό δεν ακούγεται σαν πρόσκληση αλλά σαν πρόκληση.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:53 Ναι καλό μου, βλέπω πόσο ΔΕΝ ασχολείσαι με τις ψυχοσυνθέσεις των άλλων.![]()
Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ασχοληθώ κι εγώ με τη δική σου.
Αν θες να παίξουμε το παιχνιδάκι των ψυχογραφημάτων, δηλώνω παρούσα από τώρα.
Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλο εξυπνάκια θέλει να συμμετάσχει.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τοσο δυσκολο θα ηταν να καταχωρεί ο εργαζομενος την εργασία του στο ικα.
Πότε ασχολήθηκα;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:53Ναι καλό μου, βλέπω πόσο ΔΕΝ ασχολείσαι με τις ψυχοσυνθέσεις των άλλων.stavmanr έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:47Εξαρτάται από την ιδεολογία του επιχειρηματία.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Αύγ 2019, 11:36
Είναι το ίδιο να απειλείς με όπλο έναν ληστή που μπήκε στο χώρο σου με το να απειλείς έναν εργαζόμενο;
Εγώ, επειδή δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την ψυχοσύνθεση κάθε περίπτωσης, όπως και τη δική σου ή του Χαΐνη που ρέπετε μόνιμα υπέρ της οπλοχρησίας, θα σου γράψω μόνο ότι δεν είναι καλό να απειλείς με όπλο οποιονδήποτε.![]()
Το γεγονός ότι ρέπεις μόνιμα προς την οπλοχρησία είναι ένα γεγονός που φροντίζεις να καταγράφεται διαρκώς στο φόρουμ σε κάθε συζήτηση που αφορά κουμπούρια.
Ο Χαΐνης δε, όχι μόνο το καταγράφει, αλλά φροντίζει να το συνοδεύει και με βρισιές προφανώς για να γίνει πιο ...εντυπωσιακό στα μάτια του.
Επομένως, μη μου γράφεις για ψυχογραφήματα και άλλα φαιδρά. Μιλάμε για καταγεγραμμένες απόψεις. Επαναλαμβανόμενα καταγεγραμμένες.
Τέλος, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υποστηρίζετε απόψεις περί παράνομων πράξεων, αφού σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο η οπλοχρησία και οπλοκατοχή είναι γενικά παράνομες, εκτός ειδικών περιπτώσεων και για πολύ ειδικές χρήσεις, με πολύ ειδικές συνθήκες διατήρησης του οπλισμού σε κλειδωμένα και μη προσβάσιμα μέρη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 0 Απαντήσεις